11 april

Egentligen skulle jag varit hemma i Gällivare idag. Just nu typ. Fast så är ju inte fallet. Är kvar i Öjebyn och var först tänkt att åka hem imorgon. Men vi fick skjuts av någon så det blir att åka bil hem ikväll någon gång. Känns ju bättre det än att sitta på någon jobbig buss. Och betala 150 kr typ.

Har iaf varit skönt att komma bort från Gällivare. Har nästan inte varit hemma där på hela lovet. Skönt! Igår på morgonen kom Petra hit. Så hon har varit här tills idag. Var till en början roligt igår. Satt och spelade kotte och hade as kul. Sen gick jag och Elina ut på en promenad och då brast ju allt. Vi två satt och as böla på en väg mitt i natten i nästan två timmar. Var ett gäng kallt. Och vet inte hur många cigg som gick åt. Men det var jävlig skönt att bara få sitta och prata och gråta. När det kändes som att det inte fanns så mycket mer att säga och att tårarna tagit slut för stunden gick vi in. La oss i sängen och somnade efter ett tag.

Idag har det varit as fint väder här. Solen har stekt på som tusan. Nu börjar det dock bli lite kallare. Fast det gör väl inte allt för mycket. Ska ändå spendera resten av kvällen i en bil. Fast innan vi drar ska vi spela kotte. För det har faktist marcus lovat nu!

Puss alla sööööta :)
Kommentarer
Postat av: Jonko

Blev inge kotte även fast Marcus lovat -.- Vi får helt enkelt ta det någon annan gång ;b

2010-04-11 @ 22:28:20
URL: http://psykobitch.webblogg.se/
Postat av: a

ja, det måste vi göra! :b

2010-04-11 @ 23:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0