.

i wanna hold him and try to make him feel better
i want to find a way to make his pain go and to make him feel whole.

I think about him all the time and i cannot stop.
He completes me, I wanna complete
him...

en liten lista medans jag väntar på krubb ;)

Senaste

Låt du hörde: as we enter - nas & damian marley
Film du såg: Shutter island
Mat du åt: en jordgubbe? ;o
Kram: jonas
Puss: sebbb
Känslan: oro
Resa: lycksele ;)
Glädje: vet inte
Dröm: oj, drömde två konstiga drömmar, i ena hade jag sex med crille, i andra var jag i fängelse med natha och elina.
Person du träffade: pappa
Personen du pratade i telefon med: elinis
Personen du fick sms av: Sebbe
Gången du åt 7-eleven korv: aldrig
Gången du var utomhus: yesterdaaay
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår
Saken du köpte: köpte johannas yoghurtar :D eheh

Allmänt

Ska bli skoj: öland! :D
Ska inte bli skoj att: oj, vet inte. packa klart kanske
Sparar till: ingenting
Pålägg som gäller: vet inte :G
Önskar att jag var bättre på: att sjugna :o hehehe, eller nått
Dagens dryck: inget
Vad saknar du: lycksele
Tre band/artister: ehm, vet inte. dead by april är bra, och shinedown, men kan inte välja ut tre st.
Vad har du gjort idag: Vaknat, duschat, fixat, dator
Brukar du svära mycket: ja!
Hur tidigt stiger du upp: kring 14 och frammåt
På helgerna: samma som ovan.
Vad ska du göra ikväll: ska på bio :D
Hur många timmar sover du per natt: orkar inte räkna, men brukar somna kring 4-5-6 och sova till 3-4-5-6 :D HAHA
Vem är snyggast i världen: omöjligt att välja en
Vad är det för veckodag: vet itne.. torsdag? eller kanske onsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: vet inte, :o
Favoritplagg i garderoben just nu: har nog inget, jeansleggins kanske ;D
Längd: 164.5
Vikt: vet inte, och vill inte veta.
Byter gärna garderob med: typ dom här fräna kändisarna :D
Byxa eller kjol: byxa
Senast utlästa bok: eh vet inte.
Mitt rum kan beskrivas som: fult är det enda ordet
Mig själv med tre ord (just nu): trött, röksugen, arg
Jag tränar: aldrig
Jag ville bli när jag var liten: modell :D

29 juni

Jag tänkte bara stanna inne resten av dagen, men sen frågade Elina om vi skulle umgås och tänkte att det är bättre att fara ut och försöka hitta på någonting och skingra bort tankarna lite, än att sitta inne och tänka på allt. Till en början kände jag inte mig som världens bästa sällskap, hade inte mycket att säga men efter ett tag släppte det lite. Vi for först runt lite och sen for vi till coop och träffade Viktor, Crille, Konungen, John och Jerser. Vi satt inte där många minuter förän jag, Elina, Viktor, Crille och Jerser for upp till Viktor. Sen spenderade vi lite tid där. Sen vid elva skulle Viktor fara upp till "stoppstugan" så jag och Elina for hem till henne och gick ut på en promenad och sen kollade vi Shutter Island. Somnade i hennes säng med en hund bakom benen och en kring magen, gosse skönt var det iaf. Vid tre for jag hem.

Just nu gör jag inget särskilt. Har slängt ner lite kläder i resväskan, funderar hårt efter varje plagg jag lägger ner dit eftersom jag har en stor förmåga att packa ner dubbelt så mycket kläder som jag behöver. Tyvärr. Brukar vara två väskor för en vecka, men nu måste jag klara mig på en. Dock är den gaaaanska så stor så borde gå det här.

Nåja. Nu ska jag tömma sängen så jag kan lägga mig i den, sen ställer jag larm på halv tolv så jag hinner upp och duscha innan vi drar till svanparksfiket och fikar lite.
pusss


bild från igår - viktor :)


bild från igår - jerser, elina och viktor (:

I told you I was trubble

Hemska natt, hemska natt.. Har inte sovit mycket alls. Somnade första gången klockan sju sen sov jag till nio ungefär, vaknade helt panik och bara lega och tänkte och stirrade till efter tio nångång. Sen vaknade jag igen vid tolv och legade och smsa till halv två ungefär. Sen blev jag så trött så jag somnade om till tre, legade vaken till halv fyra, och sen somnade om och vaknade för tio min sen ungefär.

Just för tillfället är allting bara skit och jag vill nog egentligen bara hoppa ur fönstret och aldrig mer öppna ögonen. Ja fyfan.. Tänker inte ens skriva mer. Blir bara skit av alltihop..

Måste bara tilllägga - FYFAN VAD JÄVLA STÖRD I FUCKING HUVET JAG ÄR, ALLT ÄR MITT FUCKING ÄCKEL PROBLEM. DÖÖÖÖÖÖ

-

tar världen bästa kisse under armen och går och lägger mig i sängen och hatar mig själv..

it's hard to hold something in, when you just want to scream it out

rubriken har ingenting med bilden att göra





drar ut ;)

elina tycker att vi ska dra ut och fota lite, så det ska vi göra. sen ska vi umgås med några fräna. ska ut och röka nu och sen ska jag vänta på att elina har käkat klart. bjur på lite ego bara ;) puss





lite pics från i helg

24/6




adhd barn :)))

25/6


hehe, plocka blommor med melker :)




26/6



27/6



en sovande sebb :)

en sovande jonas :)


åkaa biiiiil..


homee

kommer komma fler bilder sen, som mamma tagit osv. nu ska jag gå och sminka mig.
puss :)

we are all full of lies



går och sover och reder ut mina tankar.
puss

27 juni

Till alla som försökte komma in på min blogg igår så fick jag damp och stoppa lösenord. Men det är borta nu, och kommer inte tillbaka!

Idag for jag då sorgligt nog hem från lycksele. Skulle ju upp tidigt för att väcka Jonas och Sebbe.  11 hade vi ju planerat, slog till och med vad om en cigg för dom var så säker på att jag aldrig skulle komma då. Vilket jag inte gjorde heller eftersom jag var sjukt jävla trött imorse. Men vid halv tolv började jag röra mig dit och gick och väckte dom. Vi satt bara och prata osv och sen vid två var jag tvungen att dra hem för då skulle vi börja fara. Vi drog in till stan och hämta Burck och Adam från emmoths studio, Burck hade ju blivit tatuerad. Ojoj. Vi klämde iaf en pizza innan vi satt oss i bilen och rullade hem. Fyfan vad jobbigt det var. Speciellt eftersom den här gången fick jag ha mamma och pappa på sidan om mig. När jag kom hem var jag med Elina iaf osv.

~

Alltid när man lämnar lycksele hamnar man i en tillfällig depperiod, jobbigt är det, ja. Men det är så jävla värt det, för stunden man är där är man nog lyckligast på jorden. Visst, hör själv hur jävla töntigt det låter. Men det är så det är. Inget slår det stället. Allt är så förbannat bra!

Nåja. Vill bara berätta allt som har hänt så alla kan förstå hur roligt det är där. Men sanningen är den att det behöver inte hända 180 olika saker för att det där stället ska bli roligt. Vi har inte gjort så jävla mycket där. Vi har suttit hos Jonas och dunkat musik, pratat och bara allmänt svamlat. Jag har blivit lyft upp och ner och hit och dit och överallt. Legat i en soffa och hållt på och somna men allt det där var så jävla roligt, oavsett om det egenltigen inte är något alls. Gör man sånt här i Gällivare blir man ju uttråkad direkt. Och på tal om Gällivare och för att snabbt byta samtalämne innan det hela blir för deprimerande så vart i helvete är värmen och solen? Solen lyser för fullt, men den ger ju ingen som helst värme. Fejksommar är vad det kallas. Från insidan ser det jävligt varmt ut, men när man väl kommer ut är det ju hur kallt som helst. Vill slippa att klä på sig i 15 olika tröjor för att inte frysa, vill slippa använda vantar när man kör moppe. Det är fan inte acceptabelt att använda tjocktröjor och vantar i slutet av juni god damnit!!

Ne, nu börjar jag bli trött. Ska läsa lite bloggar för att minska antalet inlägg, sen ska jag pysa i lådan.
pusss

26 juni

Jag vill inte hem, jag vill inte hem, jag vill inte hem, jag vill inte hem, jag vill inte hem!!!! Ne fyfan. Allt är så jävla underbart här och jag har haft så jävla roligt. Hade kunnat vara här föralltid. Dock hade det inte varit samma sak.

Idag har vi iaf busat på som vanligt, börja blåsa nå så förjävligt kallt på kvällen så vi satt bara inne och myste på osv. Drog endast ut för att stilla nikotinbegäret och sen gick vi fort som satan in igen. Sen vid ett skulle jag börja dra mig hemåt för att hinna packa mina grejer innan Adam gick och la sig. Men det gick ju som det gick, så fort jag reste mig upp blev jag lika fort tillbaka dragen. Så fick sitta där en timma. Var väl ganska bra det dock.

För övrigt har jag haft det super jävla fucking bäst alla dagar. Inte en sekund har varit tråkig, tänker inte sitta och skriva ut allt vi gjort, för vissa saker hålls hemliga, och andra saker är helt för onödiga för att skrivas ut. Sen skulle det bli ett jävligt långt inlägg.

Nånå, kanske borde sova strax. Ska upp klockan tio imorn, sen ska jag vara färdig fixad osv före klockan elva. Då ska jag klampa över till Jonas hus väcka han och Sebbe. Mahaha. Hade varit kul att kasta vatten på dom, men dom har visat klart och tydligt vad som hade hänt med mig om jag gjorde det. Så får ta det den lugna vägen och lägga sig på dom eller nånting åt det hållet.

Nu ska jag sluta tänka tankar som jag inte borde tänka och gå och lägga mig i sängen.. Eller vänta lite... Jag måste ju sova i soffan inatt.....

25 juni

Kan ju inte säga att det var roligt att åka bil hit igår. Att sitta tre i baksätet på en a4 var nog det jobbigaste jag har gjort. Eftersom jag är minst var jag ju självklart tvungen att sitta i mitten. Dock bytte adam av mig efter ett tag. Men en bra grej med att åka tre var ju att tiden gick jääävligt fort. Adam och Burck snackar ju på som bara den. Inte fick man lyssna musik heller för man var tvungen att vara social.

När vi kom fram käka vi lite och var social sen for jag ut och träffa Jonas och vi chilla ett tag till Sebbe kom också. Vi satt och snacka ett tag osv. Sen drog vi hem till Jonas och lega där åde. Sen vid ett gick vi ut och dom där båda har ju adhd och springer omkring och dampar sönder. Skojar inte alltså. Helt tokigt. Sen fick jag en stukad tumme mitt i allt och ont som cp gör det. Kan inte tända en cigg eller lyfta nånting. Och igår kunde jag inte ens smsa med den. Men nu är det dock lite bättre. Den är bara uppsvälld nu. Börja blöda på benet gjorde jag också för stod lutad mot ett hus så kommer sebbe och lyfter upp mig och skrapar upp allting. Myys. Sen fick jag typ fläskläpp också, HAHA. Sexy.

Nåjaaa. Vid fyra kom jag hem tror jag? Då satt jag och snacka med alla fulla personer och sen gick jag och sov. Och blev väckt klockan tre idag. Nu tänkte jag börja fixa mig lite åde.
pussciao

24 juni

WOHO. Nu är jag peppad! Somnade vid två igår. Simon kom aldrig förbi, han var så seg. Var ju ganska bra dock, man vet aldrig hur länge han kan sitta och prata. Nåja. Vaknade halv 11 idag och var relativt pigg. Egentligen skulle jag sova tills 11 men kände att det var lika att kliva upp. Legade dock kvar i sängen ett tag. Sen gick jag och duscha och mer har jag inte hunnit göra idag. Har fått på mig trosor och bh och tänkte väl dra på mig resten av kläderna och sen ta mig nånting i magen och sen röka en cigarett. Fint.

Lär nog inte uppdatera under helgen. Fast man vet aldrig, pappa ska ju ha med sin dator så det återstår väl att se. Kommer inte vara där inne så mycket. Har redan färdiga planer tills jag kommer fram! :D wohu, är så glad.
Nej men nu ska jag avrunda här, innan jag börjar uttrycka min glädje med 50 smileysar osvosv.
pusss


hahah, jag och sebb 2007

-

Jag har gjort precis alla grejer som jag hade på min fina lista här nedanför. Mycket duktigt gjort. Hela dagen idag har förövrigt varit jobbig, har sovit typ två timmar, och sen har jag mest bara varit död osv. Har suttit hos viktor med några och tagit det piano.

Imorn har jag tänkt att vakna kring 11. Så jag hinner duscha och packa ner det sista osv. Sen åker vi 4-5 härliga (not) timmar i en bil. Och Burck ska med så kommer bli helvettes trångt. Speciellt när vi bara har en liten A4. Och så ska vi ha fetdiesels jävla bur också. Ojoj.

Nåja. Har inte tid att skriva. Ska ut och träffa Simon en liten sväng, sen ska jag march pannkaka ner i säng!
pösssssssss

Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all

Det är ganska så sjukt najs att vara vaken hela natten. Man hinner med så jävla mycket. Har varit ute och gått i en timma typ. Och smart amanda tar på sig huvtröja när det är 20 grader i solen. Eftersom jag ändå gick på en öde väg drog jag av den och knata i bh. Sen efter ett tag kommer jag närmare golfbanan, men jag tänkte att inte är det väl nå folk som är ute och golfar så här tidigt, det tror jag då inte. Kikade lite snabbt åt vänster och såg världens flock med folk. Kändes ju ganska roligt. Tittade lite snabbt åt höger också och såg några små hus där och en gammal gubbe som stod bara några meter ifrån mig. Kändes ju lite roligt, speciellt eftersom jag för bara någon sekund sen fick ett kryp på mig och började hoppa och skrika.. Amanda i ett nötskal säger jag bara. Och tackvare det där jävla krypet känns det som att det kryper över hela mig och hjärtat slår alltid dubbel slag när jag ska titta om det är ett kryp på mig - vilket det aldrig är. Nånå. När jag kom in hoppade jag direkt i duschen.

Har massa saker att göra idag känns det som. Är väl lika att börja nu då. Ska -

  • packa, ordentligt! Inte proppa hela väskan full med kläder eftersom jag bara ska vara borta 4 dagar
  • dammsuga
  • dra till blåforell och beställa biobiljett med elinis
  • köpa cigg
  • umgås med folk
  • ev. hämta kläder från johanna
  • ladda batterier till kameran
  • ladda ner mer låtar

Sen kanske det är något mer men kommer inte på det för tillfället, nu ska jag börja fixa packningen. Som kommer gå åt helvete..

23 juni

medans jag dricker mitt kaffe tänkte jag göra en liten random mongo lista, sen tänkte jag gå ut och gå, för att slutligen börja packa lite :)

Den/det senaste:

Du åt? - toast :))

Du drack? - kaffeee
Du kramade? - keebab :)
Du tittade på tv med? - eh vet inte, brukar inte titta tv ;o
Du satt vid datorn med? - många ;b
Du sov med? - diesel :))
Du skrattade med? - mig själv, hahah (A)
Du brottades med? - keebab ;D

Vad ska du göra imorrn? - åka biiil ;D;D
Vad har du gjort idag? - alltså.. om man räknar från klockan 00.01 så försökt sova, smsa, tittat film och druckit kaffe, och suttit framför datorn ;D
Va det kul? - nej, det var ju inte det
Vad vill du ha? - pengar!
Vad har du för mkt av? - damm..
Är du singel? - yes sir
Vad vill du göra nu? - hade inte suttit fel med att sova, men är för ovärt nu.
Planer till helgen? oj, massor!
Har du mer en 5 tröjor? - förmodligen
Har du mer en 2 byxor? - ja, det med
Vill du sova nu? - hemskt gärna ^^


Kryssa i för det som stämmer in på dig:



Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta

[ ] Du gillar inga djur

[ ] Du är oftast själv

[ ] Du umgås hellre med en bok än dina vänner, om du har några

[ ] Du har inte smsat på mer än 2år

[ ] Du är osocial


Antal : 0

Anorexiabarn:
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända på hela dagen

[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat

[x] Du tappar hår - anledningen är dock att det är slitet som fan

[x] Du fryser ofta

[/] Du äter knappt något -

Antal: 2.5



Självförtroendes översvämmning:
[ ] Du älskar dig själv  

[ ] Du är mkt snyggare än alla andra

[ ]Du älskar ditt utseende


[ ] Om någon säger att du är ful blir du väldigt arg

[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa

[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet


Antal: 0

Emo-typ:''
[/] du skär dig - har hänt nångång.

[/] du har svart hår

[x] du bär ofta svarta kläder

[/] du målar dig mkt svart runt ögonen

[x] du har dåligt självförtroende

[ ] du vill dö

Antal: 3.5


Fjortis:
[ ] Du säger ofta da

[ ] Du andvänder "w" i alla meningar och ord du andvänder

[/?] Du har mkt smink

[ ] Du säger ofta fjortispower

[ ] Du bär ofta korta kjolar/linnen - linnen

[ ] Du är 14

Antal: 0.5




Nörd:

[ ] Du älskar att läsa
[ ] Du kan allting om datorer och sånt

[ ]Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris.

[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet

[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker



Antal: 0




Kärlek, vänner, familj & liv:


Har du varit tsm me ngn? ja, det har jag

Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? haha! förmodligen så hade jag ju kunnat det, ja.
Har du fått nya vänner den hära månaden? nja

Vill du ha fler vänner? man kan aldrig ha för många
Har du för många vänner? som sagt ----^
Är du ovänn med ngn? ja, typ.

Är dina föräldrar fortfarande gifta ? yees :) still in love u know
Är dina föräldrar skilda? nej.

Har du riktiga syskon? ja :)
Hur många bor du med? 3, plus en tjock kisse :))
Vill du leva? ja
Är du lycklig?
ibland

blablablaaa

sometimes it's easier to pretend you're happy
rather than explain why you're not






lalaaaaaaaa. blir att vaka inatt för min hjärna vill inte sova inatt. då hinner jag packa i lugn och ro, heheh.
puss pådet

ingen skillnad alls tycker jag ;)


drar ut, peace ;)



woaaah

-

innan jag sticker ut och går (måste bara väntar tills mina låtar är nedladdade) så tänker jag visa en förbannat bra text som jag snodde från dollyblond -

Det är konstigt det där. Att man känner det på sig. Att det sitter i märgen att något förändrats. Att något är på gång. Som gör att jag inte kan somna om förrän jag fått det bekräftat. Och där var det. Där var stenen i skon. Kuken i örat. Det är konstigt det där. Att man känner sig som flickvän, tills dess att du har någon ny. Inte förrän då förstår jag. Inte förrän då är “ex” en term jag kan ta i munnen. Har fortfarande svårt att svälja efter att ha uttalat bokstäverna. Det är konstigt det där. Att man känner så mycket för någon. Hur mycket kärlek som stoppas undan för att slängas. Hur många känslor som ska bytas bort. Läggas ut på blocket. Auktioneras ut. Kom och ta. Begagnade känslor, kom och känn! Det är inte längre mitt att känna. Hur mina känslor inte längre är mina. Någon annan ska ärva och känna. Kärlek som ligger inlåst i grovsoprummet. Kärlek som inte längre får finnas. Hjärtan vilka söndrat och ska bytas ut. Det är konstigt. Konstigt hur jag mött min största skräck, de senaste fyra. Det allra värsta som kunde hända. Förlora dig. Se dig hos någon annan. Att jag upplever det nu. Det allra värsta. Att jag är oskadd. Att det inte händer mer än att det svider till. Att döden, hungrig inte knackar på ytterdörren, trots att jag flaggar för färskt kött.

kaffeeee


sitter och klunkar i mig kaffe så här på morgonkvisten, bjur på en schleeten ful bild. tänkte strax gå ut och röra mig på, i brist på annat. solen lyser så ska bara föra över lite muuusic sen ska jag hoppa i ett par byxor och traska ut. får hoppas att solen är varm.
pussss

lättroad..

19 juni

Idag är det msmeet, som jag och Elina skulle följa på så stort. Men nejnej, bilen är för låg för att orka ta fyra personer. Och delarna till bilen har inte kommit än, så ingen cruising för mig och Elina blev det inte. Vi får väl ta det nästa år ist ;)

Igår kunde jag iaf inte sova.. igen. Natten innan kunde jag inte heller sova, så har somnat mellan fem och sex nu. Väldigt kul. Sen drömde jag cp dröm inatt om öland också. Gjorde ju saken ännu jobbigare. Läskigt många mardrömmar jag har haft om det där stället, fan snart vågar man inte fara dit.

Nånå, nu snart ska jag upp till malmberget och äta våfflor med Elina, eftersom det inte blev när vi nu skulle göra det.
köössss

i väntan på bättre tider

100 FRÅGoR..

1. Tre namn jag lyssnar till: amanda, manda, amandis, mandis, tjockis osvosvosv ;D
2. Någonting jag tycker om med mig själv: ingenting ;o
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: allt ;o
4. Detta är jag rädd för: kryp och fötter :o
5. Tre saker jag vill ha varje dag: lycka, kärlek och... pengar :D
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: leva utan luft, flyga och inte äta godis :D

7. Detta tycker jag om att göra: fest, umgås, skrattaaa
8. Detta vill jag göra just nu: ha mina kläder, åka till lycksele, pussas :))
9. Bästa känslan: att vara lycklig
10. Värsta känslan: ångest, sorg
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: gosh, är så kräsen när det kommer till sånt, men.. humor kanske?
12. Vet jag någon som gillar mig?: ja, det gör jag.
13. Jag vill gifta mig: det tror jag.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: hoppa bungyjump, åka till vegas och gå på strippklubb :D
15. Min käraste ägodel: mobilen :D
16. Något jag vill ha: pengar, kläder, torsdag
17. Detta har jag på mig just nu: bh, trosor och sockar
18. Favoritkläder: helt klart mjukis :D
19. Favoritdjur: kisse
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: lite allt möjligt
21. Favoritlåt just nu: har nog ingen
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: sånt bryr jag mig inte om nu, inte när det är sommarlov :D
23. Stjärntecken: kräfta
24. En bok jag älskar: oh, finns några styckna
25. En film jag älskar: åh, vad svårt.. vet inte, the notebook är mysig
26. Tv-program jag gillar: one three hill, desperete housewives, gossip girl
27. Favoritdoft: oj, dom flesta killparfymer :D adams är gudomlig, (a)
28. Detta äter jag gärna: tacos!
29. Dricker helst: cola, portello :)
30. Favoritgodis: choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: vegas, eller los angeles
32. Färg på mina ögon: blå -.-
33. Min längd: 164.5!! :D
34. Jag tror på: kärlek
35. Jag spelar: treasure madness! :D
36. Person(er) jag beundrar: vet inte
37. Så här bor jag: i en ful villa :D
38. Antal döda krukväxter i hemmet: inga tror jag, förutom mina rosor som jag har fått.
39. Det här tänder mig: tatueringar!!
40. Det här gör mig avtänd: uh, hår på magen :o
41. Favoritfärg: svart
42. Favoritcitat: never regret anything what once made you smile

43. En hemlighet jag vet: kan jag ju inte säga :D
44. Bästa present jag fått: oj, vet inte
45. Senast köpta skiva: haha om jag det visste
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ingenting
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mina ben mest, sen typ mage, och näsa osvosvosv
48. Udda förmåga/egenskap: ingen aning
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: fågel :D eller isbjörn
50. Vad lyssnar du på just nu? musik, och mammas och pappas mongo samtal
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? har duschat, och ska hämta mina kläder förhoppningsvis sen fara till keebab
52. Var är dina föräldrar födda? gällivare
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? ingenaning ;o photoscape kanske
54. Vilken är din favoritrestaurang? ve inte
55. När badade du i en pool senast? någon dag sen ;b
56. Har du varit med i någon skolpjäs? nej d:
57. Hur många barn vill du ha? 2 :)
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? opera ;o
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? naej
60. Vad har du för TV-kanaler? i mitt rum så typ två st för min boxer är sönder, och där nere har jag ingenaning, nästan alla kanske?
61.har du åkt moped någon gång? haha jadå
62. Har du busringt någon gång? haha, klart! :D
63. Har du fått felparkeringsböter? nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? men jaaaaa! :D
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? i sverige så göteborg, och annars så typ norge eller finland (a)
66. Har du en egen trädgård? hela familjen, ja.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? vet inte
68. Kan du alla orden i nationalsången? verkligen inte
69. Badkar eller duschkabin? duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? vet inte vilka filmer jag sett, men kick ass var ju ganska skön ;D
71. Favoritpizza? oh, rocky utan tomat och räkor ;)
72. Chips eller popcorn? chirre
73. Vilken färg på läppstift använder du? använder inte
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej :)
76. Apelsin- eller äppeljuice? apelsin tror jag
77. Vem är den senaste som du åt ute med? hela klassen ;D
78. Favoritchoklad? typ marabou
79. När röstade du senast? inte gjort än
80. När åt du en hemodlad tomat sist? aldrig :o
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? nej ^^
82. Är du bra på matlagning? hahah, som fan ;)
83. Klarar du att tanka själv? jaadå
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamtevekanalen? nej,men har blivit gode sugen :D
85. Pepsi eller Coca Cola? coca cola :D
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej d:
87. Vad är det du senaste handlade? cigg?
88. Har du kräkts offentligt? haah ah
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? hade ju varit najs med båda, men hitta kärleken måste väl ta priset
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, jag tror det
91. Har du ringt något betalnummer? ja
92. Kan man vara vän med sitt ex? absolut!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? det var väl ida
94. Hade du mycket hår som liten bebis? nja, lite
95.Vad har du för telefonsvarare/mobilsvar?tog bort den fina jag har gjort själv, så nu är det väl någon kärring som snackar :)
96. Vad har du i din väska? brukar inte använda väska, men om jag har så - cigg, tändare, mobil, glajjor och pengar
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? smsar :)
98. Vad har du att vara tacksam för? vänner och familj osv
99. Var hittade du den här listan? från linneas blogg (:

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: 
den som känner sig modig nog, mahah :D

17 juni

hahahaha måste bara visa-

zorba: vad gör do?:)

amanda: roker ;b vad gör do sjelv mannen?

zorba:
Sitter hos isabelle jao! Ska do elina vara med mig?

amanda:
är me henne nu yo ;)

zorba:
fan vad nice brorsan! ska ni vara me mig crille sen?

amanda:
att vi ska :b

zorba:
men mycke bra skit va! ska de ätas först ellar

amanda:
haha du vet de mannen ;)

zorba:
fan vad segt alltså hur ska du hänga med lixom andra planen grabben

amanda:
ah fan vet inte brushan

zorba:
amen hilviti de var jävla knas vad brorsan vi delar samma blod. Är jag mätt är du mätt.

amanda:
vi är kött och blod mannen, och blod är tjockare än vatten

zorba:
de har du rätt i mannen! fast jag behöver dig för en sak brorsan, du måste ge mig din näve nu mannen de mycket viktigt fan!

amanda:
ställer alltid upp för dig mannen, brätta, vad har du på hjärtat?

zorba:
de är så hära fan knarket måste bli levererat till mr.boss imorgon. Fan brorsan annars är jag död inge mera mohammed, fan mannen.

amanda:
fan brushan du har det knivigt, vad du vilka jag ska göra?

zorba:
lämna min knark fan till bossen mannen allt jag ber om. riktig jävla reskept och bjuder på jävla det falaffel

amanda:
jag gör de brushan, allt för dig mannen. vart ska jag hämta din knark ifrån?

zorba: Du hämta knark från mig när du ätit, n är kommer du mannen jag crille snart fan vi tar knark själv sugen som fan

amanda:
vet inte. elina har inte käkat än, inte jag heller fan

zorba:
men fan brorsan ät

amanda:
men fan krubbet inte färdigt än

zorba:
fan asså shit, ska du äta kebab? fan hämta pistolen? rikta mot pannan och säg, morsan, snabba med kebaben för fan!

amanda:
är inte hemma fan

zorba:
shit, brukar funka med pistolen men de löser sig fan, vars är du då?

amanda:
hos elina jao

zorba:
shit hos elina brorsan. respekt alltså, är hon din brud eller?

amanda:
de vet du mannen ;) knullar slynan varje kväll

zorba:
fan vad härligt alltså! Jävla makt du har brorsan! fett härligt när man har en brud och bah jävla slyna om jag säger till dig du lyssnar fan! Annars du har ingen skalle kvar. Du har tur mannen som bangar en het svenne, helst elina.

amanda:
ja fyfan, alla kan inte ha turen att knulla sönder en vit svenne fitta

zorba:
Du har tur mannen! Respekt! Härligt som fa! Har varit sugen på din brud ett tag äre lugnt om jag bangar henne?

amanda:
brushan vi delar på allt. det vet du, de som är mitt är ditt

zorba:
Fan vad härligt! Fan brorsan du betyder mer än knark snart! Ska banga din svenne hora ikväll, så tar vi en vit rand senare brorsan

amanda:
vi gör de fan brushan, snacka om livet bara mannen

zorba:
Jo fyfan! Ta med din slyna när du kommer ;)



lalalal, nu tänkte jag lägga mig i slängen och slå igång en film och sova sen, ska ju upp tidigt imorn för fan. ska äta våfflor hos elina! :D:D

16 juni

Igår for jag, viktor, isabelle, crille, elina och zorba till nautanen och kika läget. Kan ju säga att vägen dit var ett helvete. Guppigt och förjävligt, sen åka två på en moppe när man får mini plats gör det inte skönare. Gode ont i rumpan. Vi gick där och frös lite. Gick och spana in grottorna, kallt var det också eftersom det fortfarande är is kvar därinne. Sen for vi hem och chillade. Sen fick jag, Elina och Zorba tråkigt så vi tänkte att vi far och springer över poolen. Men lyckat, elina trillar och drar med sig Zorba. Och självklart gör dom världens manöver och drar i mig också. Så vi stannade där och badade ett tag. Sen for vi hem, och att åka moppe hem med sjöblöta kläder är ju inte det skönaste. Kallt utav helvete.



Idag bad jag Elina vakna tidigt för tänkte dra med henne på stan. Fick med mig ett par leggins och en tröja. Inte varje dag man hittar nånting här i Gällivare, med tanke på vårat stora utbud. Efter det for vi till Zorba och har typ varit där resten av dagen. Tagit det chill. Nu tänkte jag sticka ut och röka och sen ska jag nog slå igång en rulle. Fiint.
pussss

-

kommer det någonsin bli som förr?

13 juni

Vilken busig dag :) eller så inte. Har regnat hela dagen så mycket kan man väl inte säga att vi har gjort. Har typ suttis hos Zorba hela kvällen. Sen vid 11 fick vi nå ryck att fara till malmberget och springa över poolen. Men som vanligt trillar elina och tvingar mig och Zorbis att blöta oss, så vi drog av oss byxorna och badade i linne + underkläder. Hade så roligt och varmt och skönt där under vattnet tills någon random bitterfitta på 60+ började fota oss och sa att hon skulle ringa polisen om vi inte klev upp. Så vi gick upp och tog på oss kläderna och klättra över stängslet. Så kom hon dit och var rasistisk och kalla oss pissfittor. HAHA. Kul var det.

Sen när jag kom hem bytte jag kläder fort som satan och prata lite med mamma. Sen när jag hade suttit mig till rätta och funderade på att slå igång en film tyckte Erica att vi skulle gå ut och prata lite. Så jag gick ner två kvarter och stod med henne i regnet och pratade om absolut ingenting i mer än en timma. Sen gick jag hem och har precis fått upp värmen i mina händer. Är fortfarande blöt.. -.-

Nu ska jag fundera på om jag ska kolla film eller sova.
puss



snööögg

lite bilds


;)


mongo crille som bara fotar sådär! ;o

*

Tänkte bara berätta lite om igår.

For upp till kyrkan vid halv elva. Mötte Elina, Crille och Zorba där. Vi stod och prata bara osv. Sen gick vi in i kyrkan och folk började sjunga. Tänkte att inte fan kommer jag börja gråta, så jävla hemskt var det ju inte. Men när Helen gick upp och sjungde börja jag fan dö tjuta. Och det blev bara värre hela tiden. Sen när alla nior skulle upp och sjunga gick det ju inte bättre. Tror jag sjöng som max 5 rader från hela låten. Gick inte att sjunga, och det är verkligen inte lätt när man gråter. Sen när alla hade sjungit klart osv slutade jag gråta. Och alla nior gick till församlingshemmet och fikade åde. Då grät jag inte heller. Sen när alla hade fikat klart och fått sina betyg åde gick vi ut och hela klassen fotades. Och då grät jag inte heller. Sen sa jag att hela klassen skulle ha gruppkram och då börja Johan den jäveln sjunga we will sitll be friends forever osvosv. Då började jag asgråta igen. himla roligt.

Sen for jag hem iaf med mamma. Sen vid ett for vi och pappa upp till välkomma och kika när adam tog studenten eller vafan man nu säger. Sen vid fyra drog vi och käka på thai. Då började det även att damp regna och åska lite. Men det gick över efter ett tag. Sen har jag varit med trevligt folk osv.

Nu tänkte jag gå och sminka mig och vänta på mat.
puss


snodde bild från sussie

11 juni

tänkte berätta lite om idag. men nej, orkar inte nu, så jävla less på allt just nu. berättar imorn istället. ska dyka ner i sängen och vara bitter nu.

bildregn från idag :)


hahahaha, bilden är fett ful. men var bara tvungen att visa hur förkrossad jag såg ut, och där hade jag tillochmed slutat gråta. men inte fan var det lätt att se glad ut ;o ;( :D


cp klassen (v




hahahahah, jag och johan :))




bilder från igår





(snodde bilden från elina)

10 juni

var najs kväll. har inget mer att skriva, mina skor har dödat mig, min klänning har åkt ner och lalalla. bilder får ni kanske imorn, av det jag har sett så ser jag ut som en missfoster på alla bilder så andra tagit. puss på de va.

nu ska jag vålda bort mitt smink, sen måste jag hitta ett vitt linne att ha under min klänning jag ska ha imorn.. aawh, kommer gråta floder </3

omg, snart åker vi!!:OOOO









9 juni

Har inte så mycket att skriva. Idag var sista dagen på tallbacka ever. Känns fan tråkigt, vill inte lämna fina tallbacka. Så roligt där, och alla bus man har hittat på. Ojoj. Idag i skolan hade vi uppdraget skiten iaf, våran fräna klass kom tvåa, 1.5 poäng ifrån att vinnarna. Så duktiga. Sen har vi sjungit lite och sen for vi på nex och käka mat. Äcklig mat dock. Bleee. Sen for jag och Elina och köpte ett par skor åt mig, och sen drog vi till Zorbis. Vi for upp till björnfällan och titta studentbalen. Sen har vi busat på bara.

Imorn är det fan bal, och jag börjar fan bli nervös. Sen kommer jag ha ett fint sugmärke också, taaaaaaaaaaack! Nånå. Ska inte tänka på imorgon nu utan gå och fixa sminksakenhelvetet nu.
puss








cissi och mongoladam :))

bild från igår

fan vad kåt jag blev *tar av sig kläderna* KOM HIT DIN HORA

HAHAHAHA
dör. den som inte var där missade verkligen något.

^

Är jag förvånad att jag hade en hel sandlåda i skorna och i håret? Svar nej.. Nu ska jag ta mitt röda tomat ansikte och gå och lägga mig i sängen och kika sex and the city.


pussva

7 juni

Blev en lång natt igår. Hände lite grejer och mer ska vi inte gå in på. Men visst klart ångrar jag det. Jävlig dålig tajming om inte annat. Nååånåååå. For till skolan vid nio idag, gjorde ingenting. Tömde mitt skåp och satt och titta på när dom andra städade skolan. Jag är ju för cool för att städa ;) Sen blev det för drygt så jag och Elina drog till Zorbis och vi for till hennes skola och loda. Sen vid tolv drog jag och Elina på stan och hon köpte skor till balen bland annat, och sen fixa vi lite mer grejer. Hennes mamma bjöd oss på fika också. Satt ju lagom fint i kistan. Sen drog vi till thailand i 30 min. Brände mig i ansiktet gjorde jag också så röd som en jävla tomat är jag, fräknig utav helvete också..

Betygen satts idag klockan 12, så behöver inte gå till skolan resten av veckan. Men sista veckan är alltid rolig i skolan, alla är så glada osv. Så visst fan ska jag till skolan. AWESOME

Nu ska jag hitta något som hjälper mitt onda.
puss

Schema

alla andra förutom Elina kan skita i det här inlägget för det är enkom till henne. PUSSVAA

Måndag 7/6
Sista chansen att göra omprov/kompletteringar samt färdigställa arbeten m.m. på förmiddagen. Betygen ska vara satta klockan 12.00.
Städdag: Samling i stora NO-salen klockan 9.00. Vi ska städa både ute och inne samt tömma skåpen. Era städområden får ni veta av mig. Lunchen serveras klockan 11.30. Därefter ska jag åka med klass 8B till kommunhuset och ordna utställningen "Nya Gällivare". Ni får gärna komma och titta. Se annons i denna veckas "Kometen"

Tisdag 8/6
Samling på Tallbacka IP klockan 9.00.
Turnering i fotboll eller brännboll samt grillning av hamburgare på Tallbacka IP. Ni ska sätta ihop ett fotbolls eller ett brännbollslag. Helst ska alla delta.
Slut för dagen ca 13.30

Onsdag 9/6
Samling i NO-salen klockan 9.45.
Högstadiet ska arbeta med UPPDRAGET där det gäller att samarbeta inom många olika områden för att bli den segrade klassen som vinner en tårta till klassen. Slut för dagen ca 14.00
Eftersom vi har kvar lite av våra pengar kan vi gå ut och äta lunch på t.ex. O´Learys eller på "Glada Kocken". Bestäm vart ni vill äta så beställer jag bord.

Torsdag 10/6
Kompledighet för hela klassen hela dagen för att ni deltog i kvällsaktiviteten på "Dansens dag" samt följde med till Luleå. På kvällen sker den stora avslutningsfesten på Nordan i Malmberget med insläpp från klockan 19.00. Middagen börjar klockan 20.00. Där dukas det fram en buffé med en massa godsaker, vi blir uppassade av serveringspersonal, det blir dans till toner av Just 4 Fun, lotterier m.m. Jag hoppas att alla följer med och det går att ordna en plats om man vill ändra sig.
Slut ca klockan 01.00

Fredag 11/6
Vår skolledning har i samråd med musiklärarna på TBS beslutat att skulavslutningen blir i Malmbergets kyrka klockan 10.30-11.00 för högstadiet. Föräldrar och Syskon är varmt välkomna att vara med. Efteråt samlas alla niondeklassare i församlingshemmet för gemensam betygsutdelning samt fika.

Därefter önskar vi varandra en trevlig sommar. Jag vill också passa på att på detta sätt tacka de föräldrar som jag inte får möjlighet att träffa för den tid jag har varit mentor för era trevliga och duktiga ungdomar och önskar er och dem allt förr inför framtiden.



så där elina, tack för att du gjorde så mina fingrar gick sönder.
PUSS PÅ SOMMARLOV ANYWAYS

6 juni

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!... osvosv. :) HEHE


Idag har det iaf varit en konstig dag.. Har tvättat mitt hår 5 gånger.. Efter jag hade vaknat vid två typ drog jag till Elina, färgade hennes hår, och hon färgade mitt underhår + min lugg svart. Sen åt hon, och sen for vi hem till mig och så åt jag. Sen drog vi på coop och mötte Zorba där. Fixa mer hårfärg. For hem till henne och blonderade min utväxt och färgade halva zorbas hår. Sen när jag sköljde ur min färg såg jag att jag hade fetaste fläcken rakt på skallen så stoppade blondering där också, och sköljde ur det efter ett tag. Sen tog jag mer svart och stoppa i luggen eftersom det blev helt failat. Då hade jag tvättat håret 4 gånger. Lagom jobbigt, speciellt eftersom Zorbas hårfön suger kuk. Sen gjorde vi inte så mycket. Tog det lugnt bara.

Sen när jag kom hem, för en timma sen snart, så hoppade jag i duschen och knarka silverschampoo eftersom det inte är allt för kul att ha gul utväxt. Så det var 5 gången jag tvätta håret. Kul. Kändes lika värt alla gånger.
Nåjaaaaa. Nu ska jag hämta schemat och skriva det här till Elina.
puss


sånt här kan man också underhålla sig me ;)

dödar lite tid bara (a)

Namn: amanda nysjö
Födelsedag: 22 juli
Ögonfärg: blå -.-
Hårfärg: blondt och svart
Längd: 164,5! :)
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Stjärntecken: kräfta
Skostorlek: typ.. vet inte, 38-39 :o
Är dina föräldrar skilda: nej

Favorit:
Sport: ingeen
Helgdag: lörday
Årstid: sommar

Har du någonsin:
Varit kär: ja
Blivit dissad: jodå
Skolkat: det med
Sovit utomhus: jaa
Sett en död människa: nej
Använt droger: nej
Retats: förmodligen

THIS OR THAT
Cider/Öl: cider
Pepsi/cola: cola
Kärlek/sex: båda
Jordgubbar/blåbär: jordgubbs
Kött/veg: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: gitarr, mums
Adidas/nike: spelar ingen roll yo ;D
Kinesiskt/mexikanskt: eh vet inte ;b

SENASTE DU
Skrattade: för typ någon timma sen
Grät: igår
Filmen du såg: oj, vet inte, eller jo, men vet inte vad den heter
Drog ett skämt: eh typ igår? x)
Sjöng en sång: nyss ;D

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:
Druckit alkohol: i maj, ja
Tagit droger: nej
Kysst någon: i maj, ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: nej
Sovit bredvid någon av samma kön: tror inte?
Badat utomhus: nej
Bakat: jo, på hkn :)
Viljat dö: ja


4 juni

innan jag släpper ut lite bilder åt er måste jag bara -

Postat av: Zorba bästis

Alltså tro inte att jag brukar kommentera på din blogg men, KAN DU HÅLLA KÄFTEN (böjd banan) BANANDA!


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA!!! älskar internskämt. PUSSPÅRE



Orkar inte skriva mer än så, så bilder blir det -


hehe, tejpa för en dörr (a)


och kasta toarullar över skolan, som vi fick plocka upp sen... Crille och Zorba kom också förbi :)


zorba hitta typ största bananen ever. hahaha, sen kasta hon och hennes bror bananer på varandra, fett äckligt..


We must play our lives like soldiers in the field

Har sovit från tre till sju. Hur ska jag kunna sova ikväll? Kanske vakar. Hade varit lite busigt. He-he. Har ändå inga lektioner imorn typ. Det var något jag skulle skriva, men mitt minne är för dåligt så jag glömde bort. Kan väl iaf säga att jag är typ jätte störd, sorligt nog. Maha!

Nu ska jag terra jävla zorba jäveln, HAHA.
hejdå

torrhumor ;)

typiskt amanda humor, tyckte det var askul det där, hah  -.- ^^

3 juni

Fel att inte vara som en zombie på morgonen. Fel att vara pigg. Och man blir ju inte piggare när man ser att det regnar ute. Då har man ju ännu större lust att fortsätta sova. Men duktig som jag är, pallrade jag mig till skolan och gjorde ett matte prov. Sen har jag varit jävligt flitig idag. Skrivit klart fixnings sakerna på min rapport, skrivit tre sidor so, och svarat på 20 frågor om teknik. Har gjort ett so prov också, som det lär bli omprov på. Har nog aldrig jobbat så här hårt hela mitt liv. Riktigt stolt måste jag ju erkänna att jag känner mig. Tillochmed Natha blev stolt över mig. Ojoj. Då har man varit duktig.

Förövrigt kom jag hem precis. Tänkte faktist städa mitt rum, är ju riktigt duktig på att använda mitt golv som garderob. Sorgligt nog, även fast jag har en klädhängare utanför garderoben hamnar dom ändå på golvet.. Nåja. Ska nog göra det, men först, ska jag givetvist göra resten av mina roliga Teknik frågor, förstås. Om jag överhuvudtaget kan skriva, mina händer/armar skakar som jag vet inte vad. Riktigt störande..

:D

Tack Zorba, jag lever nog 2000 år till tackvare det här! :D

Z0R84 - Livet suger sen dör man inte    : ) säger:
KAN DU HÅLLA KEEEFTEN (framåt tryckt som en böjd banan)

a' säger:

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHH!!!


-  Z0R84 -  Livet suger sen dör man inte    : ) säger:
De ju för kuul! och ni bah jävla zorba jävel! och jag bah äckel elina och hon baah ÅÅÅÅÅÅÅÅÅAAAAAWH så kommer hon och rycker i håret   

a' säger:
HAHAHA!!  pussy style  

-  Z0R84 -  Livet suger sen dör man inte    : ) säger:

Men mena det ser ut som att hon drar allt vad hon har så drar hon som en pussy xD brb rasta hunden på riktigt

a' säger:
HAHAHA JAA!!

2 juni

hiiiiiimla rooooligt - på skånska (a)



if you can't handle me at my worst,
then you sure as hell don't deserve me at my best.


bild från luleå

en jääävligt ful bild hittade jag på facebook, var för snygg för att synas men ja! hiihih

1 juni

Har ju då varit i Luleå idag. Fick hem lite grejer. Var helt jävla slut i benen där. Först åkte vi båt när vi kom dit. Till en början var det väl roligt, men turen var för lång och båten gick typ 35km/h.. Har väl varit najs där annars. På ditvägen sov jag typ hela vägen, men tillbaka hade jag ont i huvudet och lala så kunde inte sova. Var social med min roliga klass. Som var helt kåta.. Skojar inte. När vi kom hem fixade jag mig lite snabbt bara, och sen for jag ut.





Idag har jag varit rolig har -  pratat skånska (-v-) större delen av dagen, lekt lebb, skrivit gumman till en kille utan att jag själv ens visste det typ.. och sen något mer, men kommer inte på det nu, HIHI.
puss
RSS 2.0