28 februari

Jävla ida alltså, ringde och väckte mig klockan ett idag. Jag som hade världens bästa dröm, var i Lycksele och allt var så jävla bäst. Fyfan. Jag som trodde jag skulle få sova ut idag, var en hård dag igår. Där ett tag hade jag varken känsel i fingrar eller tår, inte okej. Blev jagade av sec och lekte med polisen osvosv. Kul var det.

Idag ska jag vara med min Elina och vi skulle vara med Bubba och th, eller martin, vet inte hur det var riktig. Vet inte ens om vi ska det? Haha. Nånting blir det väl säkert. Nu ska jag gå och ta på lite kläder, sitter för tillfället i bara underkläder. Sen ska jag iaf gå och pussa på min feta kisse och sen ringa Ida och hålla henne sällskap medans hon är ute och röker.
puss


grouff ;)

04.00

meheheheheheh, myyyyys ;);););)
mjauu

27 februari

Vad har hänt med mig? Har vaknat vid tolv dom senaste två dagarna. Ändå går jag och lägger mig relativt sent, och är hur jävla trött som helst på morgonen. Nånå. Idag vaknade jag vid tolv, och det första jag hörde var skoterljud. Aaah. Härligt. Inte bara ljudet, utan tanken att det inte kan vara kallare än -20 ute. Ganska skönt att bo här, alltid skotrar som far över här. Aja skit samma.

Ska fara till Ida snart, awesome.
PUSS

hahah, fyfan


zorba har lagt upp en bild på bdb från nyår, shitshit ;o

ida är dum, bara skriver på min facebook sådär :(

-

less på allting just nu, känner mig bara så jävla sur och less och hojj. depp_amanda är i farten, väldigt kul. orkar inte. ska gå och lägga mig under täcket eller nånting nu, i hopp om att det blir bättre..

dö -.-

I ain't complaining

Kul att måla små barn, haha. Söta var dom. Efter det for vi på inkline och jag köpte ett nytt navelsmycke. Kul. Nu sitter jag och pratar i telefon och ska strax fara iväg. Kul det med.

gjasdgbnskdagsdalgalga, orka blogg -.-

haaha sämst

amanda säger:
ringer dit när jag går ;d

elina säger:
dit okej?

amanda säger:
hahahah digÄ

amanda säger:
men du får ringar, för jag har ju inga pengar

elina säger:
digÄ?

elina säger:
ringar?

amanda säger:
HAHAHHAHHAHA

amanda säger:
sämst

elina säger:
är du hög? :I

amanda säger:
hahaha ne

elina säger:
full?

amanda säger:
hahahah nej

elina säger:
okej :I

amanda säger:
hahahahhahahahaha

25 februari

Men kul ens, laponia ikväll, måla massa sjuka, irriterande, fula småbarn idag. Dom kommer snora ner mig.. Hojj. Lov efter det iaf. HÄRLANS ;D;D;D;D;D;D; pewpewpew.

Måste bara säga, har hängt på stacken.. Tre gånger sen i fredags tror jag.. Det är hemskt, jag håller på att bli en stackenfjortis. Usch.. Nåja, vad gör man om ens umgänge hänger där? Bara gilla läget. he-he. Blir säkert att vara med Ida och dom ikväll. Som vanligt ska dom väl mobba mig för mig och simpo. humhum. Näeh, orkar inte skriva mer, blir inget seriöst utav detta. Ska gå och fråga varför jag hade en bild på Kim på min kamera istället.
pusususussu


ho-ha, krigsmålning :D:D

gnksdahakhasdöhka

förbannaaad. så jävla arg, så jag bara vill kasta nånting i golvet, så jävla hårt så det går sönder. kastade för inte så länge sen en tång i dörren, hjälpte ju verkligen inte ett skit. hojj, orkar inte.
god jävla fucking äckliga hor natt


24 februari

Vaknade vid sju imorse. Gick direkt och tittade hur kallt det var. -33. I helvete att jag tänkte gå ut, gick tillbak till min varma säng och har sovit tills nu. Har sett på facebook att det varit som mest (av vad jag vet) -38. Det är ju sjukt, nya istiden är på ingång hit. Eller så har Gällivare blivit nya nordpolen. Gud förbannat.

Vet fan inte om jag har tänkt att gå ut nånting idag, såg att det bara är -21 nu. Men med Gällivare vet man aldrig, om ett tag är det -33 igen.

Nånå. Nu ska jag äta lite.
puss

it doesn't have to be a fight

Vilken busig dag. For till Elina och färgade håret. Blev svart underhår, sen blekte vi resten, inte sån jääääätte stor skillnad, men ska låta håret vila nu och sen nästa vecka ska jag blondera mera. Awesome. Nu måste jag läsa igenom No'n, prov imorn för helvete. Fast, om det är lika kallt som det är ute nu imorn, dvs -33 går inte jag till skolan!

värd lista

Ditt namn: Amanda
Födelseår?  1994
Hur Lång är du? 1.64 tror jag det var?
Spelar du något instrument? neej
Dina första tankar när du vaknar? Vad är klockan?! typ d:
Vart befinner du dig just nu? i mitt rum
Biter du på naglarna? inte det
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta
Har du några husdjur? yes
Vem är snyggast? finns många snygga
Vem vet mest om dig? Vet faktist inte,
Vad vill du ha just nu? sommar
Ditt mål i livet? har inget direkt mål
Rädd för?  lite olika, fötter ;o och spindlar (a)

Hur gammal är den äldsta person du kysst? 22
McDonalds eller Burgerking? ..mcdonalds
Sjunger du? jaaa, mycket vackert
Vad har du för skostorlek? 39
Vill du gifta dig? kanske
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland
Din hårfärg? haha, orange/rött/brunt kanske,
Skor du hade på dig idag? mina sneakysteve d:
Vad sover du i? tshirt och trosor
Kläder du har på dig? underkläder, sockar, tjocksockar, mjukisbyxor, huvtröja 
Favoritårstid? sommar <3
Favoritmat och dryck? tacos, cola typ? d:
Hur svarar du i telefonen hemma? hallå?
Hur svarar du i mobilen? beror på vem det är
Sov du ensam inatt? ne, diesel sov med mig :)
Vad gjorde du kl 08 imorse?  sov
Vad var det senaste någon sa till dig? "jaa"
Druckit idag? cola, 7up, kaffe, mjölk 
Vad är det för väder hos dig nu? kalllllt

Godaste glassmaken? den dära regnbåge på gojan (a)
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? mjukis :D eheh
Favoritgodis? chokladsaker :D
Hur många kuddar sover du med? 2
Längtar du mest efter just nu? pengar på tfn,
Vad luktar det nu om du sniffar lite? HAHA, gullig fråga, nämen...parfym.
Saknar du någon just nu? ohjo
Snus eller cigaretter? cigg
Vill du ha barn? ja :)
Längtar du till din nästa födelsedag? jo, för då är det sommar :)
Är du blyg? nja, tycker jag väl inte 
Tycker du att du har fin dialekt? haha den är lite mobbad,
Tycker du om fester? awesome
Tycker folk du är snygg? haha, hur ska jag veta ;D
Har du använt någon hårprodukt idag? nee, duktigamanda! :)
Vad har du för planer till helgen? kanske till luleå och shoppa + stanna natten där ;)
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
En bra film? finns för många ;D
Vem får en kram? everyoneee ;D
Vem får en puss? liam :D
Sprit, cider, vin eller öl? sprit
Hund, råtta eller katt? kissee
Pappa eller mamma? båda ;)

23 februari

Försov mig imorse igen. Är så förbannat trött på morgonen, är ju omöjligt att kliva upp. Kom iaf inte så jätte försent. En halvtimma kanske. Varit jävligt chill dag idag. Älskar när det är laponia, varje dag består ju mest av laponia arbete. Sjukt skönt. Idag har vi iaf kirrat fram ansiktsfärg som vi ska måla på dom små barnen. Gulligt. När skolan var slut fick jag skjuts hem, var ju gosse skönt. Slippa gå i -22. När jag kom hem tog jag en kaffe med Kim och Adam, prata på lite. Kim sjöng min fina sång som jag sjungt åt han i fyllan. Alltid lika roligt att höra.

Nånå. Nu ska jag vara social. Sen ska jag försöka läsa igenom lite No. Fucking prov imorn. Kommer gå åt helvete. Mjau, kul.

hahaah

elina langar feting bilderna på facebook, shiiit


hahha, håret ;*                           HAHAH! full och glad.
                                                  faan så hemsk bild

näfan, nu får det bli sommar! ;o

All I do is not enough for you

Tråkig dag idag. Inget roligt alls som hände. Inga pengar på telefonen, så inte kunnat prata med baby. Sen blir det inte bättre av att jag inte kommer kunna ha pengar föräns 25 kanske. shitshit. Aja. Varit med nåra idag. Sen for jag med bussen vid tio hem. Träffade Sebbe så satt och pratade med han. Sen blev det världens damp där på bussen. Var fyra negrar som skulle hoppa på vid coop, men bara killarna hann till bussen eftersom mongo busstova inte väntade på dom andra, även fast alla andra på bussen skrek att hon skulle stanna. Sen blev ena negern helt lack och börja skrika på sitt språk åt henne och var typ as nära att lappa till henne.

Aja, nu är lill_amanda_cool_94 hungrig, så ska gå och äta nånting, sen sova.
puss

22 februari

Haha, fan vad jag är snäll. Försov mig imorse, och vaknade vid halv tio ungefär. Fixade mig osv. Sen ringde Elina klockan tio och sa jag skulle börja gå till skolan, glömde helt bort att Diesel legade i garderoben så jag bara sköt igen dörren och drog fram en tröja. Sen när jag kom hem idag, börja jag undra varför Diesel inte kom ner när jag öppna dörren. Gick in till mitt rum och såg att garderobsdörren var stängd och öppna den. Jovisst fan lega han kvar där. Stackarn har legat där från tio tills tre. Lite kul. Tur jag inte for till Ida direkt efter skolan som jag hade planerat att göra. Då hade ju ingen hittat han.

Nånå. Nu ska jag gå och käka nånting, sen ska jag fara till Ida.
pusssssss


update: blir inte alls att fara till Ida, eftersom hon inte var där. Hon var hos Jocke, och där är han och simpo och några, så blir att fara dit istället. pussva

21 februari

Hemsk morgon. Ida ringde två gånger klockan tio imorse. I helvete heller att jag tänkte gå upp, så jag satte på ljudlöst och tog bort vibrationerna och sov så sött tills klockan tre typ. Kollade på mobilen och såg 36 missade samtal. Inte dåligt, inte dåligt. Har pratat med henne ett tag och sen bestämde vi oss för att jag skulle fara dit. Så jag har precis fixat klart mig. Nu ska jag bara sätta på mig en tröja sen ska jag pysa iväg. Tur det "bara" är -22 idag.
Nånå. Pussssss

You're gonna be the one that saves me

Fyfan vad jag fryser, fyfan vad ont i skallen jag har, fyfan vad trött jag är, fyfan vad småledsen jag är. Nu fan dyker jag ner i sängen och drömmer mig bort.

Accept me for who I am

30 jävla minus ute idag. Är ju nådigt kallt, fan man fryser ju ihjäl så fort man öppnar dörren.  Har iaf varit en bra dag idag. Jag och Ida for till Jocke och när vi kom dit var Isso och Viktor där, vi fem for och åt pizza. Inte jag dock. Sen gick jag och Ida tillbaka till Jocke och dom andra drog på coop. Tio min innan dom stängde. Men jävlar i mig, visst hann dom dit. Hos Jocke var Simpo och Matti så vi satt där med dom. Och Simpo är ju kåt som en jävla bäver, gud i london. Men dom satt ju och lana så man såg inte mycket av han iaf. Var ju tur det. Vid ett for jag hem iaf. Trodde det skulle sluta illa där, men ringde ett samtal och det blev mycket bättre. Meheh, söt :)

nånå. nu ska jag gå och hämta cooolaa.
puss

20 februari

Men vad ovanligt. Här sitter jag, med huvudvärk. Börjar ju bli måttligt less på det här. Fel att försvinna? Vaknade iaf vid halv ett, legade kvar i sängen och har chillat lite här. Tänkte alldeles strax hoppa i duschen och sen fixa mig lite.

Blir nog att fara till Jocke ikväll och vara med dom dära roliga typerna. Kanske blir att bada badkar idag istället då, blev ju aldrig igår. Nånå. Får se hur det blir med kvällen. Nu ska jag iaf studsa in i duschen.
puss

It hurts so much to think of this

Vilken jävla dag det var idag. Jävligt kul om inte annat. Hänt en massamassa grejer. Har dock haft huvudvärk hela dagen typ. Tar en alvedon, som hjälper i tio min kanske. Sen kommer värken tillbaka. Kuuuul.

Nejfan. Nu orkar jag inte vara vaken mer, sjukt trött. Sen dödar min skalle mig. Just nu gör det så där ont så det känns mer värt att ta livet av sig -.-

19 februari

Men vilken duktig uppdaterare jag har varit. Not. Bara skrivit massa värdelösa saker. Har ju inte ens berättat att jag har blekt mitt hår än en gång. Inte sånt stor skillnad dock. Blir väl ytterst pytte lite ljusare. Vet inte om jag ska fortsätta med det här, eller om jag ska lägga i någon brun färg. Får se hur det blir.

Annars så har jag huvudvärk. Inget ovanligt. Har ju haft det sen i fredags, men mamma säger att det borde gå över idag. Eftersom pappa brukar få en veckas migrän när det börjar bli vår. Och nu är det väl vår? Eller på väg att bli i alla fall?.. Vet inte, och tänker inte fortsätta tänka på det heller. Ska i alla fall till Jocke på en halvtimma. Bus.

Nu ska jag återigen hämta en alvedon.
puss

18 februari

Effektiv dag måste jag säga. Nu är jag alldeles för trött för att fungera, många som påpekat att jag ser trött ut också. Ska väl hoppa i sängs strax. Sovmorgon imorn, love! Hojj, nu mår jag illa, och skakar gör jag också. Ne fan, spyr snart. Allvarligt.

17 februari

meheheheeheheheh, känner en liten pojke som vill vara busig och olydig, och som vill jag ska resa 42 mil söderut. mehe, han skryter om sina 180 centimetrar. dumma pojkeeeeeeeee.

nu jag trött, och innan jag sova, jag bjuda på en söt bild :)


seeex

You're breaking me down

Inte så händelserik dag vill jag ju säga. Har suttit och druckit kaffe och pratat med Adam och Burcken. Ingemar kom hit också och var här ett rätt så bra tag. Satt och lyssna när dom pratade om skotrar och bilar och sånt. Alltid lika kul, man sitter ju som vanligt och bara lyssnar och har ingen direkt kommentar att lägga till. Men var skönt att han kom hit i alla fall. Så man får höra lite lycksele dialekt. Töntigt, men härligt.

För en halvtimma sen kanske, ringde Ida och bad mig komma ut till Sandra och röka med henne. Så jag knata dit och prata med henne. Hon skulle fara ut och åka skoter med hennes bror. Och hon har ju min jacka, så måste nästan ta tillbaka den eftersom den luktar skoter nu. Haha. Luktar ju så jävla gott. Nästan så man blir kåt, allvarligt talat.

Nä, hojj. Ska inte sitta mer här, inte bra för huvudet. Ska istället gå och ta en till huvudvärkstablett och försöka få reda på varför mina händer skakar. Sen ska jag nog spela mariokart (a)

16 februari

Vart ingen skola för min del idag. Vaknade upp och som vanligt hade jag världens huvudvärk. Kul ens att jag har haft det varje dag sen i fredags nu. Mycket roligt. Nånå. Ska väl gå och knarka lite huvudvärkstabletter och sen slänga nånting i kistan och förmodligen sätta igång en film.

puss

14 februari

Har vaknat före tolv idag! Den var nog vid halv tolv till och med. Drömde en mardröm och kunde inte somna om, var väl bra det. För så fort jag klivit upp ringde Ida. Pratade med henne ett tag. Gick ut på bron och skulle känna hur kallt det var. Riktigt fint väder idag faktist, sol och kan inte många minusgrader. Om det ens är det? Ingenaning. Skönt var det i alla fall. Blåste lite kallt dock. Nånå. Vi satt och pratade om hur härligt det hade varit att fara och åka skoter, och självklart, när man pratar om det, kommer det en massa skotrar som kör över här. Blir alltid lika sugen att stanna dom och hoppa på skotern.

Jaja. Inget mer intressant att säga, ska följa med Ida på mission, så dax att börja fixa sig nu då.
pussss

come on everybody, lets get partille johnny! ;)

1. Köp dig en foundation och börja använd. (I ansiktet dårå.)
2. Sno din systers hårsnoddar och sätt dem med massa olika färger upp till låren utanpå dina byxor.
3. Observera att det måste vara rosa chinos till byxor också.
4. Skaffa 83923 pack magrutor och vik gärna ut dig med dem.
5. Byt namn på hamsterpaj till ZiiwmonBoooi eller nått sånt.
6. Skaffa en blogg där du skriver om hur Booooii'ig du är.
7. Börja använda den här hemsidan för att lära dig prata rätt: http://fjortisomvandlaren.se/
8. Skaffa shuttershades i rosa och använd dem för ofta.
9. Gör dina kompisar likadana.
10. Skaffa en flickvän som är PJ.
11. Håll utsikt efter dem på bdb, fjortiscore, emocore, snuttis, bdb och allt sånt så du lär dig hur dom är.
12. Skaffa speciella kläder som man måste ha, den listan får du kolla upp själv med hjälp av nätcommunitys eller irl. (Jag orkar inte göra det åt dig)
13. Bete dig som en efterbliven människa som inte lärt sig svenska språket.
14. Berätta för alla dina vänner om hur bra PJ är och att hela världen ska bli PJ.
15. Stör dig på alla som inte är PJ.
16. Lacka sönder på alla som säger att PJ är dåligt.
17. Bli en fjäskig SÖETNOWWWSS.
18. Tjuvrök.
19. Bli egentligen en fjortis med för mycket hårsnoddar runt benen.

lite små coolt, med blått hår :D


<3

I lalala - like you!

12 februari

Vilken utpumpande dag måste jag säga. Är helt slut. Och Elina som säger att det är jag som gör henne sjuk.. Tss. Nånå. Efter skolan for jag och Elina till Gällivare och kollade runt där. Hittade snyggaste brillorna. Tagga sommarn nu alltså! Sen hände en massamassa annat. Vid ett begav jag mig hem, och nu är jag massa trött, så ska nog snart hoppa i lådan.

PUSS

.

Load up your bullet, shoot me through the head

11 februari

Hade det inte varit för att det var nationella idag, hade jag inte gått till skolan. Går inte att förklara med ord hur trött jag var imorse. Inte att leka med måste jag då säga. Efter provet gick jag och Elina hem till henne och sov. Sen hade vi bara två lektioner kvar, och eftersom vi var så snabba på hkn fick vi sluta vid tre. När jag kom hem satt jag och pratade med Adam om ingenting alls. Och just nu håller jag på att ladda ner musik, som jag ska föra över. Måste träna lite glosor idag också, prov imorgon. Fun.

puss

you were all I had, the only happiness I knew

10 februari

Var inte pigg imorse. Tänkte inte gå till skolan eftersom vi ändå slutat 10.50. Men tänkte det var lika bra, skulle ändå hem med Elina efter skolan och färga hennes hår. Så har kletat in färgen i hennes hår, och just nu är hon i duschen och tvättar ur det. När hon kommer tillbak får hon sätta färg i mitt hår också. Skulle inte förvåna mig om det inte blir någon skillnad alls.

Nånå, nu ska jag avrunda.
puss

;*


9 februari

Det är sånna här dagar, då håret fryser och blir vitt, sånna dagar, som man inte kan låta bli att längta ihjäl sig till sommarn. Slippa alla dessa kläder och bara kunna lämna huset i shorts och linne. Längtar så otroligt.

Sommar 09 har varit helt okej. Kommer aldrig glömma dom små turer som jag och Elina tog till harrträsk för att bada, naken dom mesta av gångerna. Eller alla dagar jag och Ida satt på p-däcket och hängde och tittade på när alla skejtade. Och när vi for till hakkas med moppen. Eller alla vändor till bulltofta. Och när vi hängde hos samuel 24/7. Eller den gången vi for till porjus mitt i natten, för att säga hej, och sen fara tillbak. Och alla dagarna i lycksele. Hosch.

Nej, fan, nu får det ta och bli sommar!

          

8 februari

Har varit med Ida idag. Bus. For till henne vid halv sju, sen skulle vi ta bussen till gällivare sju, men duktiga som vi är missade vi den. Så vi satt och spelade kort istället. Sen halv nio for vi med bussen, skulle hoppat av vid coop, men Ali gjorde så vi var tvungen att åka till Gällivare direkt. Vi for på Ica och köpte munkar och en dricka sen knata vi till SJ och käka dom osv. Kvart över tio tog jag bussen hem. När jag nästan kommit fram till huset kom det 5 skoterpojkar fram och frågade vägen till golfbanan, duktiga killar det där. Är ju som bara över vägen. Tydligen visste dom vem jag var också, men har ingen aning om vem dom var, kände igen rösten dock. Nånå.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen hoppa i sängen skulle jag tro.
puss

I'll take whatever I can take

Igår var en konstig kväll, slog igång funny people och kände hur jag höll på att slockna genom hela filmen. Vilket jag gjorde, halv tio! Sen vaknade jag igen vid tio, men somnade om lika fort. Lite läskigt att somna så tidigt på en söndag. Vanligtvis är man ju vaken halva natten. Trodde jag skulle vara skit pigg imorse, men nej, sängen är alltid lika skön en måndagsmorgon som denna, oerhört jobbigt att kliva upp då. Men måste man till skolan, så måste man till skolan. Och som vanligt (egentligen inte alls som vanligt), så börjar jag 8.15, failad tid. Helt ovärd. Nä, nu har jag inte tid att skriva, ska gå och lägga på lite kakel i ansiktet och sen slänga på mig min svenne mössa, och sen ska jag besegra mount everest.

pussss



7 februari

Igår for jag till Elina vid sju någon gång, nästan direkt vi kom dit gick vi till coop och mötte Ida, vi gick och köpte dricka och godis åsånt. Sen for vi tillbaka till Elina och vi satt och pratade och lyssnade musik åde. Har varit en rejält lugn kväll. Just innan tolv gick jag och Elina och träffade Gällivares mysigaste människa, tss, eller så inte. Mycket kul, verkligen. Senare vid två kom Adam och Burcken och hämtade mig, och som vanligt hoppar man ju runt lös i hela baksätet. Killen kör ju som en tok god damnit.

Och vad jag gör vaken nu, halv ett, är den stora jävla frågan. Vaknade vid kvart i tolv och hade dåligt samvete, sen hade jag ont i skallen och kunde verkligen inte somna om. Psykande. Ska gå och ta nånting i magen nu, sen ska jag nog slå igång en film och vänta på att allmänheten vaknar.
puss

PUSS!

I'll be waiting for the real thing

Idag har varit en jobbig dag. Har inte haft någon ork i kroppen. Jobbigt. Sen blir det ännu värre när Elina är mongo och ska jaga mig hela tiden. Ja shit, vi är nog som små treåringar hon och jag. Gulligt. Vi hade iaf bara en lektion imorse, sen skulle vi fara på någon skit rockopera. Satt där ett tag och sen fick jag och Elina nog, så vi drog till Lindex och köpte trosor, ett armband fick följa med mig hem också. Ted och Bobbis kom dit också, och sen for vi fyra och fikade på nyfiket. Satt ju lagom fint i kistan.

Vid tolv for vi tillbaks och jag och Elina gick och satt oss i omklädningsrummet och satt och prata. Sen gick vi ner och vi är ju alltid lika effektiva på idrotten. Slutade med kullerbyttor och fin text på min mage. Efter det hade vi hk och vi planerade bara ett bakverk. Sen fick vi dra hem. Mycket skönt, äckligt ont i magen så funderar på och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Men kommer garanterat somna då. Det vill vi ju inte!

Nu har jag andra saker att göra.
puss




skulle publicerats vid 5 nångång. Nu ska jag marsch in i duschen och duscha på 10 röda, sen blåsa håret fort som satan och sen dyka ner i sängen, sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt trött + en hejdundrande mensvärk -.-

I can stand my own ground,

Sitter och pratar med jonas för tillfället. Min lilla nallebjörn asså, så söt. Men man får ju gode sug att dra ner till Lycksele nu. Sinnes ju. Saknar alla där nere ju, och av vad jag har hört är jag saknad av några där med. Så skulle inte vara helt fel att vara där. Alltid så jävla kul där. Alltid dom där småsakerna som gör det så jävla kul, som när vi satt utanför knaftgården och lyssnade musik från viktors epa, när han körde hem mig, även om det bara tar knappt 5 min att gå, när det regnade så jävla mycket att det inte fanns en enda torra fläck på en, att man rökte 150 gånger om dagen och hängde i lekparken som vi alltid gjorde första gångerna vi träffades, träffa allt folk som var ett år sen man träffa sist, att bli ihågkommen av så många, även fast man aldrig pratat annars, och att jag sket i "festen" efter bröllopet och var med alla andra istället, och hade så jävla roligt ändå. Shit asså, vill dit nununuunu. Måste nästan prata med min söta familj om att dra ner dit till påsk. Är nog inte den enda som vill fara dit. Länge sen jag var där på vintern också. Blir nog kul ändå, fast ingenting slår att vara där på sommarn! :)


                   2007     seeebbeee         nallebjöörn

4 februari

hahahah, gick hem från skolan och så var det två gubbar som var kring 40-50 år,  som lekte med en snöslunga -

gubbe 1: fan vilket sprut den har :D
gubbe 2: höhö jååå
gubbe 1: höhöö jo, den sprutar ju som du :D höhöhö
båda: höhöhöhöhöhöhöhöh

förövrigt vill jag också leka med snöslunga (a)

I know this is harder for you

Varför plågar jag mig själv så jävla mycket hela tiden? Varför sparar jag just dom två smsen för att sedan läsa dom 140 gånger och lite till, när jag vet att jag bara mår dåligt över det. Jag får världens klump i magen bara jag läser första ordet i meningen. Varför kan jag inte bara släppa det? För det är ju ändå inte jag som ska vara ledsen, jag har ingen rätt till att vara det..


Började kolla snuten i varuhuset idag. Men kände att jag skulle somna vilken sekund som helst, så jag slog av och sov några timmar. Skönt var det. När jag vaknade skulle jag egentligen fara till Ida. Men det blev inte. Har ett jävla prov imorn, som jag helt glömt bort. Så har börjat läsa lite. Men kan ju säga redan nu att det kommer gå skit imorgon. Men så är det. Har ju iaf försökt.

Nu börjar finalen av paradise hotel också. Vet dock redan vem som vinner, men kommer ändå vara spännande. Nörd som man är.  Ska kika nu.
puss

-

Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig pigan, no matter what! -v-

2 februari

Jag somnade ledsen igår, och vaknade upp minst lika ledsen imorse. Tänkte stanna hemma från skolan men tänkte att det är bättre att gå och försöka gömma tankarna bland annat. Gick rätt så bra i början, men sen när Elina for hem blev det jobbigt igen. Försökte tänka på annat men är inte så lätt alla gånger. Orkade inte vara kvar där längre så halv tio ungefär började jag gå hem. Får se om jag går och sover ett tag nu. Hade varit skönt men kanske är bättre om jag är vaken.

Får se hur jag gör, ska iaf gå och hämta min mobil som är i jackan nu.
puss

I know of some things that you ain't told me

Och nu är allt bra igen. Och fyfan vad glad jag är för det. Trodde ärligt jag skulle dö där ett tag. även fast jag aldrig kommer glömma det där, och kommer tänka det varje natt, det kommer bryta ner mig, men jag kan kan klara det..

you broke me

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay



Vad gör man när man så fort man slutar upp med något, känner hur tårarna bränna innanför ögonlocket. Att en enda beröring kan få en att brista ut i gråt. Hur håller man sig stark bland alla människor. Vad gör man, förutom att klistra på det där fejk leendet och låtsas som att ingenting hänt. Men hur kan man låtsas så bra, att ingen märker att man har en helt annan historia på insidan. Hur ska man göra det, när kroppen inte vill lyda order. När händerna skakar och allt bara känns så jävla tungt. Vad gör man, för att sluta gråta och få allt bra igen?..

1 februari

Igår vart jag så less. Så även om jag inte var ett dugg trött, kröp jag ihop i sängen och somnade redan vid tolv någon gång. Tänkte att jag skulle få sova hela natten, men inte. Vaknade vid två och legade vaken en timma. Sen somnade jag om igen tills fem. Då klev jag upp och gjorde lite saker.

Nu har jag precis sminkat klart mig och ska strax gå och fixa håret. Börjar 8.15 idag, men mamma får köra mig när hon far till jobbet. Vilket borde vara om 10-15 min. Har egentligen ingen som helst lust att fara till skolan, men är väl ändå lika nu när jag väl är vaken. Nånå. Fixa håret nu var det.

puss
RSS 2.0