12 mars

Hallå!!

Tänkte börja med att säga att söndagen blev verkligen inte som planerad. Vi hade planer på att kila ner på stan och shoppa lite men icke sa nicke! Det började med att jag under natten vaknade flera gånger och mådde illa. Tänkte inte destomer på det förän Sandra kom och sa att hon mest troligt hade magsjuka. Jobbigt för henne tänkte jag och höll mig på lite avstånd. Några minuter senare sprang jag på toa och spydde upp alla inälvor ungefär. Sen sov vi båda tills sex på kvällen ungefär. Helt slut i kroppen. Spydde ytterligare en gång till. Jobbigt.

I måndags mådde jag dock bättre så det var skönt. Fick åka ersättningsbuss till Luleå, sen därifrån tåg hem. Köpte med mig en kebabtallrik hem. Gott som fan då jag inte ätit nånting sen jag spytt. Tog det lugnt resten av dagen.

Idag vaknade jag kring två tror jag? For med mamma och hämtade ut mina skor som jag för kul skull budade på tradera, såg sen i min förvåning att jag hade vunnit auktionen. Dom såg helt okej ut! 

Nu snart tänkte jag hoppa i duschen och vad som händer senare blir ett mysterium.
puss

9 mars

Hallådär alla bönor och barn! :)

Har hittils haft det awesome. Alltid skönt att komma bort och riktigt roligt att träffa "släkten". 

Igår for jag och Sandra iaf ner till Lycksele. Direkt vi kom dit så bjöds det på mat och sen nästan direkt efter det for jag och Ingemar till studion och gjorde en liten tatuering. Det var inte det minsta skönt faktiskt. Riktig pina! Men det gick rätt fort och det är ju helt klart värt smärtan, hehe. Efter det tog vi nån öl bara och kika på en film. Sen blev det sängen. 
 
Blev väckt av lilla Ozzie kring halv nio. Vi klev upp och fikade lite osv och sen kring 10 någon gång tog vi skotrarna till nånstans nära knaften. Ingen aning vad det heter. Massa folk var det där iaf. Vi var där tills två kanske innan vi började bege oss hemåt. Sen rullade jag och Sandra vidare till Umeå igen. 

Nu har jag precis ätit och duschat för en liten stund sen så jag är mätt och belåten! Kikar lite melodifestivalen också. Sjukt dåligt iår -.-

Nåja. Nu ska jag göra något vettigare, typ torka håret.
puss
 
såhär mysigt hade jag det i torsdags!

7 mars

Oj, nu var det ett jävla bra tag sen jag skrev, hehe. Filåt!!
 
Annars så minns jag inte vad som hänt sen sist. Har ju fått lov så vi har varit ute och snurrat runt, kollat film, dundret osv. Sen igår var jag på farfars begravning. Sjukt jävla fin var den! Jag som skulle försöka att inte gråta, gick ju inte så bra! Direkt jag klev in i kyrkan och såg kistan började jag gråta. Kämpade i all min makt att hålla tillbaka tårarna. Grät iaf under hela begravningen men höll tillbaka det jääävligt mycket. Sen på kyrkogården lyckades jag hålla tillbaka rätt mycket också. Men sen dödar det ju mig när jag såg pappa så ledsen. Ville typ ta all hans sorg. Hemskt.. 

Nåja. Det var kul att träffa lilla släkten också. Senare på kvällen kom Linea iaf och körde min golv som hon planerar på att köpa. Vi snurrade runt ett tag tills vi hämtade Zorren, då for vi och klämde pizza och sen for vi och bowla med Yllen och Monni. Gick sämst för mig, men kom iaf inte sist. Sen efter det var vi ute och körde hela jävla kvällen. No life!! Kom hem vid två iaf. Fortsatte packa osv. För ni som kanske inte vet så sitter jag på norrtåget just förtillfället. Är påväg till Umeå och hälsa på Sandra. Skönt som fan ska de bli! 

Orkar inte skriva en hel bok här så avrundar här. Blir nog inge mer updates förän på måndag så vi hörs då finisar ;*


RSS 2.0