I'm gonna lose control

Tror ni jag har städat idag? Nå nej. Men har varit snäll mot pappa och bakat en sockerkaka åt han. Sen har jag hunnit duschat och stoppat hårinpackning. Rakat benen har jag också gjort. Duktigt.

Över nyår var ju först planerna att fara till Lycksele. Så jävla glad var jag över det. Men nu visar det sig att dom ska komma hit istället. Känns ändå skönt, vill fira nyår här ändå. Men hade ändå varit förjävla kul att festa med knaftenborna. Men nu är det som det är. Men lika glad är jag för det. För imorn hoppas jag på en svin rolig feting jävla kväll. Men är ju trotsallt Gällivare man bor i, så skulle inte förvåna mig om allt sög och var hur tråkigt som helst.

Nä, nu ska jag kolla vad Burcken och Adam sysslar med, sen ska jag sno någon film från han. Kanske någon film från när man var en liten F8.

30 december

Färgade ju håret igår hos Elina. Stoppade in en mörkbrun färg. Men ser svart ut, sen är det röda kvar fortfarande. Tydligen helt omöjligt att få bort det. Men mitt hår blev grymt. Kanske för att det är så svart. Vet inte, nånting är det iaf. Efter vi hade färgat mitt hår tog vi det lugnt bara. Sen vid tolv började jag gå hem därifrån i kylan.

Idag har jag vaknat vid halv fem. Sen har jag inte gjort så mycket. Har ont i skallen och har ingen lust att lämna huset. Är ju så jävla kallt ute. Ska nog istället städa mitt rum, ligger kläder precis överallt. Vet inte varför jag har en såndär klädstång när allt ändå ligger på golvet.

nåja, nu ska jag fortsätta strösa runt i min tjocktröja och yllesockar och må bra över att slippa vara ute i kylan.
puss

bjuder på en gammal bild på mig och jim, som förövrigt kommer den 3 januari! :)

my sisters keeper..

.. är precis den film jag hade tänkt sätta på nu. Verkar vara en hemskt sorglig film så är inte helt omöjligt att man släpper några tårar.  Nånå, pusss.


29 december

Bra uppdatering från min sida vill jag säga. Men har inte gjort något särskilt dom senaste dagarna. Varit med Ida, som nu är i stockholm. Var med Elina i förrgår och vi gick på bio och såg Avatar, sen sjöng vi singstar med Johanna och Caisa. Fick även skjuts hem av Caisa, trodde ärligt jag skulle dö. Sen igår var jag med Robin. Träffade han vid skolan och vi stod och rökte och tog det lugnt. Sen sprang vi till bussen och gick in mot stan. Träffade massa folk där och var med dom ett tag. Sen for dom, och jag och Robin satt på SJ och värmde oss.

Idag ska jag färga bort min röda färg. Ska nog sätta in en brun färg, och sen sätta ljusare slingor. Eller så blir jag svarthårig igen.. Får se. Elina som ska färga iaf. Får se vad vi hittar på sen. Är -25 ute, så gissar att vi inte kommer gå ut och springa direkt.

Nu tänkte jag gå och hoppa i lite kläder osv.
puss

24 december

Vilken jävla natt alltså. Vid halv fem tog jag bussen till Ida då. Busschaffören tittade helt mysko på mig. Sen höll man på att krocka åt helvete. Inte så konstigt med tanke på hur halt det är ute. Kom fram till Ida och där var Jocke också. Vi rökte lite, och sen gick vi in och satt och öppna julklappar åde. Sen slog vi igång en film. Vi tre skedade och jag legade längst mot väggen, inte kul. Idas vägg är ju iskall. Men det gick. Ida somnade iaf, och jag somnade lite här och där. Vaknade till och fortsatte kolla film, sen somnade jag osvosv. Sen vid nio nångång kanske (?) fick ida nog av att trängas tre i hennes lilla säng så hon gick och sov på golvet. Och jag och Jocke fortsatte sova i hennes säng, mycket skönt vill jag ju lova! Vaknade sen vid tolv typ. Och då hade jag skjuts hem direkt. Så nu sitter jag här helt sliten och trött. Funderar på att gå och sova lite igen.. Värt att fundera på iaf.

pusss

sticker till ida nu ;)

kommer hem vid ett nångång ;)


here I am, repeating the same old story

Barnhemmet var ju ingen höjdare måste jag ju säga. Sjukt seg i början, och typ sista halvtimmen av filmen var bra. Men jag tog mig igenom filmen utan att somna, alltid något. Efter filmen ringde vi Bobbis och gick och mötte han. Vi började gå till Max men han orkade (fick inte..?) inte gå ut. Så vi stod ute ett tag och pratade. Sen ringde vi till Natha och gick dit. Satt hos henne och pratade och så där. Sen vid tolv nångång började vi gå hemåt.

Just nu sitter jag här sjukt trött och vill bara sova. Men ska vaka ikväll. 04.20 ska jag ta en buss till Ida, och ska vara där tills två nångång. Sen ska jag hem och titta kalle anka och äta äckel julmat och öppna paket och sånt där cp tråkigt som man gör på julafton.

Nä. Nu marsch in i duschen och försöka bli lite pigg. Kanske tar mig en kopp kaffe eller något.
pussss, och god jul -.- :)

23 december

Idag har jag vaknat klockan tolv! Riktigt duktigt. Men anledningen till en så tidig morgon var för att jag och Elina skulle till stan och fixa bland annat en julklapp åt Ida. Fikade gjorde vi också. Efter det tog vi bussen till Coop och gick där, sen for vi på dollar också. Haha, fixade två jätte söta ringar också. En blå med en nallebjörn på. Ska vara typ..en bästisring eller något. Gulligtgulligt. Efter det gick vi iaf till Elina och satt där ett tag. Sen hämtade mamma oss och körde oss till dollar igen. Vi ska nämligen ha en fettokväll här hemma hos mig med chips åsånt. Ska titta barnhemmet också. Som just nu håller på att laddas ner. Blir nog kalas. Har bytt om till mina fina rosa mjukisbyxor, och skönt är det. Får stor lust att lägga mig brevid en sovande Elina också. Känner mig äckligt trött.

Nåjanåja. Nu ska jag kika runt på facebook och vänta på att filmen ska bli klar.
puss :)

Now I know exactly what you're all about

Händelserik dag må jag säga. Först hoppade jag på bussen vart Ida och Jocke satt. Vi gick på coop och dollar osv. Sen träffa vi Jeppe och han var med oss ett tag. Sen tog vi bussen till Gällivare, jag och Ida hoppade av vid heden och gick till Linea. Dit kom My och Frida också. Vi satt och drack kaffe och åt pepparkakor och tog det chill. Sen vid nio körde My, mig och Ida till SJ och dit kom jocke också. Satt där och väntade på bussen som gick kvart över tio. Hoppade på den och träffade Jeppe igen. Och vi fyra for upp till Malmberget och lekte med sparkar och madrasser och hela köret. Sen gick vi upp på ett tak och stod där och chillade. Kallt som fan var det. Sen vid ett tog jag bussen hem och nu sitter jag här och fryser fortfarande som en turk på antarktis.

Imorn blir det att fara på stan med Elina. Kolla en julklapp åt Ida och fika lite grann. Så länge sen jag och min piga umgicks. Nånå. Nu ska jag bädda ner mig i min säng och slå igång en film och invänta sömnen.
pussss

22 december

Underbart med lov! Hinner inte skriva mer, ska till bussen. PUDS :)


ett år sen

söööt_brud

21 december

Igår var ingen bra natt. Blev så jävla förbannad så jag kastade mobilen i golvet så batteriet flög under sängen. Var så sur så orkade inte ens fixa till den. Så den har legat på på golvet hela natten.  Sen kunde jag inte sova, lega och vred och vände på mig hur länge som helst. Sen vid tre nångång tror jag, somnade jag. Och vaknade upp vid sju, fixade min mobil och läste alla 43 sms som jag hade fått. Sen försökte jag somna om till halv åtta. Men det gick ju som det gick. Somnade kanske tre minuter innan alarmet ringde. Gick till skolan och iaf och har mest suttit och chillat hela dagen. Haft hål i typ tre timmar. Inga vanliga lektioner heller. Skönt skönt.

Ikväll ska jag tillbak till skolan vid halv sju, ska hämta betygen, sen blir det att dra därifrån. Får se vad som händer ikväll. Nånting busigt garanterat.

Nånå, nu ska jag lägga mig i sängen och tänka och sova. Lite bra musik på det också.
puss!

Everything in my life ain't what it seems

Tog bussen vid halv fem till Ida. Träffade Zorba på bussen och hon följde med till Ida. Vi satt och chilla ett tag, sen kom Jocke dit och vi försökte sova ett tag men Zorbas mun gick ju i ett så inte gick det inte. Sen skulle vi ta bussen till coop, men vi missade den. Så Sandra körde dit oss. Och så fort vi kommer till coop ser vi två securitas vakter där. Ena gick därifrån och den andra höll jävlat ögonen på oss. Vi hann gå in, och sen sätta oss vid drickorna, sen kom han och sa att om vi ska köpa någon ska vi göra det nu, så vi tog en dricka och gick och ställde oss i kö. Sen satt vi utanför kassorna och vänta.

Sen ringde Jeppe och bad oss komma till SJ. Så vi började gå dit i -17. När vi kom dit börja dom leka med kundvagnen igen. Sen annars satt vi bara och tog det lugnt, prata lite åså. Sen tog vi 22.15 bussen hem.

Nu ska jag läsa bloggar, tvätta bort sminket, borsta tänderna, sen slå igång en film tror jag.
puss

hahah, fail

20 december

Ida ringde och väckte mig vid tio i tre. Först svarade jag inte, men jag känner Ida tillräckligt bra för att veta att hon inte ger upp. Så jag svarade och pratade med henne ett tag. Sen gick jag och fikade lite, och nu håller jag på att fixa mig. Ska ta bussen som går 16.41 upp till henne. Blir väl att vara med Jeppe och Jocke sen, skulle inte förvåna mig.

Igår klippte jag mig också. Toppade håret och klippte lite uppklippt, men fick kramp i armen så jag slutade. Försökte också göra det kortare här närmare ansiktet, men failade riktigt hårt. Men så kan det gå.

Nu ska jag hoppa in till toan och sminka mig.
puss

helt värdelösa filmer

ah, två helt värdelösa filmer. Ignorera att jag låter som ett inbakad sill, och ignorera alla skrik.



drop it low

Ida, hennes mamma, Jocke och Jeppe kom förbi här och hämtade mig. Vi for på coop (hehee). Var där och chillade. Sen kom en fittjävla securitas vakt och börja dampa på oss. Vi hade inte gjort något ens,  mittiallt kom han fram till oss och sa att om ska köpa något får vi göra det nu, annars skulle vi gå. Så då sa vi okej och gick runt dära. Sen började han följa efter oss och då stannade vi, och så kom han och sa att vi skulle gå. Men då sa vi att vi söker julklappar, men inte fick vi stanna och söka. Han skickade ut oss. Vi stod ute ett tag men sen gick vi in igen, då fick han typ seriöst damp och börja säga att det inte var någon lekstuga här och massa. Sen fråga han jocke om han skulle gå ut själv eller om han behövde hjälp, då sa jocke att han kunde gå själv. Men ändå tog han tag i jockes jacka och drog han. Sen blev han helt damp och bara tröck upp han mot glasväggen och tog polisgrepp på han och kasta ut han. Sen gick vi in igen, bara för att reta han. Då ringde han polisen och bad dom komma dit. Men vi hann fara innan dom kom, men vi såg en till securitas bil fara dit, och sen såg vi polisbilen svänga in dit. Sen hade dom tydligen snackat om oss på polisradion och massa shit. Vi gick iaf till SJ och lekte med en kundvagn.

Sen tog vi 22.15 bussen upp till malmberget. Jag och Ida gick till henne för att ladda min mobil, äta och ta medicin. Sen mötte vi Jocke och Jeppe, men dom smartskallarna hade blivit tagen av civilpolisen eftersom dom skulle sno en spark. Haha, var ena polisens morsas spark. Polisen körde iaf hem dom och jag och Ida gick till henne. Sen tog vi halv ett bussen hem. Sen vart det slut på det roliga.

Nu ska jag ta och göra nånting, kolla film kanske.
puss

19 december

Blev aldrig någon film igår. Var så jävla trött så jag slocknade nästan direkt jag la mig i sängen. Lika bra det. Vaknade upp vid två imorse. Ont i skallen och seg. Inte kul. Sen insåg jag att jag måste gå i duschen, eftersom jag satte neon glow saken i håret igår, och det vart inte mysigt efter det kan jag ju säga. Sååå, istället för att sitta här och skriva om ovärda saker ska jag hoppa i duschen. Sen får jag se vad kvällen erbjuder sig.
puss!

rock away

morrrrrr, jag som hade skrivit världens inlägg här. Så råkade jag kryssa hela fönstret istället för att kryssa spotify. Smart där Nysjö. Men ska berätta om igen, lite kort.

Kollat film i skolan, slutat vid ett, fått skjuts av Rolle upp till Ida, varit med henne, Jeppe och Jocke, lekt med neon glow grejer, besämmt oss för att fara på lussevakan, vara med Zorba och Isabelle där, skämmts över sig själv för att vara där, skrattat åt alla översminkade fjortisar, tittat på lazee, skakat hand med lazee, tagit kort med lazee, vunnit ett paket, träffat någon random snubbe som började kramas, haft godiskrig på bussen, chillat.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta film!
puss


lay down your arms and give up the fight

Så fort jag skrivit klart de tidigare inlägget sprang jag iväg och sökte Emil i lönneberga, utan någon lycka. Tog smurfarna istället och bänkade mig i sängen, tog av mina kläder och drog på pappas t-shirt och ett par shorts. Hade bestämt mig för att vara hemma hela dagen och bara ta de lugnt med min onda mage. Ida ringde och bad mig vara med henne och Jocke. Sa först nej. Men när filmen tog slut var jag redan less på att vara hemma. Så mamma fick köra mig till henne och vi tre legade och skeda i hennes säng framför någon psyko film.

Sen hoppade vi på bussen och träffa Jeppe där. Vi fyra drog på coop och härjade sönder igen. Igår fastnade jag i en korg full med kuddar. Var så kul. Trodde inte jag skulle komma upp därifrån. Men det gick, med biffida och en stege. Iaf så lekte vi runt där på coop tills bussen gick. Blev utslängda därifrån också. Hehe. Vi for iaf till SJ och satt där och lekte med glidmedel. Hade tagit fyra tuber så vi stoppa de under fötterna och golvet och gled runt. Lyckat lyckat, vill jag ju säga. Annars så har vi tagit det lugnt, Jocke och Jeppe är ju inte normala någonstans så visst får man sig ett gott skratt alltid. Haha, dom är så sköna, helt jävla klockrena!

Nånå. Nu ska jag gå och blåsa håret.
puss


                     hahah, där fastna jag :(

17 december

Jag dog inte! Jädrans tur.

Annars då? Nåjo. Försov mig imorse och började knata till skolan vid halv tio. Hade svin ont i magen och orkade inte röra mig. Vela bara hem och sova. Vilket jag tänkte. Men när jag och ett gäng andra skulle fara på coop släppte allt helt plötsligt. Allt var bra tills vi kom därifrån och jag satt mig ner i soffan. Fick ont igen och la mig i fosterställning och tänkte sova ett tag. Men självklart fylls hela rummet med massa folk och Ante och Filip kom och tröck upp mig i soffan. Så fick sitta där och ha ont. Ännu värre var det på Hk'n. Orkade inte stå upp. Sen av att klämma två våfflor kryddat med hallonsylt och grädde gjorde inte saken bättre. Fick ännu ondare. Slapp gå hem dock. Fast när man har mensvärk är det alltid skönt att gå lite. Släpper som. Nånå.

Ska gå och söka Emil i lönneberga filmen och lägga mig i sängen och dö lite.
puss

!

jag kommer dö! skojar inte

;)

16 decmber

Fel att få lite värme i den här dryga hålan? Sjukt jobbigt att pallra sig upp till skolan när det är flera minusgrader ute. + att mitt rum fortfarande var kallt sen gårkvällens incident. Men jag gick upp flitig som jag är. For till skolan och var kanske inte lika duktig. Vid tio-elva gick jag och Elina hem till Natha. Vi tre somnade i hennes föräldrars säng och sov till halv ett ungefär. Drömde världens sjukaste dröm, hade sex med en rolig person. Haha! Vi kämpade iaf oss till skolan och när skolan var slut for jag och Elina till coop och fixade hårfärg. Sen drog vi till henne och färgade det. Sen fick man skjuts hem till dörren. Underbart!

Annars sitter jag och små skrattar åt det där brevet jag fått från rektorn. "Vi har ett rökförbud på skolan vilket inte respekteras. Detta kan vi inte acceptera och eftersom ditt barn är ett av dom som ertappats med att röka vid ett flertal tillfällen, kallar vi dig och ditt barn till en träff på skolan. Vi vill tillsammans med er lösa detta problem och förmå ditt barn att sluta röka". Mötet skulle varit idag, men blev inställt. Inte för att någon här i min familj hade tänkt gå. Men lite kul hade det ju varit att se vad dom skulle sagt. Garanterat riskerna med rökning, men om att vi som röker inte vet att man kan få kol och alla möjliga sorters lugnsjukdomar. Som att någon tänker sluta för att rektorn inte gillar det? Jadu. Lustig skola må jag ju säga.

Nånå. Ska kolla hur det går för maten nu.
puss

And I move like a champion

Jag och Ida har missat bussen två gånger idag. Smart där. Efter ett tag fick vi nog och gick till coop. I typ -24. Inte kul någonstans. Efter Ida fixat de hon skulle ha tog vi bussen in till Gällivare, vi träffa Jocke och vi gick in på SJ. Gick ner under för någon trappa där inne och kom till någon källare med massa apparater i. Massa stolar och sånt där också. Såg ut som ett gammalt fängelse. Kolsvart var det också. Och fjantig som jag är vågade jag inte titta bak en enda gång. När vi kom upp därifrån hoppade jag och Ida på bussen. Och så fort jag kom hem hoppade jag in i duschen för att värma mig.

När jag dock kom ut från duschen och förväntade mig ett varmt och skönt rum så insåg jag att jag hade glömt att stänga fönstret när jag for hemifrån. Så fönstret har stått öppet i typ 6 timmar. Inte roligt. Kallt som fan här inne. Sitter med tjocksockar, morgonrock, filt och täcke, men likförbannat sitter jag och fryser. Sen som grädden på mosen kommer jag säkert få halsfluss eftersom jag envisades med att dela cigg med Ida. Även fast hon har halsfluss. Smart drag Persson (y)

15 december

Tror inte det finns någon i hela Gällivare (förutom Ida) som gillar denna kyla. Inte kul någonstans. Var nog kallt imorse, och då var det bara -10. Nu är det ju fan -20, om inte mer. Drygt!

Tung skoldag idag iaf. Vaknade tjugo i nio och fixade mig osv. Drog till skolan och var där. Ägde sönder på no provet med Marcus (egentligen inte..). Och somnade sen i soffan och vakna av att hela soffan skakar typ. Sen rusade jag hem i kylan.

Nu har jag precis fixat mig lite, ska fara till Ida, som är sjuk. Typ. Hon tyckte vi skulle på coop, men bussen går först tio över sju dit. Så jag insisterade på att ta halv sju bussen till henne. För fan heller att jag tänker vara hemma. Är allt för skämmigt. Tyvärr..

Nånå, nu ska jag dra på mig min svenne mössa och kika runt på facebook ett tag.
puss

12 december

And deep down I know I'm not a stupid girl
but still I make all those mistakes, yeay
I know there's a lot of stupid girls in this world
but I don't want to be like them.



nu ska biffen upp till ida! helt sinnes, men jag orkar inte sitta hemma och vänta på bussen som aldrig går.
pusssssss

11 december

Många inlägg från min del måste jag ju säga. Har varit skriv sugen. Men ändå har jag inget vettigt att skriva. Kan väl meddela för stunden att jag har städat hela mitt rum. Började med att jag skulle ta adams gamla tv, sen helt plötsligt började jag dammsuga och rensa i garderoben. Men sen kom Kim hit och börja prata med mig, och efter det orkade jag inte fortsätta städa. Så nu får det vara.

Ikväll ska jag vara med Ida iaf. Vi skulle till Sandra och titta twilight och sen New moon. Awesome vill jag ju mena! Nu ska jag slå igång en film hade jag tänkt. Skriver väl garanterat senare.

pussss

lucia


06.11

Skojar ni med mig eller. Så jävla trött jag är. Har legat halv död i soffan från de jag skrev mitt senaste inlägg. Försökte somna i soffan och de gick inte det heller. Vid fyra-halv fem tänkte jag dock ge upp, för då var jag redigt trött, och hade nog kunnat somna på direkten då. Men tänkte att det var lika bra att vara vaken nu, eftersom jag hade varit helt död på imorgonen, och fördmodligen hade jag försovit mig. Och det hade inte varit så lyckat. Men slutar kring 11 idag. Så då är det nog raka vägen hem, och ner i lådan!

Nu tror jag att jag ska gå och borsta tänderna och byta kläder åde.
puss

-

Har legat och snurrat runt i sängen i en timma nu. Kan verkligen inte somna, ändå är jag hur trött som helst. Svider i mina ögon för att det är så jobbigt att vara uppe. Men så fort jag släcker lampan och kryper ihop under täcket så blir jag pigg. Sen börjar jag tänka på massa shit. Går inte att sova då. Får väl vara helt död imorn. En död tärna.. Ohjo, det blir fint!

Nu hade jag tänkt gå och dricka kaffe och..göra nånting. Vet inte vad.
puss


bjuder på en grym gammal bild ;D

cool_brud_07

10 december

Tung dag vill jag säga. Upp till skolan vid åtta och göra ett svårt svenska prov. Sen bort till ip och stå och sjunga lucia sånger i 2 timmar, sen en timmas rast, och sedan stå ytterligare 2 (?) timmar igen. Inte kul. Efter skolan gick jag hem. La mig i sängen och somnade. Väldigt ovanligt, not! Men skönt var det. Vaknade vid halv sju, åt lite äckel mat. Och sen kom Elina och hennes mamma och hämta mig. Vi for till hennes pappa och satt där ett tag. Sen gick vi till coop. Sen har vi har suttit och sjungt och hon har testat kläder och sånt där chillt. Drev med Robin också. Fan så roligt det var, men stackarn fick ju panik. Lilla gubben. Men kul var det. Han blev jätte glad på mig :)

Annars så har jag duschat nyss, och testat kläder inför imorn. Mitt rosa linne kommer lysa igenom lucia linnet, men just nu skiter jag fullständigt i det, det får se cp ut. Lucia tåget är ändå fult. Förvånar mig inte ett dugg.

Nä, nu ska jag gå och blåsa håret och sen ska jag krypa ner i lådan. Ska vakna tidigt imorgon.
pusss

peace!


Just hold on to the team you play for

no, i cant handle it

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, orkar inteeeeeeeee.

:'(

lägger upp en bild på min stekar färg också ;)

23.46

Tog bussen vid sju till Gällivare. På bussen träffa jag Nemo och Ali. Pratade med dom om massa shit. Och Ali börja snacka med någon random neger att jag tyckte han var skit het och att jag vela suga av han och massa. Sen titta han svin skumt på mig. Nånå. Gick till Linnea iaf och vi satt inne någon sekund. Sen mötte vi Frida, och vi gick och mötte Madde. Vi gick till coop och sen for Madde hem och vi andra gick hem till Frida och chilla.

Nu hade jag tänkt kolla film, vet inte vilken än dock.

5 december

Chill kväll igår. Kollade the exorsicm of emily rose. Trodde den skulle vara as läskig, men det var den inte. Tur var väl det. Var ensam hemma till typ tre inatt. Hade den varit läskig hade jag väl inte vågat lämna rummet. Somnade iaf vid tre, och vaknade vid två imorse.

Blev inte att vara med Linnea igår, så vi tar det idag istället. Blir najs. Så länge sen jag träffa henne. Vi som skulle ta upp kontakten. Det vart ju som det vart.

Annars så sitter jag och lyssnar på Group 1 crew och håller på att bli övertalad om att fara till lule ihelg. Får se hur det blir med det. Ska väl annars gå och ta på mig lite kläder åsånt. Kanske drar en snabb dusch innan jag far, så kanske hårfärgen försvinner lite från ansiktet.. Återstår att se.

pusss

lala

gode sugen på en riktig grym utgång! ;D Bara för det bjuder jag på några roliga kvällar :D


4 december

Så kul dag. Har haft typ kuddkrig med Ante, alltså skojar inte, kunde inte sluta skratta. Så jävla roligt. Fort har dagen också gått. Kanske för att jag försov mig en timma. Men ändå. Det går fort när man har roligt.

När jag kom hem satt jag och chilla ett tag, sen slockna jag i soffan och blev väckt två timmar senare av att mamma vela ha mig och sminka henne osv. Dom skulle fara på nordan och typ.. göra något. Lär väl vara borta hela kvällen. Gosse skönt.

Ska iaf kanske vara med Linnea ikväll. Var som ett tag sen. Får se hur det blir. Är så jävla trött och känner ingen större lust att gå ut i kylan när man kan sitta inne och mysa.

Nånå, puss.

3 december

Försov mig imorse, och kom till skolan vid nio typ. Har varit rätt så chill dag idag. Jag och Elina sket i idrotten så vi hade nästan tre timmars hål. Vi drog på coop och köpte en pizza sen for vi hit och chilla. Halv tre var vi tillbak i skolan och då hade vi lucia träning. Jävlat så duktiga vi är. Pssst. Lucialinnet ser ut som ett lakan också, as fint. For sen hem vid fyra nångång. 

Efter ett tag for jag till Ida och var med henne och Josefin. Vi for nästan direkt till Gällivare igen och lämnade öl åt Jocke. Skojar inte när jag säger att väskan var grymt tung. När vi hade lämnat ölen for jag och Ida på coop och helt plötsligt kom vi på att vi skulle färga håret rött! Tanken var att vi skulle dra direkt till Ida, men vi for tillbak till Jocke och var med han tills halv elva typ. Då tog vi bussen till Ida och färgade håret. Utan handskar, så mina händer är helt röda. Ska gå och bada i aceton strax hade jag tänkt. Men först måste jag torka mitt hår. Ser verkligen inte fint ut, så får hoppas att det blir bättre när det torkat. Annars lägger jag en svart färg på det här.

Nånå. Torka håret nu! puss

random lista

utseénde
1
. vilken ögonfärg har du:  blå
2. hur lång är du: 1.65 typ
3. vilken hårfärg har du ? lite lila, lite utväxt, lite svart, lite brunt
4. långt eller kort hår: typ, långt
5. piercingar: öronen bara
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: bruna
7. hur lång skulle du vilja vara: är rätt så nöjd
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha? svart, med nå söta slingor
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt
10. skulle du vilja ha piercingar: jodå

senaste du.
11. åt : pizza
12. drack: saft
13. du fick sms av och vad de stod: halebop; du har nu under 25 blablablbalbalblab
14. du skrev sms till och vad du skrev? liam: men -.-
15. sa: haaaaaj dieeeeseeeeeeel
16. kramade ? robin
17. kysste: HAHAHAHAHAHAHAHAHA, ida vet ;)
19. du spydde: vet inte, länge sen
20. du var sjuk: förra veckan tror jag,?
21. hade sex med: en äcklig människa
22. blev lyft av: robin
23. lega i en säng brevid (motsatt kön): måste väl vara sebbe, eller jag vet faktist inte ;D

övrigt
24. musiksmak:
lite allt och inget
25. sport du gillar: inget
26. har du någon gång hört att du sjunger bra: vet inte?
27. har du hört att du borde bli modell:
jo
28. något speciellt du alltid har på dig varje dag: kläder :D och öronhängen, och ringar oftast
29. vem är mest galen i din klass? elina? :D
30. brukar du sova med en nalle vid din sida?: inte det
31. vad tänker du på just nu: att jag borde testa mitt sexiga lucia linne
32. var har du för bakgrundsbild på mobilen?: en på en sexig mage ;);)
33. vad har du för ringsignal? iam not a whore
34. hur många bilder har du? 10 på kamera saken, och 19 på bilder grejen
35. hår många procent batteri? håller på att ladda nu, så snart 100%
36. vem är snyggast i din klass? (motsatt kön): tyyyp.....johan?
37. vem har snyggast kläder? (motsatt kön): utan tvekan, johan!
38. vem har snyggast kläder? (samma kön) hm.. Ida kanske

2 december

Har varit ute på vift hela dagen. Först drog jag och Elina till stan och gick runt där lite osv. Sen tog vi bussen till Dollar och Coop och kirra grymma mössor. Sen drog vi hem till henne och chilla. Halv åtta skulle jag ta bussen hem, men drog mot Ida istället. Där lega hon och Jocke och halvsov typ. Efter ett tag for vi till Gällivare och träffade Sandra åde. Vid halv 11 tog jag bussen hem. Kuuljul.



1 december

Har varit med Ida och Jocke dom närmsta dagarna. Vi har busat och så. Jag har väl mest suttit och avgudat hans säng, så jävla skön. Skojar inte alltså, somnar ju typ direkt man lägger sig där.

Annars så har jag inte sovit många timmar inatt. Somnade vid fyra eller något. Kollade inte, men sent var det iaf. Inte kul att vakna upp imorse iaf. Simon ringde och väckte mig fem över sju också, inte okej. Nånå, gick till skolan i kylan och var där. Vid tre fick jag nog och fick hem. Hade ändå bara en lektion kvar.

Nu ska jag titta julkalendern (a), och sen ska jag sova.
pusssss
RSS 2.0