-

29 september

Idag har hänt allt och ingenting ungefär. Först var det skola med UF-möten bara. Tjugo över två fick vi sluta och då knata jag och Erica ner till Andres, det kom lite folk dit och chilla bara. Sen gick han, jag och Erica upp till Eddie och satt hos han ett tag, chillade bara där också. Sen följde jag och Erica med han på gymmet och efter det gick vi hem till han igen och lagade lite käk och käka osv. Halv tio tog vi bussen hem och när jag kom hem öppnade jag mitt paket från Nelly. Mina älsklingar hade kommit, sweeet! Sen efter det kunde jag inte hålla mig från att äta några plättar. Är sjukt tjock i magen nu känner jag. Hihi.

Imorn är jag ledig och det känns förjävla skönt, få sova ut osv! Har ju planer på att käka pizza imorn också. Najs! Måste bara hitta någon att dela pizza med. Höhö. Ajaa. Nu är jag sjukt trött så jag ska läsa lite bloggar och sen somna till ett avsnitt oth.
PUSSPUSSPUSSPUSS


från igår.. heheh jag var klant


ellen fläta mitt hår, hiih


mina älsklingar ♥

.

söta bilder :)

Dag 17 – Mitt favoritminne

Har för många för att kunna välja! :)

Dag 16 – Min älsklingsmat

friterade kycklingbitar och tacos!! :D

Dag 15 – Mina drömmar

Det enda jag kan tänka på är att flytta någonstans, bort från det här samhället.

blåmärken..

Asså det här är helt sjukt! Jag har typ en miljard blåmärken. Ett sjukt stort på knät och lite små här och där över hela benen. Sen har jag ju mitt gigantiska vid armbågen. Sen har jag ett bitmärke som blivit ett blåmärke och sen är armen täckt från armbågen och neråt. Det här är inte okej. Det gör fan sjukt ont! Det roliga är att jag bara vet tre av dom, tre av minst 10 st.

Ja.. Man kan ju undra varför jag bloggar om blåmärken egentligen.. Sjukt. Vem fan bryr sig egentligen? Ne hojj. Nu ska jag hämta fett med vatten och sen blir det oth! WOHOW. 
puss

om igår;

For till Erica vid sju. Satt hos henne och gjorde ingenting, satt i hennes säng och pratade bara. Sen vid tio eller något gick vi mot Sibylla och mötte Ogge, vi gick till Hanzon och satt där en sväng. Sen gick vi till statiol och köpte cigg och träffade Kasper och några och pratade med dom en sväng. Sen gick vi mot Oliver vart det var folk. Vi satt där och hade det trevligt bara. Vid fem tog jag, Ogge, Erica och Frida en taxi till Ante vart det var tre andra också. Jag la mig och sov och sen väckte Erica mig kvart över sex och då gick vi till bussen och åkte hem. Var så sjukt trött så jag somnade direkt. 

bäst bild

Vaknade sen vid fem idag. Gick ner och åt min halva pizza som blev kvar från igår. Just nu sitter jag i sängen och känner mig sjukt slö. Tänkte slå igång lite oth och sen ska jag försöka ta mig till duschen och sånt. Kanske göra min psykologiläxa också. Lär väl inte hända nånting idag. Bara chilla. Sweet :)


just nu


jag är snäll och bjuder på två sjukt fula bilder :)

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Först så vaknade jag upp i gårdagens kläder vilket var: leggins med fejkskinn på, vitt linne, spetstshirt, väst, nitbälte och underkläder och sockar.
Sen efter duschen bytte jag om till: pyjamasbyxor och kofta
Och när jag drog iväg och hämta pizza blev det: adams gamla tjocktröja och mjukisbyxor
Sen blir det ett till ombyte men jag vet inte vad än, lutar mot nå leggins och nått linne eller så :)

om fredag:

Igår var en bra kväll! En kul sådan också. Det började med att jag hoppade på bussen till Elina, satt där en halvtimme ungefär och chillade bara. Sen gick vi över till Andres och där var Erica också. Jag och han körde lite beerpong och självklart vann jag ;);) Efter det satt vi bara ett tag. Lisa kom också. Sen drog vi till Savvo vart det var lite folk. Satt där och var social och efter en stund for hela bunten till Ante vart det också var några stycken. Där blev vi kvar hela kvällen och hade kul bara. Minns inte när jag somnade men meningen var att jag och Erica skulle ta halv sju bussen hem, men inte har man ju hört larmet så jag har sovit på en liten soffa hela natten. Det känns ju i ryggen idag vill jag ju lova! 

Vaknade sen imorse vid nio ungefär. Låg kvar och chilla och mådde dåligt tills kvart över tio då jag och Erica paltade iväg till bussen. När jag kom hem kollade jag min facebook (som förövrigt hade tre facerapes -.-) och sen somnade jag och vaknade upp tre ungefär. Har duschat och sånt nu, så nu tänkte jag fixa nå käk. Är sjukt hungrig.

elina tog bara fula bilder på mig, men kan väl bjuda på en. hihihi

färdigfixad! ;)


haha.. pappa var i farten

Är förövrigt helt black 'n white idag. Bara mina underkläder som är annan färg, HIHI. och mitt hår då :)

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har bara bestått av regn, skola och allmänt chillande. Sen självklart sova, äta, kissa och bajsa! :) hihihi

23 september

Hade en lektion idag. Eller egentligen två, men jag tänker tyvärr inte ha idrott i spöregn. Så jag for hem tio över elva, la mig i sängen och chillade och sen typ halv ett somnade jag och sov till tre. Mamma kom in med mina ringar som kommit, dock inget halsband.... Bajs. Efter det hoppade jag i duschen och nu tänkte jag blåsa håret och dra fram lite kläder och sen blir det väl lite fix.

Sen drar jag till Elina och är rolig med henne.
Hihi kult.
pusssss


sämst bild -.-

Jag samlar kraft och fyller upp min lunga

Och det är inte det att min blick har blivit kall,
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor så tunga? 


jadu...

Vad säger man? Vinterns första snön håller precis på att falla från himlen, är en plus grader ute och det suger! Vill verkligen inte ha vinter.. Deprimerande. Förövrigt har jag suttit hos Erica och chillat bara. Just nu ligger jag i sängen och fryser och tänkte sova, är sjukt trött. 

först lite godbitar från stylebytyra :) (a)


mummaaa

Dag 12 – I min handväska

Just nu är det:

- smink
- börs
- ansiktskräm
- psykologiläxa
- busslista
- schema
- nån smurfgrej, hahah
- nagelfil
- vaselin
- en penna
- deo
- nån random nyckel som crille kasta in
- hörlurar
- piller
- tamponger
- sån där förkylningssak 
- plåster
- tändstickor
- två tändare
- snoddar
- spegel
- kam
- batteri
- nå typ "bakispulver"

22 september

Försov mig imorse. Ovanligt.. Det funkar inte för mig att börja åtta 4 dagar i veckan. Jag orkar fan inte kliva upp! Menmen, sånt som händer. Kom till skolan lite före nio iaf. Fick veta att jag skulle laga lax. Kuuul.. Det gick bra iaf. Efter skolan var jag mätt och inte så jätte glad, min lärare är nämligen efterbliven. For iaf hem och sen åkte jag med mamma till Konsum och hämtade ut mitt bord som hon beställt åt mig, sen drog vi till Djurmagasinet och sen förbi pappa en sväng. 

Påtal om att få grejer så fick jag mitt armband som jag beställde häromdagen. Skulle egentligen haft en silvrig korsring också som jag längtade jätte mycket efter, men mamma hade inte sett när jag länkade den åt henne så det vart ingen ring... ( :(:(:(:(:(:( ). Gick in igår för att kolla om den fanns kvar men det gjorde den ju självklart inte. Istället fick det bli tre andra ringar och ett halsband. 

Idag ska jag iaf fara till Frida igen bestämde vi igår. Måste prata lite med Erica först bara. 
Hihi.
pusssis


ska dock ha den på överarmen

.

21 september

Skola idag som vanligt. Tråkig dag. Lagade mat och sånt skit. Efter skolan drog jag och Erica på Ica och kikade. Helvete vad stort det var. Man tappade ju typ bort sig. Hehe. Efter det tog vi iaf bussen hem till Erica och vi gjorde inte så mycket. Lyssnade musik och sånt. Halv åtta tog vi bussen upp till Frida och var med henne. Vi svamlade på bara och sen fick Frida idén att färga mitt överhår. Så vi gjorde det också, nu är det lila/rosa. Ganska gulligt. Kommer nog dock sakna mitt röda, hann inte ha det så länge (igen..) så kommer nog färga tillbaka till det sen. 

Nu tänkte jag läsa lite bloggar innan jag sover. Börjar klockan åtta imorn igen. kuuul...
pusssssssspussss


hahahahah...bilden </3

sen tänkte jag bara visa mitt jättevackra blåmärke som gör jätte ont, är mörkare i verkligheten..

20 september

Shit vad fort det går. Snart är det ju jul och hela köret.

Idag hade vi iaf skolfoto. Jag fick verkligen inte försova mig imorse, men vad gjorde jag inte? Så jävla typiskt. Vaknade först vid sju och satt mig upp i sängen. Sen tänkte jag att jag ställer alarm på tio över och kliver upp då istället. Men smartass_amanda råkade sätta larmet på 06.10. Så jag sov vidare till 07.25 och bussen går kvart i åttta. Stressade som fan med smink/hår/kläder och smycken. Rusade iväg till bussen men missade den ändå. Inte så konstigt när jag började gå kvart i åtta. Mamma fick skjutsa mig iaf. Skolfotot blev som vanligt helt miffat. Fanns en normalbild men självklart kunde vi inte välja den eftersom Mio blundade just på den bilden. Aja, sånt som händer.

Har iaf precis kollat klart jag saknar dig. Och jag tänker inte ens kommentera filmen. Har gråtit iaf, mer tänker jag inte säga! Nu måste jag iaf springa och kissa innan jag kissar på mig. Sen får jag se vad jag hittar på. Har länge funderat på att fixa om min fula design men jag är för lat.
hhihi, puss


Dag 11 – Mina syskon

Min fina bror!


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

- Mina norrbottenmjukisar
- Skolhoodien
- Mössa

Var sjukt sliten idag! :)

18 september

Nadja om JATACK!!:
Så du hittade lite skor :) Snygga som fan!

Svar: Jaaa, fast tyvärr var dina godbitar inte kvar :( hojj vad jobbigt det är, fel att vara rik :) 



Har haft en fettodag med Erica idag. Började kolla jag saknar dig, sjukt dåliga skådespelare men filmen ska vara bra mot slutet. Jag hann dock bara se typ 40 minuter av den eftersom jag var tvungen att dra till bussen. Får fortsätta kolla den sen. Inte just nu iaf. 

Annars så har jag världens träningsvärk i armarna, typ vid axlarna nästan. Sjukt jobbigt. PLus att jag har fetaste blåmärket just ovanför armbågen från mitt och Mattis lilla slagsmål igår. Råkade damma armen i bordet rätt så hårt. Kan inte stödja på armen, inte okej..

Förövrigt är det sjukt jävla kallt ute. Det märks att det snart är vinter här i vinterlandet. Längtar inte.. Nu har jag iaf myst ner mig i min varma säng och tänkte slå på ett avsnitt oth och sen sovelisova så man orkar upp imorn.
pusspuss


Dag 09 – Min tro

Jag tror inte på någon gud eller något sånt, men jag tror på ödet!

om igår;

Tog bussen till Linea och satt där en sväng med hon, dd och Erica. Vi pratade mest och sånt. Sen gick jag och Erica till Nadja vart Kebab och Crille också var. Efter en stund tog vi bussen upp till Robbe vart det var fullt i folk. Vi satt där någon timme för vid elva kom snuten (igen -.-) och skickade ut alla. Vi stod ute på gården ett tag och sen gick vi till Frida och satt där istället. Kvällen blev väl inte så där skit kul, men den funka väl. Halv sju hoppade vi på bussen iaf och jag somna kring halv åtta eller något. Vaknade upp halv fem och sen dess har jag inte gjort ett skit. Känner mig sjukt sliten osv. 

Ska ta och byta kläder nu iaf.
puss


JATACK!!

Köp gärna nånting av det här åt mig!! ;)
från: nelly.com


Om fredag;

Igår var kul! Var i skolan två timmar. For hem och chillade ett tag och sen började jag fixa mig och sånt. Lagade lite käk och sen drog jag till Erica. Crille kom dit också och vi satt där en sväng. Sen gick vi till Titti och där var Ida också. Vi pratade och sånt bara, sen började det droppa in rätt mycket folk. Sen vid elva körde Micke upp mig och Erica till Malmberget och vi + massa andra gick till Robbe. Vi var väl 20 pers där kanske. Hade kul. Jag blev lite damp där en sväng men sånt man får ta. Polisen kom dit iaf en sväng och skickade ut folk. Vi stod ute ett tag och sen gick några tillbaka till Robbe och senare mot morgonkvisten försvann en efter en. Jag, Erica och Andres var dom enda som var kvar, efter ett tag kom Kebab tillbaka också. 

Vi satt vaken till fem ungefär. Vi tänkte ta halv sju bussen hem så jag och Erica la oss i soffan och sov. Jag kunde typ inte sova för det var så trångt så jag smet in i Robbes rum och sov med Kebab. Vaknade sen på morgonen vid 10 att Erica kom och väckte oss. Halv elva tog vi bussen hem och sen dess har jag sovit. Vaknade för en timma sen och har precis duschat.

Nu ropar mamma att maten är klar så ska gå ner och käka och sen dra på mig lite kläder.
puss


färdigfixad!

Har precis fixat klart mig, ska bara sätta på lite ringar och armband och sånt, det är jag redo! 
Just nu håller jag på att fixa lite krubb, och sen sticker jag till Erica, sweet ;)
puss


Tänkte bara visa en bild på min nya polare jag fick i lördags ;)

naaw :')

Dag 08 – Ett ögonblick

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, så det får stå tomt.

15 september

Försov mig imorse. Var så sjukt jävla trött så det var helt sjukt. Men kvart över åtta klev jag upp iaf. Drog på mig lite slitiskläder och sånt och sen drog jag till skolan. Käkade frukost och sen målade jag lite och de. Halv tre fick vi sluta och då drog jag och Erica hem hit. Jag bytte om och sminkade mig och sen käkade vi tacos. Pappa kom även hem med min mobil, eller eftersom geracom hade slarvat bort min så fick jag en helt ny. Känns sjukt bra!

Mamma skjutsa oss sen till Erica iaf och hon bytte om osv och sen tog vi bussen upp till Andres. Hjälpte han med att flytta ut möbler och sånt. Oliver kom också dit efter ett tag. Vid nio skjutsade Oliver mig och Erica till henne. Stod ute och pratade med Crille tills klockan tio då mamma hämtade mig.

Nu ligger jag nuduschad och härlig i sängen. Är sjukt jävla trött så jag tänkte sova nu, först måste jag bara ladda ner program till mobilen, sweet.
pusss

.

en liten lista bara

- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? -
Hur lång är du? -
Hur mycket väger du? -
Har du några piercingar/tatueringar? -
Vilken skola går du på? -
Vad vill du bli när du blir äldre? -
Är du singel? -
Har du syskon? -
Vars bor du? -
Är du nöjd med dig själv? -
Vad tror du andra får för intryck av dig? -
Din favoritmaträtt? -
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? -
Din naturliga hårfärg? -
- SENASTE -
Som ringde dig? -
Som smsa dig? -
Som du smsa? -
Som du kramade? -
Som du kysste? -
Som du slog? -
Som du bråka med? -
Som massera dig? -
Som du dela dricka med? -
Missade samtalet? -
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? -
Hur många har du haft sex med? -
Hur många gånger har du varit kär? -
Har du blivit dumpad? -
Har du dumpat någon? -
Är du romantisk? -
Kärlek vs sex? -
Ditt längsta förhållande? -
Har du haft ett kk-förhållande med någon? -
Vad faller du för hos killar? -
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? -
Har någon varit otrogen MED dig? -
Har någon varit otrogen MOT dig? -
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? -
Vad använder du för preventivmedel? -
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? -
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? -
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? -
Parfym? -
Kjolar? -
Klänningar? -
Hoodtröjor? -
Hårmousse? -
Hårspray? -
Klackskor? -
Body spray? -
Rouge? -
Foundation? -
Ringar? -
Mössa? -
Hårband? -
Nagellack? -
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? -
Har du druckit alkohol? -
Röker du? -
Snusar du? -
Har du druckit så mycket att du spytt? -
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? -
Har du tagit droger? -
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? -
Har du strulat med en främling på fyllan? -
Ljuger du ofta för dina vänner? -
Har du tagit en väns pojkvän? -
Har du varit otrogen? -
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? -
Har du hotat någon? -
Har du mobbat någon? -
- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? -
Saknar du? -
Vill du träffas just nu? -
Umgås du mest med? -
Stör du dig på? -
Ringde du senast? -
Skrev åt dig senast på facebookchatten? -
Vem puffade dig senaste på facebook? -
Vem skrev du senaste med på msn? -
Vem kommer du träffa imorgon? -
Vem har du inte träffat på längre? -
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? -
Festar mest av dina vänner? -
I din klass umgås du mest med? -
Är snyggast i klassen? -
Hamnade du senast i grupp med i klassen? -
Skulle du vlija se ut som? -
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? -
Är du glad just nu? -
Har du en hund? -
Har du en katt? -
Har du varit utomlands nångång? -
Har du svarat ärligt på alla frågor? -
Är du blyg? -
Ska du ta körkort? -
Ska du tatuera dig/pierca dig? -
Vill du har barn? -
Hade du kunnat adoptera? -
Hade du kunnat adoptera bort? -
Har du en egen dator? -
Går du i högstadiet? -
Går du på gymnasie? -
Är dina föräldrar skilda? -
Mår du bra just nu? -
- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? - 17
Hur lång är du? - 164,5
Hur mycket väger du? - just nu vet jag inte faktiskt
Har du några piercingar/tatueringar? - ja
Vilken skola går du på? - välkommaskolan
Vad vill du bli när du blir äldre? - jag har ingen aning
Är du singel? - ja
Har du syskon? - ja
Vars bor du? - malmberget
Är du nöjd med dig själv? - nej
Vad tror du andra får för intryck av dig? - typ störd/korkad? haha
Din favoritmaträtt? - tacos :D
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - massor!
Din naturliga hårfärg? - blond
- SENASTE -
Som ringde dig? - tobbe
Som smsa dig? - david
Som du smsa? - david
Som du kramade? - hm.. minns inte
Som du kysste? - diesel :D
Som du slog? - jag vet inte
Som du bråka med? - liam
Som massera dig? - oj, vet inte, mamma säkert
Som du dela dricka med? - erica måste det väl va
Missade samtalet? - rille
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - nej
Hur många har du haft sex med? - ..
Hur många gånger har du varit kär? - 1
Har du blivit dumpad? - nej
Har du dumpat någon? - ja, oseriösa förhållande dock
Är du romantisk? - nja
Kärlek vs sex? - kärlek med sex
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - nja
Vad faller du för hos killar? - tatueringar, haha, sen sättet dom är på
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - nej
Har du gjort nånting med någon som var i ett förhållande? - ja
Har du varit otrogen? - nej
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - ja
Vad använder du för preventivmedel? - p-piller
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - när man känner sig redo
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - oj, jag vet inte, finns mycket fint
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - ja
Parfym? - ja
Kjolar? - nej
Klänningar? - nej
Hoodtröjor? - ja
Hårmousse? - ibland
Hårspray? - ja
Klackskor? - ibland
Body spray? - nja, händer väl nångång
Rouge? - ja
Foundation? - ja
Ringar? - ja!
Mössa? - ibland
Hårband? - nej
Nagellack? - ja
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - ja
Har du druckit alkohol? - ja
Röker du? - ja
Snusar du? - ibland
Har du druckit så mycket att du spytt? - ja
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - nej
Har du tagit droger? - nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? -ja
Har du strulat med en främling på fyllan? - ja
Ljuger du ofta för dina vänner? - nej
Har du tagit en väns pojkvän? - nej
Har du varit otrogen? -nej
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - ja
Har du hotat någon? - ja
Har du mobbat någon? - ja
- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - elina, erica, crille
Saknar du? - många
Vill du träffas just nu? - många
Umgås du mest med? - erica
Stör du dig på? - många!!
Ringde du senast? - ida
Skrev åt dig senast på facebookchatten? - niklas
Vem puffade dig senaste på facebook? - vet inte
Vem skrev du senaste med på msn? - ingenaning
Vem kommer du träffa imorgon? - klassen iaf, sen vet jag inte
Vem har du inte träffat på längre? - dom i lycksele
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - erica!
Festar mest av dina vänner? - erica
I din klass umgås du mest med? - erica
Är snyggast i klassen? - jadu :o
Hamnade du senast i grupp med i klassen? - ellen
Skulle du vlija se ut som? - vet inte riktigt
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - ja
Är du glad just nu? - nej
Har du en hund? - nej
Har du en katt? - jaa
Har du varit utomlands nångång? - norge/finland (a) haha
Är du blyg? - beror på
Ska du ta körkort? - ja
Ska du tatuera dig/pierca dig? - ja, mera
Vill du har barn? - ja!
Hade du kunnat adoptera? - absolut
Hade du kunnat adoptera bort? - nej aldrig
Har du en egen dator? - ja
Går du i högstadiet? - nej
Går du på gymnasie? - ja
Är dina föräldrar skilda? - nej
Mår du bra just nu? - nja

Dag 07 – Det här gör mig glad

Vänner, familj, min diesel, presenter, pussar/kramar :)



ida om Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig:
vaaad fint! :D

Svar: Ja, visst är det :)


Dag 06 – Min dag

Skrev precis min dag :)

13 september

Haft som vanligt skola idag. Slutade halv ett och drog till Erica då. Vi kollade film med hennes syster och efter ett tag kom Andres och joinade vårat filmtittande. Måste bara få skryta lite också, jag bärde han på ryggen inne ett tag och sen ner för två trappor ;) biff_tjej eller vad. Sen vid fyra nånting drog han hem och Erica lagade lite käk till hon och mig och sen drog vi på dollar och sen coop. Fick med mig lite roliga saker, bland annat svart hårfärg. 

Vid åtta kom mamma och hämtade mig. Hon färgade håret på mig och sen färgade jag mitt löshår. Hoppade i duschen och sånt sen. Nu har jag precis bytt sängkläder så kommer sova gudomligt inatt! Är sjukt trött också så jag kommer nog slocka snart. Måste bara torka mitt hår först.
pusssss

hur kommer det sig..

hur kommer det sig att jag fortfarande bryr mig så mycket? hur kommer det sig att det fortfarande kan göra mig så illa att jag vill lägga mig ner och sjunka genom jorden? hur kommer det sig att det fortfarande får allt att stanna till, hur kommer det sig att det fortfarande gör lika jävla ont efter allt som varit, efter alla nedgångar som varit, när jag faktiskt släppt så mycket, hur kan de då komma sig att det där sitter kvar som berg, när delar av det andra har försvunnit, varför sitter det kvar när det borde vara det som försvann?


orkar inte det här igen..
gonatt.

Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig

Värd dag!

ber1t om Dag 04 – Det här åt jag i dag:
MEN BLÄÄÄÄH!!!!

Svar: KÄFT BERIT!! 



Igår var väl en helt okej dag. Hände inte så jätte mycket. Satt hos Erica till typ tio. Då kom Ogge och Mackan och någon annan och hämtade upp oss. Skjutsa oss till elevhemmet och satt där med massa folk en sväng. Sen drog jag och Erica ut och åkte bil med Matti, Sabina, Chrisse och någon annan kille. Åkte runt lite hit och dit hur länge som helst. Sen vid tre eller något skjutsade dom mig till Tobbe vart det var lite folk. Satt där ett tag. Sen nångång gick jag, Oskar och Jeppe hem till Elin och vi alla sov i hennes lilla säng. Vaknade sen vid ett och då fick mamma hämta mig. När jag kom hem käkade jag och sen la jag mig i sängen och somnade. Vaknade sen upp halv åtta och då hoppade jag i duschen och slängde på mig kläder och sen tog jag bussen till Erica och var med hon, Ida och Crille. For hem redan vid tio och nu sitter jag i sängen och är sjukt trött. Hur nu det kan vara möjligt. Skönt att jag börjar först tjugo över ett imorn. SWEEET ;)

Nu ska jag fortsätta kolla toystory 3. Hihi. Puss

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 03 – Mitt älsklingsdjur

Har väl inget direkt "älsklingsdjur" men tycker om kissekattisar, speciellt min :)


Om fredag

Fy helvete vad kul det var igår! Det började med att jag for till Erica och vi satt där till halv åtta. Då drog vi till Agge och hinka lite vin och tagga till. Efter ett tag kom Ogge, Gurra, Jonas och Eva dit också. Vi satt där ett tag, tills tio typ eller något. Då fick vi skjuts till Nadja vart det var en hel drös med folk. Hade sjukt roligt, träffade fint folk och skakade rumpa som fan! Hihi. Träffade tre bröder som var trevliga, såg imorse att jag hade döpt en av dom på mobilen till Matti red. HAHA, gissar att det var han med rött hår då. 

Nånå. Nu ska jag börja fixa mig och sånt, sen ska jag väl dra till Erica.
puss


what if..

Dag 02 – Min första kärlek

Komplicerat är allt jag tänker säga just för tillfället!

Dag 01 – Om mig

Behöver inte skriva något här eftersom jag nyligt gjorde det :)

8 september

Var sjukt trött imorse. Ville verkligen inte kliva upp. Men jag gjorde det och åkte till skolan. Fick frukost och sen har jag målat hela dagen. Som vanligt har jag färg överallt. På kinden och armarna + händerna då. Fint. Har fått bort det mesta iaf. Slutade halv tolv men fick vänta en timma tills bussen gick. For hem och chilla lite. Nu har jag fixat mig lite och ska strax åka till Ida. Sen vad som händer senare får vi se.
puss


Kör en sån här än en gång :)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mitt älsklingsdjur
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Dessa människor dras jag till
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mitt älsklingsdjur
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Dessa människor dras jag till
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner

,

Dag 25 – Den person jag senaste fick sms av + bild

David :)


(höger)

.

6 september

Helt okej dag idag! Hittills iaf. Först var det skola. Hade tre lektioner och slutade sen halv tolv. Skönt om inte annat! For hem med bussen halv ett och satt hemma ett tag. Sen följde jag med mamma på Dollar och efter det for vi till Alla tiders och fikade lite. Satt där rätt länge och sen drog vi hem. Nu sitter jag i sängen och chillar och lyssnar på regnet och funderar vilket håll jag ska gå idag. Har två frestande alternativ och kan fan inte bestämma mig vilket jag ska välja. KNAS I FABRIKEN!

Dag 24 – Någon som jag gillat under 2011

5 september

Hemskt jobbig natt. Har vaknat flera gånger och hostat och har inte kunnat sluta. Riktigt jobbigt. Klev iaf upp halv elva och fixade mig och sånt och sen skjutsa mamma mig till skolan. Hade lektion osv. Sen drog jag till stan med Ida, Isso och Putte. Erica kom dit också. Sen resten av dagen har jag bara chillat med Erica. Inte gjort något särskilt. 

Vid nio tog jag bussen hem och hoppade i duschen och sen färgade jag mammas hår + en bit av mitt löshår som jag inte har hunnit färga. Nu har jag precis käkat en macka och tänkte gå ut och röka och sen skölja ur färger från håret. Sen blir det att sova. Är sjukt trött och börjar klockan åtta imorn med psykologi!
puss

Det är värt att kolla!

.

4 september

Igår blev en dryg kväll. Fixade mig och sånt och sen drog jag och mötte Crille och Nadja och vi gick till Viktor. Kramades lite med Linea och sånt. Hihi. Hann stanna där en kvart kanske och sen gick jag till Elin vart Verro också var. Vi taggade till och sånt. Sen blev det massa jävla knas och allting slutade med chips och en film. Jag blev skit trött så jag for hem redan vid halv tolv. Tänkte åka till Dokkas, hade skjuts dit och så, men det blev inte. Istället somnade jag och vaknade jävligt pigg redan vid halv tolv. 

Nu har jag fixat mig och sånt och ska strax gå till bussen och möta upp Crille och Erica. Sen vet jag inte vad som händer.
puss


'

Dag 23 – Två saker jag inte skulle klara mig utan

1. Vänner/familj
2. Kramar!

Dag 22 – Fem bilder från ett minne 2010

Öland!


omg!

Hade så sjukt kul igår. Träffade massa fina folk och allt var så jävla kul igår! Tack alla! :) Kvällen slutade hos Jimmy iaf. Vi var några stycken som sov där. När dom andra klev upp sov jag vidare några timmar och vaknade vid två. Sen efter tre någon gång fick vi skjuts hem. Nu sitter jag här och är sjukt jävla hungrig. Tänkte blåsa håret och sen fixa nå käk.
puss


drar och har kul jao

PUSS



Dag 21 – En vän som alltid ställer upp

bilder!

haha jaa.. alltid lika kul att bli taggad på facebook!


1 september

Hojj.. Snart kommer snön, vad deprimerande, kallt och förjävligt. Usch.

Annars idag så har det inte hänt så mycket. Började åtta, for till skolan och fick frukost och sen spacklade jag lite och sen drog jag och några på Ericsson och kolla lampor, sen drog vi till nån tygaffär och sen tillbaka till skolan. Åt plättar och sen fick vi sluta vid tolv. Ida frågade om jag skulle följa med henne till akuten och det gjorde jag. Vilket jag ångrar. Vi satt där från lite före ett till fucking sex. Har sovit en timma på oskönaste bänken, läst en extra tjock bamsetidning, druckit oboy, spelat spel på mobilen och pratat. Fy helvete vad drygt det var. Vi satt där för att få reda på att hennes hand inte hade någon spricka eller något i sig, utan att den kommer bli bättre snart. Jävla värt att sitta där fem timmar för att veta de. Hojja.. -.-

Nu är jag iaf hemma och har käkat och duschat och sånt. Trevlans.
pusssss


en bild från igår också :)

RSS 2.0