27 november

Idag är ingen vanlig dag, för det är Zorbas födelsedag!!! Hehe. Bästo fyller alltså 18, äntligen kan hon dra på krogen med mig, woopwoop :) Blir att fara dit senare och käka lite tårta, hehe. Bästa när någon fyller år. Mummaaaa.. 

Annars idag så har jag haft en lektion. Jobbade klart alla uppgiften och sen käkade vi lite fiskpinnar. For efter det på stan med Erica och Crille. Gick runt på stan i 3 timmar. Och det mina vänner är mycket med tanke på att vi har typ 5 affärer här. Vi gick iaf in på massa random små butiker som jag knappt visste fanns. Lite att göra? Jotack. 
 
Nu tänkte jag iaf fortsätta mysa med min prins, sen blir det krubb :)
puss

25 november

Blev en helt okej kväll igår faktiskt. Kändes som att vi var lite överallt. Slutligen hamnade vi hos Jimmy i malmberget med några folk. Kvällen var väl kul. Minns inte så mycket. Som vanligt. Behöver inte ens vara full för att inte minnas nått. Mitt minne asså <3

Kom iaf hem vid sju imorse. Käkade lite och sen däckade jag i sängen. Blir väckt halv sex typ, av att världens bästa Zorba kommer in med ett skrov. Åååh.. Så bästa! Vi käkade iaf de och sen har vi kollat lite bilder. Haha nog var man snygg förut alltså.. 

Nåja. Nu tänkte jag typ duscha, och sen bara softa. Försöka få någon att köpa cola åt mig, hehe.
puss

Sommar!

Saknar redan sommarn, även fast det just har blivit vinter lixom. Har inte ens varit jul.. Haha, men längtar sjukt mycket och tror att sommarn 2013 kommer knäcka!!!
 

Bjuder på halvstiliga bilder från sommarn 2012 -
 

jobbade stenhårt i 5v :)


vi fick ett nytt tillskott bland bilarna


fyllde 18, heheh
gjorde hål i tungan.


Den här sommarn var faktiskt absolut inget speciellt. Det enda roliga som hände var lixom kirunafestivalen. Det var sjukt dåligt väder osv. Tråkigt. Men vi hoppas på bättre nästa år! :D
 
 
 
 

24 november

Herregud. En månad kvar tills jul. Sjukt vad tiden har gått fort!

Annars så, igår skulle vi ju vara ut. Hann dricka två glas vin innan vi insåg att kvällen inte kommer sluta som vi hade tänkt. Så det blev en nykter kväll och hemgång redan vid tolv. Somnade nästan direkt jag kom hem. Inte så konstigt med tanke på att jag sov 2-3 timmar natten innan. 

Vaknade iaf vid halv tre imorse. Har sen dess typ bara legat i sängen och kollat Heroes. Åh, är helt fast!! Har pratat med Andres också i en timma typ. Den jäveln är i Spanien.. Avis? Jotack.. Nånå! 

Ikväll blir det iaf drinken, förhoppningsvis så blir det slutfört ikväll, och såklart att det blir kul :) Fast man brukar ju inte ha överdrivet kul här i Gällivare.. :)

Nååjaaa. Tänkte kika klart mitt avsnitt som jag har påbörjat. Sen blir det krubb och fix.
puss ;*

 

10 sanningar

1. Jag är väldigt självisk. Dock kan jag hindra det ganska ofta eftersom jag är väl medveten om det. (ni skulle bara veta vad jag tänker ibland.. hehe)
 
2. Jag hatar blött papper. Det luktar äckligt, konsistensen är äcklig. Känslan av att det är blött är äckligt. Blää..
 
3. Jag rapar väldigt ofta. Haha, det är lite sjukt faktiskt. Det första jag kan göra när jag vaknar är att rapa.
 
4. Jag dömer folk hela tiden. Man kan säga att jag ogillar varenda människa jag ser tills jag lär känna dom. 
 
5. Jag bryr mig om nästan ingenting. Förutom min familj såklart. Annars är det inte många andra personer/saker.
 
6. Jag kan inte diskutera. Det går verkligen inte för mig, blir jämt sur och börjar skrika, vilket oftast slutar med att jag "förlorar" diskussionen, såklart.
 
7. Halva min framtand är plast. Slog ut den för 7-10 år sen, minns inte riktigt när. Sjukt fult är det iaf, när den inte är nygjord såklart.
 
8. Jag har varit gravid en gång, men fick missfall. Det är såklart inte helt säkert att jag var det, men är nästan 100% säker.
 
9. Här i veckan blev jag blodgivare! Riktigt bra gjort för att vara jag måste jag säga, kul att eventuellt kunna rädda liv.
 
10. Jag litar inte på någon! Jag tror inte att dagens människor kan hålla saker hemligt som man berättar i förtroende. Vissa saker kanske, men absolut inte allt. 
 

...and that's who I am

 

17 november

Hallå alla läsare! 

Kan börja med att säga att i Luleå blev det inte mycket shopping. Fick hem mig ett linne endast. Kändes ju lite surt. Men bra för plånboken. Dock måste jag köpa nån mysig stickad tröja. Får kika lite på internet. 

Igår var det iaf studensfest som gällde. Var sjuuuukt roligt. Kom as mycket folk och vi fick in sjukt mycket pengar. Så det är ju skit bra! Mindre kul att vi måste städa upp efter alla. Vi skulle gjort det idag men jag for aldrig dit. Så jag får göra det imorgon istället. 

Annars idag så har jag bara varit hemma. Vaknade vid fem och har sen dess bara legat i sängen. Blir nog inte att göra så mycket idag. Klockan är ju redan tio så att..

Nånå. Ska kolla lite xfactor nu.
puss

bond ;)

13 november

Jag suger verkligen på det här med att blogga. Förut var det flera inlägg om dagen och nu skrivs det inte på flera dagar. Vad har hänt?
Nånå, söta är ni allihopa iaf som orkar klicka in sig här varje dag. Ska försöka bättra mig ;*

Sååå.. Vad har hänt dom senaste dagarna? Kommer faktiskt inte ihåg, haha.. Har praktik med mamma iaf, eftersom det tjorvade sig på alla andra platser. Har hängt med Andres i dom få dagarna han var här i Gällivare, alltså har jag sovit alldeles för lite, ar även varit i skolan och förberett julbord osv. Varit alldeles för full. Ja.. Det var väl de mest spännande som har hänt under dom senaste dagarna. Inte spännande alls med andra ord. 
 
Imorn sticker jag till Luleå iaf med massa från skolan. Far ju mest dit för att slippa praktiken osv. Hehe.. Även fast jag trivs vart jag är, känner dom jag är med och har roligt osv, men ändå ;) Vem tackar inte nej till förhoppnings lite shopping ;D

Nånå.. Nu ska jag fortsätta plugga lite körkort och sen kolla ett avsnitt DH innan jag stänger mina blå.
Gonatt ;**


4 november

Oj. Nu har jag minsann glömt bort bloggen igen. Hehe.. Har varit mycket som hänt under dom senaste fem dagarna iaf.

I onsdags blev det en utgång som gällde, hade rätt roligt faktiskt under hela kvällen. I slutet på kvällen fuckades allt upp, har skämts ögonen ut mig och haft dödsångest ungefär. Så illa var det. Inte bra grejer med andra ord. Det sög att de hände. 

Nånå, med det avklarat så i fredags blev det en utgång igen. Med nya människor också. Jag och Zorba tog med oss Isabelle, Ylva och Monique ut på sväng och det var rätt kul. Ganska tråkiga fester till en början men annars kul. Tvingade Adam att hämta mig vid tre någon gång tror jag. 

I lördags var det utgång som gällde igen. Med samma brudar. Vi klädde ut oss och hela köret. Kvällen började ganska segt, där i mitten någon gång var det väl helt okej, inte så jätte roligt men det funka. Sen mot slutet blev det läskigt tråkigt. Hände absolut ingenting. Marre skjutsade hem mig någon gång, minns inte när. 

Idag så har det inte hänt nånting. Har inte varit bakis eller nånting. Bara känt mig seg åde. Inte ens orkat duscha. Har ändå bara varit hemma så lugnt. Pappa kom hem med min bil idag också. Så nu taggar vi körkortet bara. Måste sluta lata mig när det gäller det där, vill ju ha de så mycket men är så jävla lat -.-  Nånå, ska försöka bjussa på en bild imorn. 

Nu tänkte jag kolla lite DH tror jag. 
puss

indiaaan


RSS 2.0