30 april

Helt ensam i hela huset. Adam har farit till Burcken med Kim precis. Dom ska väl börja dricka nu då. Hörde att dom skulle komma hit ikväll. Kuul! Hah. Mamma och Pappa har farit ner till Dalarna för att hämta en bil. Dom kossorna skulle fara till Lycksele och bo där tills söndag tror jag. Fyfan. JAG VILL OCKSÅÅ!! Men nejtack. Jag har inte tänkt sitta typ 40 timmar på en liten träplanka. Så jag får sitta i dryga, snöiga Gällivare istället. Snoppbarn -.-

Har iaf gjort ett hk prov idag. Som jag typ inte alls pluggat på. Var dock inte så svårt. Kommer nog förhoppningsvis klara det iaf. For hem efter skolan och duschade. Sen kom då Adam och Kim hem. Kim är dum och tar min telefon och självklart skickar sms. Tacktack ;D Nåja. På ett tag ska jag nog göra lite mat, sen blir det att vara med Elina, Bubba och Robin. Kommer inte bli någon märkvärdig valborg här inte. Kommer bli som en helt vanlig dag bara. Och vad jag tycker om det vet jag inte än..

Men ajaaaaa. Nu ska jag torka mitt hår, sen koka lite kaffe och ta mig en gibb. Sen ska jag fixa lite andra super hemliga saker ;)
pusss

was it love for you?

när kalla nätter plågar mig om hur det var..

29 april

Tänkte inte gå till skolan imorse. Men Elina skrev att jag har börjat skolka för mycket så jag tänkte att jag måste motbevisa henne så jag klev upp. Var dock jävligt bra. För hade matte nationella. Så har man gjort bort det nu också. Är bara no kvar nu. Som är nästa vecka på onsdag tror jag det var? KUL. På lunchen gick jag och berit och jaga björnar. Haha, var så roligt. Vi skulle köpa sånna här godis björnar åt Danne. Så när vi satt på frasses så jag bara - We're going bear hunting. Med världens brittiska accent. Haha. Sen skulle jag prata så hela dagen. Kul att snacka engelska när man suger på det. Men det höll en timma kanske. Sen gav jag upp. Var för svårt att prata med på idrotten när vi skulle dansa fiiiina danser. Min och Elinas var ju LÄTT hetast. Fyfan ;) Natha filma så ska fan ta och lägga upp den här. Ni kommer tappa hakan, utan tvekan.

nåja. har inte tid att skriva, har ett fucking hk prov imorgon och jag har inte pluggat ett skit, inte ens läst igenom pappret. hur fan ska det här gå? -.-


sexy berit med skolläkarn


dont tell me if im dying, cause i dont wanna know

Do you care about all the
little things or anything at all?

28 april

Elina kom hit och typ väckte mig vid halv tio tror jag. Hon orkade inte vara kvar i skolan och ville komma hit, så vi satt här ett tag. Sen vid 11 gick vi till skolan och hade musik, sen matte. Värt. Har lekt inte stöta mark också. VAr på värsta bushumöret och ville leka massaaa, men alla var så tråkiga. Heheee

Efter skolan mötte jag Ida och vi for till dollar, och sen coop och sen for vi till kyrkogården och satte ett ljus. Efter det drog vi till Ida. Jocke och Simpo kom typ direkt vi kom till Ida. Jag och Ida for till ok och tanka och jocke och simpo for till Jocke. Sen for vi också dit. Busade på som fan. Haha. Simpo är ju så jävla slut i huvudet. Vojjvojj. Sen skulle vi fara och tanka igen, och sen till Tim och Sandra men dom var inte hemma. Så vi for till Jocke igen och Ida spruta hans parfym på mig så nu är det de enda jag känner typ. Mums, meheh.

Ne, har inte tid att skriva mer. Ska vara frän och trolla för mamma ;) Sen ska jag fara.
pusssss :)



simpo, haha, var helt fascinerad över mitt fräsiga trick ;D

;D

HAH ;D slipper prata med soc bara för att min super cooooola mamma pratade med dom och sa att jag är för cool för sånt ;) (h) HEHE

27 april

Var helt död imorse, utan att överdriva. Trodde aldrig jag skulle orka upp. Men det gjorde jag. Duktig som jag är. Har varit i skolan heela långa dagen. Nästan, orkade aldrig gå på svenska/engelskan då jag ändå bara läser en bok om en lebb som inte är alltför bra. Kom hem och tog det lugnt, sen kom Kim och Adam hit så jag var social med Kim medans Adam duschade. Sen drack vi kaffe osv. Haha, var så roligt. Kim kom upp och skulle låna mitt nagellack för han skulle fixa sin solfilm, så just när han kom upp för trappen gick jag ut ur mitt rum, så vi fick värsta krocken, och dum som han är lyfter han upp mig och vänder mig upp och ner. Trodde jag skulle dö. Allvarligt talat. Fixade iaf fram ett nagellack åt han, sen gick jag ut och rökte och titta vad dom pysslade med. Sen innan dom skulle fara tog han tag i mitt ben så jag blev som värsta ormen runt han, haha. Herregud. Han är tokig.

NÅJAAAAA. Har fett mycket skolskit att göra, tänkte ju börja när jag kom hem, men har jag gjort det kanske? Eh nae. Tänkte börja skriva om min fina lilla "berättelse" som jude på ett koncentrationsläger. Kanske borde börja nu då?

puss alla fiiina :)

I've been searching for so long

My mind is gone, I'm spinnin' 'round
And deep inside my tears I'll drown
I'm losin' grip, what's happenin'?

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

-



hihi, en ida rymdes i min stoooora tröja :) mahah, vi har läst på finska idag, vilket slutade med att vi har gått runt och sagt/skrikit jääkaapissa hela dagen ;D HEHE

:D:DD::D:D:

JAG HAR FÅTT VÄRLDENS FINASTE SAK!! <3<3<3<<3 x 100000000000

26 april

Somnade vid två-tre igår skulle jag tro. Sen vaknade jag vid fem och kunde inte somna om, satt och funderade på om jag skulle vara vaken tills jag skulle gå till skolan. Men jag somnade om och vilket slutade med att jag försov mig. Drömde något konstigt att jag bara skulle testa mitt alarm, och sen när mamma ropade på mig trodde jag hon gjorde det för att gratta mig eller nånting. Haha, jag är typ helt retard på morgonarna. Nåja. Har varit och fikat med Elina på lunchen och nu sitter vi i skolan och väntar på att få snacka med Ann-sofi om nationella tror jag? Efter skolan ska jag dra till Ida iaf. Mojs.

Nu skriker Elina tjockisbarn efter mig så nu ska jag lyda min gud ;);)
pusss

för ett år sen -

började jag mitt fina uppdrag med att bli blond. Första färgningen var inte så jävla kalas som jag hade hoppats på. Färgade dock det dagen efter men blev lika hemskt ändå.



Nåja. Drömde en mardröm imorse. Så vaknade vid halv ett och kunde inte somna om. Tänkte nu gå och rape'a mammas dator och be henne pallra sig upp hit för att fortsätta döda mitt virus :)
puss

everything comes falling down

Vad fan ska jag göra? Kommer inte in på facebook på min dator. Enda stället jag vill gå in på egentligen. Mamma har hennes dator så kan inte låna den heller. Kan inte titta film eftersom jag bara vill se dom jag har på datorn men kan inte titta för det kommer upp 150 nya fönster i minuten. morr.. Går nog och sover!
gonatt

jag har så coola vänner -

som halft kommer och våldgästar en :) klant max som hade trillat fick bli omplåstrad av pappa, yeah. frent ;) vi, (minus ted) for upp på tipsta och skulle grilla och ta det chill. Vi fick köra i snön dit, haha, kul när man har sånna dära däck. Gick väl rätt så bra dit. Sen när vi skulle fara hem var vi tvungen att ta en annan väg eftersom vi kraschat sönder andra vägen totalt. Martin hjälpte mig och Elina en bit. Sen skulle vi ta ner dom själv typ 30 meter. JÅÅÅ, lyckat. Fastnade ju över-fucking-allt. Och min moppe som väger fläsk fan. Gav totalt upp så Max fick ta ner den åt mig. Fan aldrig igen säger jag bara!


this one is for you, so everybody - shake what your mama gave ya ;)

24 april

Haha. Asså, ni får ursäkta mitt inlägg som jag skrev igår kväll. Vet inte vad som hände. Fick värsta pms-anfallet och typ blev helt cp. Blev så jävla sur. Min mage gjorde åt helvete ont och det var helvetes kallt när jag skulle köra moppe hem från Elina. Såg ingenting eftersom mina glasögon är sämst i mörker, och kunde inte ta av dom för såg ingenting då eftersom det snöade som fan. Sen hade jag ont i hela kroppen för vi hade varit och kört med mopparna upp till tipsta - ett jävla misstag. Är ju 100 meter snö där. Sen när jag kom hem fick min dator damp och har typ 1530 virus skit på den. Då blev jag bara ännu surare. Så jag gick ut och rökte och blev helt cp. Sen kom mamma och öppna dörren och fråga om jag var ensam och ledsen. Sen när hon stängde dörren grät jag en skvätt, sen när jag hade rökt klart gick jag in igen och la mig i sängen och grät mera. Sen gick det över lite men insåg hur jävla trött jag var så jag sket i allt och gick och sov. Vet inte vad som har hänt med mig. Har aldrig varit så där förut. Är läskigt fan. Fast kan ju bero på att jag alltid skjuter bort mig själv. Aja..

För tillfället sitter mamma och försöker få bort mitt virus och jag har skrivit klart min argumentation för ett litet tag sen. Blev rätt så kort men har fan inget mer att tillägga så Ann-sofi får nöja sig med det här. Nu ska jag fixa mig lite.
pussss :)

You're so full of shit man just go!

Bang bang bang in your head fucker
Bang bang bang and you're dead fucker

Burn, burn, burn motherfucker


23 april

kukhoraäckelfittontifuckingäckelmagen, döööö

elinas moppe är så rolig! hehehe :)

Idag fick vi rulla hem den från skolan -


Det fick vi göra 25 maj också, hehehe -

;<

döda mig! min mage gör för ont för att orka levaaa, uuffffffff.

;<

-

bara så att alla vet så tänkte jag gå och mörda min mage och gå och ta diesel och lägga mig i sängen.
müüüüsigt

22 april

Tung dag. Äckligt trött och fittat ont i magen. Orkar inte. Sen gick det åt helvete på nationella också. Nånå. Har ingenting att skriva. Tror jag ska gå och be mamma titta på mitt..blåmärke/"lårkaka"/infektion skit sak som jag har på mitt knä som gör ont och aldrig vill försvinna. Har fan haft den i ett år snart. Om två månader är det typ ett år sen. Skulle inte förvåna mig om jag måste amputera bort benet ;o Jaja. Ska göra annat, som tex börja skriva på min argumentation..Om jag orkar (a)

puss


riktigt så illa ser det inte ut nu dock ;D

Du är mitt allt, men kommer döda mig långsamt.

Du är mitt heroin, jag kan aldrig få nog
Jag behöver mer, fastän du förstör mig helt.


21 april

idag har jag varit i skolan 1 timme. väääääärt. -.- nu ska jag försöka få tag på Ida, blir lite svårt eftersom cp't inte orkar ladda sin telefon. nåja, en liten lista också bara (a)

Vem?
Vem sov hos dig senast? måste vara elina :)
Vem pussade du sist? vet inte, :o
Vem tror du tänker på dig nu? ingen aning ;D
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? ojoj, finns många :D
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? liam
Vem har du senast ringt? bubba
Vem kommer du aldrig att förlåta? jadu :o

Vad?
Vad får dig att bli rädd? läskiga gubbar :G
Vad gjorde du i helgen? hahahha, :DD hade mojs ;D
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? asså shit, typ dött :o
Vad har du på dig just nu? underkläder,sockar, mjukis, linne, kofta
Vad tänker du på just nu? hur jag ska veta vart ida är
Vad för mobiltelefon har du? sgh u600
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? blå ;D

Är?
Är du snygg? nej :D
Är du brunett? ja typ, mitt underhår har börjar bli brunt :|
Är du orolig för något? jo
Är du lycklig? ibland
Är det snyggt med rosa strumpor? funkar väl :o haha
Är du oskuld? nej
Är du mysig? jåååå (a)
Är det snyggt att vara riiiiiiiiiktigt smal? verkligen inte
Är du ensam just nu? jo
Är det soligt ute? lite grann

Har?

Har du någonsin ljugit för en vän? yes
Har du blivit sviken av en vän förut? ja
Har du plattat håret någongång? jodu
Har du något husdjur? ja
Har du gått ner i vikt förut? ja
Har du hål i naveln? inge mer, buhu ;D
Har blåa ögon? jaa
Har du varit i Asien? nej :)

Vill?

Vill du ha breda höfter? nej
Vill du vara smalare? jao
Vill du ha en hund? jaaa :)
Vill du att det ska vara soligt nu? ja!
Vill du ha sex just nu? men lätt ;D
Vill du vara singel? vet inte
Vill du sova just nu? njaa..

Kan?
Kan du cykla fort? skojas inte ;)
Kan du sminka snyggt? nee ;o
Kan du springa långt? haaha verkligen inte ;D
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? nej :o
Kan du bita dig i tån? vet inte, säkert ;DD
Kan du vara sparsam med pengar? nej ;D
Kan du vara utan sex tills du är gift? needu :o

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? större, fet säng, annan garderob och massaaaaa mer :o
Hur vill du bo? stort :D
Hur är ditt drömjobb? bra lön iaf :D
Hur mår du egentligen? lite si och så, olika varje dag, varje timme
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? precis som du
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? ingen aning ;D
Hur många solglasögon äger du? använder två, men har typ tre till ;b
Hur länge ska du vara vaken idag? ingen aning ;o

Ska?
Ska du sova snart? nej (;
Ska du utomlands i år? nej
Ska du ha något svart på dig imorgon? säkert ;b
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? ååh, bruna är fint :)
Ska man va lång eller kort när man är kille? lång :D
Ska du duscha i morgon? ja,
Ska du köpa något i veckan? har inga pengar fan:o
Ska vi sluta ställa frågor nu? jaa


time is running out

Idag har det inte hänt allt för mycket. For till Elina vid sex. Vi ringde bubba och åkte till Max där dom två + martin var. Dom satt och kika en bögfilm men vi kom och störde. Satt och pratade lite bara osv. Sen for jag och Elina på coop och fixa godis åt dom så vi kunde spela kotte, men höll dom vad dom lovat? Nej. Horbarn :) Efter ett tag fick dom nå ryck och sa att vi skulle fara till kullen och hämta Max moppe. Så vi hoppa på sadeln och körde hela jobbiga vägen dit. Trodde allvarligt jag skulle dö, var så jääävla kallt. Skakade som ett litet löv. Vi var där en evighet kändes det som. Sen halv nio började vi fara. Jag och Elina for dock hem till henne. Det första jag gjorde var att krypa ihop under Elinas täcke och dog lite. Från dess till halv 11 har jag bara legat och fryst under hennes täcke. Bra där. Trodde jag skulle dö när jag skulle köra hem därifrån, ångrar mig 175 gånger om att jag inte tog på en tröja innan jag for.

nånå. nu ska jag tvätta bort sminket åde.
pussss




coolboy martin det där ;)

20 april

Imorse ville jag bara somna om och aldrig mer vakna upp. Var så förbannat trött. Inte så konstigt kanske. Var as trött hela gårdagen men tvingade mig själv till att vara vaken och ta en tidig kväll istället. Jag hoppade i duschen vid 11 och tänkte hoppa i sängs. Men elina ville ut och snacka så jag blåste håret på 3 röda och drog på mig första bästa kläderna och gick till skolan och mötte henne. Vi satt ute en timma kanske, inte ens det. Vi pratade lite bara. Sen vid ett började vi gå, trodde jag skulle bli styckad till döds där, men kungen klarar sig ;) Sen när jag kom hem frös jag som jag vet inte vad. Inte kunde jag somna heller. Eller ah, efter ett tag.

Har varit en chill skoldag iaf. Börjat halv tio, kollat film och skrivit lite om ett dödsläger, sen hål ett litet tag, sen matte, där vi bara gått igenom ett papper till nationella. Och sen hål två timmar typ, och sen no. Naaaajs.  Något som inte är så najs är att jag fick typ äckligt ont i magen, eller inte magen, typ just nedanför brösten. Gjorde skit ont, kändes som jag skulle spy och typ rasa ihop och dö. Gunnel sa iaf åt mig att lägga mig på bänken, så jag gjorde det. Sen har jag tryckt stångar och bord mot. Skönare vart det ju. Försvann sen iaf, då jag och elina tog moppen in till stan.

NÅJAAAAA, orkar inte skriva -.- det suger snopp.
puss

bildbomb






sydde ihop mina läppar ;D heheheh

18 april

Som jag trodde så orkade jag aldrig titta klart filmen igår. Slog av vid fyra kanske, sen somnade jag nästan direkt. Och vaknade nästan helt utvilad imorse klockan 2 med typ 11 missade samtal. Underbart! 

 Jag som tänkte skriva värsta  inlägg här, men hinner inte längre än såhär för jag ska bli upphämtad typ nu. Så PUSSS alla söta :)

17 april

Tidigare svarade jag på en fråga: 24. ler du ofta?: ah, det tycker jag. Idag sa Sandra att hon tyckte att det stämde, och vet inte varför, men det gjorde mig glad! :) lite fjant varning där kanske, men wtf.

Nåja. Idag har varit en chill dag. Fast redan vid nio kände jag hur trött jag blev. Kändes som att jag skulle tuppa av direkt. Jag och Ida for ut för att frysa lite, så man skulle bli pigg. Det funkade ju som tur var. Sen efter ett tag fick jag fittigaste huvudvärken. Förstörde ju allt måste jag säga. Hemskthemskt. Vid ett for vi hem iaf. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta lite film. Sen ska jag sova. Får ju dock se om jag kommer palla mig igenom hela filmen. Fast först ska jag ringa ett litet samtal.

pusss :)

lite tidsfördriv bara tills jag rör mig mot andra platser

(a)

senaste:


1. mening du sa: all the right moves, lalalal, sjöng lite ;D hehe
2. personen du pratade med: pappa
3. du fick sms av: sandra
4. du kramade?: haha, mamma krama mig (a)

idag:

5. kläder: jeans och tunika eller typ tshirt, vet inte ;o
6. bättre än igår: jo

imorgon:
7. är det:
söndag
8. planer: inga planer alls faktist ^^

favorit:
10. nummer: inget
11. färg: svart typ ;D
12. årstid: sommar!

frågor och svar:

13. saknar du någon? jovisst!
14. humör för tillfället: lite mixade känslor ;D
15. det första du gjorde i morse: skicka ett sms
16. vad åt du sist?: lövbiff och kroketter
17. vad irriterar du dig på?: massa skit
19. vem tänker du på just nu? han den dära.
20. tror du att personen tänker på dig med? vet inte
21. vart reste du sist?: öjebyn
22. vad gjorde du igår kväll?: hahah, hade det väldigt trevligt med några :D
23. liknar du din mamma eller pappa? vissa säger mamma, vissa säger pappa
24. ler du ofta?: ah, det tycker jag
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: lätt ;D
27. i vems säng sov du i natt?: min
28. vilken färg har din tröja? blå och vit

sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?: jo
30. har du någonsin gråtit dig till sömns?: jodu
31. gråter du när du skadar dig?: nej, brukar jag inte

lycka:
32. är du en glad person?:
ja, det tycker jag
33. vad gör dig glad?: lycka, skratt, och massa annat
34. önskar du att du var lyckligare? ibland
36. kan musik göra dig glad?: yes

kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig": jo
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: ja!
39. har du en flick/pojkvän?: nej
40. är du nöjd med det?: nje


hat:

41. vem hatar du verkligen?: hatar nog ingen
42. har du någonsin gjort en hat-lista?: hhah nej
43. är du en mobbare?: ne
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: jodå
45. har du blivit sviken någon gång?: ja

Skolan:

46. gillar du skolan? : verkligen inte
48. värsta ämne? no, matte
49. har du spytt i skolan nån gång?: yes
50. är skolmaten god?: haha nejdu

gonatt motherfucker

nu ska jag lägga mig som en bebis i sängen och hata mina revben som dödar mig långsamt.
nattidoooo

elina älskar mina fina ord, hihiihh klockiiis :D:D:D::D::DD

I know of some things that you ain't told me

Orkaaaaa. Ont över-jävla-allt. Ont i huvudet, ont i ryggen, ont i ögat och ont i revbenen. Vet fan inte vad som hände, bara satt ner och sen helt plötsligt kom något spöke och tröck knivar i mig. Jävligt ont har det gjort hela dagen. Inte så mys, fått ligga som en bebis. Inte för att jag tror på gud eller så, men om han finns, så varför skapa smärta? Känns ju jävligt onödigt. Hehe.

Nåja. Nu ska jag gå och försöka ta bort nagellimmet som jag fått på tungan och läppen, sen fan ska jag hoppa i sängen tror jag. Dör hit.
puss

16 april

Var ju gode skönt att börja halv 11 idag. Fast var lika trött ändå. Gick till skolan och gjorde nationella, gick ju åt helvete kan jag ju direkt säga. Sen tog jag och Elina isacs sexiga cykel och drog till ericsson och köpte S-märken. Sen hade vi hk två timmar. Fick göra massa skit saker. Sen fick jag åka moppe med Martin hem. Hehe. Najs. När jag hade hoppat av ringde Ida och ville ha med mig ut på äventyr. Ska snart ringa henne. Måste bara käka lite, sen dra på andra kläder. Känns inte som leggins+tunika+skinnjacka väder just nu.

Nånå. Nu ska jag gå och fråga hur mycket pappa fick för våran skoter som han sålde idag ;o Tydligen var den för dålig för han. Nåja.
pusss :)

;D

,
fsssss, och folk kallar mig liten. wtf, började ju min biff-karriär redan 2007 ;)

nu ska jag hoppa i lådan :)
gonajt

15 april

Att det ska vara så svårt att vakna på morgonen. Är helt död ju. Irriterande. Kom till skolan nångång före halv nio iaf. Hade missat massa av genomgången av nationella. Men aja. Kommer ändå gå skit dåligt imorn. KUL. Efter skolan for jag hem, då var klockan fyra. Såg att det regnade så drog av mina strumpbyxor(haaha!) som Isac gjort sönder och hoppade i mina jeansleggins. Sen kom Ida tutande gick ut och rökte lite. Sen vart det as kallt så sprang in och stoppa på mjukis och tjocktröja. Müüüüs. Vi for lite överallt på små missions. HAHA. Var så roligt, vi for efter någon ödeväg, och så tog vi det piano och körde i typ 15km /h och så börjar Ida skrika mittiallt och mitt hjärta typ stannade. Trodde att det var någon gubbe som typ gick efter oss med yxa. Fick panik och börja skrika, så tittade jag bak och såg att det var en fet bil bakom, som säkert legat efter oss ett jävla tag. Fel att tuta lixom. Jaja. Var iaf skit kul. Sen gjorde vi massa mer, men som jag inte orkar skriva. Fick iaf fet sommarkänsla av att åka moppe. Fel att bli sommar nu!:o

Nåja. Nu ska jag läsa bloggar.
PUSS

melissa horn <3

shit, kvinnan kan sjunga. sitter förtillfället och nöter hennes låtar. tänkte strax gå och blåsa håret, bara för att ha nånting att göra så ska jag vara kul och slänga in en lista. gör det endast för min skull, så ni andra kan ju trycka på det där lilla röda krysset högst upp till höger om det inte intresserar er! :)



JA / NEJ FRÅGOR

DEN SENASTE VECKAN HAR JAG:


Kramat min mormor: nej
Slagit någon: ja, hahaaha, jag och elina hade roligt igår påväg till coop ;)
Spelat basket: nej
Vunnit en match: nej
Gått på bio: nej :D
Städat rummet: nej, men borde verkligen -.-
Bakat en sockerkaka: inte det
Ätit pizza: ja (:
Skrikit åt någon: har jag säkert
Varit uppe längre än 02:30: jodå d:
Åkt flygplan: neaj
Åkt tåg: inte det
Pratat i telefon i mer än 40 minuter: jo, säkert.
Slösat över 30 kr på godis: jo (:
Pratat i en telefonautomat: nix
Spelat dataspel: nä
Köpt kläder/skor: nej (:

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG:
retat någon: vet inte ;o
gått på toa mer än 10 gånger: har jag säkert ;D
ätit prinsesstårta: nej ;D
hoppat ut i snön och skrikit: nae :D
lagat mat ur kokbok: inte det
gett någon komplimanger: jodå
lyssnat på winnerbäck: jaa
använt handkräm: always ;) tantamanda u know
borstat tänderna: verkligen inte, usch och tvi ;D hehe
bäddat sängen: nej
sparat pengar i spargris: näe
sagt hej på hebreiska: varje dag ;B
sagt jag hatar dig: tror inte ;b
sagt jag älskar dig och menat det upp 110%: jo

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG:

gått på toa: jo ;b
ätit: nej ;b
kollat på klockan: jo
sjungit: ohyes
svarat i telefon: nej
hostat: ja
spytt: nej
rapat: nej
kollat på TV: nix  
lyssnat på radion: nej
fått ett SMS: jaadå
sovit: nejnej
installerat en skrivare: haha nej
läst mer än 10 rader på engelska: nej
skrivit blogg: yeeas
tänt en lampa: jo :p
gråtit: nej

JUST NU:
sjunger jag: inte just NU, för nu skriver jagju :) thhih
gungar på stolen: nej
lyssnar på musik: ja
kliar mig på näsan: nix
hostar: nej
äter: nej
hoppar: nej
lyssnar på techno: nae
lyssnar på klassiskt: nej
lyssnar på winnerbäck: nej

VÄLJ BLAND:
svart eller vitt: svart
katt eller hund: katt
natt eller dag: natt
solsken eller månsken: båda
sommar eller vinter: sommar
julafton eller födelsedag: julafton
film eller bok: film
höstpromenad eller vårpromenad: höstpromenad
radio eller CD: cd
färg eller svartvitt: båda
TV eller radio: tv
buss eller bil: bil
titta på TV eller stirra in i väggen: tivo

14 april

Idag skulle vi på någon fjällsäkerthet uppe vid dundret. Men orkade inte gå. Har lovat Elina att följa med på ett mission. Ska snart fara dit faktist. Har inget att skriva, tänkte bara slänga upp en super kul lista medans jag väntar. Vi stryker det där sista jag skrev, eftersom det skrev jag klockan två idag. Men hann inte skriva klart, för gick och mötte Elina vid skolan. Nåja. Vi har gått runt på stan en sväng iaf. Nu är jag hemma och tänkte göra klart den här listan och sen göra nånting annat.
puss :)

10 favoriter
färg: svart
mat: tacos :D
band: många ;b
film: har nog ingen favorit :D
bok: twilight böckerna
sport: inget
årstid: sommar!!
veckodag: lördag
tid på dygnet: på natten nångång

9 nuvarande
humör: vet inte, dryg och glad :D hhe
smak: tandkräm
kläder: jeans, linne+thsirt
skrivbordsunderlägg:

nagel-färg: har lösnaglar :)
tid: 16.52
omgivning: stökigt, grejer överallt -.-
irritationsmoment: måste packa upp allt från öland, hard work.
tankar: dig.

8 första
bästisen: therese
internet-nick: hahah, säkert typ mandis_94 eller nått sånt coolt ;)
husdjuret: katt
piercingen: öronen
kärleken: :)
musiken: britney?:D haha
bilen: -
kyssen: ingen aning :D

7 senaste
cigaretten: igår
drycken: vatten
bilturen: igår
cd-skivan: ehjadu, vet inte.
teve-programmet: cougar town
hånglet: haha, T :D
slagsmålet: tyyyp.. vet inte när det var, förra tisdagen kanske?

6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis: ja
brutit mot lagen: jodå
pratat med polisen för något du har gjort: ja
nakenbadat: jadå
varit med på teve: vet inte ;o kanske.
kysst en främling: ja

5 vem
pratade du med senast: elina
saknar du nu: massor
gick du på bio med sist: vet inte
ringde du senast: mamma
ska du träffa imorgon: dom på skolan iaf d:

4 saker (en på varje)
du gjorde igår kväll: sov :)
du kan höra just nu: musik
du inte kan leva utan: luft
du gör när du är uttråkad: tv, eller dator

3 människor (en på varje)
som du kan berätta allt för: kan inte berätta allt för någon
som du hatar: ingen
som du tycker är snygga: ojoj, många många

2 antingen-eller
svart eller vitt: Svart
varmt eller kallt: Varmt

1 valfri mening: sweet dude ;)

damn you's a sexy bitch


sexy berit hoppar över big mama vattenpölen, grr pussycat ;)


stek_biff_brud ;)

13 april

Var gosse trött imorse. Var så jävla nära på att somna om men mamma kom och satt sig på mig, så blev pigg. Fixade mig och drog till skolan. Har suttit och läst. Haha, har haft sjukaste vikarien ever. Så jävla sjuk, fan så ful. Vid tio hade jag, Elina, Marcus och Isac nationella iaf. Gick väl sådär. Efter det drog jag och Elina på stan iaf. Tittade skor till.. "balen". Haha, låter sjukt töntigt att skriva så. Men aja. Skit samma, hittade massa fint. Men kan inte köpa nånting än, eftersom jag inte är helt 100 på klänningen. Sen ska jag kika lite på have2have.se osv. Vid halv två for vi hem iaf. Har fixat mina naglar och sen kom Kim hit så jag satt och drack kaffe med han och Adam.

Nu tänkte jag gå och läsa papprerna från polisen.
pusss

<3

emil är bäst! <3

Öjebyn ~ 2010

Tänkte bara lägga upp dom få bilder jag fotade där borta -


fett ful bild, men jao. Var i rosvik där iaf.








haha försöker lifta ;D




vi var sugen på godis, så vi köpte en tårta :D hehe, den var dock inge god.

12 april

Ja.. Det är ju bara att ignorera mina tidigare damp inlägg. Hänt lite cp saker bara. Nånå.

Idag har jag bara varit på en lektion. Försov mig, och efter lunch orkade jag inte vara kvar. Var så ledsen, men sen, efter ett tag fick jag reda på en sak och blev så jääääävla sur. Shit. Gick och la mig i soffan och kika lite tv. Sen efter maten for jag till Elina. Berättade allt och blev sur igen, men fick avreagera mig på henne och det var gode skönt. Sen vid halv tio hämtade mamma mig och då hoppade jag i duschen.

Nu ska jag lägga in bilderna från öjebyn, sen ska jag torka mitt hår.
puss


schteeek

;@ ;@

stööööööööörd,

taack så jävla mycket -.-

Your words in my memories are like music to me

Igår blev det ingen kotte. Dum Marcus.. Vi lämnade Öjebyn klockan nio iaf. Jag satt bak med bimbo, kul. Hennes blöta tassar över hela mig typ. Kan ju inte säga att det var en rolig bilresa. Första halvtimmen cp grät jag där i baksätet. Känns ju lagom kul. Sen gick det över, men när vi var typ 45 minuter från Gällivare stannade allting lixom bara. Vet inte riktigt vad som hände, allting bara försvann. En fråga, som jag todde jag visste svaret på, en fråga som jag ställde bara för att. Men fan så fel jag hade. Jag visste inte vad jag skulle göra. Ville bara skrika stanna och hoppa ut ur bilen och lägga mig ner. Jag insåg att allting bara var en lögn, en fet jävla lögn. Och fan, det gjorde ont. Så jävla ont. Var ännu jobbigare att hålla inne allting. Sitta där och kämpa så jävla mycket. När jag kom hem ville jag bara springa upp på mitt rum och slita sönder nånting och lägga mig i sängen. Men nej, det kunde jag inte. Var ju självklart tvungen att prata med mamma ett tag. Sen gick jag upp, satte på en depp lista och bara stirrade och skakade. Efter ett tag somnade jag och när jag vaknade imorse gjorde det fortfarande lika ont. Men jag ska inte bry mig, nej. Det ska jag inte! Ska vara så jävla obrydd.

I will never bother you,
I will never promise to.
I will never follow you,
I will never bother to.
Never speak a word again,
I will crawl away for good.

värdelöst

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan         fan vad ont det gör       fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fanfan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

11 april

Egentligen skulle jag varit hemma i Gällivare idag. Just nu typ. Fast så är ju inte fallet. Är kvar i Öjebyn och var först tänkt att åka hem imorgon. Men vi fick skjuts av någon så det blir att åka bil hem ikväll någon gång. Känns ju bättre det än att sitta på någon jobbig buss. Och betala 150 kr typ.

Har iaf varit skönt att komma bort från Gällivare. Har nästan inte varit hemma där på hela lovet. Skönt! Igår på morgonen kom Petra hit. Så hon har varit här tills idag. Var till en början roligt igår. Satt och spelade kotte och hade as kul. Sen gick jag och Elina ut på en promenad och då brast ju allt. Vi två satt och as böla på en väg mitt i natten i nästan två timmar. Var ett gäng kallt. Och vet inte hur många cigg som gick åt. Men det var jävlig skönt att bara få sitta och prata och gråta. När det kändes som att det inte fanns så mycket mer att säga och att tårarna tagit slut för stunden gick vi in. La oss i sängen och somnade efter ett tag.

Idag har det varit as fint väder här. Solen har stekt på som tusan. Nu börjar det dock bli lite kallare. Fast det gör väl inte allt för mycket. Ska ändå spendera resten av kvällen i en bil. Fast innan vi drar ska vi spela kotte. För det har faktist marcus lovat nu!

Puss alla sööööta :)

9 april

I förrgår for ju då jag och Elina till Rosvik. Var dock jävligt drygt där. Man började ju ångra att vi inte for till Öjebyn direkt. Men nåja. Vi överlevde kvällen med chips och dipp, film och cigg. Igår skulle vi ta bussen in till Öje halv fem. Men eftersom vi hade med Diva fick vi inte åka. Helvetes jävla busschafför. Katig som fan, dryg jävel. Vi satt kvar på hållplatsen och försökte lifta. Men ingen stannade. Men efter typ 40 min kom en annan buss som vi fick åka med. Kom till Öje vid sex typ. Gick och handlade osv. Sen vid nio gick vi och mötte Johanna. Och direkt vi kom innanför dörren kom Marcus hit också. Sen när han for spelade vi buzz osv. Tog det lugnt bara.

Idag vaknade vi före 12 nångång. Gick upp och fikade och nu håller vi på att fixa oss. Ska in till stan en sväng. Dom ska köpa en present till deras pappa. Ska också möta Ida och få min laddare som jag har glömt i Rosvik. Fan trodde inte jag skulle kunna ha mobil på 100 år. Nåja. Det löste sig.

Nu ska jag gå på toa och snåla med toapappret. Eftersom vi glömde köpa igår, och vi fick leva på en halv hushållsrulle -.-

puss :)

-

Tonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
and know the stars are
holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight





innan jag hoppar i säng tänkte jag berätta vad som hänt idag. sen slog det mig att det inte hänt nånting särskilt alls. For till jocke, var där ett tag, sen for jag och ida till henne. vi började med världens träningspass där. Började först med sånna där hantlar. Sen försökte vi göra armhävningar, gick ju åt helvete. Sen gjorde vi situps och sen la vi oss på golvet och lyfte sån där stång. Var skit stolt att man klara tolv stycken. Fan trodde ju stången vägde 20 kilo. Men eh, nae. Tydligen vägde den bara 10. Men så går det. Alla vet att jag är biff, ojoj. Tröjan går alltid sönder när jag spänner mina biffmuskler. Shitshit.

Nånå. Nu ska jag hoppa i säng och titta lite sex and the city och sova. Fan upp vid åtta imorn.
puusussus

6 april

Innan jag börjar skriva nånting måste jag bara använda ctrl c och sedan ctrl v. Måste nämligen visa vad min fina vän johanna har skrivit i sin blogg :
Sen for vi ut på äventyr, och man hinner bara komma till stan, så är det världens sak som händer i stan, tjejer hade bråkat och slagit varandra och haft sig, haha när vi for och pratade med en av dom som hade varit med i det, säger inga namn. Så kommer polisen bakom oss jag sitter och skriker där bak "wohoooo det där är min flicka som kan bråka" hahaha sitter elin och försöker få rutan upp och säger " johanna min ruta är öppen och vi har polisen bakom oss" ursäkta mig men tycker det är sten coolt att tjejer har blivit så tokiga att dom står utanför statiol och slår ner varandra...
Ja jävlar, den där Johanna Lass alltså.

Nåja. För övrigt är jag rätt så jävla glad just nu. Blir nämligen att åka iväg imorn! Fyfan vad härligt. Kommer hem på söndag och jag gissar att det inte kommer bli någon uppdatering. Fast man vet ju aldrig. Nu ska jag börja packa lite. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha med mig.
PUSS!!!


en bild från sist vi var där :)

"44 frågor du troligtvis aldrig fått på en gång!"


1. Det första du tvättar i duschen?
håret

2. Gillar du kaffe?
jaadå

3. Hur mår du just NU?
bra, sur om inte annat

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
har ingen crush ;o ;b ehehe

5. Berätta om din senaste dröm.
ja alltså, drömde två drömmar, i ena blev jag våldtagen och andra orkar jag inte förklara ;D

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
säkert (a) haha

7. Vad vill du ha just nu?
sommar!

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
har jag säkert

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
l-l-lick it

10. Använder du smileys?
ahvisst

11. Har du träffat någon kändis?
jo

12. Gillar du keso?
aldrig smakat ;o

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
tonight ;D;D

14. Hur många länder har du besökt?
norge och finland (a) och sverige då

15. Är dina föräldrar stränga?
vet inte, ibland kanske :o

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
haha kanske men tror inte jag hade vågat..

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
naee

18. Brukar du hyra film?
nej

19. Var kommer du vara på lördag?
öjebyyyyn ;D;D

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
när hände det?.. (a)

22. Vad åt du till lunch?
ingenting

23. Har du lockigt hår?
nej,

24. När grät du senast?
igår

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
hahah jaa ;(

26. Favoritårstid?
sommaaaaaaaaar

27. Vem höll du senast i handen?
vet inte, elina säkert ;D hehe

28. Sover du med TVn på?
nej ;D

29. Tycker du att du är gammal?
nee, ;D

30. Är du mörkrädd?
hahah (a) ibland

31. Gillar du ditt liv just nu?
ibland

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
har jag säkert

33. Har du bra syn?
ne fan, sämst syn, ;/

34. Var är dina föräldrar just nu?
vet inte, antingen ligger dom och sover eller tittar tv

35. Vad har du på dig just nu?
underkläder, sockar, jeans, linne, tröja

36. Vad var det senaste du köpte?
toy ;D

37. Hatar du mer än 3 personer?
nje

38. Använder du sushipinnar?
neej

40. Äger du ett vapen?
nix ;b

41. Gillar du ditt hår?
nej!

42. Gillar du dig själv?
nej ;B

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
mamma d:

44. Hur ofta använder du MSN?
varje dag typ

-

hahaha, adhdfitta ;)

5 april

Igår tog jag en tidig kväll. Stängde av datorn vid ett redan tror jag. Anledningen var ju egentligen för att jag blev depp. Men man kan ju alltid låtsas som annat. Gick och la mig i sängen och deppade lite till, började kolla dagboken men slog av den rätt så fort. Sen somnade jag vid två kanske klockan var? Vaknade sen vid tolv imorse. Började fara hem vid tre och fan vad skönt att vara hemma måste jag säga. Direkt jag kom innanför dörren (nästan) hoppade jag i duschen, och tror aldrig det har varit så skönt att duscha. Har fixat klart mig och ska väl snart vara med Elina. Mysigt.

Nåja. Har inget mer att skriva, ska in på facebook lite snabbt.
puss

22.07

Nu är det inte länge kvar alltså!! Fan vad skönt. Just nu vill jag bara hem och duscha. Och ta på mig normala kläder. Less på att strosa runt i pappas xl tröja och ett par fula mjukisbyxor. Less på att ha håret i en knut, less på att gå helt osminkad och förjävlig. Less på att inte kunna gå ut och göra nånting. Less på att datorn är så seg. Ja, listan kan ju göras lång. Men en sak som är ganska mysigt är att det alltid är så jävla varmt och skönt här. Är ju inte så konstigt, men fan är mysigt.

Nånå. Idag skulle Ida fara hit. Men hon ville inte komma sen när jag sa att det inte går att köra skoter. Haha. Trodde hon skulle rädda min dag här. Nåja. Det gör ingenting. Har ju iaf en dator och massor med sociala människor på den. Sen har jag lite smsbuddies också. Jag överlever.

Nu ska jag spela, mahah.
Puss

Måste bara citera Zorba hära -"alltså.. dom där engla skämten är inte ens roliga, eller är det jag som är ute och cyklar?" hahahha, gull.

4 april

Underbart! Fick sova bort en bit av dagen idag. Somnade vid halv fyra nångång. Och vaknade först vid 11. Blev så jävla sur för trodde inte att jag skulle kunna somna om. Men visst kunde jag det. Halv tre vaknade jag igen och gick ut och satt i solen. Ganska så jävla fint väder är det här. Har hört att det var ännu finare i Gällivare. Fan vad bra. Snart är sommarn här! Sen dess har jag bara tittat tv och fortsatt titta film åde. Tagit det lugnt bara.

Just nu sitter mamma och springer runt i stugan och leker med Diesel och pappa tittar tv. Ska väl strax äta lite mat åde. Ta det lugnt resten av kvällen. Som vanligt. Finns inte så mycket att göra här. Allt folk är ju inne i byn, och jag har ju som 6km dit. Och tänker inte gå direkt. Så det får vara. Men snart far jag hem iaf. Är bara ungefär 20 timmar kvar! Fantastiskt.

Nånå. Nu ska jag spela combine och försöka läsa lite bloggar.
puss :)

3 april

Äntligen har mamma fixat internet. Trodde jag allvarligt skulle avlida här. Mina smartskaft till päron har nämligen glömt boxerkortet hemma, vilket betyder att vi bara har gratis kanalerna här. Alltså 1,2,4,6 och någon barnkanal. KUL! 6an är väl den enda som funkar. Men på dagarna är det alltid skit där. Tog inte med nog mycket filmer för att kunna nöta det heller. Förbannat. Men nu funkar internet iaf. Även fast jag inte kan använda bloglovin, msn, spotify, youtube eller bilddagboken. Segar förbannat mycket. Men är ju bättre än ingenting. Kan ju iaf nöta alla facebook spel. Wohuhhuhu.

Nånå. Måste ju säga att jag nästan är villig att gå 7km in till byn, och hitta någon som kan köra hem mig. Om inte annat får jag gå 6 mil hem till Gällivare. Är så lockande. Men tyvärr går det ju inte. Att gå 6km på skoterspår är inte det roligaste. Fast kanske borde stanna någon av det 100 människorna på skotrar som kör förbi här varje dag. Någon av dom borde väl kunna köra mig hem till Gällivare tycker man ju.

Aja. Nu snart ska jag ut och ta en gibb, sen ska jag spela combine eller något sådant. Kanske försöka komma in på spotify så jag slipper lyssna på mamma och pappas skit program.
puss

Kan ju säga för en tredje gång innan jag avrundar - Grattis pigan. Saknar dig, and u know i love u (v

2 april

Men god morgon dåva. Hur trött var jag inte imorse på en skala? Pappa kom och väckte mig för tjugo min typ. Inte så jävla roligt måste jag säga. Men måste man så måste man. Ska väl annars börja fara snart. Jag ska bara stoppa på en buff, sen är jag så gott som klar. Måste byta telefon också, eftersom pappa inte hitta 12wolt sladden till min samsung. Så måste ha min äckliga dåliga ericsson. Kommer kännas konstigt, mest med tanke på att den inte har touchscreen. Nånå. Har inte så mycket mer att skriva, ska gå och fixa med telefonerna nu. Och som den snälla människan jag är kan jag önska er en glad påsk! :) hehe.
pusss

this made me kinda happy :)

en lista innan jag hoppar i lådan (a)

Ta fram din mobil och var ärlig.


HAR DU PUSSAT NUMMER 17? eveline lindenhall, nej, det tror jag inte ;D
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 28? ida, bästavän
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 32? johan burck, när skolan börjar antar jag ;D
ÄR NUMMER 18 SÖT? fanny bostedt, jadå
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 23? frida johansson, säkert blyg eller nått ;D hehe
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9? crille, genom zorba typ?
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN? anton larsson, nej
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 20 NÄSTA GÅNG? firren, ehjadu, vet inte.
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 10? elina, jaadå :)
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 5? broberg, nej
VAD PRATAR DU & NUMMER 30 OFTAST OM? jesper henriksson, haha eh typ,, cigg? x)
KÄNNER DU NUMMER 19? fanny kyrö, inte så mycket nåmer ;S
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM? bror, javisst 
VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION? caroline sundqvist, typ..bekanta ;o
HAR DU KÄNSLOR FÖR NUMMER 36? josefin köhler, nej
TYCKER DU NUMMER 13 ÄR SÖT? emil johansson, javisst

I wish you were here with me

Sjuk dag. Skrattat åt ingenting. Sen blev jag jävligt sur. Kul. Eh nae. Det har gått över nu iaf. Som tur är. Hade ju varit lite jobbigt annars. Har iaf varit med Elina idag. Vi gjorde typ ingenting. Vid halv elva for vi hem. Har duschat och haft ganjaman på repeat hela kvällen. Eller hela dagen rättare sagt. Fast för tillfället nöter jag tonight. Ifall någon var intresserad.

Ska gå in på facebook och nöta combine som är bästa spelet ever. Sen ska jag packa lite. Eftersom jag gör som dom flesta andra gällivarebor och drar till byn imorn. Ska faktist bli ett gäng skönt att komma bort lite. Slippa gällivare för en helg, + alla jävla tankar osvosv. Bara ta det lugnt ett tag. Nånå. Combine nu.
puss!

i'm your ganjaman, ouh

lalala, nöter sönder låten jao.

Tänkte bara visa en grej, thiih.

lite gulligt var det allt! :)

1 april


puff marijuana, puff marijuana ;)

Nu kommer feting bildregnet här. Sa att jag skulle fota allting vi gjorde, och det gjorde jag.. Nästan iaf.
En dag med elina dåva -




vi gick till coop och köpte godis och gick in på frasses och stökade ner - som vanligt.


fick dö ont i magen efter godisarna så gick och dog lite på bordet
(ignorera min fiiina gula hårfärg, fan silverschampoo är beställt)


vi gick in på toa och fota soeta bilder :)


gick ut och tog en gibb


berit


hade högläsning från någon mongo bok :G


till sist åkte vi bil.

kuuuuuuul, ett gäng ovärda bilder men wtf. glömde dock fota när vi var hos palle och när vi gick hem. men skit samma ;D nu ska jag dra på mig lite kläder yo.

pusss

l-l-l-lick like a lollipop

Har varit en kort dag idag. Vid sju for jag och var med Elina. Sen vid 9 typ var vi med Marc och Tompi. Vi drog några varv runt stan. Är ju helt omöjligt att åka bil med dom. För det första kan dom aldrig välja en låt, byter låt hela tiden. Sen idag, hade dom as varmt i bilen, sen när man klagar på att det är för varmt höjer dom ännu mer. Sen for vi mot sandviks hållet och då när det var som en bastu i bilen hissade dom ner alla rutor och körde typ 100 på världens guppigaste väg typ. Kul. Vid tio for vi till Palle iaf, satt där och gjorde ingenting. Vid 11 nångång började jag och Elina hem! Väldigt hurtigt om inte annat. Tog mig typ en timma och 10/15 min att gå. Från sjukhuset och hem till mig. Shit. Helt slut i benen. Är ju tur jag inte tänker vara med på skidsaken vi har imorgon, som vi har varje år.

Nånå. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen hoppa bums i säng. Fryser som jag vet inte vad. Bilder kommer imorgon. Varit flitig och fota idag. Yeay.
Pusss
RSS 2.0