26 juni

Det har varit jobbiga veckor det här. Inte lätt att stiga upp halv sju varje morgon. Dock chillar vi mest där jag jobbar. Kedjeröker och dricker kaffe mest. Så det är ju chill. Iaf så sammanlagt den här veckan har jag sovit 6 timmar. Känns verkligen på dagarna men så fort jag slutar jobbet blir jag pigg. Förjävligt. Men idag ska jag försöka lägga mig tidigt. 

Just nu så har jag precis städat klart mitt rum. För första gången på vääääääldigt länge har jag tömt min "stege" och tvbänk och torkat där också. Behövdes nå jävulskt. Har dammsugit också, såklart. Blir ju nästan stolt :') 
Nej men hade inte det kommit fin besök från lycksele som ska bo i mitt rum så hade det nog inte hänt än på många veckor.

Förövrigt taggar jag sönder till kiruna!!!!!!! Fan så jävla kul vi kommer ha det!! Ska nog börja packa redan idag, bara för att det kommer ta sån jävla tid så jag suger kuk på att packa. Måste tänka på att vi faktiskt bara är där i tre dagar. Har ju tillochmed köpt ett par skor bara för att vi ska dit. Höhö. Men vill inte smutsa ner mina andra så köpta nå random skor för 125spänn. Billigt och bra. Vilken deal. 

Nånå. Nu ska jag softa lite tills pappa slår igång vattnet igen så jag kan färga håret.
puss


random bild, höhö


och innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara skänka en tanke och tusen styrkekramar till Marcus familj/vänner. och Marcus, jag hoppas du funnit ro och kan nu vila i frid. vi kommer sakna dig här bland oss 


.


Gonatt!

Nu var det länge sen jag drog en update må jag säga. Tänkte faktiskt skriva lite om vad som hänt, men jag orkar tyvärr inte längre. Så jag slår igång ett avsnitt förhäxad och somnar till det.
puss


ensam hemma hela helgen så har levt tjockt och gött ;)



4 - En bild på mig för 1 år sedan

14 juni

Hallå i stugan!
Har som vanligt varit sämst på att uppdatera. Men har inte haft tid/ork/viljan till det.

Dom senaste dagarna har det väl egentligen inte hänt så mycket. Jobbar ju varje dag från sju till fyra. Har väl mest lallat runt. Har iaf hunnit fika hos fanny, varit hos zorbis, åkt bil/lekt, varit på toppstugan med linea, erica, sundvall, micke och patriq och typ varit i sandviken. Inget särskilt med andra ord.

Får iaf alldeles för lite sömn. Så är helt död om dagarna. Känner nu att jag lätt hade kunnat somna. Så om det inte händer något särskilt så hoppar jag nog i duschen och sover sen. Jobb imorn och sen blir det utgång! Taggaaaa!!!

Nånååååå, pusspuss


yeaah shake it, yeah sh-sh-shake it

10 juni

Känns som att det enda jag har gjort den här veckan är att vara full. Men det har varit sjukt roligt iaf. Likaså den här helgen. Har varit hemgång först 7 på morgonen. Loveit. Dock blir man ju lite besviken att det endast är 9 grader ute. What the hell? Förra året badade vi och höll på att dö i 39 grader. Inte okej. Förhoppnings vänder det snart. 

Börjar jobba imorn iaf, klockan sju. Så tänkte hoppa i duschen och sen sova typ. Är sjukt trött.
pussss


7 juni

Haloj! Tänkte bara berätta lite kort om vad som har hänt som här två senaste dagarna.

Tisdag: Hade ingen skola så sov på tills två någon gång tror jag. Låg mest och chillade i sängen. Sen skyndade jag och fixa mig och åkte till stan och mötte upp Erica. Vi gick runt en stund och sen kom Sophie och hämta upp oss och vi for till dundret och kolla studentbalen. Sen när det var klart hämtade vi upp Crille och for och åt. Vid tio skjutsde dom hem mig och jag höll på att somna i sängen. Då ringde Kebab och hade lite planer så jag slängde på mig en tröja och for till stan. 

Kvällen slutade iaf med en random utgång som var sjukt jävla rolig. Först var vi hos Mandeln och drack oss i fyllan och sen drog vi till Jimmy. Hade riktigt jävla kul. Blev en hemgång halv 11 på morgonen. Fortfarande full nå jävulskt. Somnade skönt iaf. 

Onsdag: Vaknade upp vid fyra av att Andres ringde. Pratade med han lite och sen klev jag upp och rökte och åt osv. Sen låg jag bara i sängen och dog typ. Somnade igen vid sju och sov hela natten. Vaknade upp vid 4 imorse och tänkte för mig själv att jag måste duscha innan jag drar till skolan så jag kliver upp vid sju. Jo säkert va, vaknade för en stund sen av att Andres ringde igen. Kaos.

Nu har jag iaf precis duschat, vilket var det skönaste jag gjort på länge. Sen vad som händer sen återstår att se.
puss


hahaha


,

4 juni

Händelserik dag. Not. For till skolan halv nio imorse och fixade ett Godkänt i psykologi A. Sen fick vi stoppa några potatisar på HR och sen slutade vi. Så klockan tio tog vi bussen hem. Jag somnade typ direkt och sov tills sju ungefär. Låg kvar i sängen ganska länge innan jag rökte och käkade osv. 

Kebab kom hit också och hon sitter förtillfället och gör en film typ. Vi tänkte äta lite kvällsfika (hahah lol) sen ska hon typ dra. Mys. 

Blabalblblbal. Orkar inte skriva.
puss


kissemys <3

3 juni

Shit vilken galen helg det har varit!
Igår blev det en utgång iaf. For till Zorbis vid tio, vi softade bara och väntade på fanny. Sen vid halv tolv kanske (?) for vi och hämtade vin från pubis. Sen stannade polisen oss och sen for vi tillbaka till Zorbis och söp oss i fyllan. Kom sjukt mycket folk dit och vi hade så jävla roligt. Helt galet. 

När vi vaknade på morgonen hade pubis varit as snäll och städat undan + gjort frukost åt oss. Vi gjorde inte så mycket efter det iaf. Kikade bolt och bara hängde. Sen knata vi ner till stan och käka lite pizza. Gudomligt gott. 

Nu håller jag på att kika big brother finalen iaf. Sen blir det dirket sängen. 

Förövrigt är min mobil helt fuckad. Den har typ fått sprit i sig från helgen. Den går in på kameran hela tiden, riktigt jobbigt. Sen laddas batteriet ur hela tiden. Nånå, får köpa en ny.

Nu blir det bb igen.
puss




hhaha, man ser knappt med sen verkligen ut som att jag har blivit misshandlad x)

2 juni

Shu!
Igår vart det en förjävla rolig utgång!
Hade ingen skola så sov på till ett tror jag. Softade lite och sen vid tre gick jag ut och promenerade och sen slängde jag ihop en kycklingsallad och tillsist duschade jag och fixade mig osv. For till Kebab och började laga lite käk och sen for vi + Fanny och gjorde lite ärenden. Taggade sönder i epan också må jag lova! 

När vi kom tillbak så drog jag en shot det första jag gjorde, sen gjorde vi en grogg och käka. Var dock inte så hungrig och ville mest bli full så jag sket i maten och drack istället. Kom lite folk dit och vi körde en massa spel osv, riktigt kul. Dock är jag helt mörbultad idag med blåmärken och gud vet jag. Det slutar inte bra att brottas på fyllan. 

Har ingen aning om när jag somnade men vaknade klockan åtta, full som fan iaf. Somnade om sen och blev väckt att Kebab vid 11. Blää var sjukt trött. Det hände inte så mycket mer, låg och bakishängde bara.

Nu tänkte jag börja fixa mig och sen dra till Zorbis. Förhoppningsvis kör vi på en fylla idag igen.
puss


RSS 2.0