30 november

Sista november idag, GALET! Imorn börjar december, och julkalendern för den delen också, vad mysigt. 

Iaf, i morse blev jag väckt kvart över sex av både mamma och pappa som kommer och tänder lampan i mitt rum. Måttligt störande! Klev upp strax därefter och fixade mig på några röda innan mamma körde iväg mig mot skolan. Började fixa och trixa där tills klockan tio-elva. Då hade vi ettor ingenting att göra eftersom vi inte serverar, så jag och min söta klass satt i lilla köket och käkade mandarin och knäck och satt och prata bara. Jag och Mio körde lite smsroulette och sen fick jag prata med tre av hans mobbade vänner, lite trevligt. Sen vart det full rulle igen och klockan fyra slutade vi.

Jag, Elina och Erica drog på stan och jag och Elina kirra en present åt Kebbis, det var ju skönt. Sen gick jag och Erica hem till henne och chillade bara. Sen redan vid åtta for jag hem, hoppade i duschen och just nu sitter jag mest och gäspar bara. Har omprov imorgon så tänkte läsa igenom lite kött osv och sen slå igång mitt älskade one tree hill och sen nanna kudde.
puss


min fina sallad som hade stått i kylen undernatten, alltihop hade blivit
is, kunde ta ut hela salladen ur bunken men den hade fortfarande
samma form, he-he-eeh-eh-eheh-h-e

29 november

Försov mig i morse. Det har slutat förvåna mina vänner, det kan inte vara bra.. Annars så vaknade jag klockan åtta av ett sms, fixade mig lite och den drog jag till bussen. Kom till skolan just i tid för frukost, inte illa. Sen började hårdarbetet som fortsatte ända fram tills klockan fyra då vi fick åka hem. Jag och Erica åkte till henne en snabbis och sen knatade vi till Zorba. Satt där och chillade bara osv. Klockan nio tog jag bussen hem.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och tänkte alldeles strax sova, ska vara på skolan klockan fucking sju imorgon! Slipper åka buss iaf. Något positivt med det hela. Nånå, lite bloggar nu och sen sömn.
Puss

Oh fuck it

Min blogg är under ombyggnad som ni kanske ser! Så kvinnan som ligger bakom mina fina rubriker i menyn är ingen mindre är Zorba Asplund! Jag hoppas hon skänker lika mycket skratt åt alla er, så som hon gjorde mot mig! 

Nu tänkte jag iaf krypa under täcket och slå igång one tree hill <3 Sen taggar jag inför julbords förberedning från klockan åtta till klockan tre, förmodligen. Puss

-

You are the closest to heaven that i'll ever be.

-

måste nog ha jordens snyggaste bild på fb (;

-

Sitter och lyssnar julmusik och har värsta stämningen här. Nej inte riktigt, men julmusik lyssnar jag faktiskt på! Hihi. Och eftersom det känns som att jag har 100 grejer att göra i skolan så tänkte jag faktiskt försöka göra bort mitt hemprov. Måste dock vara felfritt eftersom det egentligen är ett omprov. Hojj, kan ingen bränna upp skolan.. -.-


28 november

Helt galet! Somnade halv ett igår. Kändes lite smått skumt men ah, så var det. Skönt var det också kan jag ju tala om. Vaknade sen för inte så länge sen. Har fortfarande ont i huvudet osv, men det är bättre än igår. Är ju första advent nu också. Mysigt. Även fast jag inte tycker om julen så är ju dagarna tills julen rätt så mysiga! Kommer ihåg när man var liten och fick adventspresenter, gick runt i hela huset och sökte presenten, och även om dom var så lätt gömda hittade men aldrig dom. Och även fast det bara var något litet blev man så glad. 

Nånå, ska sluta vara nostalgisk, ska på toa och sen gå ner till mina söta föräldrar och min tjocka kissä.
Puss

myspys (;

Har hoppat ur mina jeans och dragit på mina väldigt sexiga fleecebyxor. Näsan snorar (mums), hostar var femte minut, kroppen sviker, pannan är varm och det är en konsert i min skalle. Men jag lever iaf! 

Tänkte slå igång en gammal goding, nämligen wild child. Oh, vad kul (:
Puss


byxorna <3

I get knocked down, but I get up again

For då som sagt till Zorba vid fyra. Elina och Erica var också där men Erica drog direkt jag klampa in för dörren. Vi pratade lite och sen gick vi och åt tårta och sen rökte vi lite vattenpipa. Sen var jag och Elina tvungen att dra till Ruben en sväng så Elinas pappa körde dit oss och vi satt där och chillade bara. Kollade lite harry potter och sen vid sju drog vi till bussen och jag återvände till Zorba. Linea hade kommit dit också. Sen åtta skulle Linea hem så jag frågade lite så där snällt om dom kunde köra hem mig också, och det kunde dom. Kände mig inte som det roligaste sällskapet. Vet inte varför, men är typ... depp eller något. Helt galet.

Kom hem iaf och bad mamma känna på min panna för känns som om jag har feber, och jovisst tack så mycket, det hade jag typ. Varm var jag iaf. Kul va? :) Sen hostar jag som bara den, och inte nog med det så är jag helt trött och slö i kroppen så just nu hade jag bara viljat ha en chips påse eller något och ligga under täcket och kolla film eller något. Men nej, ingen chipspåse här inte.. Det sög ju väldigt mycket!
Tänkte gå och vara emo i duschen nu istället eller något tror jag. Puss

:)

drar till kebbis och busar.
puss

pics

medans jag ändå sitter här framför datorn tänkte jag passa på att lägga upp bilderna från igår, sen tänkte jag faktiskt dammsuga! Puss


SNÖÄNGEL!! :D

Grattis!

Tänkte bara säga grattis åt min fina vän Kebbis som äntligen blir lika frän som oss andra sextonåringar. Dock får hon ju inte vara det så länge, men vi lever ju för stunden right? ;) Kommer och fikar tårta hos dig sen iaf pigan, utan banan hoppas jag!! 
loveu


27 november

Igår var en kul kväll, end of story! 

Somnade jävligt fort igår, ungefär direkt efter jag har publicerat inlägget igår. Galet! Frös som fan också så jag tog en filt och sov med också. Sen vet jag inte vad jag har gjort inatt men mitt täcke legade ihoprullat på min dator. Haha. Jadu. Har drömt sjukaste drömmen också, men den behåller jag nog för mig själv ;)

Markus den horan ringde och väckte mig halv elva. Tack så mycket, väldigt snällt! Kunde såklart inte somna om efter det så jag klev upp. Sprang ner och drack lite och sånt. 

Nu sitter jag på mitt rum som min fina mamma julpyntade igår, är lite så här mysigt ljus här inne. Så ska inte klaga. Tänkte fortsätta se one tree hill avsnittet som jag aldrig orkade se klart igår. Mojs. Ska hämta en alvedon också. Puss


<3

min röst är helt fucked up, men fan vad jag älskar den! så jävla hes och snygg. lite jobbigt bara kanske att man måste hosta 10 ggr i en mening på 4 ord. sen är det så kul när rösten försvinner när man tar för ljusa stämmor.
nånå. gonatt typ

26 november

Vakade ju som sagt inatt då. Var inte jobbigt alls egentligen, gick så fort. Pappa körde mig till skolan iaf, gick till matten och insåg att jag var själv där. Är ju alltid lika kul att sitta själv med en lärare i rummet. Jobbade på som satan iaf och håller mig bra till på planeringen nu! Sen har vi haft lite småtråkiga lektioner och efter skolan hoppade jag, Erica och Zorba på bussen in till stan. Träffade Victor i typ en minut, fick ett ciggpaket och sen drog han. Så vi kikade runt där, gick in på mondo och Erica hittade snyggaste byxorna ever! Jag skojar inte, så grymt jävla snygga. La iaf undan dom och skrev till tomten att han skulle hämta dom. Najs! Sen vid tre tog vi bussen till Zorba och rotade fram vattenpipan så det underhöll vi oss med ett tag. Efter en timma kanske kom mamma och hämtade mig iaf.

Kom hem och slog igång one tree hill, som jag såklart somnade till.  Vaknade för inte så länge sen. Sitter och fryser som jag vet inte vad. Vill stanna under täcket men det hade ju blivit måttligt drygt. Puss

bjuder på så jävla mycket ego!

är glad, väldigt glad just nu, kanske för att jag inte har sovit, eller så är jag helt enkelt bara på bra humör, hoppas att det håller i sig iaf! tänkte iaf bjuda på sjukt mycket amandola_egogirl här innan jag drar till skolan (:


stylebytyra.se

Oh, ännu mer fint! Älskar den stora svarta ringen! Lövöronhängerna och "handsmycke ringen" eller vad man nu ska kalla den är också fina.. Fan vad jag måste sluta klicka in där. Kommer ju massa snyggt hela hela tiden..
Ne, nu ska jag hoppa ur den här tshirten och hoppa i lite kläder och börja sminka mig åså. Sen kring sju ska jag väcka pappa, orkar inte ta bussen till skolan idag så han får köra (a) :)

-

Det är ju ingen nyhet att det suger att vaka själv. Enda man gör är att ligga och kika film typ, måttligt uttråkande. Är kissnödig (vilket jag har varit sen tolv), hungrig, törstig, röksugen (kan inte ens köpa cigg för har inga jävla pengar -.-) och har jävligt ont i halsen. Hostar som fan och börjar tro att jag väcker hela huset snart. Är ju inga små hostar som kommer ur kan jag ju tala om!

Förövrigt ska jag ta min anime-oskuld idag tror jag. Har lovat Kebbisen att se en serie, hon är ju värsta nörden på det där så, ja. Ska iaf ge det en chans. Får ju se vad jag tycker om det, hon tog iaf fram en serie som det händer roliga grejer i, alltså en - sup, knulla, våldta, festa film. Sånt gillar vi ju. 

Nånå, tänkte dra på mig en tröja och ett par sockar och först besöka toaletten och sen koka te och äta nånting, kanske sätter mig framför tvn. Lär ju dock inte vara något bra program, typ bara sånt där jobbigt jävla tvshop som man ändå brukar lyckas fastna på ett tag. Puss


-

kan inte sova, gud så kul.. -.- svider i ögonen och känner mig trött, men nae, kan inte sova. så jag har gett upp, om jag somnar nu kommer jag aldrig orka upp imorgon så jag tänker vaka! puss på de va. får sova sen, när jag har slutat skolan, först ska jag bara till stan och lägga undan en tröja.
hihi, ne nu ska jag titta kill buljo och ladda ner två filmer som erica tvingar mig att se.
puss (:

liten sån där smyglista

utseénde
1
vilken ögonfärg har du: blå
2. hur lång är du: 1.64 OCH en halv :)
3. vilken hårfärg har du ? svart
4. långt eller kort hår: mellan
5. piercingar: just nu, bara öronen
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: bruna
7. hur lång skulle du vilja vara: är rätt så nöjd så här :)
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha? rött och svart <3
9. vill du ha kort eller långt hår: långt
10. skulle du vilja ha piercingar: javisst

senaste du.
11. åt : en muffin :D
12. drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: sebbe: men åh :(
14. du skrev sms till och vad du skrev? sebbe: naw :( men så är de.
15. sa: typ, jaaaaa
16. kramade ? mamma :))
17. kysste: vet inte
19. du spydde: minns inte ;o
20. du var sjuk: är sjuk..
21. hade sex med: sebbe
22. blev lyft av: vet inte, markus tror jag
23. lega i en säng brevid (motsatt kön): minns inte :G

övrigt
24. musiksmak:
olika
25. sport du gillar: ingen
26. har du någon gång hört att du sjunger bra: haha nej
27. har du hört att du borde bli modell:
ja
28. något speciellt du alltid har på dig varje dag: ringar
29. vem är mest galen i din klass? vet inte, :o
30. brukar du sova med en nalle vid din sida?: neej 
31. vad tänker du på just nu: lite allt och inget
32. var har du för bakgrundsbild på mobilen?: en på en tjej och en kille (;
33. vad har du för ringsignal? loca
34. hur många bilder har du? 6
35. hår många procent batteri? lite
36. vem är snyggast i din klass? (motsatt kön): mio ;o
37. vem har snyggast kläder? (motsatt kön): mio (;
38. vem har snyggast kläder? (samma kön): ingenaning ;b
39. vem skrek du åt senast, vad och varför? åt mamma. skrek typ - är du dum i huvet gå här ifrån cp osvosv. haha, för hon kom och tände lampan och fråga massa saker när jag lega och sov (a)
40. vad har du på dig just nu? haha, ett par trosor bara (:



<3

hur i helvete kunde jag färga bort det röda :(





Hur kunde jag vara så dum att färga bort, hann inte ens ha det länge :( 
Måste börja blondera mitt överhår, ATT Jag då ska bli rödhårig igen! 
Utan tvekan!

Du är bra för mig, ändå förstör jag allt

Har sovit ända sen tre eller något tror jag, tills halv sju typ. Lyckat där amanda, bra gjort! Legade kvar i sängen ett tag iaf och sen gick jag upp och drack kaffe med Adam och Burcken. Funderar nu på om jag ska fara ut eller inte, känns väldigt jobbigt eftersom det är typ - 30 ute. Men känns så drygt att sitta inne. Men om jag inte far ut hade jag kunnat ta en dusch, och sen slå igång en film och bara känna lugnet.. Ah, får väl se hur det blir. Nu tänkte jag iaf... fortsätta med det jag gör - alltså ingenting. Kanske dammsuger mitt rum med närmare eftertanke, hade verkligen behövts!


25 november

Hihi, en tröött cheeey det här! (; Har inte tid att skriva mer för ska hosta mitt trötta arsle till bussen nu, ciao (;




inte okej!

Det här är inte okej, det är tjugo fem fucking minus grader. Det är inte okej någonstans! Allvarligt. Blir nästan ledsen, det får inte vara så kallt. Håret blir ju helt vitt.. :(



Annars så tog jag då bussen till Kebbis, Erica hoppade också på den och vi satt bara och chillade osv. Har skrattat så det har kommit tårar. Hihi, underbara tider. Älskar sånt.

Nånå, tänkte gå och borsta pinnarna och lägga mig under täcket och stanna där tills imorgon på morgon. Förhoppningsvis blir det en tidig kväll idag. Är så trött så det är ledsamt.
puss

24 november

Jahaaaa, en månad kvar till jul. Lite galet kanske.
Har iaf som vanligt varit i skolan idag. Skulle ju egentligen gjort ett omprov halv fyra men eftersom jag ändå inte har pluggat på det så är det inte ens värt att komma dit. Får göra det nästa vecka istället. 

Är iaf grymt kallt ute, helt galet. Kommer aldrig palla när det är -30 minus osv. Shit. Annars så sitter jag och laddar ner lite musik och sånt. Så man har nånting att lyssna på när man sitter på bussen osv. 

Nånå, nu ska jag faktist ta tag i alla mina 186 pappersblad som ligger här på mitt golv och sen kanske ta nånting i munnen. Sticker med bussen till Kebbis som går kring halv fem. Puss

hahahah lol vad töntigt, jag dör

hahahaha, sån jävla tönt grej på facebook, shit asså. -

"Norrländsk och het, jo tack jag vet. Snygg och läcker, tack det räcker. Norrländsk och smart, så uppenbart! Alla vill se oss falla, men vi norrlänningar slår sönder dom alla. Tre ord räcker, jag föddes läcker! Norrlänningar är heta, det ska alla veta! Alla norrlänningar kopiera om du vill visa att du är en äkta norrlänning!"


You can't hide, you can't run



Det här ska jag underhålla mig lite med tänkte jag. Eftersom jag har omprov i det på onsdag så tänkte jag att jag kanske skulle börja lite så jag slipper göra ett till omprov. Så jag ska väl läsa lite om det iaf, så kanske jag förhoppningsvis blir trött. Är inte det minsta trött nu, vilket suger eftersom jag börjar klockan åtta imorn. Guuuud vad kul. Nånå, först och främst ska jag iaf gå och kissa och borsta pinnarna. Sen ska jag fortsätta visa mina räkningsskills. Jag menar hallå, om någon skriver sex? Skriver man väl ändå sju? ;) hihihihhhihihiii

Btw kebbis, du får göra om min blogg, började idag men allt blev helt fucked up och jag har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut så, fine, den ligger i dina händer när du känner att du vill börja ;)

I'm lookin at an angel

Har pratat klart med mina mongolider till vänner, smidigt några planer och pratat om helt sjuka saker, som vanligt. Sen lite önsketänkade, men det förekommer ju iofs alltid. Det var nånting jag tänkte meddela er i det här inlägget men det sprang ut genom dörren för jag minns inte vad det var. Istället för att grubbla över det slår jag igång en film och hostar ikapp med ljudet. Puss alla finaaa (:


(:

det suger att vara sjuk, därför ska jag ringa mina pojkar nere i lycksele som alltid förut var social med mig när jag var sjuk, hihi. vilka tider, vi pratade i flera timmar, dom slängde alltid telefonen mellan varandra, gulligtgulligt. nånå, ska sluta skriva och faktiskt ringa dit nu. pussva

-

hahah, har väldigt onormala konversationer med mina tjejor just nu asså.


åh, mamma jag är kär

22 november

Det är helt sjukt vilken jobbig natt det var inatt. Det var en sån där riktig feber natt så att säga. Legade jag under täcket blev det för varmt, tog jag bort täcket blev det för kallt. Hade jag täcket på överkroppen men inte på underkroppen så blev det för varmt vart jag hade täcket och för kallt på benen. Det var helt galet. Sen kan jag inte ens minnas hur många gånger jag har vaknat. Helt sjukt. Samma dilemma varje gång jag vaknade också. Vid sex gick jag och kissade i en kvart typ (skojar inte asså) sen gick jag ner och tog en alvedon. Nu när jag vaknade så kan jag iaf ligga under täcket utan att dö, kan ha händerna utanför täcket också. Så ingen sån här frossa här inte. Min hals är dock helt fucked up. Men det är bättre än inatt iaf.

Hihi. Nu ska jag försöka hitta något ätbart och sen ut och röka.
puss

sms -

Mio: Du, har du gjort uppgifterna i hotellkunskapen?
Jag: Ne :o haha men vi har inte lektion med hon imorn, vi ska på stan och göra nå jävla skit -.-
Mio: Asså va? varför får aldrig jag veta sånt? Bara för att jag är svart..

Hahaha, shit asså, lika kul varje gång ;)
Ne, nu ska jag typ sova, mitt ansikte kokar, men kroppen fryser, great. Häller någon vatten på mitt ansikte så jag svär, det kommer börja koka.

One Spliff a day, Good music haffi play ;)

Jag hatar att leva!

----^
Så sant som det står så ja, just nu hatar jag verkligen att leva! Har en hej dundrade huvudvärk som tynger ner hela min fucking skalle. Gör bokstavligt talat ont när jag rör i håret. Sen har jag en helvetes ont-i-halsen-värk. Kan inte röka, äta, dricka eller svälja överhuvudtaget utan att det gör ont. Har även ont i hela kroppen, speciellt ryggen och mår illa så det känns som om jag ska spy. Orkar inte heller röra på mig utan vill bara ligga ner hela tiden, sitta funkar knappt heller. Och inte nog med det fryser jag som ett cp. Shit asså, det är helt galet. Jag gick i duschen direkt jag kom hem, jag orkade inte ens stå när jag duschade. Jag satt hela fucking tiden. Och jag drog på värmen på nästan högsta och jag frös ändå. Det gjorde ont i ansiktet när vattnet kom dit men på kroppen var det som helt normalt. Det är helt galet.

Nu har jag iaf kokat te och stoppat honung i, det ska ju tydligen hjälpa mot halsont? Bullshit säger jag men man kan ju alltid hoppas. Har iaf dragit på mig en filt och mina tossitofflor, får hoppas att te't värmer mig.  Annars så sitter jag förövrigt och gruvar mig hur fan jag ska orka torka håret, vill bara lägga mig under täcket nu och dö dit. Helvete..
Nånå, puss.


HAHAH, shit asså, jag dör HAHAHA

elina säger:
men alltså,
a' säger:
vi har typ sålt den
-   Z0R84 säger:
Hahaha xD
elina säger:
jag måste till en data på två och en haltvimme
-   Z0R84 säger:
vem köper en gammal spark ;D
a' säger:
varför
elina säger:
vi snor en efter vägen amanda?
men car town
eller så ber jag bara alex loggai n
a' säger:
hahaahahahahahahhaha
elina säger:
får inga pengar annars
-   Z0R84 säger:
AHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
a' säger:
HAHAHAHAHAHAHAAHAH
-   Z0R84 säger:
car town
elina säger:
bara för att du nötte farmville hur länge som helst
-   Z0R84 säger:
AHAHAHAHAH
a' säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAH
-   Z0R84 säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH HAHAHH
elina säger:
men alltså,

elina säger:
jag måste till en data på två och en haltvimme

a' säger:
varför

elina säger:
vi snor en efter vägen amanda?
men car town
eller så ber jag bara alex loggai n

a' säger:
hahaahahahahahahhaha

elina säger:
får inga pengar annars

-   Z0R84 säger:
AHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

a' säger:
HAHAHAHAHAHAHAAHAH

-   Z0R84 säger:
car town

elina säger:
bara för att du nötte farmville hur länge som helst

-   Z0R84 säger:
AHAHAHAHAH

a' säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAH

-   Z0R84 säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH HAHAHH

höhöhöhöhö

2009

För ett år sen var jag och Elina i Öje. Åh vad kul det var. Alltid lika kul att vara där!




(:

hemmaaa, kul att bussarna suger här så man måste fara hem kring ett. sug vad dåligt.
förövrigt håller jag på att dö, fett jävla varmt, skojjas inte.

ne, blir inget seriöst av det här, en film och lite sömn sen. gott
puss

helt utsatt

en helt vanlig dag ungefär så att säga. 
jag unders, zorba överst.. det går inte att flytta henne alltså!


amanda i ett nötskal ;)

Isso: Kan inte bussen komma nu, fan vad kallt det är.
Amanda: Jaaa, fan skit kallt, kallare än imorse.
Isso: jaa, då var det ju ganska skönt ute.
Amanda: ja, fast det brukar ju bli kallare när det är kväll.
Isso: jo, fast nu är ju klockan bara tjugo över tolv?..

HEHE, är så intelligent! Så intelligent att jag googlade på hur intelligent stavades..

19 november

Det borde vara olagligt att börja klockan åtta på en fredag! Som tur är kan jag åka med mamma på fredagar så jag kan ligga och dö i sängen tills halv åtta iaf. Skönt. Har gått fort idag iaf. Var grymt duktig på matten idag måste jag säga, tror det är för att varken Erica eller Mio var i skolan. höhö. Sen hade vi engelska i typ 25 min och sen hotellkunskap i typ en timma. Lugntlugnt. 

Kom hem för ett tag sen iaf och sitter för tillfället och käkar mandariner. Oh vilken drog. Så underbart. Nånå, ska läsa lite bloggar och sånt nu. Sen ska jag ta mig en liten tupplur. Fast först ska jag gå och tjata lite på min fula bror. Puss :)


höhöö, vad frän jag är (;
måste nog btw hämta lite mer manadriner. 
hemsk drog det där..

I know I messed up again

And the hell of it is what we are
We finish and wish we could start again
Our skin tears away as
Our memories fade with age
And we don't even know 'til it's gone,
But everything just fell apart
'Cause everything just falls apart for me


-

Innan jag säger god natt så lägger jag upp en bild - 


Det är så här man får se ut när man har hackat lök, helvete vad det sved och det bara rann tårar.
gott ;)

hhihihihi, gonatt

17 november

Tur att ens dokument inte finns på alla dom här 20 (?) datorerna i rummet. Har testat varenda en men finns inte på någon. Höhö. Fick bli facebook istället för att jobba och Tormod har ingenting att säga till om. Man vågar inte ens, för han är rädd för mitt knogjärn. HIHI.

Annars så sitter och jag och skriver med tre tröga på facebook och chillar lite osv. Har svenska sen men mina grejer är hemma så jag kommer väl inte få vara på lektionen, synd där va.
Nånå, annat nu.
puss

Sen svar till kommentaren: 

Postat av: Anonym
man kan ju nästan tro att du gillar pojken ;)

Svar: klart jag gör det, naw, lilla gubben :')

-

Har varit sjukt trött idag. Legade i sängen och såsade till typ sju sen gick jag och åt lite flingor och en mandarin. Sen jag jag chillat ännu mer. Har inte orkat röra mig utanför dörren idag. Är så kallt. Hehe. Har hunnit lägga in en svart färg i håret också, så nu är det röda borta. Sköntskönt. 

Just för tillfället sitter jag och titta cougar town och ska äta lite mer mandarin. Finfint. Sen när programmet är slut ska jag ta en rök sen borsta pinnarna sen fan blir det att sova. GOTT!
pussssssen

En liten markus film här igen (;

16 november

Tänkte inte gå till skolan i morse. Var så jävla trött. Sen är det ju ännu svårare när det är mörkt ute på morgonen. Klart som fan att man vill ligga kvar i sin varma säng när det är så kallt och tråkigt ute. Mamma väckte mig iaf och jag fixade mig lite snabbt så där bara. Sen har det varit full rulle hela dagen. Först hade vi prov som jag faktiskt tror att jag klara. Även fast jag inte har pluggat. Hoppas kan man ju iaf. Sen har jag gjort en äcklig janson frestelse som inte alls såg frestande ut. Höhö. Var äckel ansjovis i, kul att röra i sånt, fast ne. Sen har jag gjort ett kilo köttbullar också. Kul.. Blä. Har iaf varit sysselsatt hela tiden, annars brukar man alltid kunna sätta dig och ta det lugnt men inget sånt idag. Sjukt jobbigt. 

Sitter annars i sängen och så. Funderar på att sova, eller hoppa i duschen. Båda känns jävligt jobbigt. Kanske väntar med båda tills ikväll istället. Får se hur det blir. Måste få vila kroppen lite nu iaf. Har ont exakt överallt, nästan. Hela benen, ryggen, armarna och rumpan också. Helt galet.

Nånå. Lite bloggar nu va.
puss

god natt! (;

Går och lägger mig nu, och taggar inför imorgon. Ska laga 2 fucking kilo köttbullar imorn. Fyfan vad äckligt, kommer lukta äckel tills jag dör. Tur att jag inte äter köttbullar, har en känsla av att jag hade varit ganska less på det isf. Men köttbullar är bajs, så ehm, ja.. gonatt

fråga inte ens hur jag står.. haha

fyra minuter värdelös skit

Jag tipsar ju er inte att titta den här, det är fyra minuter bara markus som inte säger något. höhö

To much anger

Är ju skit kallt ute. Gick på stan med några idag efter skolan och det var nästan så man sprang mellan affärerna. Känns som om det är -240 ungefär. Inte okej. Hittade en tröja på jive som jag bara ska ha. 299 tror jag den kostade, så får minsann vänta i två veckor tills jag får studiebidraget. Då är den väl förmodligen slut också, bara för det -.- Åh vad jag hatar att inte ha pengar. 

Iaf så sitter jag i min säng och fryser, vill gå ut och röka men känns som att jag inte vill gå ut i onödan. Jobbigt läge. Ska istället klura ut på vad jag och Elina ( som för övrigt vill se mig naken) ska göra.
pussssssssssssss på dollisen (a) haha


15 november

Halva november har redan gått, fytusan vad fort alltihop går. Galet.

Försov mig i morse iaf. Blir ju nästan lite ledsen när man ser på facebook att Elina och Keebab inte försvarar mina försovningar, som om det händer ofta ens?! Iaf så var bussen grymt seg så fick stå ute och frysa hur länge som helst, inte nog med de så dratta jag på rumpan också. Förbannade uggs, man slår ju ihjäl sig. Annars så har vi haft lite lektioner osv och sen på lunchen gick vi till elevhemmet och chillade. Mio drog igång lite julmusik så världens myskänsla fick man ju där också. 

Sitter annars i datasalen nu och ska skriva mitt arbete om knark på papper åde. Lyssnar lite julmusik än en gång och bara känner lugnet. 
Nånå, jobba flitigt var det.
puss

'

from paris with love - grym film! 

var som det enda jag vill säga, tänkte försöka sova lite så man orkar med den ûberroliga skoldagen imorn! ;)
puss


markus kan det där med hemmabygge... fast ne

-

Let me slip away. I'm barely holding on.
Every now and then I feel the end of us.
I love the way you breathe inside my head.
But something's gotta' change. I'm barely holding on.


en gammal grej

Från Wikipedia.

Keebab
Zorba Keebab Asplund född 1994 den 27 november på Norrköpings bb. Först vid tonårs ålder fick hon sitt smeknamn keebab. Hon har bott lite här och var men när hon skulle börja 2an flyttade hon till Gällivare. Och nu har hon bott i Gällivare i cirka 8 år. När hon började på förskolan i Gällivare så lärde hon känna en viktig kompis vid namn Chrisitan Larsson även känd som Crille. Dom är ännu vänner och det har gått 8 år. I nian kom dom mesta vändningarna för Keebab, då hon fick smeknamnet av Sebastian Lindgren och träffade en massa intressanta vänner. Isabelle Brännvall började i klassen och dom blev mycket goda vänner! Typ bästa vänner. Men sen fick keebab träffa på några som för henne kanske var en helt annan ras, vid namn fjortisar. Den 27 maj ringde Keebab, Amanda Nysjö för att ta en cigg ihop med henne. Hon tog med sig Crille och träffade henne på system taket tillsammans med andra människor. Tillslut var det bara Amanda, Crille, Elina och Keebab kvar! Elina och Amanda var helt okända för Keebab, hon kunde inte sluta stirra på dom, för dom var så märkliga, underliga människor som hon inte pratat eller varit med förut. Dom satt och snackade och rökte lite grann, dom kom faktiskt bra överrens. Dagarna gick och dom umgicks typ varje dag! Keebab var lycklig med sina nya vänner. Hon bryr sig väldigt mycket om dom. Sedan har livet varit rätt så bra för keebab. Folk säger att hon just nu ännu umgås med Elina, Amanda och Crille. Eller som dom brukar säga, Dom tre vännerna och Crille!
Keebab är - för snäll, glad person, trevlig, ibland lite ond, otroligt bra humor, dagens lirare, snygg, sött, omtänksam, generös, lång, smal och helt enkelt Keebab!

sån här frän sak

Första bilden i en slump mapp.
När du är flum
Känner dig ensam
Lyssnar på musik
Din bästa vän & du
Skrattar
Leker cool
I skolan
Med familjen
Med bror
Med syster
Med Mamma
Med Pappa
Du med brors/systers kläder
du sover
Du ny vaken
När du är skrämd
Du på lektionen
Just utställd
du i sängen
Dig för ett år sen


Dig för två år sen


Din bästa vän & du


Skrattar


Leker cool


Är busig

I skolan


Med bror


Med Mamma

Med Pappa


Du med brors/systers kläder


Du ny vaken

:D

slår igång fast and furious och dregglar lite, puss ;)


13 november

Har drömt så sjuka drömmar inatt. Har varit allt från gravid, till snatteri, till läskiga hus och till biten av hundar. Helt galet. Vaknade iaf kring halv fyra. Gick ner och gav Diesel mat osvosv. Sen nu har jag börjat fixa mig lite osv. Ska fara till Erica strax, måste dock vänta en timma. Tills mamma och pappa kommer hem. Jobbigt, funderar på om jag verkligen orkar det. Får se hur det blir. Nu tänkte jag iaf gå och sminka mig osv.
puss


oh, så fina <3

I dont mind

Erica och Zorba kom aldrig, dom missade bussen. Hah, smartskaft. Adam och Burcken skulle iaf fara och hämta pappas bil så jag åkte med dom en bit och sen bytte Adam bil och Burcken körde mig till Erica. Vi bara svamla på där. Zorba den jävla fittungen skrämde skiten ur mig. Fick typ en hjärtinfarkt.. Sen börja vi kolla spiderman och halvdog lite. Är sjuuuuuuuuuukt trött så tänkte faktiskt slå igång en rulle nu och sen myspysa lite med John Blund som är tidig idag.
puss


schteek brud på elevhemmet ;);)

ahh fuck it

Somnade typ lite efter två och sov till fem ungefär. Adam kom och väckte mig, stod och skrek att han var hungrig. Kanske inte det roligaste sättet att vakna på. Klev upp iaf och gick och började fixa lite mat osv. Sen åt vi. Haha, var så kul. Tänkte starta diskmaskinen men båda bara står där som nå jävla fån och inte fattar nånting. Så det fick vara.

Erica och Zorba är iaf på väg hit nu typ. Tror jag.. Hoppas det iaf, är sjukt röksugen men har inga cigg. Panik! ;o


12 november

Att kliva upp i morse var ju ingen lek vill jag ju lova! Var så sjukt trött att det var sorgligt. Var så jävla nära på att vända mig om och fortsätta sova, sen insåg jag att det var meningslöst då både mamma och pappa var hemma. Klev iaf upp och fixade mig sen körde pappa mig till skolan. Hade lektion efter lektion och klockan tolv slutade jag. Tog bussen med Elina till tallbacka för att hälsa på världens bästa skola (höhöhöö), men det var ju knappt några folk där. Satt och pratade med Ali, som Elina inte förstår vad han säger, haha, sämst. 



Tog iaf bussen hem. Är sjukt trött, så jag ska kolla sista avsnittet på den rätte för rosing och sen ska jag sova lite. Måste ställa larm sen vid fem. Mamma och pappa har farit till piteå och bott på hotell och skaffar ett tredje barn som adam sa.. -.- nejmen det var någon cruising  där eller något. Jag och Adam ska iaf laga tacos, hah. Kommer gå lyckat.

Nåja. Ska hoppa ur kläderna nu och krypa under täcket.
puss

So walk out and leave me

For som sagt till Elina och vi gjorde typ ingenting. Vi pratade lite osv, sen gick vi till coop och tillbak. Finns som inget mer att säga, vill bara avsluta med - hahahahahahahahah, tönt.

Aahhh, skönt att få det ur sig. Nu har jag precis lagt mig under täcket och tänkte sova alldeles nu ungefär. Börjar bli suddigt på skärmen, det är det iofs alltid, eftersom jag har dålig syn... Men nu var det extra. Nånå sova nu, måste in på facebook först bara, hiihi.
puss


skumdum

far till elina nu, HIHI, bjuder på en låt som får mig att tänka på jim, naw :)


(y)

den rätte för rosing dirrmode! bara två avsnitt kvar nu, helvete! ;o

"Tjejer killar mitt sällskap och jag gillar att hålla om dom"
naw, gubben :)

skolarbete, inget för er

Droger

 

Några vanliga droger i Sveriga är Hasch, Marijuana, Kokain, Amfetamin, Heroin, LSD och Kokain. Hasch och Marijuana kommer från växten Cannabis Sativa. Hasch består av sammanpressade blommor, blad och kåda från växten och har en 7-9 gånger starkare verkan än Marijuana som bara är torkade blad från växten. Drogerna röks ofta men kan även ätas eller drickas. Rusat varar i 1-2 timmar och ger en känsla av upprymdhet. Effekten kan skifta mellan en fnittrig hänsynslöshet och en inåtvänd tystnad beroende på hur man känner sig när man tar drogen. Hasch är beroendeframkallande och för varje gång man använder någon av drogerna måste storleken på dosen ökas för att nå samma effekt som förra gången.

Det vanligaste sättet att ta amfetamin är genom injicering i venerna, men det kan även snusat, lösas upp i vatten och drickas eller tas i tablettform. Kicken av amfetamin upplevs som uppiggad, upprymd och en vaken känsla. Effekten varar i ca 4-5 timmar. Större och större doser behövs för att uppleva samma effekt som tidigare. Drogen kan ge hungerdämpade effekter, därför blir många missbrukar magra väldigt kraftigt. Tics i ansiktet och leder är vanligt bland missbrukare. Amfetamin ger också oftast en ökad sexuell aktivitet.

En annan drog som är vanlig är LSD. Drogen är extremt stark och för att få någon effekt behövs bara 25-50 microgram, vilket ungefär är samma som två korn bordsalt. LSD framkallar hallucioner där i princip allt kan hända. Folk tror bland annat att det kan flyga och hoppar ner från hustak.

Ecstasy är en hallucinogen drog som har använts länge. Det är en syntesiskt knark som påverkar människan genom att förstärka sinnesuttrycken, vilket i sin tur leder till hallucinationer. Dock kommer dom först vid större mängder Ecstasy. Drogen gör att man blir väldigt aktiv, vilket gör att den är vanlig inför fester då man kan dansa hela natten.

Kokain är en drog som man oftast inandar eller snusar. Men man kan också injicera drogen. Ruset ger en känsla av personlig säkerthet, styrka, intelligens och upprymdhet. När ruset avtar ersätt njutning med oluskänslor. Man vill återuppleva den positiva upplevelsen men vill undvika olustkänslorna. Lösningen blir då mer kokain. Lustkänslorna blir med tiden svagare och kortvariga vilket ofta leder till ett ännu intensivare missbruk. Kokain ger kroppsliga skador så som avmagning, sömnrubbningar, kräkningar, irritationer i slemhinnor och luftvägar, vilket ofta leds till hes och skrovlig röst och rinnande eller blödande näsa. Det är vanligt att få akut hjärtinfarkt eftersom kokainet höjer pulsen och blodtrycket.

tidsfördriv i skolan

Är fett trött så det är helt galet, ögonen svider osvosv. Tror det blir en powernap när jag kommer hem ;)

1. Namn: amanda nysjö
2. Födelsedatum: 940722
3. Ålder: 16
4. Bor: mellanområdet yo
5. Familj: mamma, pappa, barn :D HIHI
6. Husdjur: kissee
7. Hårfärg: svart,rött, brunt
8. Ögonfärg: blå..
9. Hur lång är du: 164 
10. Höger eller vänsterhänt: höger
11. Civilstatus: singel
12. Trivs du med det: nej, men jag har ju min pojke snart :)
13. Senaste personen du kramade: vet inte ;o
14. Senaste personen du pussade: vet inte ;o
15. Senaste personen du pratade i telefon med: umo tror jag
16. Senaste personen du ringde: umo typ
17. Senaste personen som ringde dig: vet inteee
18. Dagens kläder: jeans, sockar, underkläder, tröja
19. Dagens smink: foundation, concealer, ögonbrynspenna, eyeliner, kajal
20. Favorit mat: tacos :D
21. Favorit färg: svart
22. Rökt: yes
23. Snusat: yes
24. Testat droger: nej
25. Druckit alkohol: ja
26. Senast du drack alkohol: halloween 
27. Vad för slags alkohol drack du då: sprit
28. Med vem drack du: massor
29. Har du bra självförtroende: nej
30. Nöjd över din kropp: nej
31. Många vänner: har dom som behövs
32. Din bästa vän: elina
33. Hatar du någon: nej
34. Pratar du fortfarande med personen du senast kysste: jaa
35. När duschade du senast: igår
36. Är du oskuld: nej
37. Vem hade du senast sex med: sebbe
38. Har du haft oskyddat sex: ja
39. Har du varit gravid: nej
40. Äldsta strul: 87
41. Yngsta strul: 94/95?
42. Har du varit otrogen? nej
43. Har du bra betyg i skolan? nej
44. Favorit ämne i skolan: inget
45. Skolkat: ja
46. Fuskat på ett prov: ja
47. Fått kvarsittning: ja
48. Fått hem ringning: ja
49. Mobbat någon: ja
50. Pratat med rektorn: ja

Under de 30 senaste dagarna har du:
[x] Rökt
[x] Snusat
[ ] Knarkat
[x] Druckit alkohol
[x] Kramat någon
[x] Pussat någon
[?] Hånglat med någon
[ ] Haft sex
[ ] Strulat med någon nyktert
[ ] Strulat med någon onyktert
[x] Pratat i telefon över en timme
[ ] Pratat i telefon över två timmar
[x] Smsat med en okänd
[ ] Pratat i telefon med en okänd
[x] Pratat i telefon med någon du tycker om
[ ] Varit vaken ett helt dygn
[ ] Haft utegångsförbud

Antingen eller:
Cola – Fanta
Öl – Cider
Svart
– Vit
Pizza – Hamburgare
Pop – Rock
Sommar – vinter
Strul – Kärlek
Lycka
– Pengar

11 november

Hade så bråttom imorse till bussen att jag glömde sätta på mina ringar.. Känner mig naken nu, det känns inte okej. Att jag då ska sätta på dom när jag kommer hem!  hihihihi

Har inget att skriva, tror jag ska ta bort min blogg. Får se hur det blir.

Sitter förövrigt på gunilla nu och väntar på att lektionen ska börja, kuljul. Fast det var det ju inte.
puss

But I was wrong about you

Har varit en chill dag. Lite stek på elevhemmet sådär. Kom hem med några kläder rikare också, inte illa, inte illa.

Nu ska jag fortsätta med mitt tredje avsnitt på den rätte för rosing, hihi. vet ju vem jag kommer ha softa drömmar om inatt ;)
puss

svar på tal till fiselina

Postat av: ber1t
HAHHAHAHAHah, vad spelar det för roll vad den heter, kommer väl ändå vara samma, jävla cp x)

Svar: MÄHÄ! dom ska ta bort allt som har med hotell att göra och göra en ny linje med hotell och turism grej puckod :D och hr kommer heta typ resturang och livsmedel eller något :o DAAAAAAAAAAAAH, bruden med skillen här ;)

10 november

Jobbig natt måste jag ju påpeka. Kunde inte först somna, sen när jag väl gjorde det vaknade jag upp 140 gånger under natten och hade samma mardröm hela tiden. Lagomt jobbigt. Var ju helt utmattad när alarmet ringde tio i åtta. Klev dock upp först kvar i nio. Drog på mig täckisar eftersom det var över 20 minus. Sen knata jag till bussen och hade super roliga lektioner. Slutade iaf halv två och följde med Mio hem då. Vi satt och chilla bara, sen börja han spela cs. Så jag satt och kikade lite och sen gick jag in till Markus och var social med han, Crille kom dit också. Tjugo över tre gick jag tillbak till skolan och gjorde prov. Som gick åt helvete. Fattar fan ingenting om hotellkunskap. Fel att ta bort den kursen. Linjen kommer ändå inte heta hotell och resturang nästa termin eller hur det nu var.

Nånåååååå. Sak samma. Sitter och väntar på att någon ska komma hem och börja med lite käk, är gode hungrig. Påtal om det så klampa någon in just, tror dock att det bara var Adam.. Nej, nu ska jag ladda ner den rätte för rosing bara för att hugo är med, HÖHÖ! :D
puss


skolaa

inget att läsa.


Droger

 

Några vanliga droger i Sveriga är Hasch, Marijuana, Kokain, Amfetamin, Heroin, LSD och Kokain. Hasch och Marijuana kommer från växten Cannabis Sativa. Hasch består av sammanpressade blommor, blad och kåda från växten och har en 7-9 gånger starkare verkan än Marijuana som bara är torkade blad från växten. Drogerna röks ofta men kan även ätas eller drickas. Rusat varar i 1-2 timmar och ger en känsla av upprymdhet. Effekten kan skifta mellan en fnittrig hänsynslöshet och en inåtvänd tystnad beroende på hur man känner sig när man tar drogen. Hasch är beroendeframkallande och för varje gång man använder någon av drogerna måste storleken på dosen ökas för att nå samma effekt som förra gången.

 

Det vanligaste sättet att ta amfetamin är genom injicering i venerna, men det kan även snusat, lösas upp i vatten och drickas eller tas i tablettform. Kicken av amfetamin upplevs som uppiggad, upprymd och en vaken känsla. Effekten varar i ca 4-5 timmar. Större och större doser behövs för att uppleva samma effekt som tidigare. Drogen kan ge hungerdämpade effekter, därför blir missbrukaren magra väldigt kraftigt. Tics i ansiktet och leder är vanligt bland missbrukare. Amfetamin ger också oftast en ökad sexuell aktivitet.


LSD är en syntetiskt framställd drog som är extremt stark och för att bli hög behövs det endast 25-50 microgram vilket är det samma som två korn bordsalt. LSD finns i både tablettform och på
läskpappersbitar med något tryck på t.ex. en seriefigur eller en jordgubb. LSD framkallar
hallucioner där allt kan hända, bl.a att folk tror att de kan flyga
och hoppar ned för hustak. Men enlindrigare följd kan bli att missbrukaren flera
år efter senaste trippen kan få s.k. flashbacks vilket innebär att<BR< en
tidigare tripp.

Ecstasy är en hallucinogen drog, hallucinogena droger har använts länge av bl.a av Indianerna vid religösa fester och liknande. Idag delar man upp de halluciogena drogerna i två klasser, de naturliga och de syntetiska. Naturliga innebär att de är framställda av växter eller liknande. Syntetiskt betyder däremot att de är framställda vid labratorium. Ecstasy är ett syntetiskt knark som påverkar människan genom att förstärka sinnesuttrycken, vilket i sin tur leder till hallucinationer, men hallucionerna kommer först vid större mängder Ecstasy, medans vid mindre bara ett rus som får en att känna sig "ett med universum". Denna drog gör att användaren blir väldigt aktiv vilket gör den vanlig vid rave-partyn för att man då kan dansa hela natten. Skadorna Ecstasy ger är psykiska och påverkar känslolivet vid missbrukare brukar kallas "en likgiltig zombie."

 

Kokain utvinns från kokabusken, som växer i de varma dalarna i Java och Lanka. Indianerna har sedan urminnes tider tuggat på kokabuskens blad för att dämpa hunger och törstkänslor och för att njuta. Kokainet kommer främst från illegala odlingar i sydamerika och handeln kontrolleras av en mäktig maffia. Kokainet började spridas i Sverige under 80-talet.

Snusning och inandning är den vanligaste sättet att ta kokain idag, men man kan också injicera. Free-base eller crack är när ångor från kokainkristallen eller kokainpulver som genomgått vissa kemiska processer inandas. Vid inhalering kommer berusningen ännu snabbare än vid injecering. Dosen är svår att reglera och risken för plötsliga dödsfall är stora.
Kokainruset ger en känsla av personlig säkerhet, styrka, intelligens och upprymdhet som varar mellan 15-60 minuter. När kokainruset avtar ersätts njutning med olustkänslor. Rusets positiva upplevelse vill man återuppleva, samtidigt som olustkänslorna vill undvikas.Lösningen blir mer kokain. Kokainrusets lustkänslor blir med tiden svagare och kortvariga, vilket ofta leder till ett ännu intensivare missbruk. Experimentet med apor visar att kokain är den enda drog som de äter sig till döds med.
Kokain ger snabbare kroppsliga skador, som avmagning, sömnrubbningar, kräkningarm.m. Irritationer i slemhinnor och luftvägar kan leda till hes och skrovlig röst, rinnande eller blödande näsa och nasalt tal.Kokain höjer pulsen och blodtrycket och kan vid överdos bl.a. ge oregelbunden hjärtverksamhet eller akut hjärtinfakt. Dödsfall har inträffat även vid "normala" doser. Kokain har en effekt på sexualdriften i början. Kokainet överstimulerar hjärnans lustcenter, vilket t.ex. kan ge en spontan orgasm eller utlösning. Efter en tid försvinner lusten till sex, kokain kicken blir det viktigaste i sig.

11.25

Miw är bäst ;) True story



Sitter och skriver om droger, kujul ;)

-

Vill ha blondt över hår, nunununununununununu!



Gör den här, istället för på bilddagboken ;)

jag och en bästa vän


en dag jag minns.


en bild som väcker känslor.



en plats jag saknar.


någon jag saknar.


någon som gjort mig lycklig.


någon som betyder mycket.


någon jag vill träffa.


jag själv nyligen.


jag själv för längesen.


den jag senast fick sms av.


den jag alltid har roligt med


den sista bilden i mina mottagna filer

I just can't think of anything that can make me smile like you can

Eva och Erica kom och hämtade upp mig och vi for och hämtade Phille sen for vi och snurrade runt lite överallt. Sen skulle dom käka pizza så vi for upp på berget och dom käka där. Sen snurra vi runt lite till och sen släppte Eva av oss hos Erica och vi tog det rackarns lugnt bara. Började må illa där också och efter ett tag kom Adam och hämtade mig och har nyss anlänt. Tänkte lägga mig i sängen nu och dö lite kanske eller så. Vänta tills desperete housewives börjar åså.
Nånå, pusspuss


köpte en ring från kicks också, hiihi

So this is me swallowing my pride

Har duschat och fixat klart mig nu. Har sprungit runt i bh och täckisar hur länge som helst men har på mig en tröja nu. Väntar på att bli upphämtad av några fräna dollisar. Medans jag väntar tänkte jag bjuda er på lite ego_amanda_94_girl ;)



9 november

Kunde inte somna igår. Legade och snurrade runt i sängen flera varv, sen blev det varmt och Diesel tog fett mycket plats, han bara tjockade ut sig totalt. Så jag fick nog. Skulle gå och lägga mig nere i soffan men gick ut på en rök först. Vandrade ut i uggs och tshirt, i -12. Inte det roligaste. Slängde mig under filten sen när jag kom in och vid tre somnade jag. Sen var jag så förbannat trött imorse så det blev ingen skola för min del. Hade även fått ett sms av Ellen tror jag, att hon inte heller skulle till skolan, sen gick inte Erica eller Mio heller. Haha, så vi var en i klassen i skolan. Lyckat.

Nu tänkte jag iaf hoppa i duschen och vakna till lite. Sen får jag se vad dagen bjuder på, är ju tisdag så ska höra om Elina pelikanen kan umgås idag.
pussva


har ansiktsmask, höhö, därför jag är vit

I'm heartbroken without your love

Elina kom hit, vi satt och prata, mamma körde oss till Zorba, Erica kom dit, vi fick inte stanna där längre, for med bussen därifrån, Elina hoppa av i stan och gick till Alex, jag och Erica åkte till coop, blev upphämtade av Vicky och Crille, dom släppte av oss vid elevhemmet, sen kom dom och hämta oss efter ett tag, snurrade runt lite, sen hem. bblablablablablablbalbalbalbalbalbal. 

lite less just nu på bloggen, känns totalt värdelös. Tänkte inte langa några mer rader åt er inte, utan istället tänkte jag slå igång ett avsnitt av mitt älskade one tree hill och dra ut lukas från skärmen så jag får en liten sovpolare. Sen ska jag sova och tagga skoldag imorn. Wohu.
Ne film nu innan ögonen slocknar.
puss

ggrr ;)

oh, söta klass..

8 november

ehehe, sminkade bara ena halvan av ansiktet, yaay, lite skillnad kanske.
grymt fula bilder om inte annat men wtf
Annars så vaknade jag kring tre tror jag? Vet inte, och minns inte. Har iaf fixat klart mig just och väntar nu på att mamma ska komma hem så jag får färga hennes hår, och sen blir det att dra till Zorba med Elina typ. Chill. Nu ska jag spraya håret lite, öhöhööh.
pusss

h-h-h-h-h-h-hoooot

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ;);););));));


I got to be free

ä-ä-ä-ä-ä-ä-är fett övertrött så jag fortsätter med min givande konversation med bebis ett tag till innan jag slocknar av. ska drömma om snus ikväll, osch vad jag saknar att ha nånting under läppen, fy tusan vad svårt det äär!
nåjojo, gonatt ;)

lalalalalaalista

sex/kärlek
hur många har du kysst? - räknar inte
har du gjort något inom sex/kärlek som du ångrar? - yes
hur långt är det längsta du gått med en kille/tjej? - långt
är du oskuld? - nej
har du kört oskyddat någon gång? - yes
när hade du sex senast? - länge sen
vem hade du senast sex med? - sebbe
har du haft sex och sedan ångrat dig? - ja
föredrar du långa förhållanden istället för korta? - javisst
är du redo att satsa på ett seriöst förhållande? - ja
har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja
har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - ja
har du sagt "jag älskar dig" till någon utan att mena det? - ja
har du sagt "jag älskar dig" till någon och verkligen menat det? - ja
har du sparat något ifrån ett gammalt förhållande? - nej
har du somnat gråtande på grund av kärleken? - ja
har du varit på en blind date? - nej
hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - vetintä
har du någonsin varit kär? - ja
är du kär? - ja

vänner
har du någon bästa vän? - ja, det har jag
är du ofta med dina vänner? - varje dag
vad brukar ni hitta på? - massa olika
vad är ditt bästa minne med någon vän? - det finns för många bra för att kunna välja, men öland är ju definitivt ett!
kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja, hade ju varit väldigt olyckligt annars
har du hatat någon av dina bästa vänner? - inte hatat, det tror jag faktiskt inte
litar du på dina bästa vänner? - ja
har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - ja
har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja
var bor dina bästa vänner? - malmberget, gällivare
har någon av dina vänner ljugit för dig någon gång? - ja
ljuger du för dina vänner ofta? - nej
vem av dina vänner var du med senast? -  linea, knullis(erica), crillääh, vicky, jocki, jannes  
vem av dina vänner saknar du mest just nu? - dom i lse
vem av dina vänner önskar du var med dig just nu? - liamboyboy ;) höhöh
har du många vänner i din klass? - vi är ju som bara 6 (?) st i klassen, så
vem/vilka är du mest med i din klass på skolan? - erica, isso och typ mio
vem av dina vänner har du känt längst? - elina

sista som
..du fick en kram av? - lineaaa
..du fick en puss av? - vet inte ;o
..sov med dig i samma säng? - ..hjärnsläpp, minns inte fan
..du delade ett riktigt skratt med? - dom fräna jag var med idag
..du gick på bio med? - hosse, marre, erica, keebab. Och elina och verro men dom drog, sen kom micke och jocke och satt med oss
..du höll i handen? - ingenaning, elina säkert
..du gick på stan med? - erica, jannes, ogge
..du delade en pizza med dig? - erica typ
..du ringde? - elina
..skickade ett sms till dig? - liam
..gjorde dig lite besviken? - vet inte
..gjorde dig mycket besviken? - vet inte, mig själv kanske
..du skrev med på msn? - vetinte
..gav dig en komplimang? - liam
..du kollade på film med? - erica och linea
..du åt med på resturang? - alltså, räknas pizzeria som en resturang?! ;o
..betalade något åt dig? - niggeee
..grät inför dig? - alle typ? vet inte, minns inte (a)

familj
bor dina föräldrar tillsammans? - yes
om inte, vem bor du mest hos? -
varför? - 
håller din mamma och pappa en bra kontakt? - 
vem av alla dina familjemedlemmar är längst? - papi
och kortast? - mamma
vem är dig mest lik? - haha, till utseendet så är det ju adam, det får man ju höra 150 gånger i månaden, men till personligheten osv vet jag inte, är nog adam det med
har du gråtit på grund av din familj någon gång? - ja
skulle du vilja ändra på något i din familj? - nej

diverse
favoritfärg? - svart 
mobiltelefon? - xperia x10 mini pro. onödigt långt namn tycker man ju -.-'
skola? - välkomma
senaste filmen du såg? - såg typ en kvart av inception
senaste låten du lyssnade på? - morna
vad står det i ditt äldsta sms i inkorgen? - har konverstioner, så att.. ja, orkar inte titta heller för den delen
vad står det i ditt äldsta sms som du har i skickade? - 
hur många timmar har totalt pratas i din telefon? - vet inte, och tänker inte titta heller
hur många sms har du totalt skickat? -  
vad var det senaste du sa till din mamma? - "jaa, vad fint det var" typ?
vad var det senaste din mamma sa till dig? - "jaa, hiihihihih" kanske ;o
har du några syskon? - ja

6 november

Kunde inte somna igår. Klockan var kring halv sex tror jag innan jag föll in i mina konstiga drömmars land. Sen vaknade jag först vid tio, men somnade om till halv tre. Ligger fortfarande i sängen men tänkte gå upp på toa, håller fan på att kissa på mig. Sen ska jag börja fixa mig osv och fara till Linea och äta tacos där. Awesome. Måste kolla vad min dollis gör först.

Nånå, kliva upp ur sängen var det.
puss


-

one tree hill räddar en alltid..


5 november

Drog ju som sagt till Linea tidigare. Mamma skulle köra mig så vi plocka upp Zorba också. Sen kom Erica dit efter någon minut bara och vi satt och snacka och käka lite kladdkaka osv. Sen tog vi det lugnt, Karin kom efter ett tag och det var bara vi resten av kvällen. Alla andra nykterister ska komma dit imorgon istället. Naiz. Vid elva drog Erica och Zorba och sen vid halv tolv skulle Karin dra så då började jag knata hem. Av någon konstig anledning ville jag gå hem. Sen så tänkte jag ju att om det blir spår i snön, då måste man banta ;) hehe. Nej, men det kändes skönt att gå, har lite musik i öronen och rensa lite tankar. Var ju mindre skönt när jag fick skit ont i huvudet men det gick fint. Tog typ 45 minuter. Höhö, inte illa. 

Nu tänkte jag fortsätta kika min film och sen sova lite. Vila min feta kropp från den hårda vandringen.
puss

och elinao, tog din tröja från Viktor, och sen tänkte jag ifall vi skulle soldejta på söndag?;);) pusspusss snutterumpan



(;

drar till linea, och har nykteristfest med några härliga människor.
pussva

länge leve min emolugg <3

mycket listor här på senaste.. -.-

Vilken tid gick du upp idag?
Vad var det första du sa i morse?
Vad åt du till frukost?
Vem kramade du senast?
Vad ska du göra efter skolan?
Säger du ”kex” eller ”chex”?
Vad tycker du om Grynet?
Vad längtar du till/efter?
Var du på festival i somras?
Favoritgodis?
Hur ofta använder du parfym?
Hur ofta tvättar du håret?
Vad tycker du om ditt utseende?
Hur många Anna känner du?
Kan du spela fotboll?
Åka bräda?
Har du en snygg jacka?
Är du blyg?
Hur bor du?
Gillar du apelsiner?
Berätta något ingen vet om dig?
Vad tycker du on ”The Sounds”?
Hur många gosedjur har du på ditt rum?
Varför fyller du i detta?
Vad drack du senast?
Hur ofta äter du godis?
Hur många sms skickar du om dagen?
Vad tror du folk som känner dig ytligt tror om dig?
Vad heter dina syskon?
Vad heter din mormor och morfar?
Vad heter dina husdjur?
Vilka kanaler har du hemma?
Hur kommer du bo till våren?
Vem hade du senast en dispyt med?
Vad har du dåligt samvete för?
Hur ska din pojk/flickvän vara?
Har du svimmat någon gång?
Har du körkort?
När köpte/kommer du köpa din första bil?
Hur gammal vill du vara när/om du får barn?
Hur känner du dig just nu?
Vad tänker du på just nu?
Vilken tid gick du upp idag? elva ;o
Vad var det första du sa i morse? ingen aning
Vad åt du till frukost? ingenting
Vem kramade du senast? erica
Vad ska du göra efter skolan? har lov
Säger du ”kex” eller ”chex”? kex vafan, är väl inte mongo heller ;D
Vad tycker du om Grynet? AWESOME!
Vad längtar du till/efter? massa
Var du på festival i somras? nej
Favoritgodis? choklad :D
Hur ofta använder du parfym? varje dag
Hur ofta tvättar du håret? varannan dag
Vad tycker du om ditt utseende? blä
Hur många Anna känner du? ingen :o tror jag
Kan du spela fotboll? nej
Åka bräda? nej
Har du en snygg jacka? nej
Är du blyg? ibland
Hur bor du? konstigt
Gillar du apelsiner? funkar väl
Berätta något ingen vet om dig? ehnaae :D
Vad tycker du on ”The Sounds”? inte min musiksmak
Hur många gosedjur har du på ditt rum? inga
Varför fyller du i detta? tidsfördriv
Vad drack du senast? vatten
Hur ofta äter du godis? olika
Hur många sms skickar du om dagen? 200-300 oftast
Vad tror du folk som känner dig ytligt tror om dig? störd ;o
Vad heter dina syskon? adam
Vad heter din mormor och morfar? annmarie, felix
Vad heter dina husdjur? diesel
Vilka kanaler har du hemma? för många för att orka räkna upp
Hur kommer du bo till våren? samma som nu gissar jag
Vem hade du senast en dispyt med? zorba typ
Har du haft sex? yes siiir
Har du sugit/slickat någon? det med
Tycker du om vaginalt sex? jafan
Tycker du om analsex? nej
Vad har du dåligt samvete för? kommer inte på något just nu ;o
Hur ska din pojk/flickvän vara? precis som liam :D
Har du svimmat någon gång? njae
Har du körkort? för epa och moppe, javisst :D
När köpte/kommer du köpa din första bil? ingen aning ;o
Hur gammal vill du vara när/om du får barn? vill ha nu juuu, men får nog vänta tills jag är 25 kanske ;D
Hur känner du dig just nu? trött
Vad tänker du på just nu? hehe ;)

hoho, vilka pinglor ;)








Det var ju inte igår, nej! ;D 
Erica är iaf på väg hit just nu, blev inte att fara ut med Emil så vi får roa oss med andra grejer.
puss

duh, ovärd läsning

10 frågor om sex och kärlek
är du singel ? -
haft något seriöst förhållande förut ? -
haft sex ? -
varit gravid ? -
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? -
kärlek eller sex ? -
har du varit riktigt kär i någon ?
finns det någon för dig just nu ? -
hur många gångar har du haft sex ? -
10 frågor om dig själv
fullständiga namn ? -
när fyller du år ? -
några utsmyckningar på din kropp, isf vad ? -
vad har du på dig just nu ? -
vilken årstid är bäst ? -
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? -
vad tycker du mest om hos dig själv ? -
vad är du bra på ? -
vem älskar du mest på denna jord ? -
sover du hellre själv än tillsammans med någon ? -
10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän ? -
vem vet allt om dig ? -
vem är den roligaste av dina vänner ? -
vem är snyggast av dina vänner ? -
vem är mest partyprisse ? -
vem är den du helst har filmkväll med ? -
vem av dina vänner är mest "evil" ? -
vem röker av dina vänner ? -
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med?-
10 frågor om din familj
vem står dig närmast ? -
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? -
vem är farligast i din familj ? -
vem ser roligast ut i din familj ? -
har ni några djur ? -
vem är coolast ? -
vem har du mest gemensamt med ? -
vem står för underhållningen ? -
vem sover du oftast med ? -
roligaste kvällen med familjemedlem ? -
10 frågor om idag
vad har du gjort ? -
har du varit glad idag ? -
har du varit ledsen idag ? -
har du gjort något bra idag ? -
har du slått någon idag ? -
vad ska du göra nu ? -
har du gjort något dåligt idag ? -
vad har du ätit idag ? -
har du duschat idag ? -
är du trött ? -
10 frågor om sex och kärlek
är du singel ? - yes
har du varit tillsammans med någon inom dom här tre åren? - ja
haft sex ? - ja
varit gravid ? - nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja
kärlek eller sex ? - kärlek med sex
har du varit riktigt kär i någon ? ja
finns det någon för dig just nu ? - jaa
har du haft skönt sex ? - ja
10 frågor om dig själv
fullständiga namn ? - lena amanda nysjö
när fyller du år ? - 22 juli
några utsmyckningar på din kropp, isf vad ? - hål i öronen ;o
vad har du på dig just nu ? - jeansleggins, två linnen, skjorta, sockar, underkläder
vilken årstid är bäst ? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - vakna bredvid någon :D
vad tycker du mest om hos dig själv ? - ingenting
vad är du bra på ? - eh, vara cp :D
vem älskar du mest på denna jord ? - familjen + vänner
sover du hellre själv än tillsammans med någon ? - med någon
10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän ? - elina
vem vet allt om dig ? - ingen
vem är den roligaste av dina vänner ? - zorba kanske d;
vem är snyggast av dina vänner ? - alla är snygga
vem är mest partyprisse ? - elina
vem är den du helst har filmkväll med ? - kan inte välja en ;D
vem av dina vänner är mest "evil" ? - alla är väl lite evil ;D höhö
vem röker av dina vänner ? - typ alla
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med?- elina
10 frågor om din familj
vem står dig närmast ? - mamma kanske
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - jadå
vem är farligast i din familj ? - adam typ ;o
vem ser roligast ut i din familj ? - hahaha pappa
har ni några djur ? - jaa kissä
vem är coolast ? - jag ;)
vem har du mest gemensamt med ? - typ adam
vem står för underhållningen ? - alltså.. alla ;o
vem sover du oftast med ? - diesel ;))
roligaste kvällen med familjemedlem ? - finns många
10 frågor om idag
vad har du gjort ? - fixat mig, sovit, dött
har du varit glad idag ? - jadå
har du varit ledsen idag ? - nej
har du gjort något bra idag ? - nej
har du slått någon idag ? - nej
vad ska du göra nu ? - vänta
har du gjort något dåligt idag ? - säkert
vad har du ätit idag ? - ingenting
har du duschat idag ? - nej
är du trött ? - lite

Jag önskar att du såg något speciellt i mig

aj, aj, aj, aj, aj, aj! Gud straffar mig, skojar inte. Min mage dödar mig, och ändå har jag tagit två iprener för en timma sen kanske. Galet. Det börjar släppa sakta med säkert så det är ju bra. Tidigare var det ju omöjligt att orka stå på benen längre än 2 minuter så det går ju framåt, nu kan jag springa runt iaf.
Sitter annars helt färdig fixad och väntar på att klockan ska gå lite. Kring halv tre lär jag väl vara ute ur huset. Kuljul. Näe, nu ska jag nog sorgligt nog söka en lista att göra eller något.
puss




4 november

Det är helt galet, jag somnade typ klockan ett igår, ett! Sen när händer något sånt? Och sen vaknade jag tio i elva imorse. Alltså det måste vara något fel på mig. Jag går inte och lägger mig före klockan tre?! Och vaknar inte heller före klockan tre. Det är galet, mycket galet!

Annars så springer jag runt i bh och trosor just nu. Tänkte börja små fixa mig lite och så. Kring två kommer Erica och Emil och hämtar upp mig så ska vi fara och busa lite, wohuu. Men först ska jag gå och hälla i mig lite iprener, min mage dödar mig -.- orka mens vafan.

puss

3 november

Vakna kring två, tror jag det var. Hoppa i duschen och fixa mig osv och nu är jag klar och tänkte strax hoppa på bussen på väg till Erica. Mitt hår vill inte samarbeta med mig idag, iofs vill det aldrig det när det är nytvättat men idag var det extremt motvilligt. Inte bra, får se ut som en jag vet inte vad i håret. 

nu ska jag sluta skriva och röra mig mot bussen,
pussciao

kommentar om paranormal activity 2

"Pga av filmens innehåll får denna film rekommendationen "Se på egen risk".

Vad du än gör, låt inte dina barn få se en sådan här film.

Slutligen: Se den inte ensam!

Den här texten kanske gör att filmen låter mer lockande att se, kom ihåg att om Du/Ni 
är mörkrädd eller lättskrämd så är det här ingenting för Dig.
Så ta därför tillfället i akt av det du nyligen läst för att det här är inte ett skämt.

Du kan kanske bli skrämd för livet dessutom."

Åh herregud.. Jag är ju skit mörkrädd.. Kommer dö! Vet inte om jag vågar se den längre, tror jag måste ha liam bredvid mig nästan, hihi (a)

snodde en lista av min dollis (a)

Hundra sanningar om mig

SENASTE:
Dryck: vatten
Telefonsamtalet: adam
SMS: för privat för att skrivas ut tyvärr
Sång du lyssnade på: spitfire, åh, vilka minnen!
Gången du grät: igår

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: dejtar inte
Har någon varit otrogen mot dig: inte vad jag vet om, nej
Varit kär: ja
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: javisst
Varit så trött att du somnat sittandes: jaa

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: svart
färg 2: svart
färg 3: svart, höhöhö

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: yes sir
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så att du har börjat gråta: haha ja, åh, i love it
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja ohja
Insett vilka som är dina äkta vänner: nja jo, vet inte
Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
Kysst en kompis av samma kön: Jaa.aa

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: haha, innan jag skulle orka räkna
Hur många barn vill du ha: 2-3
Har du några husdjur: ja, naw, tjockiskissää
Vill du ändra ditt namn: nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: vet inte ;o var säkert i lycksele iaf, brukar alltid vara där när fyller år
Vilken tid vaknade du idag: vid två tror jag
Vad gjorde du igår runt midnatt: satt väl framför datorn eller något
Någonting som du längtar till: massor
Senaste gången du träffade din pappa: några timmar sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns väl några grejer
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jaa, pitejens vafan :D
Vad gör dig irriterad just nu: just nu, ingenting, eller jo, min huvudvärk kanske
Vad är ditt namn: amanda nysjö
Singel/upptagen: just nu, singel
Stjärntecken: kräfta
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: tallbacka
Gymnasie: välkomma
Högskola: -
Hårfärg: svart/brunt/rött
Långt eller kort: mittemellan
Längd: 164
Vad gillar du gällande dig själv: ingenting
Piercings: inga alls, eller ah, öronen men
Tatueringar: inga
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen
Piercing: öron
Tatuering: -
Bästa vän: therese
Sporten du spelade: ridning
Husdjur: katt
Vaccination du minns: vet inte
Alkohol du drack: det vet jag inte, men första gången jag blev full var på hb

JUST NU:
Äter du: inget alls
Dricker du: inget
Är du på väg att: kika film
Lyssnar du på: ett steg kvar
Väntar du på: ett sms typ ;o

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja!!
Vill du gifta dig: kanske

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: båda <3
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: typ.. mittemellan
Snygg mage eller snygga armar: åh, båda, mums
Tatueringar eller piercingar: båda!
Känslig eller inte: mittemellan
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: bråkstake! (a)

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Tappat glasögon eller linser: nejj
Haft sex på första dejten: dejtar inte
Krossat någons hjärta: ah
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja

TROR DU PÅ:

Dig själv: nej
Mirakel: nej
Kärlek vid första ögonkastet: ohja
Himlen: nej
Tomten: nej
Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: ja, när jag gick i typ femman :D
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: nej
Vad kan du verkligen inte leva utan: familj, vänner
Vad vet inte så många om dig: som om jag skulle berätta det här ;D duh

Pulsen slår fastän hjärtat är krossat

Som ni kanske såg så drog jag ut vid åtta. Jonas, Johanna och Nt kom och plockade upp mig och släppte av mig vid Ica. Knata då till Vicky vart Erica och Crille också var. Vi bara satt ett tag och sen for vi ut med bilen. Drog till sarkas, värsta mysko stället. Lätt jag hade farit dit och mördat, om jag hade varit en mördare då. Nej, men det var fan läskigt där. Och jag som är så jävla mörkrädd, höhö. Iaf så sladdade vi runt där lite och sen drog vi till kullen och gick på kiosken och köpte lite godis och så. Sen tog vi något varv genom stan och sen vidare tillbaks till Vicky. Där slog vi igång The human centipede för dom hade inte sett den och ville kika den. 

Sen vid halv tolv kom Adam och hämtade mig. Det är ju som det som suger med lov. Man måste hem så jävla tidigt. Bussen från gällivare slutar gå efter klockan tio, och varenda människa med bil jobbar ju så dom är inte ute hela natten heller. Och jag, som bor 100 mil från stan orkar ju inte gå. Illailla.

Annars sitter jag och dör eftersom mitt huvud har lite disco inuti känns det som. Känns som att jag huvudvärk allt för ofta. Inte okej. Ska nog slå igång en film och dö under täcket istället.
Puss

lagomt sliten b-rud ;)

2 november

Har suttit inne hela kvällen helt förgäves. Nu drar jag ut, ska gå och spana när min skjuts kommer nu. pusssdollisaaaaaaaaaar



Ignorera det här, är en skoluppgift som inte vill sparas på datorn så jag sparar den här.
pussspusssssssss





Love, in wrong number
The book is about Marie. She has just dumped her boyfriend Nick and can't follow her friends out, because she felt it would be weird. She sat in all night when suddenly her phone rang. It was Marc, who worked in a cap company. He phoned the wrong number, and she hanged up, but he phoned her again and asked her to talk to him. And so she did. They talked about all kind of things, and they become close. So he continued phone her. After a while her dad found out about him and said she had to stop talking to her. So Marc suggested that they would meet up, and so they did. This essay is about Marc and Maries love.
Already at the second time Marie felt interested of him. Chloe writes "And the more we talked, the more I liked the sound of him". It was almost love at first sight. But without the sight part. They talked for a while. About themselves and things they liked to do. Then they hanged up and he didn't call for a whole week.
Under that week she missed him alot and everytime someone called her, her heart stoped. But it wasn't him. But saturday night he called her. You can tell she was happy when she wrotes "It was him. God his voice was gourgeous". But sadley they didn't talked for a long time. She didn't wanted to say she sat home on a saturday, again. So she lied, she told him she was at a resturant with her friends. Then she rang off.
He kept calling her everyday for a while. And each time they talked for an hour. Now they already know almost everything about each other.
Love, in wrong number
The book is about Marie. She has just dumped her boyfriend Nick and can't follow her friends out, because she felt it would be weird. She sat in all night when suddenly her phone rang. It was Marc, who worked in a cap company. He phoned the wrong number, and she hanged up, but he phoned her again and asked her to talk to him. And so she did. They talked about all kind of things, and they become close. So he continued phone her. After a while her dad found out about him and said she had to stop talking to her. So Marc suggested that they would meet up, and so they did. This essay is about Marc and Maries love.
Already at the second time Marie felt interested of him. Chloe writes "And the more we talked, the more I liked the sound of him". It was almost love at first sight. But without the sight part. They talked for a while. About themselves and things they liked to do. Then they hanged up and he didn't call for a whole week.
Under that week she missed him alot and everytime someone called her, her heart stoped. But it wasn't him. But saturday night he called her. You can tell she was happy when she wrotes "It was him. God his voice was gourgeous". But sadley they didn't talked for a long time. She didn't wanted to say she sat home on a saturday, again. So she lied, she told him she was at a resturant with her friends. Then she rang off.
He kept calling her everyday for a while. And each time they talked for an hour. Now they already know almost everything about each other.

^

Tror jag ska sluta snusa.. På seriöst nu. Även fast det inte är jag som betalar snusen så jag slösar ju som inga pengar, men känns.. vet inte. Inge bra. Haha. Ne, fina flickor snusar inte! Så jag ska fan sluta. Har dock en hel dosa kvar. Men sen är det fan slut! Woho, önska mig lycka till :)


Where'd you go

Känner mig helt depp. Vet inte ens varför och har nog egentligen ingen anledning till att vara det. Men just nu känns allt åt helvete och vill bara ligga och gråta. Känner mig så tom men samtidigt så fylld. Kan inte ens beskriva. Kan inte beskriva något som jag inte har någon aning om.. 

Störande..

Istället för att ligga och vara emogirl slår jag igång en skräckfilm och hoppas att allt vänder och att jag blir lika glad som jag var innan.
puss eller nått

He got that whole place glowing

Sitter och försöker fördriva tiden medans resten av min familj håller på att äta. Mina sega föräldrar ska nämligen köra mig till Elina. Vi ska vara med Ida och sen annars har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Något blir det väl alltid. Synd bara att det är så förjävla kallt och blåsigt ute så vi lär ju inte vara ute och härja iaf.

Annars så sitter jag och duttar på ytterligare med parfym på min tröja så jag kan knarka det resten av kvällen. Åh, det luktar så gott. Känns som om den där kommer ta slut ganska fort. Höhöö (a)

Har som ingenting att skriva, tänkte göra en lista men det är ju inte det roligaste att komma med och tror ingen egentligen orkar läsa. Så försöker ordbajsa lite här men det går ju som det går. 

Nae.. Ska nog försöka hitta lite fräna spel till min telefon istället, fast först måste jag spraya mina uggs så dom klarar vintern någorlunda. 
puss





<3

min baby är finast. fick just hem ett brev med hans underbara parfym + en ring. så sööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööt, jag dör.


:D:D:D:D


min fiiiiiiiiiiiiiiina apbebis. du vet vad jag har sagt - tills hjärtat säger stopp

ahahah

*bip bip*
Jag: fan vad ful sms signal.. måste byta igen -.-
Elina:.. men det där var ju min ;o

asså, hahahahahahaahha, kul var det :D
Har iaf just torkat håret så nu tänkte jag gå och sminka mig och sen ringer jag och väcker elina, hiihihi.
puss


1 november

Galet att det redan är november. Känns skönt på ett sätt, vill ju att vintern ska bli över så fort som möjligt. 

Annars har jag ingen aning om varför jag ligger vaken just nu, och ändå har jag varit vaken sen en halvtimme sen. Fattar inte varför jag inte sover länge. Jag som drömde värsta mysiga drömmarna inatt. Om liam och hugo rosas!! :D Awesome. 

Nååå, nu tänkte jag hoppa i duschen och fixa mig och sen ringa och väcka Elina så drar jag till stan och träffar hon och köper mina uggs.
puss
RSS 2.0