om igår;

For till Erica vid sju. Satt hos henne och gjorde ingenting, satt i hennes säng och pratade bara. Sen vid tio eller något gick vi mot Sibylla och mötte Ogge, vi gick till Hanzon och satt där en sväng. Sen gick vi till statiol och köpte cigg och träffade Kasper och några och pratade med dom en sväng. Sen gick vi mot Oliver vart det var folk. Vi satt där och hade det trevligt bara. Vid fem tog jag, Ogge, Erica och Frida en taxi till Ante vart det var tre andra också. Jag la mig och sov och sen väckte Erica mig kvart över sex och då gick vi till bussen och åkte hem. Var så sjukt trött så jag somnade direkt. 

bäst bild

Vaknade sen vid fem idag. Gick ner och åt min halva pizza som blev kvar från igår. Just nu sitter jag i sängen och känner mig sjukt slö. Tänkte slå igång lite oth och sen ska jag försöka ta mig till duschen och sånt. Kanske göra min psykologiläxa också. Lär väl inte hända nånting idag. Bara chilla. Sweet :)


just nu


Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :D



http://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#comment



Var gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment



Hoppas du vill vara med! :)



Ha en fin lördagskväll!

Kram! <3

2011-09-25 @ 19:31:56
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0