Lycksele:

Orkar inte berätta dag för dag utan kör en liten sammanfattning bara. 

Har hunnit med att bli kissad på av min katt, ätit sjukt god mat, träffat sebbe och jonas, spelat kubb, gått omkring på stan, köpt två par skor, tänkt pierca mig (det var stängt...), kollat när bror gjorde en tatuering, åkt runt i lycksele, varit stamkund på staiol typ, pratat om sex och kondomer, garvat åt min mamma som lekte med mitt löshår, spelat nå spel, chillat i soffan, druckit äcklig whiskey, varit och åkt bil med min kusin + lite annat folk som drack, kissat i buskarna och mellan två soptunnor (väldigt synligt för bilarna..), det och mycket mycket mer! 

Har haft sjukt kul och veckan har bara flygit iväg. Men kanske blir en trip tillbaka i augusti. yaaay :)

lite bilder som kommer i helt oordning:
















:)

typ nuuuu draar viiii!!!! :D taggad tjej_94 :)
ha så förjävla kul här i slitna gällivare, kommer sakna mina finisar ;*
pussss


finast!


världens bästa människa!

24 juli

Vaknade efter fyra idag någon gång (bra där amanda), då hoppade jag i duschen och fixade mig och sånt. Adam körde mig till Sibylla och där mötte jag Erica och Crille och vi gick vidare till Viktor och grattade han och fikade lite. Efter nio någon gång tog vi bussen hem till Erica. Chillade lite, rökte vattenpipa och åt plättar. Efter elva gick vi ut i spöregnet och gick till bussen. Driver inte när jag säger att det kändes som att man stod i en dusch. Dom hoppade iaf av vid statiol och jag fortsatte vidare hem. Kom hem ett gäng blöt, har ju ändå en bit att gå från busshållplatsen. 

Just nu sitter jag i sängen och tänkte föra över lite musik och sen ska jag tvätta bort sminket och ta en macka och sen slå igång en film och sen sova som fan! Blir Lycksele imorn så det känns skit bra ju! Måste bara packa det sista men det är lite smågrejer bara, så som parfym och sånt. 

Nånå. Föra över musik var det.
puss

23 juli

Blir ingen lycksele imorn som det först var planerat.. Förhoppningsvis kan vi åka på måndag, annars blir det först på onsdag.. Åh vad sjukt jävla dåligt. Jag som packat ner allt och var helt inställd på att åka. Men ne. Nånå. Bara leva med det, finns inte så mycket att göra åt. Men klart man blir sur.

Idag har jag iaf bara varit med Crille och Erica. Mamma skjutsa mig till Erica och där var Crille också, Erica öppna sin present (vattenpipa) och sen drog vi på viking och köpte tobak och sen drog vi till Manuella och dela på en pizza. Sen gick vi till Erica och var bara allmänt tjocka. Eftersom jag trodde jag skulle behöva kliva upp tidigt imorn så tog jag halv tolv bussen hem och nu sitter jag här och möglar.

Ska väl sova nu. Måste bara borsta tänderna först.
puss

*

where do we go from here

Förstår inte riktigt vad jag sysslat med igår. Har blåmärken precis överallt. Typ 400 på armarna, 300 på benen, 1 på foten och 1 på handen. Kul! Jag borde ha fått nånting i ansiktet men nejdå, jag fick bara på kroppen. Vilket iofs är bra.. Nånå. Sitter förövrigt i sängen och väntar på lite krubb, sen ska jag åka med Ericas present hem till henne, sen skulle vi vara med Crille också. Vad som händer sen får jag se. Beror väl på om det blir lycksele imorn eller först på måndag.

Nu ska jag typ, slå igång ett avsnitt oth eller nått medans jag väntar.
puss


Grym kväll!

Igår hade jag så sjukt jävla roligt! Bästa på länge! Vi var några som började hos Elina och det droppade in lite mer folk och sånt. Hade sjukt kul där och sånt. Sen gick vi ut av någon anledning och var ute i malmberget ett tag och väntade på bussen. Hann fylleprata med min "syster" och pappa. Haha. Där blev det lite kaos och fick lite slag men det löste sig sen iaf.  Då tog vi iaf bussen till Gällivare och gick och käkade pizza och sen gick vi till Martin vart det var folk. Där stannade vi hela kvällen och hade sjukt kul! Jag och Fanny gick och la oss i sängen och somnade dit kring åtta kanske. Blev väckt av Runa lite före två.

For hem och käkade och sånt och nu tänkte jag börja fixa mig lite. Ska till Erica med hennes present.
puss



Enda bilden ni får! Dom andra var så sjukt fula. hoho

presenter!

Woah, tänkte visa lite av det jag har fått, bara så där för kul skull! :)

från familj: 

machalaaa, älska <3




från mammas polare:



Tack som fan va! ;D
Sjukt jävla glad idag så hoppas att kvällen blir helt jävla grym!
pusssss

22 juli

Postat av: ida

haha vad gjorde ni dem med :oooo?

2011-07-22 @ 07:51:13
URL: http://iidajohansson.bloggplatsen.se/

Svar: hahaha, vi köpte dom på gojan för typ 12 kr, man fick två var + 2 toy :D



God morgon! Nu är jag fan uppe med tuppen. Riktii galet. Är sjukt trött men försöker vakna till här. Har drömt helt konstiga drömmer och kändes helt sjukt när jag vakna. Nånå. Tänkte gå och käka lite eftersom jag är hungrig som en varg (RAAAAAAWR) och sen ska jag hoppa i duschen innan töntarna kommer och käkar tårta. Sen måste jag packa lite också.
Puss

.

21 juli

Har chillat med dom bästa idag (HEHEHE). Vi har typ mest suttit på våra fina rumpor, ätit, rökt cigg och snackat skit och garvat. Riktiii kul. Vi har även gjort skit fräna tatueringar och sen har jag gjort lite kullerbyttor och sånt. Stentuffa! 

Kom hem för typ en timma sen. Har käkat lite och svarat på massa grattis. Nu sitter jag och försöker hitta orken att packa och sen ska jag försöka sova typ. Ska ju upp klockan tolv imorn! Shit. Stora planer jao. 
Nej men att, tack för alla grattis och jag hoppas alla får en lika kung dag som jag.
peace


hahahahahah jag dör

åh vad kul det var, gick på stan påväg till Linea och sjunger mahnamahna låten från muppet show, mitt i allt slår det typ lock i mitt öra eller något så det låter som att någon står brevid mig och skriker MAHNAMAHNAAAAA rakt i örat, så mitt i mitt sjungande så bara slutar jag sjunga och hoppar åt sidan och skriker som fan, så det blev som typ "MAHNAMANA DO DO DO DO DO MANAMANA DO DO DO DO MANAMA... AAAAAAAIIIIII!" Erica och Crille fattar ingenting och typ tittar runt och undrar vafan jag blev rädd för, jag springer runt och håller på att garva ihjäl mig och kissa på mig för jag kände mig så jävla efterbliven. kunde inte ens förklara vad det var för jag garva så jävla mycket. hahahahahaha asså låter säkert helt lamt men svär på gud det var fan årets! sitter fortfarande och garvar åt de. 

hooooh. 
Förövrigt har det inte hänt så mycket idag. Har varit på stan mest och hängt med några fina. For till Linea sen och chillade där bara. Nu tänkte jag hämta en macka eller nått.
puss


Grattis min bebis <3

Idag är ingen vanlig dag för de är liam födelsedag, nanananaaaaa :D
Grattis ditt mongo, hoppas du får bästa dag, det är du värd, det och mycket mer! ♥
Jag älskar dig.


maaacchallaaaaaha, så snyggggggggg
jag dör ju ;)

ya0

Igår hade jag en sjukt kul kväll. End of story, mer tänker jag inte på in på!

Idag har jag hunnit med att duscha och fixa mig och sånt, ska strax in till stan och käka en fet jävla pizza! Fett fint, magen bara skriker efter mat. Är sjukt sliten idag också så då sitter de fint med pizza. Sen ikväll kanske jag skulle börja packa lite. Eftersom jag suger på sånt där så är det nästan lika att börja redan nu. Annars kommer jag sitta där på söndag kväll med bara underkläder i väskan. 
nånå, puss ;*


för idag mår vi bättre!

fucklife

broken hearted girl..

inget kommer ändras förän du inser själv hur du har blivit. inget kommer ändras förän du inser vilken skada du har gjort. om du bara kunde se mig, om du bara kunde känna de jag kännerom du bara kunde mötas av det jag möter varje dag. hade du förstått då? om du bara kunde se att du slitit ut mitt hjärta, stampat på det och kastat bort det, behandlat mig som om jag vore en påse skit, inte brytt dig överhuvudtaget, tryckt ner mig till botten och låtit mig ligga där, utan att bry dig eller ens sagt förlåt eller nånting alls. bara fortsätta kalla mig grejer, säga vad du vill och göra precis hur du vill och låtit det vara bra sen, låtsas som att ingenting hänt. sen blir allt mitt fel, jag som måste lära mig, jag som måste ändras, jag som får skiten för allt, jag som är den dåliga, jag som fuckat upp allt. det är du som är så mycket bättre än mig. du garvar mig rakt upp i ansiktet och påstår så jävla mycket, hittar på grejer och gör det till din egen sanning. men ändå blir det alltid jag i slutändan som måste kämpa för dig..
om du bara hade kunnat förstå..


Move like a freak

Igår så planerade jag att kliva upp tidigt men eftersom min mobil har fuckat ur så funkar inte mitt ljud = hör inte alarmet. Skit kul, verkligen! Klev upp kring fyra och gick och duscha och åt och sånt och sen for jag in till stan och mötte Erica och Crille. Vi satt och chilla mest, pratade lite med Erika också. Efter ett tag gick vi till Kebab men jag hann bara vara där en kvart typ för skulle upp till Elina. Micke kom och hämta mig och släppte av mig där och där var det lite folk. Jag och Elina och typ massa boys. Hehe. Eller ah massa och massa.

Iaf så var vi där och sen vid två kanske (?) åkte vi upp till Gällivare men vände nästan lika snabbt igen. Bäddade ut bäddsoffan åt mig och somnade där kring 4 ungefär. Vaknade igen klockan åtta och gick ut och rökte med Elina och Alex, sen for Alex på jobbet och då gick jag och sov med Elina men ingen av oss kunde somna och båda var fett hungriga så vi låg och prata ett tag och sen halv tio typ så for vi upp till konsum och köpte bullens och käka de. Sen typ tio eller nått gick vi och sov igen och sov tills fyra. Lyckat. Vi som skulle dra och fika på stan. Men vi for ändå in till stan vid fem och fick med mig ett par strumpbyxor, trosor och armband. Sen for vi + Alex hem till Elina igen och köpte tacos och laga lite käk. Sjukt jävla gott!! Fett hungrig var vi också så. Sen kollade vi lite boende i Luleå under luleåkalaset, har mejlat en tjej så vi får se vad hon svarar. 

Kring tio tog jag bussen hem och nu känner jag mig så jävla äcklig så ska hoppa in i duschen och sen typ slå på en film.

förövrigt så har jag sjukt fina brännmärken på magen också, fyra fina märker. åh vad fint.. ser ut som nå jävla aidsmärken -.-


;)

Postat av: Gabbi

sjukt snygga, vart har du köpt ifrån ? (:


Svar: eller hur! dom är från snyggunder.se :)



Drar ut och gör nånting med mitt liv, här kan man ju inte sitta, man är ju bara fitta och idiot osv även fast man inte ens gjort nått, mahahah ;D
pussspussss


16 juli

Hade en grymt kul kväll igår. Var först på stan en sväng och sen gick vi nåra stycken hem till Kebab. Satt där till nio och sen tog vi bussen upp till Frida. Där var det lite folk osv. Gick över till Hanna också en sväng. Hade iaf kul. Orkar inte berätta mer. Vid tre började jag gå hem, fick sällskap av Ogge också eftersom vi skulle åt samma håll. Somnade nästan direkt jag kom hem. 

Har vaknat flera gånger inatt och varit kissnödig/törstig och bara allmänt inte kunnat sova. Var så hela tiden tills klockan ett typ, då somnade jag och sov tills halv fyra eller nått. 

Nu håller jag på att fixa håret och väntar på mat. Har förövrigt fått urinvägsinfektion också. OJ VAD KUL!!! Sen funkar inte mitt ljud på mobilen, blagnfvakgnsegs. Fuck it.

fotar typ aldrig längre så bjuder på två bilder på min fula
katt som sovit med mig nu rätt ofta, sen får ni en bild som är
tagen för någon dag sen också, hii.





.

13 juli

Åkte in till stan vid halv sex. Då tvinga dom mig att käka på thai. Efter många om och men så beställde jag lite käk men blev mätt av tre kyckligbitar. Tvingade i mig några till och sen fick Erica resten. Efter det köpte vi cigg och satt och frös typ. Efter ett tag gick vi på ica och köpte popcorn och chips och sen gick vi till Kebab. Blev mobbad efter vägen eftersom jag inte ens kan gå. Kul de va. Trängde ihop oss i soffan och kollade nån film. Minns inte vad den hette men den var väl okej. Sämst slut bara. Men annars var det väl mysigt. Lite efter tolv kom mamma och hämtade mig och Verro iaf.

Nu tänkte jag slå igång Misfits och sen blir det väl att sova.
puss


medans jag väntar på att få gå till bussen

Det första du gör när du kommer till skolan?
Vad heter dina djur (om du har något)?
Vem är du kär i?
Vad heter du?
Hur lång är du?
Hur mycket väger du?
Vem var du senast med av dina vänner?
Vilken kille i din klass skulle du gärna bli i hopp med?
Vad har vägarna i ditt rum för färg?
Vad betyder LOL?
Vilket ord säger du oftast?
Cola eller Caffe?
Stekt ap-hand eller Kokt Ank-näbb (vilket äter du, om du måste välja)?
Vilket djur är sötast?
Är det här roliga frågor?
Vem var du senast i hopp med?
Vad köpte du senast för kläddesplagg?
Om du skulle träffa någon du känner genom datan vem skulle det vara isfl?
Hur många kuddar har du i ditt rum?
Är Jocob Black i Twilight snygg?
Om nej, varför?
Har du någon tavla på dig själv i ditt rum?
Vilken är din favorit blomma?
Vilken film skulle du vilja leva i?
vad betyder ordet puss för dig?
Vad är klockan nu?
Är fjärilar vackra?
Vem i din mobil av dina kontakter är snyggast?
Vilken musik lyssnar på oftast på?
Är vägguttag snygga?
Är din TV sexig?
Om ja, varför?
Om nej, varför?
Har du drömmt om en HAJ någon gng?
Vilken var din senast drömm?
Gillar du att fota?
Är skor viktiga?
Är Paris Hilton snygg?
Vilken smiley använder du oftast :o?
Äger du ett par toffler?
Är kattleksaker roliga?
Vad skulle du ändra på om du fick ändra på något i ditt förflutna?
Vilket ord är det vidrigaste du vet?
Duschar du varje vecka?
Har du en stor säng?
Om ja, får en Elefant rum i den?
Är du bra på engelska?
Är du singel?
Isfl , varför?
Vad har du för dator?
Äger du en mobil?
Äger du en katt?
Är du hemlig av dig?
Är du blyg?
Vad tycker du om hästar?
Jag tycker dåligt om dom, HEJDÅ! :D
Det första du gör när du kommer till skolan? typ sätter mig i soffan eller går på lektion
Vad heter dina djur (om du har något)? diesel
Vad heter du? amanda
Hur lång är du? 164,5
Hur mycket väger du? de är olika, nu har jag inte vägt mig på ett tag men kring 55-56
Vem var du senast med av dina vänner? kebab
Vilken kille i din klass skulle du gärna bli ihop med? haha ja asså, ingen
Vad har väggarna i ditt rum för färg? silver och rosa, som dock snart ska bli svart som tur är
Vad betyder LOL? laughing out loud
Vilket ord säger du oftast? ah vet inte, säger ganska mycket
Cola eller Caffe? cola
Stekt ap-hand eller Kokt Ank-näbb (vilket äter du, om du måste välja)? uuuuh, inget
Vilket djur är sötast? pandaa!!
Är det här roliga frågor? nej
Vad köpte du senast för kläddesplagg? trosor!
Om du skulle träffa någon du känner genom datan vem skulle det vara isfl? ingenaning
Hur många kuddar har du i ditt rum? tre
Är Jocob Black i Twilight snygg? ja!
Om nej, varför? -
Har du någon tavla på dig själv i ditt rum? ingen tavla
Vilken är din favorit blomma? bryr inte
Vilken film skulle du vilja leva i? oj, vet inte
vad betyder ordet puss för dig? mys!
Vad är klockan nu? 17.10
Är fjärilar vackra? inte vet jag, ne
Vem i din mobil av dina kontakter är snyggast? liam ;)
Vilken musik lyssnar på oftast på? olika
Är vägguttag snygga? nej?..
Är din TV sexig? som fan, vill sätta på den..
Om ja, varför? den är bara de
Om nej, varför?
Har du drömmt om en HAJ någon gng? en HAJ?!?!? nej det tror jag inte
Vilken var din senast dröm? var med linea, och hon hade en epa och körde typ galet som fan, hahaha
Gillar du att fota? nej
Är skor viktiga? ja
Är Paris Hilton snygg? nja
Vilken smiley använder du oftast? :b :D :o
Äger du ett par toffler? ja
Är kattleksaker roliga? för katter kaanske
Vad skulle du ändra på om du fick ändra på något i ditt förflutna? vet inte
Vilket ord är det vidrigaste du vet? tånaglar och fötter..
Duschar du varje vecka? ja
Har du en stor säng? 120cm
Om ja, får en Elefant rum i den? hahahah nej
Är du bra på engelska? nja
Är du singel? ja
Vad har du för dator? vet inte
Äger du en mobil? ja
Äger du en katt? ja
Är du hemlig av dig? nja
Är du blyg? nej
Vad tycker du om hästar? fina
Jag tycker dåligt om dom, HEJDÅ! :D


sjukaste listan, svär!

we could live tomorrow

Hade en kul kväll igår. Även fast jag har kastat min mobil i backen, slagit på väggar och varit allmänt förbannad. Mina söta har ju iaf kunnat lugna ner mig, hihi ♥
Kom hem kring tre och somnade kring sex/halv sju någon gång. Ställde sen alarm imorse klockan ett men snoozade till typ halv tre. Klev upp och hoppade i duschen och nu sitter jag och väntar på att mina nudlar ska bli klara. Mitt ben har fuckat upp sig så kan inte ens gå på det. Gjorde nått cp igår när jag låg i sängen och det är fortfarande kvar. Inte kul för det gör äckligt ont..

Förövrigt så har jag fått mina trosor idag också!! :D



this is for u

wonder why

varför är det så att man måste plåga sig själv hela tiden. räcker det inte med att vara ledsen över en sak? måste man jämt gå tillbaka, läsa om, tänka på allt en gång till? det funkar fan inte det här, jag kommer plåga mig själv till döds snart. åh vad jag hatar mig själv.

gör ett nytt försök till att sova, jo lycka till, somnar säkert, jo ja yes, absolut.



`

10 juli

Vaknade kring två idag. Sen dess har jag käkat och sånt och sen bytt till en större säng, dammsugit rummet och torkat min "stege" och tv och sånt. Nu är jag helt slut! Sen förstår jag mig inte på vädret heller. Inatt + idag på dagen så har det åskat som fan och spöregnat och nu är det strålande sol och äcklgit varmt ute. Helt cp. Men jag klagar inte.

Ska iaf snart dra till Erica, vi har väl inga direkta planer. Hon ska att vi typ skulle vara med Andreas och nå andra. Är fett sugen på att bada men det återstår att se. Nu ska jag fördriva tiden i 15 minuter till innan jag sticker till bussen.
puss


*

update

ida om medans jag väntar på elina ;*:
tre ögonhängen, nääh fan vad fränt :D

Svar: hahahaa, dog lite, vilken fail..



Har inte uppdaterat på ett tag så tänkte dra en snabb genomgång här. Haha.

Torsdag: Drog med några fina folk upp till malmberget och hade sjukt kul. Hann käka korv och en pizza bit och åka gratis taxi också. Kring fem tror jag började jag knata hem i värmen.



Fredag: For till stan och mötte upp Erica, sjukt varmt var de ute. Erica drog med bussen och jag och Crille gick till Jessica och sen gick vi och käka lite strips och sen for vi till Frida och där var Hanna (som förövrigt fyllde 18) och Sanna också. Vi satt där ett tag och sen gick vi över till Hanna och där droppade det in lite folk då och då. Hade sjukt kul. Vid elva tog vi bussen till Gällivare och käka pizza och sen gick vi till Martin. Eftersom Frida tvingade mig att låna ett par skor av henne så hade jag sjukt ont i fötterna. Iaf så klockan fyra tog jag bussen hem.


Lördag
: Idag har inte hänt något speciellt egentligen. Har varit lite här och där och träffat på massa folk. Lugn lördag om inte annat. Nu har det hänt lite skit så jag dränker mina sorger i bullens och ett avsnitt misfits. Sen blir det sova!

medans jag väntar på elina ;*

Dagens humör: rätt glad
Dagens borde: Har nog inget dagens borde, möjligtvist dammsuga
Dagens frisyr: lite lockigt pga att jag hade en fläta i löshåret
Dagens smink: ögonskugga, kajal, eyeliner, mascara, ögonbryns penna
Dagens klädsel: jeansleggins, linne och thshirt ovanpå
Dagens smycken: tre ringar, fem armband och tre ögonhängen + läppsmycke
Dagens planer: umgås med elina
Dagens vill ha: pengar till cigg! bara en cigg kvar vafan

Dagens fundering: hur det kunde bli så här osv.
Dagens beroende: musik
Dagens tråkigaste: vänta
Dagens längtan: tills imorn + lycksele
Dagens superlängtan: har nog ingen superlängtan
Dagens tidning: ingen
Dagens låt: ingen

 

6 juli

Blev en sen kväll igår. När jag precis tänkte sova så ringer Ante och säger att han och Elin ska komma och röka med mig. Drog på mig ett par shorts och en stor tröja och gick ut och snackade med dom en halv timma typ. Gick in och la mig i sängen och sen efter ett tag gick jag och la mig. Klockan var väl kring halv sju tror jag. Tog ett jävla bra tag att somna men nångång gick det iaf. Vaknade sen klockan fyra idag. Fixade mig och sånt och halv sex tog jag bussen till stan och mötte upp Erica och Crille och sen Lisa och Jessica. Har hängt med dom hela kvällen.

Nu tänkte jag typ limma på lite lösnaglar och sen slå igång amors baller. Sen blir det att sova och ladda upp för en dag med elina-pelikan :)
pussva

..

Shut up and hug me. I hate fighting with you.

tre ord

5 juli

Vaknade kring tre idag tror jag. Hoppade i duschen och fixade mig och sånt. Åkte till coop/dollar och mötte upp Crille och Erica. Vi åkte till malmberget en liten sväng och sen åkte vi till Gällivare igen. Blev hungrig så jag och Erica gick och klämde ett skrov på sibylla och sen mötte vi Lisa och Jessica, följde med dom och tog de lugnt och sånt. Sen gick vi ut och det kaoza lite och sånt. Vi gick tillbaka till Jessica efter en timma kanske och kring ett fick mamma hämta mig.

Nu tänkte jag tvätta bort sminket och ta av armbanden och sånt man gör innan man ska lägga sig ni vet. Sen ska jag nog slå igång ett avsnitt misfits eller oth kanske. Får se vad det blir.
puss


peace!

Ska ut och vara med mina fina! Awesome jao. Är på fett bra humör idag. Mer awesome!
pussss


.

blalba

vilket är ditt livsmål: har inget
vad har du för puder: använder inte puder
har du använt någon hårprodukt idag: hårspray
vad använder du för parfym: vet faktiskt inte vad dom heter, en britney spears iaf
hur många speglar finns i det rum du är i nu: uno
var är du nu: i mitt rum
har du bråkat med någon idag: nej?
saknar du någon nu: ja
röker du: ja
dricker du alkohol: ja
tar du droger: nej
tycker du om dina grannar: dom är väl bra
anväder du icq eller msn: msn
när gjorde du senast något riktigt dumt: hm. vet inte
har du blivit hotad via telefon: nej, inte vad jag minns iaf
vilken färg har du på dina underkläder nu: rosa och grått
gillar du dokumentärer: beror på vad det handlar om
längtar du till din nästa födelsedag: nja
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: ja
skulle du kunna ha silikonbröst: ja
borde man få röka på pubar: ja
brukar du bada i sjöar om somrarna: händer väl
vad gör du just nu: lyssnar musik, har ont i halsen, smsar och skriver på msn
är du blyg: nja, beror på
roligaste resa: oj, jag vet inte faktiskt
vilken tid gick du upp idag: halv 12 typ
vilken låt lyssnade du senast på: the next episode
har din pappa glasögon: ja
har du glasögon: ja
bor du i sthlm, gbg eller malmö: nej
har du sagt ;jag älskar dig till någon idag: jo
är du homosexuell: nej
vad tycker du är äckligt: fötter.. spindlar, trollsländor och ja, kryp
vad såg du senast på tv: vet inte vad det var för nått
har du köpt någonting idag, i så fall vad: ja, en väska, toy och en dricka
vem ringde dig senast: mamma
hur svarar du i telefonen: hallå, heej oftast, men det beror på vem det är som ringer
tycker du bäst om varm eller kall oboy: kall
vad ska du göra imorgon: jag vet inte
har du fint hår: nej usch
vad ska du göra nu: tänkte slå igång nån film
Vad har du ätit idag?: gick och fika en toast, sen smakade jag choklad av elina och sen en macka
Vad har du på dig?: leggins och tröja, sockar och underkläder
Har du växt något det här året?: nej
Har du gått upp/ner i vikt det här året?: vet inte, brukar typ inte väga mig
Vilket år har varit ditt bästa?: 2011 fan!
Vad ser du fram emot?: lycksele!
Vad har du ångest inför?: idag, ingenting
Är du öppen?: nej
Hur långt hår har du?:mittemellan typ
Vad har du för betyg i matte?: godkänd
Vilket är/var ditt sämsta ämne? matte och hotellkunskap
Har du en bra klass?: jadå
Vad ligger på ditt datorbord just nu?: har inget databord
Varför blev du arg senast du var det?: minns inte
Hur ofta städar du?: beror på
Hur länge kan du använda samma byxor utan att de tvättas?: en-två dagar typ
Byter du underkläder varje dag?: ja
Hur ser stolen som du sitter på ut?: sitter i sängen
Hur luktar du nu?: haha ja vet inte
Vad skall du göra i helgen?: jaru, återstår att se
Är du romantisk?: nej
Vad skrattade du åt senast?: var lite roligt i ett avsnitt av misfits
Har du ont någonstans just nu?: ja hals och huvud
Har du många vänner som kommer från andra länder än du själv gör?: nej några stycken bara
När dansade du senast?: igår
Vad skall du göra när du är klar med det här?: kolla film!

Update

Igår blev det en kul kväll. Först var den rätt så dryg men det vände kring elva. Hade kulkul iaf och det är det som räknas. Mer orkar jag inte berätta! :)



Vaknade imorse kring halv tolv, har bara sovit 4-5 timmar så är sjukt trött. Elina frågade om vi skulle dra och fika så det gjorde vi. Satt på nyfiket ett tag och bara prata osv. Sen gick vi runt i lite affärer och jag köpte en väska. Inte dåligt! Sen satt vi oss på en bänk och där satt vi tills halv sex och då hoppade jag på bussen hem.



Sitter hemma nu och är sjukt trött och sliten och vill bara sova. Har knappt någon ork i kroppen. Måste vänta några timmar och sen ska jag fan sova asså! Nu tänkte jag slå igång Misfits (♥). Först ska jag bara ta av mig ringarna och löshåret osv. 
puss


mums ;)


far och fikar med min brud ;)

om lördag:

Igår hände inte så mycket, har inte haftnågon röst så jag har roat mig med att låta som sälar osv. Ganska kul. Iaf så vaknade jag kring två och då fixade jag mig och sånt. Sen åkte jag in till stan och mötte Crille och Erica, vi gick på Manuella och jag käkade pizza. Tragiskt nog orkade jag inte ens halva så värt att betala 110 för mindre än en halv pizza. Aja. Sen gick jag och köpte en till ring iaf och sen gick vi runt, vi mötte Alex också, så vi var med henne också. Sen kom Fanny också. Vid två eller nått for vi tre (fanny, erica, jag) till Viktor och var där en sväng. Jag somnade i hans soffa och sen for vi hem. Värd dag. Hihi
puss

om fredag:

Klev upp och jobbade, fick sluta redan klockan 2, fett skönt. Drog hem och bytte kläder och fixade mig och sen skjutsa mamma in mig till stan. Mötte upp Erica, Amanda, Crille och Rille. Vi satt och gjorde ingenting. Gick igenom marknaden lite grann osv. Köpte en ring också. Rille drog rätt fort och sen efter ett tag drog Crille också. Jag, Erica och Amanda satt bara och prata osv. Sen åkte Amanda hem och jag och Erica for till Jessica och där var Crille också. Sen under kvällen rullade det in lite folk och det blev lite kaoz som vanligt. Jag, Erica, Rille, Lisa och Elina gick mot stan och träffade dd och Ante en sväng. Elina drog, Lisa drog och Ante drog. Resten av oss gick till en lekpark och jag lekte lite osv. Sen drog alla vi, förutom dd till Ante och där var några folk. Kring fem/halv sex blev vi utslänga så jag, Rille och David gick runt på stan, gick till statiol och köpte cigg osv och sen halv åtta typ tog vi bussen hem. Somnade direkt jag kom hem!

nu kommer en fet jävla bildbomb:




hahahahahahahaha älska bilden!







hahhh brillorna











Det var alla bilder. Tror att det dock kommer komma fler bilder, minns att Anna fotade lite bilder också. Hehe. Sen undrar jag bara: vafan i helvete blundar jag på varenda fucking bild för?!

ojoj!

Vilken jävla kväll det blev. Shit. Kul har det varit! Kom hem kring halv åtta imorse. Fint! Har ingen röst heller, kan knappt prata och ingen hör typ vad jag säger, jag måste typ skrika för att kunna prata och även fast jag skriker så är det värsta visk-rösten.. Kul! Kan inte ens prata i telefon för ingen hör, hahah. Men nånå berättar mer senare, nu ska jag dra in till stan och käka pizza med två fina.
puss va


en bild från igår :)

1 juli

Fy helvete vad trött jag var imorse. Ville verkligen inte kliva upp. Men det gjorde jag, åkte till jobbet och tyckte tiden gick väldigt sakta. Vid två fick jag gå hem, men får ändå betalt för 8 timmar. Inte helt fel. Har hunnit måla naglarna och bytt klädere och sminkat mig och allt sånt där. Nu ska jag bara kika när det går en buss och sen ska jag åka in till stan och träffa fin folket. Är ju tydligen marknad ihelg också så att. 

Sen tycker jag för övrigt att tiden kan stanna till nu. Eftersom jag har sommarlov nu och vill ha det rätt länge till, hihi.
puss


RSS 2.0