In this crazy life and through these crazy times, its you,

Jag känner panik, ångest, frustration, ilska. Och alla andra möjliga känslor. Allt detta gör att jag sitter här, i mitt mörka rum, och skakar som aldrig förr. Med en klump i magen lyssnar jag på alla möjliga sorters depp musik. Jag vet att jag gjort fel, och att det inte är första gången heller. Jag vet att du vill se mig lida. Och jag vet att du kommer se till att jag gör det. Du är redan på väg att göra det. Och jag kan inte stoppa dig. Jag kan inte säga att jag hatar dig och vara så jävla förbannad på dig för det du tänker göra nu, även om det är så jag känner. Men jag kan inte säga nånting, för jag gjort precis likadant. Det enda jag kan göra, och har tillåtelse att göra är att gråta. Men det är inte tillräckligt. Det måste finnas något annat att göra. Vet inte vad bara.. Det gör ont, ont överallt. Min kropp sviker mig och jag vill bara lägga mig ner och skrika, skrika ut allt. Jag vet att jag har svikit dig, och jag vet vad som kommer hända nu. Men jag vill inte inse, jag vill inte veta. Jag orkar inte.

Ska gå ut, eller lägga mig i sängen och dö eller något nu. Vad som helst. Tänker iaf inte sitta här mer..

31 januari

Nu har en månad av 2010 gått. Lite läskigt. Dagarna går så snabbt nu för tiden. Är väl bra iofs.

Igår for jag till Elina, vi for och köpte lite godis och sen slog vi igång Case 39. Psyko film, men den var bra. Vi kollade den och gjorde inte så mycket mer. Robin kom och bjöd mig på två cigg, för att tacka för allt jag gjort?.. Haha! Vid ett for jag hem iaf. Då slog jag igång lite film åde. Sen somnade jag vid halv sex.

Vaknade idag vid halv fem. Idag ska jag nog faktist inte göra nånting. Eftersom jag varken har några arbeten att lämna in eller så, så tänkte jag äntligen ta tag i mitt rum. Brukar vara mycket prat, och ingen verkstad. Men idag ska jag fanimig städa. Behövs verkligen. Nu ska jag gå och titta vad termometern visar, sen ska jag ta på lite kläder.
puss



vill berätta allt åt dig,
 bara få det överstökat
och få det ut min hjärna.
men är så jävla rädd att förlora dig.

30 januari

Kan ju börja inlägget med att säga - Grattis mamma!




Annars så somnade jag vid fem inatt. Och vaknade idag vid fyra nångång när Elina ringde. Blir att vara med henne idag. Ska väl strax börja bege mig mot henne. Ska fixa håret lite först bara. Ska också slänga in en bild som är tagen för precis ett år sedan -


fulla och glada - eller hur var det nu johaniibo? ;)

massa ovärd lista

vem ringde dig senast? rowbin
Vem kysste du senast? om puss på kinden räknas - så robin
vem kramade du senast? det vet jag faktist inte :o
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? robin: hojja vad det är hemskt :(
vilka slags killar faller du för? tatuerade, muskulösa, "badboys", skoter killar
vad har du gjort idag? skola, sovit, varit med jocke och ida
har du pratat med någon idag, vem isf? haha, antaligen. familj + halva skolan + busschafför osvsov
vem rörde dina bröst senast?(tjejer) robin eller ted
har du rört ett par bröst idag?(killar)-
har du underkläder på dig?
nåjo
när vaknade du idag? tjugo över sju :o
vad är klockan nu? 02.30
vem skrattade du med senast? robin
vem av det motsatta könet rörde du senast? jocke
vem av samma kön rörde du senast? ida
vad lyssnar du på nu? the fray - heartless
vad har du för mobil + vilken färg? en rosa samsung sgh-u600
hur många sms har du i inkorgen? 190
vad står det i ditt 28 sms och vem är det ifrån? liam: han är störd.. jag vill att du ska vara här me mig baby
slutligen, bästa listan någonsin? nej! dock bra tidsfördriv

29 januari

Har egentligen inget vettigt att skriva. Var med Ida igår, det hände allt och ingenting ungefär. Hade tänkt att sova tidigt, men blev ju som det blev. Somnade kring två någon gång, och vaknade upp tjugo över sju. Vet inte varför, men tittade på mobilen och då blev jag jätte pigg. Så jag klev upp och gick och titta lite tv osv. Och just nu sitter jag med täckisar och bh, ska gå och dra fram någon tröja strax. Är -30 ute så blir varma kläder idag kan jag lova.
Nu ska jag gå och ta fram lite kläder. Sen fixa mig lite.
puss

:D

tycker mitt hår liknar lite grann en tigerkaka :)


27 januari

Gick och la mig rätt så tidigt igår. Redan vid halv ett. Gosse skönt. Skoldagen var riktigt kort också. Först tre lektioner, sen skulle vi haft 2 timmars hål, för att sedan ha matte på 50 min. Men kändes alldeles för onödigt, så jag och Elina tog bussen till coop vid 11 och fixa mat + hårfärg. Sen for vi hem till mig och åt lite, sen började jag slinga hennes hår. Inte kul kan jag ju säga. Söndrat min rygg pga det. När jag äntligen blev klar stoppade jag i färgen i håret, som inte ville räcka. Men vi löste det iaf. Sen skulle hon slinga mitt hår, men eftersom jag har längre hår än henne så skulle det vara omöjligt att få färgen att räcka, så vi sket i att slinga och stoppade i färgen direkt på. Inget vackert resultat vill jag ju säga, helt orange mitt på skallen och längre fram ser håret helt fettigt ut. Får fixa det på fredag.

Idag, vid sju ska hon och jag fara och träna aerobics. Haha! Shit. Nåja, nångång måste man väl ta tag i sånt också.

Nu ska jag gå och göra nånting, kanske städar rummet. Vad som helst, bara jag inte somnar.
PUSS!

26 januari

Jobbig natt om inte annat. Inte kul någonstans. Vid fem vart det lite bättre, och då somnade jag. Sen när alarmet ringde sju imorse var jag inte så där jätte taggad på att gå till skolan. Stängde mina små blå i någon sekund, men lyckades somna och blev väckt av att Elina ringde vid åtta. Sov till halv nio ungefär, sen fixade jag mig lite snabbt.

Efter skolan for jag hem och sov. Från fyra typ, till halv sju. Gosse skönt. Just nu känner jag att jag bara vill lägga mig i sängen igen, men det tänker jag då inte göra! Skulle varit med Ida idag, men känner att jag verkligen verkligen inte orkar. Måste skriva klart min novell, plugga so, + välja vilket gymnasie jag ska välja. Skit kul..

Nej, nu ska jag hoppa i duschen, fryser sönder här.
puss

When I thought he was mine, she caught him by the mouth

m i s s l y c k a t

Jag gick och la mig då som sagt, och jag vaknade först nu. Lyckat, verkligen. Eftersom Ida hatar min sms signal är jag så snäll så jag sätter på ljudlöst, mindre bra när man ska sova. Har varken hört mina 23 samtal, eller mina 12 sms. Vet dock att jag har pratat med Bobbis, men vad vi prata om är helt oklart. Säkert om snus. Men får hoppas jag inte lovat han något nu. Hur jag ska kunna somna ikväll blir säkert lite problematiskt, kanske bra det. Kan väl trötta sönder min hjärna med lite text om lågkonjukturer osv.

Annars sitter jag och funderar lite på den här lilla åkturen ner till södrasverige som Ida så fint har planerat. Velat tid ett tag nu, och kan fara dit på fredag. Skulle bli sjukt kul. Träffa lite människor osv. Får väl se vad som händer, jag och Elina hade ju planerat att fara till Öjebyn också, pengarna räcker dock inte till båda.

Nä, nu ska jag fortsätta här.
puss

25 januari

Att jag aldrig kan sova normalt en söndag. Somnade relativt tidigt, redan vid två. Vaknade dock vid fyra-fem helt klarvaken. Försökte somna om men det gick ju som det gick. Kollade lite sex and the city och legade och sega i sängen. Sen vid sju klev jag upp och fixade mig osv. Sen i skolan blev jag mobbad för min smarthet. Sniglar är visst slemmiga, och dom får spår efter sig när dom går av deras slem! Och vem fan vet att hitler gasade ihjäl judarna. Ingen har då lärt mig det! Sen tycker dom att jag har 0 iq och att jag är för osmart för att komma in på iv. Kanske är sant, men jag har mina smarta moments kan jag lova er.

Slutade tio i tre iaf. Då tog jag bussen till Gällivare till Ida. Men lika fort for vi hem och nu sitter jag här och velar mellan att läsa lite so, skriva novell eller sova. Tror nog närmare bestämt att det blir alternativ nummer tre!

puss

mobbade ;*


film från i somras. älskar mitt väldigt vackra hår och älskar hur fin röst jag hade.

23 januari

Idag mår jag inte bra känner jag. Inte deprimerad eller något sånt. Känner mig sjuk bara. Har ont i skallen + hela kroppen. Sen känner jag mig yr. Får hoppas det försvinner. För om det inte gör det så tänker jag nog stanna inne ikväll. Hörde att mamma tydligen köpt en massa godis till mig, så kommer ju iaf inte dö hit. Tiden går bara hemskt långsamt när man sitter inne. Kanske är bra iofs. Oftast sådana tillfällen jag får för mig att städa mitt rum. Vilket jag borde göra då jag inte gjorde det sist jag sa att jag skulle.

Nånå. Det var allt.
puss

22 januari

Lång dag. Hade tre lektioner idag, och slutade ändå tjugo i tre. Kan bero på att vi har sovmorgon till halv tio. Vilket är gudomligt. Efter skolan dammade jag iväg till Ida. Vi gjorde inget särskilt, for på coop och utförde ett uppdrag. Sen for vi tillbaks till henne. Sen kom mamma och hämtade mig vid fem.

Efter jag hade ätit knata jag mot Elina, var ovanligt skönt att gå. Hade musik i öronen och lät tankarna bara överbelasta min hjärna. När jag träffat henne for vi på coop och fixade blondering, sen när vi kom hem började hon dra slingor från mitt hår. Ajajaj säger jag bara. Inte skönt. Fick tårar i ögonen och höll på att skratta ihjäl mig för det gjorde så ont. Blev ganska bra resultat, eftersom jag hade nästintill svart innan. Blev ju ett gäng ljusare, inte blondt dock. Fast vet inte om jag vill vara blond. Får se hur det blir..  Annars har vi kollat halloween 2 idag också. Och bara svammlat på osv.

Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna och läsa dom sista blogginläggen, sen ska jag nog pysa i säng.
puss

.



I can be the one

Trodde jag skulle vara pigg idag. Men nej. Var lik förbannat lika trött som alltid. Så vid halv fem slängde jag in handduken och tog mig en liten tupplur. Vaknade sedan vid sju av att Adam kom och tände lampan. Finns det något mer störande? Bra sätt att väcka någon på dock. Gick iaf ner och åt lite, och sen tänkte jag ta bussen till Ida som gick halv ungefär. Men hon svarade inte i telefon så gissar på att hon somnat. Kanske var lika bra, måste städa mitt rum. Kläder över allt. Misstänker nästan att jordbävningen i Haiti skedde i mitt rum.. Sen ska jag iaf plugga So också. Måste ju vara ett duktig barn (hora) i min kära "familj" som vi så fint har på So'n.

Nu ska jag fortsätta ladda ner låtar och fundera på hur jag ska göra med mitt hår imorgon. Sen ska jag börja städa lite.
puss

21 januari

Igår, klockan åtta gav jag upp. Jag gick och la mig i sängen och somnade kring halv nio. Underbart. Måste varit helt utslagen för jag har varken hört mina 4 missade samtal eller 43 sms. Men skönt har det varit att sova iaf. Vaknade vid 4 imorse och kunde inte somna om, började titta lite sex and the city, och ganska nyss klev jag upp för att fika. Ska väl strax börja ta på mig lite kläder och fixa mig osv. Mamma och pappa vaknar snart också.

Nånå, nu ska jag ta igen det jag har missat.
puss

What you give is what you get

Skön skoldag. Var glad, och vi slutade redan kvart i två. Eller halv två för min och Elinas del. För vi skulle med bussen till coop. Kirrade lite hårfärg och vi har varit på dollar och skaffat oss ett gäng hårsaker. Alltid bra att ha. Käkat på frasses har vi också gjort. När vi kom till Elina färgade jag hennes hår. Lite små roligt vart det ju. Imorn ska vi färga mitt, men vet inte hur jag ska göra. Får se.. Mamma hämtade mig vid fem och gick och duschade då.

Just nu sitter jag och tittar paradise hotel och försöker hålla mig vaken. Blir en tidig kväll idag med tanke på mina två timmars sömn inatt. Härligt. Ska nog slänga mig i sängen redan vid 9-10. Längtar redan.

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt tittande, sen ska jag nog slå igång en film eller något. Bara jag inte somnar.
puss


   haha, rolig spegel :D

20 januari

Damnit. Somnade kring halv ett och vaknade upp vid tre av ren panik. Sen dess har jag inte kunnat somna om. Störande må jag ju säga. Men har sovit rätt mycket nu. Kanske därför. Vet inte. Hur som helst så var jag med Ida igår, träffade Jocke lite senare på kvällen. Kom hem redan vid halv 11.

Nu har jag inget mer att skriva, ska gå och äta lite och sätta på mig lite kläder. Sen fördriva tiden tills klockan börjar närma sig åtta.
puss!

my head is strong, but my heart is weak

There's so much craziness, surrounding me
There's so much going on, it gets hard to breathe
When all my faith has gone, you bring it back to me
You make it real for me

värd lista

vem ringde dig senast? mamma
Vem kysste dig senast? haha, garanterat ida x)
vem kramade dej senast? mamma d;
Vad har du för bh på dig just nu? svart
vad har du för trosor på dej just nu? vita me en björn på :D
vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?  liam: men du är ju fan helt underbar
vem pratar du med på msn?: kim och victor
vad skrev den senaste personen på msn?: hahaha " är du kåt? ;)"
vad brukar folk få för intryck av dig? haha vet inte ;o
Har du någon gång klätt dig horigt? inte seriöst, nej
har folk kallat dig slampa? javisst
har du kallat någon för slampa? jo
har du slagit någon riktig hårt? ah,
använder du parfym? nåjo
vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? brösten
vem gav dig en komplimang senast? roman
vilka slags killar faller du för? "badboys", skoter/cross killar, rawr ;))
vad kollar du på först hos en kille? helheten
vill du ut och festa nu? Hade inte suttit fel
vad ska du göra nu? kolla nån film
kan du gå utan smink? jo

15 januari

Har gått en skolvecka nu. Hemskt att det redan är igång. Känns inte okej! Man blir ju så förbannat trött. Efter skolan vill jag alltid bara hem och sova, och gör man inte det är man hur jävla cp som helst. Vilket jag har varit dom senaste dagarna. Som idag tex, helt jävla sjukt. Att Jocke var helt hyper och övertrött gjorde ju inte saken värre. Började garva åt allt och inget, sen skulle jag ta tid och se hur länge jag kunde hålla tyst, som max kom jag upp i 49 sek eller något sånt. Yay, way to go.

Vi tre somnade iaf vid sju nångång. Sen vaknade jag vid åtta och vart jätte pigg. Såg att Jocke och Ida legade helt utslagna så jag sket i att väcka dom och tippade ut ur hennes hus. Sen kom jag hem och har planerat att stanna hemma. Vilket mamma tyckte var hur kalas som helst, hon tycker man ser så lite av mig.

Nånå, andra saker på ingång nu.
puss

If you just could hold me in your arms

Jag och Elina begav oss mot skolan redan vid åtta. Även fast vi började halv tio egentligen. Fanns ändå ingenting att göra hemma, var helt hyper men kunde inte leva om eftersom Adam legade och sov. Skolan var jobbig iaf, hade ingen som helst koncentration och var helt yr och mådde svin illa och trodde jag skulle spy vilken sekund som helst. Det var då jag och Elina beslutade oss för att fara till frasses och köpa strips. Robin följde med som sällskap. Kände mig genast bättre efter lite mat. Vi for tillbaks till skolan och hade lite lektioner. Vid tre kände jag mig trött och sur, så jag for hem och gick och la mig och sov tills sex, då Ida ringde och väckte mig.

Mamma körde mig till henne och där var Zorba och Jocke. Vi tog det lugnt, pratade bara osv. Alla var sjukt trötta eftersom det inte är många som sovit nånting inatt. Verkar som hela Gällivare var uppe hela natten. Zorba for hem vid nio, och Jocke for vid tio. Jag och Ida satt och pratade massa och sen vid 11 körde hennes mamma hem mig. Jag hoppade i duschen och nu ska jag gå och blåsa håret, sen ska jag fan i mig sova!

Godnatt.

.

h-h-h-h-h-hy-hy-hy-hyperaktiiv (y)

12 januari

Hatar att vaka, vet aldrig när jag ska borsta tänderna. Känns ju ovärt att borsta vid 2-3, om man ändå ska vara vaken hela natten? Men känns ju lite läskigt att inte borsta förän på morgonen. Fast måste göra det snart ju, fast vet inte när. Antingen innan jag drar till skolan, eller efter att jag har spottat ut snusen.. Men gud, vad fan sitter jag och skriver om? Vem fan bryr sig om tandborstning?.. shit.

Har iaf svept min andra stooooora kopp kaffe, just idag var det jävligt gott. Är alltid gott iofs, men extra gott idag. Under natten har jag inte gjort så mycket, tittat film/tv osv. Vid halv sex skrev Elina åt mig, så hade nån att prata med. Nu har hon dock slutat skriva, men tvivlar på att hon somnat.

Nu ska jag gå och ta på lite kläder iaf. Skönt att det är 0 grader idag igen. Slipper man frysa sönder dom 10 minutrarna det tar att färdas till skolan!
puss

-

"det han inte vet, lider han inte av baby"


ffuck

1993-01-12 föddes en stjärna

Vill bara säga grattis till världens bästa Ida! Bara ett år kvar nu pigan! Sen kan jag ju även säga att, faaan vad jag älskar dig, alltid så sjukt kul med dig! <3

until the day I die, I'll spill my heart for you

Inte en allt för händelserik dag idag. Elina och hennes mamma kom och hämtade mig. Vi for till hennes pappa och tog det lugnt bara. Pratade om ångesten att skolan börjar imorn, och kikade lite tv. Vid tio kom pappa och hämtade mig och jag satt mig här.

Ikväll blir det nog en sömnlös natt igen som vanligt, fast inatt vet jag varför. Men ska försöka sova iaf. Börjar ju ändå halv tio imorn.

Nu ska jag bänka mig i sängen och slå igång några avsnitt av första säsongen av desperate housewives.
puss

11 januari

Somnade vid nio imorse. Igen.. Kommer ju aldrig somna inatt. Blir väl att vaka inatt, kommer vara hyper i skolan imorn då. Men det är väl lugnt. Mamma ringde och väckte mig fyra idag iaf. Sen hämta hon mig och for och köpte ett par skor. Var väl dags nu, och är inte ensam om att tycka det. Men kommer sakna mina fula skor, står så fina saker på dom :')

Idag ska jag till Elina iaf. Vi ska väl kolla film eller något. Alltid mys. Nu ska jag sätta mobilen i laddarn och eventuellt byta byxor.
pusss

jag ger upp

Orkar inte! Kan fan aldrig sova. Är hur jävla trött som helst men ändå så fan går det inte. Vad är felet? Blir tokig. Fan, somnar ju hit. Men när jag väl lägger mig i sängen så ligger jag ändå bara och vrider och vänder på mig. Jobbigt.



Annars så sitter jag och längtar tills det blir sommar. Bara få slänga på sig skinnjackan och tygskorna och bara kunna vara ute utan att frysa sönder. Så jävla härligt. Fel att bli juli nu?

10 januari

Somnade kring halv nio imorse. Var ju hur jävla trött som helst. Men somnade tillslut iaf. Sen vaknade jag vid fem idag. Blev dock sur så fort jag tittade på telefonen. Men har gått över nu som tur är. Gick och hoppade in i duschen och duschade på tio min. Var jävligt behövligt om man säger så.

Ska till Elina senare, vet inte vad vi ska göra. Nånting blir det nog. Nu ska jag gå och ta på mig lite kläder.
pussss

I won't let go 'til it bleeds

kan inte sovaaaaaaaa. döör, skojjar inte. vad ska jag göra? underhåller mig med att prata med roman + kolla alla hans mongo filmer. underhållning på hög nivå.

ne, nu ska jag fanimig sova!
godnatt

älskart! ;*

hahahahahahaah, roman är ju så jävla skön, shit. måste fan fara och hälsa på han där nere i härnösand! ;D

Is this the final scene in our tragic play?

Are these the final cries of our aching souls
How come yours don't make a sound
With broken wings we're falling faster as we go
But somehow we don't touch the ground
You had me torn to pieces
You got inside my head
That I'll be here until it's over



bara för kulskull lägger jag upp en sönder redigerad bild på mig och kalle från halloween ;)

everything comes falling down

Har varit duktig tjej och stannat inne idag. Har kollat film osv, sen vid 10 nångång slutade internet att fungera, blev måttligt sur. Men nu, 5 timmar senare fungerar det igen. Kanoners. För övrigt så sitter jag och dör här på mitt rum, är kallt, men samtídigt varmt. Och ja, irriterande.

Ska lägga mig i sängen och kolla film nu.
puss


rawr

hahahaha

hahahahaha, har tung humor alltså! :D:D


onödigt lång lista

Vem har skickat meddelandet högst upp i inkorgen?:
robin

Vad står det?:
du e snygg ;)

Vem har skickat det tionde meddelandet uppifrån?:
robin

Vad står det?:
hörru älsk?

Vem har skickat det tjugofemte meddelandet uppifrån?:
liam

Vad står det?:
a, vi skulle ute och göra massa o sen hem o ut o massa o sen kväll o släcka o kolla film o mysa, knulla sen sova, m sen lika dant dagen efter o efter o allt (a) <3

Vad står det i fjärde meddelandet under det?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH kolla i skolkatalogen på mina brallor och dom där snörena det ser ut som en kuk hahahahahahahaha

Vem har skrivit det?
robin

Från vem har du mest meddelanden?
liam

Från när är ditt äldsta meddelande?
6 januari

Vem skrev det och vad står det?
liam: bra för om du är de är jag de me <3

Gå in i inkorgen,blunda och klicka ner i 5 sekunder vad står det i det meddelandet?
har du hört en mörkhyad prata finska? :)

Vem har skickat det?
emil

Vad står det i ditt nionde sms?
Du skulle inte vara så sjukt jävla gullig att ta mig i röven? Ne skojja xD men att du hade kunnat fixa snus åt mig imorgon. Asså jag pallar snart inte mer :( känn dig inte tvingad xd hahah


Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en som följde me temat

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
dead by april - what can i say

Hur många sms har du i din inkorg?
343

Vad står det i ditt tjugonde sms nerifrån och vem är det i från?
ida: varför tomt :( tycker vi ska ha sex snack (a)

Vad står det i ditt åttonde sms?
är ute. själv babe?

Är din 20:de kontakt en av dina bästa vänner?
fanny kyrö, nej, men när jag var liten flicka var hon de :)

Gillar du nr 5?
bobbis, som vän, ja

Har du varit i hop med nr 1?
anton landström, hahaha nej!

Har du hånglat med nr 25?
hingsten, nej

Har du suttit i samma bil som nr 3?
Anton tapani, ja

Vad har din mobil för färg?
rosa

Slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
verkligen inte, men bra tidsfördriv

8 januari

Somnade rätt så tidigt inatt, redan vid halv tre. Jävligt ovanligt. Vaknade vid fyra då mamma kom och och hoppade på mig och sa att jag skulle kliva upp. Sen när hon gick stängde hon min dörr, kände bara för att sova vidare, men jag klev upp. Duktigt nog. Jag gick ner och skällde på Burcken som har varit och plingat på dörren i typ 10 min, non stop. Irriterande..

Idag ska jag kanske vara med Elina igen. Fast dock inte göra något ansträngande, fara och köpa godis och titta film. Kanske inte sån bra ide att jag går ut, nu när jag är sjuk, men orkar verkligen inte sitta hemma. Iaf inte hela dagen.

Nu ska jag gå och prata allvar med chefen, (hahahahahha)
pusss

baby, talk is cheap

Tog som vanligt 180 timmar innan man hittade en bh i rätt storlek, men en svart och tråkig fick följa med mig hem, ett par svarta hankypankys också. Efter vi varit på stan tog vi bussen hem till Elina, vi la oss i sängen och somnade lite snabbt. Väldigt skönt, är ju typ sjuk, så känner mig helt seg i kroppen och orkar inte röra mig. Kändes hemskt jobbigt när vi skulle knata upp till konsum och köpa plättar. Vart ju inte bättre av att det är svin kallt ute. När vi kom tillbak hoppade hon i duschen och jag la mig i sängen och dog lite. Satt framför datorn också.

Mamma hämtade mig vid halv åtta. Kom hem och satt mig i köksbordet med Adam och Burcken och drack lite kaffe och pratade. Sen när dom for slängde jag mig i sängen och vela bara dö. Äckligt ont i magen, + skallen och halsen.

Nu ska jag gå och testa en tunika (typ?) som jag fått av Åsa. Vet inte om du läser min blogg, men tack iaf! :)
puss

7 januari

Kunde som sagt inte somna inatt. Men efter att jag hade skrivit de senaste inlägget skulle jag lägga mig i sängen med Diesel och mysa med han, och så somnade jag. Är ju iofs rätt så bra. Sen vaknade jag halv 1 idag. Ska nämligen ut på dejt med Elina. Ska fara och köpa en ny bh, vilket är behövligt.

Nu har jag inte tid att skriva mer, måste kila till bussen.
puss

kan inte sova..

..så bjuder på en random tråkig lista -

Plats: på en stol, i mitt rum, i sverige :D:D
Tillstånd: sjyyk, och trötttt
I fickorna: är för tillfället byxlös, men i jackan har jag börs, nycklar, vaselin, cigg, snus, tändare
Vad händer ikväll: soova  ;D
Vad åt du senast: en mackaaa
Vem ringde du senast: vet inte, råkade ringa rolle men pratade aldrig med han d;
Vem mailade du senast: haha, det är frågan
Roligast förra veckan: vet inte ;D
Favoritläsk: colaa,
Favoritmynt: 10
Sämsta grannen: vet inte ;o brukar inte träffa mina grannar ;3
Bästa ingrediensen i en god gryta: inga grytor är goda, men möjligtvis en gryta me godis :D
Frisyren: just nu så nyduschat, oplattat och fult
Hur mår du nu: är väl bra, sjuk dock.
Vilken låt lyssnade du senast på: 3Oh!3 - starstrukk
Vad vill du ha för hårfärg: ljusare brun d;
Vad tycker du om att äta: choklad :b
Har du lyssnat på nåt annat nu: jo, en diesel som snarkar
Vem ska du gifta dig med: vet inte om jag ska gifta mig :o
Är du kär i nån du har nämnt i de tidigare frågorna: haha, nej
Idrottar du: neeu
Tycker du om att ligga på stranden och sola: med rätt sällskap är det ganska najs
Är du med i nåt crew: men lätt
Vad har du på dig idag/kväll: just nu så bara en tshirt och trosor
Har du växt något det här året: kanske.. :G
Vilket år har varit ditt bästa: måste nog vara 2009
Vad ser du fram emot: sommarn!
Vad har du ångest inför: ingenting faktist
Hur långt hår har du: typ.. inte långt och inte kort, mellan ;o
Är du nöjd med det: rätt så
Går du i skolan så mycket som du ska: oftast :))
Vad har du för betyg i svenska: har haft VG, men nu har jag sänkt mig till G tror jag ;o
Och engelska: sammaaa
Och matte: G
Vlket är ditt sämsta ämne: no
Har du en bra klass: jodå
Vad ligger på ditt databord just nu: men shit, lite allt och ingenting, öronhängen, kamera, glas och en jävla massa
Varför blev du arg senast du var det: för pappa tjata på mig (a)
Hur ofta städar du: inte ofta (a)
Hur ser stolen som du sitter på ut: svart skinn :D
Hur luktar du nu: skulle gissa på - som en mango :D
Vad ska du göra i helgen: umgås blir det säkert d;
Skojade du med ovanstående svar: hahahaah, nej ;D
Är du romantisk: tycker jag då inte
Vilket tvprogram såg du på senast: vet inte ;o
Får du/din familj hög telefonräkning: njee
När dansade du senast: igår ;D haha
Drömålder: 20
Ditt bästa internettips: har inget ;o
Senast köpta pryl(ar): dricka och toy ;DD
Sex just nu: sure ;)
Keps eller mössa: Mössa
Kängor eller pumps: pumps
Pannkakor eller plättar: plättar
Dvd eller vhs: dvd
Vem borde skaffa skunk: HAH, elina :D:D
Favoritserie: one three hill ftw ;D
Har du någonsin färgat ditt hår svart: jovisst
Kött eller inte: kött fifan
Vinter eller sommar: sommar
Skåne eller norrland: skååne
Kaffe eller läsk: haha >< dricka :)
Brukar du gå på Mcdonalds: niix
Eminem eller Britney Spears: eminem
Favoritposen: hahah, jadu, ;D
Vilket är ditt favorit-tevespel: vet inte ;o
Vilket är ditt favorit-dataspel: spelar aldrig dataspel
Hamburgare eller pizza: Pizza
Tv eller radio: Tv
Plugga eller jobba: inget (a)
Kan du köra bil: tror jag då verkligen inte
Vad tycker du är fult: en jävla massa, bland annat pottfrisyrer ;D

If life is a radio, turn it up to ten

Har lämnat min kära, fula, äckliga, jobbiga, slitna sony ericsson och bytt ut den mot mammas gamla samsung. Kommer säkert byta tillbak, eftersom det är jobbigt med den här. Men ska försöka ha den ett tag iaf. Batteriet håller nog betydligt längre än vad mitt gjorde. Fan, laddade ju 175 gånger per dag.

Nu ska jag slå på van wilder.
puss






They try to tell us we don't belong
That's alright, we're millions strong
This is my people, you are my crowd, this is our music, and I love it loud

6 januari

är sjuk.. så blir att stanna hemma idag, ta det lugnt och förhoppningsvis bli frisk, mest troligt inte dock.

5 januari

Vi stod och väntade på bussen i 40 min typ. Inte kul, speciellt inte när det är drygt -20 grader ute. När vi väl såg bussen blev vi överlyckliga. Vi gick iaf och kirrade två hårfärger, sen varsin pizza. Gud, känns som att jag har ätit 154042 kg mat idag. När vi var klar gick vi till pappas jobb för att titta buss, men han körde hem oss istället. När vi kom hem började vi blanda färgen och efter vi var klar gick vi och la oss i sängen. Somnade vid halv elva och vaknade vid 3 (?) när Elinas mamma var påväg. När hon hade farit stängde jag mina små blå och sov till 5 typ. Vaknade upp helt täppt i näsan och svin ont i halsen. Lagom kul..

Idag ska jag vara med Ida i varjefall. Känner egentligen att jag bara vill ligga hemma under täcket och mysa och så. Men nej, ut ska jag! Nu ska jag gå och fixa mig.
pussss

lala

elina: det är inte min stil att springa till bussen
jag: det är inte såå gaybloggaahh style..



hahhaa, så jävla roligt.



Förövrigt så har jag varit med Elina hela dagen typ. Vi for och solade vid sex någongång. Sen for vi med bussen till coop och köpte chips och dipp och bullens pilsnerkorv. For hem till Elinas pappa och slog igång Paranormal Activity. Efter vi hade kikat den gick hon och jag hit i kylan. Äckligt kallt ute. Kom hit vid halv tolv kanske. Sen dess har vi inte gjort så mycket, målat naglarna i alla olika färger på varje nagel, kollat tretton och kikat tv. Nu snart ska vi börja gå mot bussen och fara till coop och fixa hårfärg. Sen blir det att färga håret på henne.

Förstår inte hur jag orkar vara uppe nu. Somnade kring 11 imorse, och sov till typ fyra. Hade sett fram emot en tidig kväll, men det gick åt helvete. Men så går det. Nu ska jag gå och kissaaaa.
pusss

My new nickname is “you idiot”

Nu har klockan börjat närma sig nio, och än är jag vaken. Fortfarande sjukt trött. Vad har jag gjort för att fördriva tiden? Jo, stoppat en extra madrass på min säng (lovely), bytt sängkläder, bytt gardiner, duschat, städat lite grann. Ah, sånt där roligt. Har rökt på tok för mycket också, försöker vara smart och vara sparsam, men varje gång jag velar mellan att ta en cigg eller inte, tänker jag alltid "äsch, wtf, har ju inte betalat för dom här". Är ju dock sant, men kanske inte så logiskt. Men så är det.

Nu ska jag faktist gå och föna håret, sen ska jag nog försöka sova. Rummet mittemot ser väldigt inbjudande ut. Får se hur det blir med den saken. Skulle inte förvåna mig om jag går ut och springer eller något.

puss

Baby tell me what’s your story

Har försökt sova sen klockan fyra, men gick det? Nej, inte direkt. Har legat och vridit och vänt mig tills klockan sex. Då hörde jag att mamma och pappa steg upp, så jag gick me upp och gick och kokade nudlar. Vet inte varför jag inte kan sova? Vafan, höll ju på att slockna hos Elina tidigare, så varför går det inte nu? Frustrerande måste jag säga. Hade tänkt gå ut och röka nu, sen ska jag lägga mig i soffan, brukar gå lättare att sova där. Om inte annat breder jag ut mig i mammas och pappas säng. Med duntäcke och allt, ohyes. Stor säng också. Yeah, länge leve stora sängar!

PUSS

4 januari

Igår hade Elina besämt att hon och jag skulle gå på sibylla och käka. Sagt och gjort, jag tvingade upp mig halv fyra, och trött var jag. Men duktigt nog gick jag upp iaf. For med bussen vid fem, träffade Bobbis och th a.k.a hingsten. Skiljdes åt i stan, men träffade dom senare på sibylla. Dom drog sen när dom käkat, men när jag och Elina var klar ringde vi dom och så träffades vi igen. Och eftersom bussarna knappt går på söndagar fick vi vänta tre timmar på nästa buss, så vi gick in i en trappuppgång, och satt där med ljus och tog det allmänt lugnt. Jag lekte med stearin, vilket slutade med en hand + handled full i stearin. Mina byxor är full av stearin också, och sen tackvare bobbis så har jag rött stearin på mitt linne, verkligen fint.. Sen vid åtta fick ni nog och knatade till coop istället. Efter vi varit där tog vi bussen hem till elina, eller ah, jag och Elina åkte en hållplats. Vi skulle kolla Paranormal activity, men hennes bror skulle kolla, så det gick åt helvete.  Så Elinas mamma hämtade oss och vi for dit och tittade it's a boygirl thing. Halv ett skulle jag ta bussen hem, men den kom aldrig. Så mamma fick hämta mig därifrån, väl hemma fick jag cp på min mobil som inte vill funka. Ska nog ta mammas gamla samsung istället.

Nu är jag farligt trött, och ont i magen har jag också. Så ska gå och lägga mig i sängen och titta film och önska att jag hade pengar på min mobil.
pusssssssss

min snygging ;)

bara för att jag är så snäll så ska jag bju er på lite ögonorgasm ;)

2 januari

Vaknade vid fem idag. Gick direkt in i duschen och sen efter det åt jag äcklig mat. Fixade mig och sen halv nio tog jag bussen till Gällivare. Träffade Larsa och var med han. Vi gjorde inte allt för mycket, tog det lugnt bara.. Fick två ciggpaket av han också, så det var ju asnajs. Tog bussen hem vid 1.

Imorn far lycksele hem. Tråkigt måste jag ju säga. Kommer bli tomt. Men det ska nog gå finemang. Har hört lite rykten här att vi kanske ska fara ner till lycksele på sportlovet. Helt underbart om det händer. Men man vet ju aldrig.

Nu ska jag ta på mig nå andra kläder.
puss

pain is my love

nu hade jag tänkt gå och lägga mig i sängen i fosterställning och hoppas på att alla mina tusen knivar som hugger mig i magen ska sluta, för det gör för jävla ont! gooood jävla natt



poser

1 januari

Igår var det nyår ju, och det tänker jag inte ens gå in på. Sjukt jobbig dag.

Idag vaknade jag iaf vid fyra nångång, gick och var social med alla som var här. Och började småfixa mig lite. Sen halv nio tog jag bussen till gällivare och mötte Jocke och Ida. Tittade när dom käka pizza, och sen gick vi och satt oss i något konstigt rum med massa stolar och shit. Sen skulle jag ta bussen hem klockan ett. Men kom den? Nejnej, satt ute i -20 och väntade i säkert 20 min. Sen gick jag upp till Jocke igen och ringde runt halva gällivare efter skjuts, tänkte att jag skulle få gå hem, men Burcken var snäll och körde hem mig. Så vid två nångång var jag hemma, och frös gjorde jag så det räckte och blev över.

Imorn tyckte Larsa att vi skulle umgås, så blir att vara med han. Och hörde ett rykte om att han tänkte ge mig ett ciggpaket. Meheh, gull! Nånå, nu ska jag gå och borsta tänderna och så där.
puss

RSS 2.0