5 - Bloggarna jag läser

Såg att jag hade börjat på en sån här 30-dagars grej, så jag fortsätter väl med det :)

-

Jag orkar inte länka till alla men det är väl några av dom stora bloggarna + mina vänners.

28 oktober

Blev ingen utgång igår. Vi kom försent så spriten var slut. Gjorde dock inte så mycket. Var inte så mycket folk ut osv. Satt hos Porre ett tag iaf och kollade på fyllisar. Sen vid tolv tror jag (?) började jag och Zorba knata hem till henne. Vi kolla pll och xfactor. Sen slog vi igång en bondfilm men båda somna till den. Sov med alla kläder + alla smycken. Mindre skönt måste jag säga. Trångt har det också varit, som vanligt. 

Annars så vakna vi vid ett, då kom pappa och hämta mig och sen dess har jag kollat lite serier osv. Tänkte gå och äta nånting nu och sen hoppa i duschen. Ska försöka orka fixa designen också. Men som sagt, hoppas inte på för mycket. 

Ikväll blir det nog filmmys med bästo, söndagschill med andra ord.
puss ;*

27 oktober

Uppdaterarn arn arn arn här igen då va. Not. Har faktiskt inte haft lust/ork att blogga så det fick vara. Tror ingen lider så mycket. Om nu någon skulle ta livet av er just för att min blogg inte blev uppdaterad så ber jag om ursäkt i förväg! Hehe.

Annars då? Jo, tackar som frågar. Ligger i sängen och tänkte vila en stund alldeles strax. Blev en liten fylla igår, ovanligt måste jag tillägga.. Hände inte så mycket, minns som vanligt inte allt för mycket. Blev jätte trött där mot slutet, tydligen jätte full också. Somnade i porres säng och låg och skeda med Zorba. Mys. 

Blev väckt vid elva imorse. Gick ner till Mds och köpte en nachotallrik, tog emot när jag käka, trodde jag skulle spy men jag klara mig. Käkade dock inte allt för mycket. Äsch. Fick skjuts hem sen iaf. 

Blir nog en utgång idag också. Måste bara vila lite osv. Bloggar väl eventuellt mer sen, hoppas inte på för mycket.
puss

charmarn


23 oktober

Godkväll folk och föl!

Känns som att det har varit en fullspäckad dag idag. Kom vid halv elva till praktiken och jobbade lite i packen med Marcus. Känns lite roligare att jobba med han än tråktanterna som är där. Man slipper låtsas skratta och vara super trevlig hela tiden. Man kan vara sig själv typ. Så det var ju ett plus. Efter lunchen gick jag till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta och sen körde hon mig till Nunis. Fick sitta där en stund och sen var det halkbana som gällde. Fyyyyyfaaaan vad roligt det var!! Helt sjukt. Skulle lätt göra om det. Han som var där var sjukt rolig och trevlig också så det var ju ännu bättre. Sen hamna jag med sköna människor så det kunde inte bli bättre. Vi snacka och skratta och hade oss. Skit kul! Hela kalaset tog iaf 5 timmar. Kändes verkligen inte som det. 

Annars så när mamma hämtade mig skjutsa hon mig till sibban vart jag beställde lite käk. Kände mig absolut värd det ;) Hehe. Klämde i mig maten alldeles för fort iaf. Var så jävla hungrig så jag inte ätit sen lunch och det var inte mycket. 

Just nu sitter jag och gör ingenting. Tänkte duscha precis och sen sova! Är helt slut. Är så jävla glad att jag börjar klockan ett imorn, dock får jag ju jobba tills klockan sju.. Nånå. Dusch var det.
puss

Softaaaat

Vart inte så mycket arbete på praktiken idag måste jag säga. Kom dit vid halv elva ungefär. Då gick vi på rundtur eftersom Isso inte varit där tidigare. Så det tog ju några minuter. Sen hjälpte jag till att ösa lite mat i en halvtimma ungefär, om ens de. Sen gick jag och Isso och käka och sen sov jag en stund. Slöa på i soffan tills halv två ungefär. Kändes inte värt att byta om då eftersom jag skulle till bilskolan så vi gjorde inget mer resten av dagen. Soooft.

På bilskolan gick det bra iaf. Bokade även in halkbana som är imorn klockan två. Vilket betyder att jag får gå tidigare då också. HEHE. Skönt. Det kommer nog bli kul iaf. 

Annars idag så har jag bara hängt hos Zorbisen. Vi har inte gjort ett skit. Ätit lite glass och pratat osv. Softat bara med andra ord. Chillchill. Tog bussen hem vid nio. 

Nu tänkte jag kolla klart mitt desperate housewives avsnitt och sen sova. Är cp trött.
puss ;*


hehehehe, cpgammal bild ;****
min kossa i regnet <3

22 oktober

Halluuu..

Igår kände jag mig riktigt duktig och effektiv måste jag säga. For till Zorbis vid sex någon gång, vi chillade först bara. Sen började vi göra digitalsskapande uppgifterna. Vi gjorde rätt många faktiskt. Tror vi gick från att ligga efter som fan till att komma före dom flesta. Känns ju sjukt bra. Var även på lektion imorse och jobbade lite. Dock bara två uppgifter då en tog tid som fan då jag inte fatta nånting och han får tydligen inte hjälpa nånting. 

Sitter iaf på hr förtillfället. Väntar på att min buss ska gå till praktiken. Känner mig verkligen inte taggad.. Tycker verkligen inte om att ha praktik. Speciellt inte när man är van att ha typ en lektion om dagen. Måste iaf gå tidigare idag, eftersom jag ska köra med bilskolan klockan tre. Känns ju lite bättre.

Nåja.. Ska försöka roa mig med nånting i några minuter till.
puss

-

hahahah

Såg den här på Ericas blogg så var tvungen att sno den, så skön :D
 
 

20 oktober

Hallå!

Jag är ju helt värdelös.. Blev inte så mycket till nyktert igår. Det började med att jag åkte till Fanny, vi drog sen till Matti och när det väl bjöds på vin så var det kört! Vi käka lite mat iaf och softa på. Sen kom Linea, Zorba och Marre och hämta upp oss och vi drog vidare till Porre vart det var lite folk. Väl där övertalade jag Zorba att dricka med mig så vi for hem till mig och hämta sprit och öl och sen körde vi igång. Blev en hemgång vid 4 kanske. Mitt sovsällskap ville sova och var dödstrött medan jag ville prata och leka. Han fick som han ville iaf..

Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt. Sprang fram och tillbaka till toan för mådde så dåligt. Sov på tills tre ungefär och vid fyra kom mamma och hämta mig. Spydde lite här hemma också och sen somnade jag. Sov tills klockan var tio ungefär. Då vaknade jag med världens jobbigaste huvudvärk. Inte min dag idag alltså med andra ord. 

Försökte för ett tag sen att trycka i mig lite käk, gick inte så bra men kunde trycka en halv panpizza. Bättre än inget gissar jag. Nu tänkte jag iaf typ kika lite serier eller nått. Ingen ide att göra nånting ens. Värdelös lördag.
puss

slitentjej123

musik

Är helt hooked på dom här låtarna, så tänkte bjussa på en länk. Lyssna och njut barn! ;)
 
Rihanna – Diamonds
Elliphant – Down On Life

19 oktober

Nu har det gått någon dag sen jag skrev igen. Men har inte varit hemma så mycket faktiskt. Efter skolan har jag farit till Zorba och hängt med henne åde. Så har inte haft tid helt enkelt. Ni dör nog inte av det :)

Idag har jag iaf bara haft bild. Gjorde klart det jag skulle, sen gick jag och Zorba och köpte ett skrov, hehe. Gott var de! Sen skjutsade dom hem mig och jag hade fått min nya bankkort så jag fixade igång det och betalade en faktura också för första gången. Stolt tjej! Mamma fick ju givetvis visa hur man gjorde då jag inte har en aning om hur fan man gör. Men nu kan jag allt, hehe ;)

Just nu sitter jag iaf och gör ingenting. Har duschat för inte så länge sen så jag tänkte torka mitt hår åde. Tar ju flera år, speciellt nu när jag har löshår. Blää. Sen ska jag vänta på krubb och sen slutligen fara till min homie igen. Vi kör på en nykter helg så får se var den här fredagskvällen har att erbjuda när man är nykter :)
puss

When will it end?

Som ni kanske ser så håller jag på att fiffla lite med bloggen. Var på fixar humör (vilket händer väldigt sällan) men självklart hann jag inte klar. Nu kommer den väl se ut så här i flera veckor igen. Förhoppningsvis inte, det återstår att se. Måste fixa en header, vilket är det jobbigaste eftersom jag inte har några bra program, och photoshop förstår jag mig inte på. Så får se hur det slutar. 

Annars så har vi softat några stycken hos Zorba. Druckit kaffe och rökt cigg. Helt okej chill tisdagkväll måste jag säga. Nu tänkte jag slå igång ett avsnitt av Desperate Housewives och sen sussa. Hård skoldag imorn! :)
puss

Snow patrol

Ååååh.. Hittade den här låten på en av mina gamla spotify listor. Herregud vilka minnen som kom upp. Jag relaterade så mycket till den här låten, vill typ börja asböla så fort jag hör den för jag minns precis hur jag kände just då. Hade så mycket saknad, lycka, glädje och kärlek i mig då som inte fick komma ut. Sjukt hur allt det kunde vända till det här lixom. Får lite ont i magen faktiskt när jag tänker på det, det är en sjukt jobbig känsla som kommer upp, att allt har blivit så här. Det var så jävla fint då, och det gör mig fortfarande ledsen. 

I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms

-

Hur som helst så får jag väl tacka Liam för allt det vi gått igenom. Även om det är som det är mellan oss just nu. Tänker inte skriva någon större förklaring. Det tar jag mellan honom och mig. 




Möte och skolarbeten!

Gick bra på mötet idag. Vi öppnade ett konto osv. Tog bara 20 min så det var lugnt. Innan det så skaffade jag iaf mig en bankdosa och dom ska skicka ett visa-kort åt mig också. Härligt. Nu kan jag äntligen shoppa igen, bara ta på faktura ;) HEHE. 

När vi var klar så hängde jag med Mio på Nex iaf, han spelade på maskinerna och sen drog jag hem. 

Sitter förtillfället med två datorer framför mig. En som jag facebookar, lyssnar på musik och nu bloggar på, och den andra håller jag på med lite skolarbeten. Känner mig riktigt duktig!! :) Men det måste göras bort under veckan så det är väl dags att börja beta av saker.

Var väl inget mer än det. Ska till Zorba sen iaf tänkte jag, snacka lite skit osv. 
puss

16 oktober

Hallu!

Verkligen ingen värd skoldag idag. Gick inte på datan eftersom vi ändå får jobba hemma. På samhälls gick jag på, men gjorde ingenting. Så jag klev upp tjugo i nio idag endast för att fixa med allt det här tjorvet inom företaget. Nu är allting iaf löst så det känns bra. Sitter förtillfället och väntar bara på att klockan ska bli två så vi får ha möte med banken. Förhoppningsvis blir det inge mer tjorv nu. Nu ska jag försöka fixa min cam så jag också han chatroulleta ;D hehe

HEJDÅ.

15 oktober

Goddag!

Hade en helt värdelös natt igår. Var sjukt trött men kunde ändå inte sova. Vaknade hela tiden osv. Vid fyra blev jag klarvaken och låg och prata i telefon ett tag, sen gay som vi båda är somnade vi i telefon. Vaknade till och la på och sen sussade jag tills 6. Var vaken ett tag och sen självklart när alarmet ringer så är man trött som fan. Sov på tills elva iaf. Försov mig lite, hehe.. 

Bokade möte med banken osv och hade lite studentmöte. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Nu sitter jag och har lite små ångest. Har 3 arbeten i svenska som jag måste göra innan veckan är slut. + att jag har prov imorn, och jag har fortfarande inte pluggat. Åååh. Orkar inte det här. Är så jävla skolless så det är sjukt. Behöver typ ett lov i massa veckor. Känner fan att jag hoppar av snart, är så less..

Nåjaaa. Ska försöka ta tag i alla dom här arbeterna nu.
puss

14 oktober

Godkväll!

Igår blev det lördagsmys med Zorbis. Tog bussen till henne och fick genomgå både regn och snö påvägen. Var med andra ord dyngblöt när jag kom fram. Vi kikade lite xfactor osv bara. Sen tvingade vi Marre att skjutsa oss till Coop så vi kunde köpa lite omnom. När vi kom tillbaka slog vi igång High School Musical 1. Åh, så sött. Hehe. Marre skjutsade hem mig sen vid 2 någon gång. 

Har varit ensam hemma hela helgen så igår fick jag nån cp noja om att det är skummisar i huset. Hade känt hela dagen att nånting var skumt. Överlevde natten iaf och blev väck av att Andres ringde vid 3 någon gång tror jag?

Sen dess har jag bara softat. Käkat lite pizza och just nu sitter jag med hårfärg i skallen. Ska alldeles strax gå och skölja ur den. 

Har inget mer spännande att berätta.. Så på återseende bitches ;)

13 oktober

 
Hallådär alla bönor!

Igår blev det en liten fylla med härligt folk. Det började hos Elin men massa dårar och sen drog vi upp till Tony vart det var och kom ännu mer folk. Ganska händelselös kväll, inget särskilt hände. Blev ändå en sen hemgång, kring tre någon gång skulle jag tro? Fick ett väldigt oväntat samtal också innan jag skulle sova från en snubbe som jag verkligen inte tyckt om pga vissa otrevliga anledningar. Hur som haver så somnade jag ganska direkt jag la mig i sängen.

Blev väckt klockan 12 av att samma snubbe ringde. Gick på toa och tog ut linserna osv och sen dess har jag bara chillat och haft telefonkonferans typ. Prata med Andres 1 timma, 5 minuter efter ringer Zorba och snackar i 40 min och 5 min efter det ringer Andres igen. Han skulle ringa upp snart igen också, så telefonen går på högvarv.

Dagens planer är iaf väldigt suddiga. Det enda jag vet just nu är att jag ska duscha och måla naglarna lixom. Sen vet jag inte, vet inte om de blir utgång eller så heller. Det återstår att se helt enkelt.

pussva

randombild

11 oktober

Hallåååå"

Har blivit världens knas med min sömn måste jag ju säga. Från tisdags natt till onsdag blev det inte många timmar. Så på två dygn har jag sovit typ 3-4 timmar. Inte så jätte bra kanske. Men så går det när man har sällskap om nätterna ;) Vaknade iaf på bästa sätt man kan önska sig så det gjorde väl större delen av dagen, höhö ;D

Fick skjuts till skolan iaf och väl där somnade jag lite, sen vart det köttbulle bakning på g. När vi slutat kom mamma och hämta mig och när jag kom hem somnade jag (4-5) och har sovit på ända tills två idag. Behövdes nog. Haha. Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen vet jag inte vad som händer. 

puss

9 oktober

Hallå fina och ofina!

Känns som att jag aldrig är hemma längre. Om jag sover hemma så far jag till skolan och efter skolan far jag någonstans och sover borta osv. Var knappt hemma under förra veckan, och inte under helgen heller. Och inatt sov jag också borta. Men mys skadar ju aldrig så det är helt lugnt för min del ;) hehe.

Annars så somna vi vid 5 inatt. Låg och prata osv, blev jätte rädd också. Börja prata om spöken och grejer och självklart inbillar man ju sig en massa grejer. Läskigt, hehe. Klev iaf upp vid nio och gick till bussen och åkte till skolan. Hade prov och jag kunde verkligen ingenting så jag lämnade pappret helt tomt och gick därifrån. Får plugga nu fan och göra om det nästa vecka. Måste börja skärpa mig..

Sen hade vi mössprovning osv, så nu har jag beställt min mössa + en ziperall. Hela kalaset gick på 2500. Ooops. Ska flörta lite med min mor och höra om hon kan sponsra lite ;) Ska nog dock välja bort lite grejer, stoppade bara dit dom ifall man skulle ändra sig sen, det var lättare att ta bort än att lägga till.

Annars så sitter jag i handduk precis och tänkte hoppa in i duschen och sen ska jag nog hänga med Mr. A igen. Får se vad som hittas på.

Nu blir det dusch iaf.
pusss


HEHE, lägger upp en bild på min första fylletattoo, sexiii

7 oktober

Har inte riktigt kommit in i det här med bloggandet märker jag. Glömmer hela tiden bort den. Hehe, men det kommer nog efter ett tag ;)
 
Annars så det där med tidig och lugn utgång gick ju självklart inte.. Skulle ju bara dricka det lilla jag hade men alla bjöd hej vilt så det funka inte. Var ute hela natten också. Råkade somna på en soffa med min polare hos hans polare, sov en timma ungefär och vaknar sen klockan nio och får rå panik. Hoppar ut ur huset och börjar knata. Full och mysig också. Gick nästan hela vägen hem innan Burck plockade upp mig.

Väl hemma var det ju bara att stressa. Tvättade bort sminket, bytte kläder och slängde ner lite saker i väskan och sen drog vi. Åkte 4 hääärliga timmar, hann sova max 1 timma. Om ens det. Är inte så bekvämt att sova i bilar som säkert många vet. 

När vi var framme stannade vi på dollar för att snacka med Segge och Sussi. Sen for vi och mötte upp Ingemar. Vi köpte pizza och for hem till han och käkade och softade ett tag bara. Sen for vi till hans studio och tatuerade oss. Alla är sjukt nöjd så det var ju lyckat! Efter 3,5 timma så var allihop klara och då for vi till Ingemar igen och drack lite och spelade bilspel med simulator. Sjukt kul det med. 

Det blev iaf en tidig kväll och sov som ett litet barn. Hela veckan har bestått av lite sömn så det behövdes verkligen.

Vi började åka hem vid halv 3 idag och bilresan har aldrig varit så dryg. Men tillslut var vi hemma och då var det bara att hoppa i skorna igen och fara och grilla med fint folk. 

Sååå.. Det har varit en sjukt najs helg! 
Nu blev det en massa text så jag avrundar här!
pusss

5 oktober

Nu har det varit dåligt med updates igen. Men har faktiskt inte varit hemma så mycket. Har sovit borta större delen av veckan, varit vaken på nätterna och sovit på dagarna och inte haft tillgång till dator heller. Var borta två dagar från skolan också.. Inte bra, men de är som sagt för att jag inte sovit hemma osv. 

Annars under veckan så har jag mest busat osv. Tänker inte gå in på allt ;)


Idag har jag däremot varit i skolan och hållt på med företaget samt jobbat lite på bilden. Sen for jag hem och duschade osv. Ikväll valkas det en liiiiiiten utgång. Och när jag menar liten så menar jag liten. Blir lite alkohol och tidig kväll, sticker till Lycksele imorn vid 9 så känns inte så kul att vara full/bakis i bilen. Får bara se till att komma ihåg det under kvällen, brukar alltid bli tvärtom när man säger att man ska ta de lugnt. 

Nåja, får se hur det blir. Tänkte torka håret nu och göra mig i ordning.
puss ;*

1 oktober

Herregud vad tiden går fort. Snart är det fullt i snö här uppe och jul och hela köret. Galet!

Var skola idag som vanligt på en måndag. Har haft tre lektioner sen sluta vi. Måste ju säga att jag har lite kärlek till vårat schema, även fast vissa dagar är helt fucked up genom att bara ha en morgonlektion osv. Men det duger.

Efter skolan for jag hem och käkade lite och sen la jag mig i sängen och kollade lite heroes osv. Inget spännande rättare sagt. Just för tillfället så lyssnar jag bara på lite musik och tänkte dra och hänga med Andres på en liten stund. Ska bara vänta på att min skjuts är klar.

Hade nog inget mer än det att berätta. 
På återseende gott folk ;D


EEEYYYY SEXY LAAADY! ;DDD
 
RSS 2.0