Om Fredagen 28 januari

Har kommit hem innanför dörren för en timma sen ungefär. Eftersom det bara blev två timmars sömn inatt så har jag sovit hela vägen från arvidsjaur, och därifrån åkte vi halv tre, hehe. Nu strax ska jag hoppa i duschen, tänkte bara skriva det här inlägget först- 

Fredag: Ida och hennes mamma kom och hämtade mig kvart i nio ungefär. Vi drog på statiol och Ida köpte lite käk och sen drog vi till sj och väntade på bussen. När den kom så hoppade vi in och bosatte oss längst bak, högst upp. Vi satt och pratade tills vi kom till Jokkmokk och där efter sov vi hela vägen till Arvidsjaur och sen åkte vi mot Sorsele och planen var ju från början att vi skulle behöva vänta där en timma, men så vart det inte, utan vi fick vänta bara 20 min. Vi hoppade på Lycksele bussen där och jag sov ungefär hela vägen till Lycksele. När vi väl kom till Lycksele knata vi mot Anders och där satt han, Tony och Chris. Vi drog direkt till Ibbes och käka pizza. Sen for vi tillbaka och prata och chilla osv. Spelade lite familje geni, och smart som jag är kom jag tvåa :) Dock med barnfrågor.. Sen vid sju ringde Sebbe och bad mig komma för han var i stan, så Anders skjutsa dit mig och när vi kom in ringde jag dit Jonas och vi tre satt och typ.. ja, var cp. Eller dom var cp som vanligt rättare sagt. Dom hade sina fina samtal och lyfte omkring mig och sånt där vanligt. Sen vid elva tror jag drog Jonas och jag och Sebbe var kvar ett tag och sen efter tolv någon gång kom Anders och hämta oss. Senare mot kvällen drog jag ut och träffade Jonas en sväng och satt och pratade med han lite. Sen däckade jag i soffan kring 5 på morgonen. Starkt gjort att vara vaken så länge med tanke på hur lite jag hade sovit! :)


fräsch brud..

NU FAN DRAR VI!!!!! :D:D:D:D

NU JÄVLAR I MIG DRAR VI MOT VÄRLDENS FINASTE STAD!! :D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 

FAN VAD VI SKA HA KUUUUUUUUUUUUUUL! WOHOOO!! :D:D


( btw, ni lär inte få någon uppdatering under helgen, skriver mest troligt på söndag. )

btw, det börjar arta sig! :)

at the moment

sitter och taggar som fan här!! har just slängt i mig lite mat och nu håller jag på att borsta tänderna, ska bara platta håret och sen är jag ready to go! FINT! Dock är det rätt så länge kvar. Kvart över nio går bussen, yesyes.

Nånå, nu ska jag gå och spotta och sen platta håret (:
PUSSSS


listaaa

Var kommer du ifrån? gällivare
Heter? amanda

Hur gammal är du? 16
När fyller du år? 22 juli
Tycker du om någon just nu? ja
Jag samlar på? damm
Gröna eller röda äpplen? gröna
Vilken tid gick du upp idag? alltså... klockan är ju efter tolv så det är ju en ny dag, men eh, ah jag har inte sovit nånting, men igår klev jag upp kring åtta tror jag
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja
Vad för kläder har du på dig? Sockar som sagt, trosor, bh och byxor
Hur svarar du i telefonen? beror på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? ojdååå, det får vi se (;

Vad ska du göra imorgon? ha de grymt kul iaf, mer än så är de inte planerat
Var vill du bo när du blir stor? inte då här iaf
Vad vill du bli när du blir stor? ingenaning
Är det okej att gråta? javisst!
När grät du senast? igår
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Laddar du ner musik och filmer från internet? ja
Vad skulle du göra om du vann en miljon? ge bort lite till mamma och pappa och adam, sen köpt massa grejer osv
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej

Har du piercing? nej
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? jaaa

Solar du ofta?
nej
Är du bra på att laga mat? nej
Gillar du att dansa? ja, asså, ja

Vilken är din favoritglass? vet inte
Tror du på ett liv efter döden? nje
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska, helt klart
Vilka hårfärger har du haft? massa, orkar inte räkna upp
Är du beroende av något? ja
Senaste låten du hörde? fort minor - where'd you go
Vad gör du på helgerna? massaa
Vem kramade du senast? mamma
Vill du krama någon nu? ja
Saknar du någon nu? ja
Vem ringde dig senast? ida

Var du glad igår? delvis

-v-

stilig brud (;

.

If I had my way we’d sleep every night all wrapped around each other like hibernating rattlesnakes.

27 januari

Igår så var det ju skola då som vanligt. Var sjukt trött så jag däckade på lunchen och direkt jag kom hem la jag mig i sängen och sov till halv sju. Legade kvar ett tag och sen insåg jag att min buss gick på bara några minuter så jag hoppade upp och fixade mig lite och sen hoppade jag på bussen och träffade miwlan där och sen hoppade Crille och Erica på bussen och dom följde med oss till sjöpen. Vi kikade när Mio spelade match osv och sen kring tio var det slut och då hämtade mamma mig. For hem och sen efter ett tag somnade jag men vaknade dock nästan varje timma. Kul natt.

Imorse när jag vaknade var jag iaf relativt pigg. Jag fixade mig osv och sen gick till bussen och hade skola ända tills ett typ. Drog till iv och rökte med Ida och pratade lite osv. Sen tjugo i två bar det av hemåt och nu sitter jag i sängen och tänkte packa lite och sen sova. Tänkte vaka ikväll så måste nog sova lite då. För er som har missat så drar jag och ida till fucking lycksele imorn!!!! Fan vad fett! Kommer bli grymt. Ser dock inte framemot 9 timmar på en buss men vad gör man inte?

Ne, packa nu var det.
Pussssssssssss


<3

baby ja te volim
baby volim te..




25 januari

Godmorgon, godmorgon! Vaknade upp för en kvart sen kanske av världens fetaste mensvärk. Sprang upp på toa och sen la jag mig i sängen igen och kolla facebook osv. Ligger fortfarande här men tänkte hoppa upp alldeles strax och fixa mig lite. Har ju hr hela dagen idag och vi ska laga plättar!!!! :D Åh vad jag har längtat, pratade hela dagen om det igår. Äntligen får jag mina plättar, har ju varit sugen på det hur länge som helst nu. 

Nånå. Nu ska jag hoppa upp och dra på mig lite kläder.
Pusssss ;*


:D



Yes lite sånt här hade jag gärna vilja ha nu! ;*
pussbaby

<3



.

I forgave you for all the things you did,
but i still die a little inside every time i think about it.


shit...

  • Duscha /gjort
  • Städa /gjort
  • Skriva (börja skriva åtminstone) min bokrecension /gjort
  • Göra klart arbetsmiljö frågorna /gjort
  • Skriva en text på engelska om skoldatorerna /gjort
  • (update) byta sängkläder! /gjort
Shit! Jag har gjort allting. Jag som bara trodde jag skulle göra en grej typ. Skönt som fan känns det iaf! Allting är klart så nu tänker jag belöna mig med att gå och rota i askkoppen och röka lite fimpar... Sen ska jag fortsätta titta filmen jag börja kika igår. Sen måste jag kolla när jag börjar, för imorgon börjar ju helvetes-schemat.. 
Puss

:)

Har suttit och kikat på kläder/smycken hur länge som helst nu endast för att ha nånting att göra så jag slipper jobba. Men nu måste jag fan börja med min bokrecension. Jag ska. Jag måste bara....

.

23 januari

Vaknade nästan halv sex idag. Förstår inte hur jag kan sova så länge. Jag har inte ens vaknat nånting. Helt sjukt. Jag gick ju ändå och la mig typ halv tre också. Sjuka grejer. 

Idag känner jag inte för att göra nånting. Känns som att jag har massa grejer att göra och jag orkar inte fixa mig heller så att dra ut känns inte lockande. Sen är det säkert skit kallt ute..

  • Duscha
  • Städa
  • Skriva (börja skriva åtminstone) min bokrecension
  • Göra klart arbetsmiljö frågorna
  • Skriva en text på engelska om skoldatorerna
  • (update) byta sängkläder!
Tror inte att det var något mer. Ska ju se hur mycket av det här jag kommer göra. Ska iaf duscha så en grej blir ju gjord iaf. HÖHÖ.
Puss

HAH:D

gick igenom mina sms och såg en fin konversation mellan mig och Frida igår, vill bara påminna er om att typ 5 minuter innan satt vi i samma säng och dom sprang och gömde sig i ett annat rum - 

Frida: Vad gör du?
Jag: Gömmer mig
Frida: Kom fram nu. Dom har dragit

Det som är lite roligt är att vi trodde snuten var där men ingen är säker på om dom verkligen var där.

Sen kom dom in i samma rum och jag gömde ju mig under sängen så hade dom benen ner på golvet, så jag bara typ " ursäkta.. hallå.. kan jag få komma ut?" 

AHAHAHAHAHA, åh vad kul :)

22 januari

Igår blev en ganska sjuk kväll. Mycket sjuk kväll. Den var inte så bra alla gånger men den var rolig ändå. Tänker inte gå in på detaljer så synd, ni får inte veta mer än att klockan kvart i sju på morgonen tog jag bussen hem. Somnade klockan åtta prick nästan och vaknade klockan 12. Är helt slut nu, är skit trött, har ont i huvudet och mår illa. Det känns inte okej. 

Vet inte om jag orkar röra mig från mitt hus idag. Känns inte som det just nu. Får se hur det blir sen när jag fått i mig lite mat.
Puss


jag och locaaa (:


loca, annika, loca :D



hahahahah

hahahahah, åh vad han är retard :')



Det givande samtalet fortsatte med att jag asgarva och han sa att jag inte kan, när jag sa att det inte var de svåraste att göra direkt så ville han att jag skulle bevisa det, sen är jag sa nej så skulle han bara kolla vad jag sa :) kul kille :):))))

fuck everything

jag hatar allt, allt kan ta sig, snälla bara döda mig.


FU! :D

Tänkte bara hälsa alla mina söta bloggläsare som ska upp
till skolan imorn att jag är fucking ledig!!
Sug på den ;) 
PUSSSS


en bild som inte har nånting med texten att göra.
men jao, jag och miwlan på ishotellet :)

19 januari

Helt död imorse. Försov mig tillochmed men kom till den andra lektionen iaf. Jobbade lite och sen hade vi lunch osv och sen hade vi matte prov och sen slutade vi. Kändes fan som att det gick ganska bra på provet. Även fast jag bara gjorde G-uppgifterna. Men jag brukar ju alltid ha ett halvt poäng under godkänt eller ett poäng över. Hehehe.

Efter skolan drog jag och Erica till heden och hälsade på alla små barn där. Kvart i fyra tog vi bussen därifrån hem till Erica och jag somnade i hennes säng och blev väckt mellan alla sms. Nu har Erica tagit över min plats och ligger nu och sussar. På 40 min ungefär drar vi upp till malmberget och hälsar på.

Nu ska jag fortsätta med mina blogginlägg.
Puss ;*

18 januari

Har nog varit tråkigaste hrdagen idag i skolan. Skulle väga mat och grejer. Inte kul. Sen skulle vi hålla på med redningar och sånt tråk. Vid tre slutade vi iaf och då gick jag och Erica till Miwlan och vänta tills Eva kom. När hon kom drog vi runt lite här och där bara och sen vid fem släppte hon av oss vid sjöpen och vi mötte Mio där och kika när han träna lite. Sen drog vi till hemmet och satt med Loca och gjorde ingenting.

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig så nu tänkte jag ta tag i mitt fuckade hår och sen ska jag väl nörda lite innan jag sover. Ska riktigt njuta av min sista onsdags-sovmorgon, eftersom rektorn har fuckat up hela vårat schema. Förut hade vi 2 dagar vi börjar åtta, nu har vi 4. Alltså en fucking sovmorgon. DÖ! Kommer missa många lektioner känner jag..

gamla schemat <3


Nya bajs-schema..

God morgon

Somnade direkt jag la huvudet på kudden ungefär. Skönt var det, ohja ohja!

Nu ska jag sticka till skolan för er information. Slutar inte först vid 3-4.
Puss


17 januari

Blev ingen sömn för mig inatt. Har istället suttit och svamlat framför msn hela natten. Sen klockan nio var det slut på det roliga och jag for till skolan. Blev sjukt trött där kring tolv så vi drog hem till Mio och jag slocknade i hans säng, sen kom han och började dampa med sin jävla boll. Jag och Erica drog tillbaka till skolan och hade svenska och hoppsan kerstin, där somnade jag också. Sen dess har jag varit trött hela dagen. 

Efter skolan for jag, Erica och Felicia på stan en sväng, tittade knappt i några affärer eller så. Sen satt vi oss på mds och käka lite och sen drog Felicia och jag och Erica satt kvar tills fyra och då hoppade vi på bussen till henne. Jag hann somna till i hennes säng och sen kom mamma och pappa hämta mig. Höll på att somna i bilen också men vaknade till varje gång utav mina sms. 

Nu sitter jag i min säng och försöker i all min makt att inte lägga mig ner och sova. Måste vänta minst en timma iaf. Jobbigt läge. Sen fryser jag som en jude så får bara ännu större lust att lägga mig under täcket. Åh, vad jobbigt.

Nånå. Nu ska jag tvätta bort mitt smink.
Puss


-


jag vill fråga
men jag är rädd för svaret

kastar bort några minuter

1. Namn/smeknamn? -
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? -
3. Vad har du för planer imorgon? -
4. När åt du senast ett äpple? -
5. Är du hundrädd? -
6. Gillar du att titta på nyheterna? -
7. Har du någonsin sett en vild zebra? -
8. Vem pussade du/fick du en puss av senast? -
9. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? -
10. Vems knä satt du sist i? -
11. Gillar du dessa random frågor? -
12. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? -
13. Är du förälskad? -
14. Tycker du att danska låter roligt? -
15. Har du bra självförtroende? -
16. Vem är den vackraste du känner? -
17. Vem vill du vara med just nu? -
18. Har du kramat någon det senaste dygnet? -
19. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? -
20. Vad är din viktigaste ägodel? -
21. Kan du lita på någon till 100%? -
22. Tror du på spöken? -
23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -
24. Vad är din åsikt om giraffer? -
25. Dansar du balett? -
26. Tycker du om mjölk? -
27. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? -
28. Jordgubbar är... -
29. Internet explorer eller Mozilla firefox? -
30. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? -
Säg tre saker man kan göra när man har tråkigt:
31.
32.
33.
Säg tre personer du verkligen inte skulle klara dig utan:
34.
35.
36.
Säg tre saker du vill göra just nu:
37.
38.
39.
40. Och till sist, vad tyckte du om detta? -
1. Namn? - amanda
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? - pyjamasbyxor ja
3. Vad har du för planer imorgon? -  skoola, sen vet jag inte
4. När åt du senast ett äpple? - länge sen
5. Är du hundrädd? - nej
6. Gillar du att titta på nyheterna? - nej
7. Har du någonsin sett en vild zebra? - nej inte en vild
8. Vem pussade du/fick du en puss av senast? - minns inte
9. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? - ingenaning
10. Vems knä satt du sist i? - ingenaning
11. Gillar du dessa random frågor? - nej
12. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? -  för en miljon..jo det tror jag
13. Är du förälskad? - ja
14. Tycker du att danska låter roligt? - det låter grötigt
15. Har du bra självförtroende? - nej
16. Vem är den snyggate du vet? - finns många
17. Vem vill du vara med just nu? -  liam
18. Har du kramat någon det senaste dygnet? - jo det tror jag
19. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? - säkert
20. Vad är din viktigaste ägodel? -  mobilen
21. Kan du lita på någon till 100%? -  ja
22. Tror du på spöken? -  ja
23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
24. Vad är din åsikt om giraffer? -  fräna grejer
25. Dansar du balett? -  nej
26. Tycker du om mjölk? - nja
27. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? -  när jag var gammal, hemma i min säng och somna in
28. Jordgubbar är... - fett gott, och somrigt
29. Internet explorer eller Mozilla firefox? - google chrome
30. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? -  jafan
31. Hade det varit jobbigt om en kille var liten och smal? - ja, inte okej om man ligger och skedar med en kille och så har han sina pinnarmar runt en, då känner man ju sig skit stor, man vill ju känna sig liten lixom
32. Gillar du killar som slåss och beskyddar en tjej?- OhjaohjaohjaohhjaohjaohojaOHJA ;) hehe
33. Svensk eller utländsk kille? - blatte, lätt asså 
34. Vad ska killar ha på sig för kläder?- Vad dom vill, så länge det är häng på byxorna så är jag nöjd ;D
35. Säg ett smycke som är fint på killar - ringar är najs, kedjor, öronhängen, piercing
36. Stör du dig på att killar tittar på porr?- Eh nej? Vad spelar det för roll, så länge som inser vad som är verklighet. sen finns det ju brudar som tittar porr så vafan?
37. Tycker du om när en kille håller om dig runt midjan?- fan vad jävla många sånna här frågor det kom men ja, loveeeee it ;D
38. Tycker du om att bli kysst på halsen?- Ja
39. Hur känner du när en kille blir svartsjuk?- Det är gulligt asså, då fattar man ju dom bryr sig iaf (:
40. Gillar du att hålla hand med en kille?- Javisst

Säg tre saker man kan göra när man har tråkigt:
41. film
42. umgås
43.  sova
Säg tre personer du verkligen inte skulle klara dig utan:
44.  liam
45.  vänner
46.  familj
Säg tre saker du vill göra just nu:
47.  sova
48.  ha godis
49.  ha lov
50. Och till sist, vad tyckte du om detta? - skit tråkig

:)

Är sjukt sugen på att ta hål i läppen, och tror det blir så också. Jag och Erica kirrar, fint mannen!
Nu vet ni det också :)


hallåhallå

där står jag och spexar upp mig lite, visar vinterns mode :)
( bild från förra året dock)


beslutsångest

åh, vilken bestlutsångest jag har. ska jag köpa min väska när jag fått studiebidraget och därmed bara ha ungefär 500 att klara mig på tills februari. Dock är inte det så länge eftersom vi får studiebidrag 28. Men då i ferbruari måste jag lägga undan en femhundring tills mars och i mars först kunna köpa mitt löshår. Men löshåret är på rea nu och kostar bara 890 istället för 1100. Åh, vad jobbigt. Jag måste hur som helst ändå dela upp löshåret eftersom jag inte tänker leva utan pengar en hel månad.. 

åh, vad jobbigt, gör mig rik snälla.



en liten lista

vänskap-
vad heter din bästavän?-
vem var du senast med?-
vem ringer du när du är riktigt ledsen?-
har du förlorat en vän under 2011?-
är du med någon just nu, isf vem?-
vad hette din första kompis utanför släkten?-
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?-
vem snackade du senast i tfn med?-
vem utav dom fick du senast sms av?-
kärlek-
är du kär?-
vad heter han isf?-
har du kille?-
vad hette din första kille?-
hur många gånger har du varit riktigt kär?-
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?-
älskar du någon just nu?-
har du gråtit över någon du inte kunnat få?-
har du kramat någon?-
har du pussat någon?-
har du hållt någon i handen?-
har du hånglat med någon?-
har du strulat med någon?-
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?-
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?-
har en kille tagit på din bh?-
har en kille tagit på dina trosor?-
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?-
har en kille sagt face2face att han älskar dig?-
mobil-
vem ringde du senast?-
vem ringde dig senast?-
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?-
vem skrev du senast sms till& vad stog de?-
vad har du för mobil?-
vilken färg?-
hur många kontakter har du?-
familjen-
hur många är ni i din familj?-
vad heter dina syskon?-
har du en storasyster?-
har du en lillasyster?-
har du en storebror?-
har du en lillebror?-
har du en tvilling?-
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?-
annat-
vad ska du göra imorgon?-
vad har du på dig just nu?-
har du kul just nu?-
vad ska du göra nu?-
vänskap-
vad heter din bästavän?- elina, erica
vem var du senast med?- jennifer, alle, jim och frida
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- ingen
har du förlorat en vän under 2011?- under 2011, nej
är du med någon just nu, isf vem?-
vad hette din första kompis utanför släkten?- therese
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?- just nu så ingen faktiskt
vem snackade du senast i tfn med?- crille
vem fick du senast sms av?- liam
kärlek-
är du kär?- ja
vad heter han isf?- liam
har du kille?- nej
vad hette din första kille?- då gick jag på dagis, haha, tror han hette morgan
hur många gånger har du varit riktigt kär?- 1
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- ja
älskar du någon just nu?- ja
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- nje
har du kramat någon?- ja
har du pussat någon?- ja
har du hållt någon i handen?- ja
har du hånglat med någon?- de med
har du strulat med någon?- ja
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?- ja
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?- ja
har en kille tagit på din bh?- ja
har en kille tagit på dina trosor?- ja
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- haha ja
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- ja
mobil-
vem ringde du senast?- lunken
vem ringde dig senast?- crille
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- liam: a kom in då söt
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- liam: msn baby
vad har du för mobil?- xperia mini pro
vilken färg?- svart, just nu har jag röd baklucka dock
hur många kontakter har du?- vet inte
familjen-
hur många är ni i din familj?- 4
vad heter dina syskon?- adam
har du en storasyster?- nej
har du en lillasyster?- nej
har du en storebror?- ja
har du en lillebror?- nej
har du en tvilling?- nej
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- minsta
annat-
vad ska du göra imorgon?- det får jag se då
vad har du på dig just nu?- mjukis, linne, kofta, trosor,bh, sockar
har du kul just nu?- nej
vad ska du göra nu?- ta av mina ringar, armband och öronhängen, höhö

lite bilder

lite bilder från i onsdags, eller torsdags, eller när det nu var :)






^

"Truth is, everybody is going to hurt you,
you just gotta find the ones worth
suffering for"

och det har jag gjort.

Hos Idao

Skulle ta bussen kvart över sex till Ida men just innan jag var vid hållplatsen mötte jag Eva och hon körde hit mig till Ida. Vad möter jag det första jag gör när jag öppnar dörren? Jo en Ida som står i tshirt och trosor och målar om sitt rum. Ja se på tusan. Nu blev jag ännu mer sugen på att måla om mitt rum, men min kära pappa är lite seg.

Annars då så kommer Jens om typ 20 min. Hehe. Kul. Vad vi ska göra har jag ingen aning om faktiskt. Nånting blir det väl säkert.

Nu ska jag göra nånting, typ sitta och kika. Hehe. Och förhoppningsvis sluta må illa, och sluta vara hungrig. Inte så konstigt kanske när det enda jag ätit var lite pizzasallad och en macka klockan 11. Men inte varit sugen på mat direkt. Nånå, vem bryr.
Puss :*

I think I've already lost you

Fan vad det är jobbigt att ha gråten i halsen hela tiden,
men vad gör man inte? Klistar på det där falska leendet
och önskar att ingen märker, att ingen märker hur sönder
man egentligen är.
Att gå runt och låtsas som att allt
är helt okej är nog jobbigt, men att sen komma hem och
fortsätta låtsas är ännu jobbigare. Jag vet att det är okej
att gråta, men hatar känslan att gråta, hatar trycket i 
bröstet, hatar hur ont allting gör. Hatar anledningen till
varför jag gråter. Just nu hatar jag allt, ingenting
är bra. Allt kan bara dra åt helvete.

I'm lost without you

Åh så skönt det var att sova. Tog lite tid men hade inte förväntat mig något annat. Nu har jag iaf vaknat för en timma sen kanske. Tänkte börja fixa mig precis nu eftersom att jag ska dra till ida och vara med henne och pitejeeeens. Yeah. Fränt. Ja, mer än så hade jag nog inte att säga tyvärr. 
Puss



det är jobbigt att låtsas, det är jobbigt att låta bli.
men jag låtsas, jag låtsas för din skull

14 januari

Shit vad trött jag var imorse. Helt död. Inte så konstigt kanske eftersom jag har sovit som ett arsle inatt. Åkte till skolan iaf och det var bara jag och Miwlan där. Så två personer var vi hela dagen. Dock hade vi bara matte och sen på engelskan fick vi sitta i datasalen och jobba men jag är klar med det så jag nörda spel istället. Chill. Sen drog vi till han och sen hoppa jag på bussen. 

Nu sitter jag i sängen med min kisse som bosatt sig i min famn. Tänkte krypa ner under täcket och hoppas på bättre tider. Kissen tar jag med mig så jag slipper vara helt ensam. 
Puss.


.

Det är sånna här stunder man ångrar. Man ångrar att man inte dög
man ångrar alla ord man sa, alla saker man gjorde, alla misstag, allt.
Det är sånna här stunder man känner vad man har att förlora, och
man känner hur det sliter sönder en.
Man känner hur livet sakta men säkert faller sönder, hur dom
värdefullaste bitarna bara smulas ihop och blåser bort
Det är sånna här stunder man märker att tårar tar aldrig slut

fan..

fan vad jobbigt.
är helt tom.
inga ord att ens förklara,
det står helt still.
fan vilket helvete det kommer bli.


13 januari

Eh.. ja. Hej. Missade matten i morse. Oj vad jag inte har ångest över det. Har bara chillat idag. Inte haft några jobbiga grejer att göra så det var ju grymt skönt. Har varit så jävla trött idag. Somnade på lunchen hos Mio. Efter skolan drog jag till elevhemmet och satt och titta oc, sen kom Erica igen och sen kom Jennifer. Grymt dryg dag. Vi har typ bara suttit och gjort ingenting. Efter ett tag drog Erica med Eva och jag och Jennifer satt och pratade lite osv och sen drog jag till Stefan vart Erica och gänget var. Satt där tills klockan åtta och sen kom mamma och hämtade mig. Sen hoppade jag i duschen och nu sitter jag här och försöker hitta ork att torka håret. Går ju så jävla segt -.-

Nånå, nu har jag inte tid att skriva.
Puss

wooopwooop

sticker till min loca nu, CIAAO! :D ;*


12 januari

Håller alltid på att skriva december när jag ska skriva rubrik. Störande..

Iaf så somnade jag nästan prick halv tio igår. Skönt var det vill jag ju säga! Mindre skönt var det att vakna imorse. Var fortfarande trött och det hade inte hunnit bli så jätte ljust heller. Sen låg kuddarna perfekt och täcket var extra skönt. Sen var det varm och mysigt också. Men jag tvingade mig upp och drog till skolan. Duktig jag är! 

Nu tänkte jag byta kläder och sen ringa och klaga på posten. Sen drar jag till loca jennifer.
Puss


<3


It sucks

Ja, det var det jag trodde hela tiden. Jag visste att det skulle hända. Jag ville inte det men jag hade det ändå på känn. Var dock inte lättare för det. Jag ville ju inte tro på det jag kände. Men nu är det som det är. Jag gissar att vi får vänta igen, det borde vi ju vara bra på vid det här laget, eller hur? 


Ishotellet

Vi hoppade på våra två minibussar kring halv tio tror jag. Ettorna i den ena och tvåorna i den andra. Jag, Erica och Mio parkerade oss längst bak och pratade lite och sen dog alla lite och bara lyssnade på musik hela vägen. Sen var vi framme och fick gå igenom hela ishotellet osvosv. Sånt tråkigt bara, sen fick vi äta och sen skulle några andra snacka om köket och sånt. Höll på att dö och var så jävla trött så stod och vinglade och kändes som jag skulle somna ståendes så jag och Isso smet ut därifrån och jag satt mig i en soffa och det var nog det skönaste som fanns. När vi var klar med allt tjoffs så var klockan kring tre och då bestämde vi oss för att fara in till Kiruna. Tänkte först inte följa så jag och mitt sällskap hoppade först på Gällivarebussen men sen fick Mio mig på andra tankar så vi hoppade över till den andra bussen. Vi åkte in till Kiruna då och gick och kikade i lite affärer. Det enda som jag köpte var ett armband för 10 kr. Eller egentligen var det inte ens jag som köpte det, var Mio som betala.

Vid halv fem tror jag det var (?) hoppade vi alla in i bussen och åkte hem. Skit kul. Fullsmockad buss. Finns tre säten fram, men eftersom den som kör måste kunna ha bra med plats så är ju inte tvåsätet stort. Men jotack där satt jag och Mio och trängdes hela vägen hem till Gällivare. Fast så farligt var det inte iaf. Somnade lite då och då så det var ganska lugnt. 

Kom hem lite efter sex och nu tänkte jag hoppa i duschen och sen ska jag nog fan sova! Eller ja, tror jag ska vänta tills åtta åtminstone. Imorgon börjar ju skolhelvetet igen.. Och har inte lov förän vecka 10 typ. KUL LIV! 

Bjuder på lite fula bilder iaf, jag lovar, nu jävlar bjuder jag på mig själv ;*




hahaahahahahahahahhahahahahahaha


jafan, han var på hugget -

- men seeeeen somna han :D





Det var allt jag hade att bjuda på! Nu ska jag hoppa i duschen. Puss ;*

11 januari

Har varit en sjuk jävla natt. Känns som att jag har fått tillräckligt med sånna nu. Får hoppas jag får åtminstone en veckas uppehåll. Vi får väl se.

Förövrigt så har jag vakat inatt eftersom det kändes som det enda rätta eftersom jag ändå inte blir trött förrän vid sex så det kändes ju måttligt onödigt att sova från typ sex till halv åtta ungefär. Dock är jag skit trött nu men det får jag väl stå ut med. Ska fara till ishotellet med min fula klass plus tvåorna. Gud vad kul.. Nej inte direkt. Kanske tar ikapp med lite sömn på bussresan dit och tillbaka. Tar ju ändå ett tag att åka. 

Nånå. Nu ska jag slänga iväg ett sms åt Mio och se så att han kommer och öppnar dörren åt mig när jag kommer dit. Sen ska jag chilla ett tag tills bussen går.
Puss



'

vill ha :(

Sjukt sugen på att använda löshår just nu asså. Synd bara att man inte har något... Fel att blir rik?! :s Saknar det fan. Var så fint :')


:)

"Staffan var en navelsträng med tacos i sin hjärna" HEHE

we're breakin' our hearts

.


It was only just a dream

Adam körde mig till Elina vid 6 kanske. Vi satt mest och pratade bara, tog igen lite osv. Sen tänkte vi att vi far till Frida och är med henne så vi försökte hitta skjuts som tokar och sen var Kim snäll och hämtade oss. Så han körde dit oss och vi gick in till Frida och pratade med henne. Sen bestämde vi oss för att gå på konsum så vi gjorde det. Dock drog Elina då så jag och Friday blev ensamma. Vi gick tillbaka till henne och bara satt och prata. Hon dog av garv för en slinga av mitt hår lega lite galet. Ja herregud. Sen satt vi bara och prata osv och sen kring halv tio kom Erica dit också och vi fortsatte att bara prata och tog det jävligt piano. Sen vid elva for vi på statiol med hennes pappa och sen körde dom hem mig. 

Nu sitter jag här trött av någon konstig anledning. Brukar ju inte bli trött förän vid sex. Men tänker ändå inte sova nu eftersom det är alldeles för tidigt. Istället tänkte jag slå igång en film eller så. Fast det slutar väl som vanligt med ett avsnitt av one tree hill. Hehe. Först ska jag iaf gå och smörja in mitt fula tryne. Och sen efter det drar jag ut på en fet jävla rök. Först måste adam bara sluta spy..........
Hihi, puss ;*


höh.. poser -.-

and I'm crazy but u like it

IMORGON KOMMER MIN LOCAAAA JENNIFER HEEEM! :D loca loca locaaaaaa!! 
WOHOOO :)




hahah, enda bilden på oss och jag ser så grymt jävla ful ut så det inte är sant.
skyller på att jag var grymt sliten men jao.. men jag lovar, det kommer komma
andra bilder ;)

9 januari

Ställde alarm klockan två idag. Men znoosade som vanligt en timma. Klockan tre slutade larmet men jag sov till typ kvart över. Sen drog jag fram datorn och chilla med den ett tag och sen hoppade jag i duschen och efter det färgade jag mammas hår. Nu sitter jag och försöker få mitt hår torrt men det är ju inte det lättaste. Mitt underhår går hur bra som helst, men mitt nudelhår till överhår är det fan problem med. Går inte att få torrt, och jag kan inte borsta det förän det är torrt för då lossnar det 100 tussar från håret. Inte okej. Plus att mitt hår är jätte hårt nu, så jotack, väldigt slitet med andra ord.

Idag ska jag iaf vara med Elina. Och vad vi ska göra återstår att se. Nu ska jag gå och försöka ta tag i mitt hår igen.
Puss

.

It's really hard, it really is.

I don't know if I'm getting better or just used to the pain.


bilder från igår

tänkte lägga upp fyra bilder från igår :)

jag och vad hon nu hette och titti :)


hahahahha, fulaste bilden ever, ser ut som jävla cp, men att, hon den
andra tyckte vi hade stora bröst, så vi bjöd på lite bröst (:

HEH



Tänkte bara visa mitt fina blåmärke som jag fick när jag dratta omkull här för någon dag sen. Jotack ont gör det så det räcker och blir över. Är världens bula där också och så har det kommit små röda prickar runt hela bulan, jätte skönt är det. Sen är den ju en sån himla fin gul färg, tycker ni inte? :)

01.14

Skulle ut med Frida och Sanna och några idag. Men det vart inget av det. Satt inne tills halv nio ungefär, då kom Eva och Robbe och hämtade upp mig och vi for till Erica. Sen satt jag där hela kvällen med dom. Vi gjorde absolut ingenting, satt och tittade en film som gick på tv. Sen kring halv tolv tog jag bussen hem och gick och var social med mamma. Har känt mig trött hela dagen men när jag väl kommer hem blir jag pigg igen. Ganska störande. 

Iaf så ringde Crille och frågade om han fick låna två cigg så han och Viktor kom utanför mig och vi rökte och sen drog dom igen. Och jag landade här, och här tänker jag sitta resten av kvällen.
Nu ska jag gå och hämta vatten för håller på att törsta ihjäl, sen ska jag nog ta ett glas cola också, hihi.
PUSS



.

medans jag väntar på segfridus :) (a)

Grundläggande
001. Namn:
002. Ålder:
003. Födelsedag:
004. Civistånd:
005. Nuvarande humör:
006: Musik?:
Idag
007. Tiden du steg upp:
008. Jobb/Skola?:
009. Nånting spännande hänt?:
010. Tid du planeratt att sova?:
Vänner/familj
011. Nummer på familjemedlemmar i din biologiska familj:
012. Bästa kompisen:
013. Personer/Djur du lever med:
014. Bästa platsen att gå till med kompis:
015. Mest tjej eller kill-kompisar?:
016. Nån du är kär i (inklusive flick/pojkvän)?:
Utseende
017. Ögonfärg:
018. Hårfärg:
019. Total-stil:
020. Favorit smycke på kläder:
021. Favorit överhuvudtaget på kläder:
Fetstil
022. Ja, äntligen:
023. Jag har mer än en xanga:
024. När det är nåt på min papperskorg på datorn tar jag bort det på direkten:
025. Egenliten allt jag är undersökningar xD:
026. o__O:
Visningar
027. Adoption.. bra eller fel? Skulle du göra det?:
028. Finns Spöken/Andar?:
029. Sex innan man gifter sig?
030. Homosexuellt bröllop:
031. Porr:
Fetlägg filmerna du sett
032. Titanic
033. Thirteen
034. The Notebook
035. Jeepers Creepers
036. Pirates of the Caribbean
037. Wrong Turn
038. House Of Wax
039. Sweet November
Sätt x på dom du tycker om att se
040. [ ] Lost
041. [ ] Friends
042. [ ] America's Got Talent
043. [ ] Seinfeld
044. [ ] Sex and the City
045. [ ] The Simpsons
046. [ ] Laguna Beach
Har du.. ?
Skriv ditt användarnamn på dom du har
047.  Xanga?:
048.  Myspace?:
049. MSN?:
050. AIM?:
051.  Zwinky?:
052. Bzoink?:
Beskriv
053. Vad du använder för make-up:
054. Dom böcker/tidningar du läser:
055. Genrer på filmer du gillar:
056. Dom sorts undersökningar du gillar:
057. Dom sorts människor du hatar:
Ange uppenbara
058. Har du mobiltelefon:
059. Är du i ditt rum?:
060. Är din favorit-sida Xanga?:
061: Gör du egna undersökningar(eller försöker)?:
062. Går du fortfarande i skolan?:
Musik, vi alla älskar det <3
059. Välj ett band/artis whatever:
061. Välj din favorit-låt med dom:
062. Inspererar deras musik dig?:
063. Vad är så speciellt med dom?:
064. Har du alla deras CD's?:
Skyldighet
065. Gillar du choklad lika mycket som personen bredvid?:
066. Tycker du att du äter för mycket skräp mat?:
067. Favorit skräp-mat:
068. Hur långt har du kommit med det motsatta könet(om du inte har nåt emot att dela):
069. Tror du att du är redo för sex, om du inte redan gjort det?:
070. Läser du mycket tidningar om mode/skönhet/liknande?:
Seriösa saker
071. Har du hållit i ett jobb, är närvarande på, eller bryr du dig bara inte?:
072. Är dina föräldrar skilda, eller bråkar dom mycket?:
073. Lider du av låg självkänsla, depression, eller medicinskt eller ätstörningar?:
074. Önskar du ibland du var någon annan?:
075. Är du en avundsjuk person?:
Datorn du är på nu
076. Är din?:
077. Laptop, skrivbord, gammal bit av skräp?:
076. Vad är det för bild på skrivbordet?:
077. Är din markör en vanlig vit pil eller något annat?: vit pil
078. Långsam, snabb, eller mittemellan?:
079. Hur många av dom här gör du på din dator: download music, play games, chat on MSN/AIM etc., go into chatrooms, do homework, surf the web?:
Det förflutna
080. Varit med i bilkrasch?:
081. Varit med i nån större operation?:
082. Har du någon gång varit otrogen?:
083. Trott du varit kär i nån?:
084. Tror du allt alltid beror på någon anledning eller har du många orsaker?:
Roligt
085. Vad går du i för sporter?:
086. Går du på bio ofta eller köper/hyr du?:
087. Hur många undersökningar fyller du ut dagligen, ca?:
088. Vad gör du i huvudsak i sommar?:
089. Många fester?:
Dålig förebild
090. Röker eller drogar du?:
091. Dricker du ofta?:
092. Något olaglit som ofta tar plats?:
093. Fortkörning/olovlig körning?:
094. Svär du mycket?:
095. Stjäl du saker?:
Sista ord
096. Vad är klockan?:
097. Har detta botat din tristess i minst ett par minuter?:
098. Vad ska du säga nu?:
099. Gillade du den här undersökningen!?:
100. HEJDÅ! <3:
Grundläggande
001. Namn: amanda nysjö
002. Ålder: 16
003. Födelsedag: 22 juli
004. Civistånd: singel
005. Nuvarande humör: fett bra
006: Musik?: just nu, vinnie paz
Idag
007. Tiden du steg upp: 15.00 ungefär
008. Jobb/Skola?: välkomma, hr10
009. Nånting spännande hänt?: inte just idag, nej
010. Tid du planerat att sova?: blir väl kring 3-4 som vanligt
Vänner/familj
011. Nummer på familjemedlemmar i din biologiska familj: med mig så 4
012. Bästa kompisen: elina, erica
013. Personer/Djur du lever med: hemma? isf mamma, pappa, bror, misse
014. Bästa platsen att gå till med kompis: jag vet inte
015. Mest tjej eller kill-kompisar?: tjej
016. Nån du är kär i (inklusive flick/pojkvän)?: liam
Utseende
017. Ögonfärg: blå
018. Hårfärg: svart/brunt underhår, och mitt överhår är work in progress
019. Total-stil: typ... ja, svårt att förklara
020. Favorit smycke: RINGAR!! :D och öronhängen, men mest ringar
021. Favorit kläder: alltså, stora mjukis kläder är ju det bästa
Fetstil
022. Hur många skrivbordsikoner har du på skrivbordet?: en, fast sen har jag typ 10 bilder också som jag inte orkar flytta
023. Jag har mer än en xanga: xanga?
024. När det är nåt på min papperskorg på datorn tar jag bort det på direkten: nej
025. Hur många bilder har du på datorn?: Hahah, ojdååå, väldigt många,
026. o__O: hahah :o
Visningar
027. Adoption.. bra eller fel? Skulle du göra det?: jag skulle kunna adoptera ett barn ja, men aldrig adoptera bort mitt egna
028. Finns Spöken/Andar?: jo, det tror jag
029. Sex innan man gifter sig? ja, lätt
030. Homosexuellt bröllop: go for it
031. Porr: sure
Betyg sätt filmerna du sett mellan 1-10
032. Titanic - typ, 8
033. Thirteen - haha 8
034. The Notebook - 9
035. Jeepers Creepers -
036. Pirates of the Caribbean - 8
037. Wrong Turn - 6
038. House Of Wax - 5
039. Sweet November -
Sätt x på dom du tycker om att se
040. [ ] Lost
041. [/] Friends
042. [ ] America's Got Talent
043. [ ] Seinfeld
044. [x] Sex and the City
045. [x] The Simpsons
046. [ ] Laguna Beach
fast asså jag kollar typ aldrig tv, men ja.

Har du.. ?
Skriv ditt användarnamn på dom du har
047.  Xanga?:
048.  Myspace?:
049. MSN?: [email protected]
050. AIM?:
051.  Zwinky?:
052. Bzoink?:
Beskriv
053. Vad du använder för make-up: foundation, concealer, ögonbrynspenna, ibland typ grå eller brun ögonskugga, eyeliner, vit kajal, svart kajal, mascara
054. Dom böcker/tidningar du läser: inga
055. Genrer på filmer du gillar: sånna här "fjortisfilmer" eller "gangsterfilmer"
056. Dom sorts undersökningar du gillar: huh?
057. Dom sorts människor du hatar: jobbiga människor
Ange uppenbara
058. Har du mobiltelefon: ja
059. Är du i ditt rum?: ja
060. Är din favorit-sida Xanga?: :s
061: Gör du egna undersökningar(eller försöker)?: alltså typ listor? nej isf
062. Går du fortfarande i skolan?:  ja
Musik, vi alla älskar det <3
059. Välj ditt favorit band/artis whatever: -
061. Välj din favorit-låt med dom: -
062. Inspererar deras musik dig?: -
063. Vad är så speciellt med dom?: -
064. Har du alla deras CD's?:  -
Skyldighet
065. Gillar du choklad lika mycket som personen bredvid?: är ingen brevid
066. Tycker du att du äter för mycket skräp mat?: nej
067. Favorit skräp-mat: typ pizza
068. Hur långt har du kommit med det motsatta könet(om du inte har nåt emot att dela): knulla?
069. Tror du att du är redo för sex, om du inte redan gjort det?: -
070. Läser du mycket tidningar om mode/skönhet/liknande?: nej
Seriösa saker
071. Har du hållit i ett jobb, är närvarande på, eller bryr du dig bara inte?: går i skola, så bryr mig inte just nu
072. Är dina föräldrar skilda, eller bråkar dom mycket?:  dom är gifta och bråkar aldrig
073. Lider du av låg självkänsla, depression, eller medicinskt eller ätstörningar?: nej
074. Önskar du ibland du var någon annan?: nja
075. Är du en avundsjuk person?: ja
Datorn du är på nu
076. Är din?: ja
077. Laptop, skrivbord, gammal bit av skräp?: laptop
076. Vad är det för bild på skrivbordet?: den här - 
077. Är din markör en vanlig vit pil eller något annat?: vit pil
078. Långsam, snabb, eller mittemellan?: typ mittemellan kanske?
079. Hur många av dom här gör du på din dator: download music, play games, chat on MSN/AIM etc., go into chatrooms, do homework, surf the web?: eh, laddar ner musik, msn, kan göra läxor, är på internet
Det förflutna
080. Varit med i bilkrasch?: nej
081. Varit med i nån större operation?: nej
082. Har du någon gång varit otrogen?: nej
083. Trott du varit kär i nån?: inte kär kanske
084. Tror du allt alltid beror på någon anledning eller har du många orsaker?:  jag tror att det flesta grejer händer av en anledning, men inte alla grejer
Roligt
085. Vad går du i för sporter?: inga
086. Går du på bio ofta eller köper/hyr du?: gör inget av det
087. Hur många undersökningar fyller du ut dagligen, ca?: vet inte
088. Vad gör du i sommar?: lycksele
089. Många fester?: ohja
Dålig förebild
090. Röker eller drogar du?: jag röker
091. Dricker du ofta?: nej
092. Något olaglit som ofta tar plats?: nje
093. Fortkörning/olovlig körning?: nej
094. Svär du mycket?: ja
095. Stjäl du saker?: ja
Sista ord
096. Vad är klockan?: 18.07
097. Har detta botat din tristess i minst ett par minuter?: joo
098. Vad ska du säga nu?: typ hejs?
099. Gillade du den här undersökningen!?: LISTA FFS -.- och nej, den var skev
100. HEJDÅ! <3: ciao

-.-

har världens fuldag idag, allt ser fult ut, kläderna sitter fel, sminket är fel. ingenting funkar helt enkelt idag. dö jobbigt >< Dock så kom jag och min smarta väninna Elina på att man inte har fuldagar, utan det är en vanlig dag helt enkelt och att det bara finns snyggdagar. Fast jag tror inte på den teorin längre, för just idag känns det som jag hör hemma bland råttorna. NU VET NI! :D puss

Bara därför bjuder jag på min fulhet :))


fräsch chey

8 januari

Igår blev en ganska konstig kväll om jag får säga det. Vet inte riktigt hur man ska beskriva den så vi lämnar det tycker jag.

Somnade kring halv fem igår iaf och sen ringde mongo mio och väckte mig kring tio. Jätte snällt, verkligen. Kunde inte somna om förän typ halv elva. Sen sov jag till typ tre. Ligger fortfarande och dör här i sängen. Frida håller på att tjatar på mig om att vara med hon och några men får se hur jag gör.

Nu ska jag iaf gå och kissa och tänka på saken.
Puss

update: hahahahahah, jag hänger inte med i månaderna riktigt, 8 december tyckte jag att det skulle vara. ja herregud.

love

Love is a shining thing, like a golden fire or a silver mist. It comes very quietly; you can’t command it, but you can’t deny it either. When it does come, you can’t quite see it or touch it, but you feel it –inside of you and around you and the person you love. It changes you; it changes everything. Colors are brighter. Music is sweeter. Funny things are funnier. Ordinary speech won’t do – you grope for better ways to express how you feel. You read poetry. Maybe you even try to write it… Oh, it’s so many little things. Waltzing in the dark, waiting for the phone to ring, opening the box of flowers. It’s holding hands in a movie; it’s humming a sad little tune; it’s walking in the rain; it’s riding in a convertible with the wind in your hair. It’s quarreling and making up again. It’s the first drowsy thought in the morning and that last kiss at night.

natti

Nu är jag färdig för ikväll. Slänger in handduken och säger god natt och hoppas på att mardrömmarna håller sig borta ikväll. Det tvivlar jag ju på men hoppas kan man ju alltid. Puss

atm

ja, så här ser jag ut atm (:


´

Godnatt!

Nu känns det som att det är dax för mig att sova. Eftersom mina timmars sömn inatt inte blev många så känns det lika att ta igen dom nu. Tänkte dock ställa alarm kring tolv imorgon så jag kanske ändrar dygnet lite. Dock så gruvar jag alltid mig för att sova nu för tiden. Har en sån äcklig jävla mardröm som jag har drömt flera nätter i rad nu. Har hållt på jävligt länge och tycker det kan sluta nu men nej, likförbannat vaknar jag halvgråtandes och är skit rädd. Tror det har varit så här i nästan en och en halv vecka (?). I förrgår legade jag och kramade min kudde för var så rädd, normalt? Nej förmodligen inte.

Nånå, ska inte tråka ut er med mina drömproblem. Ska slå igen här nu. Känner dock på mig att en viss Miw Sukloed kommer ringa och väcka mig för det verkar ju ha varit hans dröm många nätter i rad nu. Har redan fått ett sms av han när han fråga om jag sover. Voj helvetti unge. Han ska minsann få se när skolan börjar.. 

Nåååjaaa, nu sitter jag och snackar massa skit bara så jag avrundar så här och säger god natt. 
Pussen



,

My middle finger gets a boner when I think of you ;)

6 januari

Somnade någon gång mellan tio och elva. Sen hade jag stoppat alarm på två så vaknade till då och var helt sten död. Tänkte fortsätta sova men sen såg jag att jag hade fått sms så jag var så jävla duktig och öppna mina ögon. Sen dess har jag halvsovit här i sängen. Har ingen som helst ork att röra mig överhuvudtaget på hela dagen. Men Erica ska komma och färga mitt hår. Känns ju som att det behövs om jag vill bli blond någon gång inom det här året. Höhö. Sen gissar jag att det blir väldigt tidig kväll för mig ikväll. Sköööön...t. 

Nu ska jag försöka orka lyfta fetarslet härifrån och dra på mig lite kläder. Puss

08.18

Vilken fucked up jävla äcklig natt det varit idag. Så jävla jobbig.. Fan vad den har slitit på mig men jo, sånna nätter får man väl också ta sig igenom. Nu sitter jag bara och plågar mig lite grann, men det är ju så min stil att göra det.

Tänkte vaka i natt, men nu har jag ingen aning om vad jag ska göra..



you broke my heart and left me cold

hahahahahahaha

spelar röjflaggor med liam, hahhaahahaha, åh vad kul, han fattar ingening :') 


skit dålig bild men hahahahaahahah, åh vad kul :)

Vill bara meddela att han var sämst i det :) 
sen självklart bara för att jag är så jävla grym så vann jag (:

hej! :D

hejhej, hemskt mycket hej! Ja, där står jag och skidrar :D hehe


:D

vad sägs som att skjuta skallen av oss, här och nu bara?! :D FAAAN så jävla skönt det hade varit, ellerhuur?!?:D:D:D:D:D::D:D:
...

^

Cause fucking up takes practice, and I feel I'm well rehearsed.

listkungen ;););)

Stava ditt namn utan några A (hela):
Har du ont någonstans just nu?
Är du singel?
Vad är ditt favoritnummer?
Favoritfärg/färger?
Hatade färg/färger?
Är du nöjd med ditt liv just nu?
Vart önskar du att du var nu?
Vad borde du göra just nu?
Kan du nå dina fötter med raka ben?
Är du kär i någon?
Kan du skruva tungan?
Har du någonsin velat bli läkare?
Vad drack du senast?
Vem pratade du senast telefon med?
Är du glad?
Är du piercad någonstans? Isf vart?
Vad har du för planer för ikväll?
Hatar du folk som ljuger?
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få?
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Tycker du om ditt liv?
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Förlåter du eller glömmer du?
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Har du någonsin masserat någon?
Vad är du rädd för?
Har någon försvunnit ur ditt liv?
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
Önskar du att du var en av motsatt kön?
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
När grät du senast?
Saknar du en kille just nu?
Saknar du en tjej just nu ?
Stava ditt namn utan några A (hela): mnd nysjö
Har du ont någonstans just nu? nej inte just nu
Är du singel? jaoooooo, fri som en fågel, HÖHÖ
Vad är ditt favoritnummer? har inget sånt svammel
Favoritfärg/färger? svart typ
Hatade färg/färger? guld :s sen typ grön och bajsbrun och grejer
Är du nöjd med ditt liv just nu? ganska
Vart önskar du att du var nu? inte då här iaf
Vad borde du göra just nu? absolut ingenting
Kan du nå dina fötter med raka ben? nej:S
Är du kär i någon? ja
Kan du skruva tungan? jalätt
Har du någonsin velat bli läkare? nej
Vad drack du senast? water
Vem pratade du senast telefon med? ida
Är du glad? nja
Är du piercad någonstans? Isf vart? inte längre, nej
Vad har du för planer för ikväll? inga, sova
Hatar du folk som ljuger? ja
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? tuffa utan tvekan
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? beror på hur personen ser ut
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? nej
Har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få? ja, hugo rosas osv wtf
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? brabra
Tycker du om ditt liv? jadå
Vad tycker du mest om i ditt utseende? ingenting
Förlåter du eller glömmer du? förlåter, glömmer aldrig du vet
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? tjejkompisar
Har du någonsin masserat någon? ja,
Vad är du rädd för? fötter, spindlar
Har någon försvunnit ur ditt liv? ja
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? ja, den personen satt innanför min skalle, skit tungt, fick dö ont i nacken :S
Önskar du att du var en av motsatt kön? nej, fast hade viljat vara för en dag :D
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på något hemskt? ohjaohja
När grät du senast? igår
Saknar du en kille just nu? ja
Saknar du en tjej just nu? ja
Vilka kompisar har du i inkorgen? oj, inte tagit bort sen nyår men, crille, victor, martin, fanny, frida, linea, doswille, töntkevin, tim, jonas, erica, jennifer, rille, sebbe, elina, mamma, pappa, kim, bror, liam, ida och mio 
Vem skrev du senast sms med? miiio 
Vad skrev han/hon senast? han skrev tack :)
Vem skrev du senast på facebook med? Sanna
Vad skrev han/hon senast? hon skrev jåå
Hur mycket batteri har du? 19%
Vem skrev åt dig senast på msn? Victor
Vad skrev han/hon? kram lilla smilpuss
Vad har du för bakgrundsbild? bilden som är nedanför! (:


-

.

dryg grej

Tänker du göra det här testet -
Tänker du ljuga något –
Vad har du gjort idag –
Gillar du mjukglass –
Hur många gånger har du varit på Liseberg –
Brukar du tala sanning –
Är du kär just nu –
Hur gammal är du –
Gillar du hundar –
Har du haft en fästing någon gång, isf när då –
Bloggar du –
Gillar du skolan –
Tycker du det här testet är roligt –
Hur många sms skickar du om dagen –
Är din mobil viktig för dig –
Tycker du om att spela tvspel –
Är blå eller röd din favoritfärg –
Om inte, vilken är det då –
Har du facebook –
Har du haft något husdjur –
Gillar du musik –
Vad är det bästa du vet –
Bryr du dig om miljön –
Tycker du svenska flaggan är fin –
Hur många frukter äter du om dagen –
Har du långt till skolan –
Varför gör du det här testet –
Gillar du att gå promenader –
Vad är det klantigaste du har gjort i ditt liv –
Brukar du skratta –
Hur många band har du sett live –
Vilket är bäst, sommar eller vinter, varför –
Börjar ditt mobilnummer med 070, 076 eller 073 –
Tycker du det är konstiga frågor –
Skulle du vilja åka till Hawaii –
Hur många gånger har du badat i år –
Max eller Burger King –
Gillar du att sova –
Vem var din första bästa vän –
Har du någon bästa vän nu –
Gillar du någon i hemlighet –
Vilken är den bästa känslan som finns –
Hur känner du när du är kär –
Har du många kontakter på msn –
Vad är det sämsta du vet –
Skriv vilken bokstav som helst –
Hur många gånger har du sagt ”jag älskar dig” till någon –
Varför fortsätter du göra dom här frågorna –
Tycker du om grisar –
Hur gammal är du –
Vad är ditt bästa minne –
Kollar du på melodifestivalen varje år –
Varför –
Har du långa naglar –
Vilken färg är det på din tröja –
Tycker du att det är snyggt med blont hår –
Gillar du glass –
Har du någon lärare som du hatar –
Tycker du att det här testet börjar bli jobbigt –
Vill du att det här testet ska ta slut –
Vad ska du göra efter det här testet –
När sa du ”jag är hungrig” senast –
Vad tänker du på just nu –
Vad tänker du på när du ser ordet ”Träd” –
Vad ska du döpa ditt barn till -
Katter eller råttor –
Gillar du att läsa –
Vilken är den bästa filmen som finns –
Hur lång är du –
Vilken smiley gör du oftast –
Hur skulle du beskriva dig själv –
Tycker du att matte är svårt –
Tror du på gud –
Har du åkt skateboard någon gång –
Hur många har du lärt känna genom Internet –
Har du läst tyska någon gång –
Förstår du vad franska –
Säg en ska du vill göra innan du dör –
Tror du folk kommer orka läsa igenom det här testet –
Vilken är den bästa resa du gjort –
Viken är din favoritlåt just nu –
Din musiksmak –
Tycker du Lasse är ett fint namn –
Är du nöjd med ditt namn –
Om du inte fick heta ditt namn, vad skulle du då vilja heta –
Börjar det här tråka ut dig –
Skriv vad du vill nu –
Varför skrev du det –
Fattar du att någon kan ha gjort det här testet –
Vad tror du att du kommer bli när du blir stor –
Vilken klass går du i nu –
Vilket är det bästa tv-programmet –
Följer du någon tv-serie, vilken isf –
New York eller Göteborg –
Norge eller Kina –
Tycker du att Sverige är ett bra land -
Hur mycket är klockan –
Är du trött –
Gillar du munspel –
Skulle du vilja springa en mil nu –
Om jag säger oj, vad säger du då –
Hur svarar du i hemtelefonen –
Hur svarar du i mobilen –
Gillar du att skriva med bläck –
Tror du att det kommer finnas svävande grejer i framtiden –
Kan du tänka på hur stor rymden är utan att bli konstig –
Skulle du säga att du är en fjortis –
Har någon sagt att du är en fjortis –
Talar du sanning hela tiden –
Åker du helst buss eller tåg –
Vilken stad är den bästa som finns –
Vad/Vem tänker du på när du hör Jönköping –
Har du druckit kaffe någon gång –
Läser du tidningen varje dag –
Vad blir 38 + 79 –
Varför orkade du inte räkna ut det –
Skulle du vilja slå på något just nu –
Har det här testet påverkat ditt humör –
Gillar du saft –
Hur många gånger har du varit i Thailand –
Är tjugo minuter lång tid –
Nu tar det här testet slut, blir du ledsen då –
Säg en som du tycker borde göra det här testet –
Nu blir det hej då, vad är det sista du vill säga –
Tänker du göra det här testet - ser ut som det, ja
Tänker du ljuga något – nej, ska väl inte behövas
Vad har du gjort idag – gömt mig från dom flygande minusgraderna
Gillar du mjukglass – jadå
Hur många gånger har du varit på Liseberg – en
Brukar du tala sanning – ja
Är du kär just nu – ja
Hur gammal är du – 16
Gillar du hundar – jadå
Har du haft en fästing någon gång, isf när då – nej
Bloggar du – ja
Gillar du skolan – nej
Tycker du det här testet är roligt –nja
Hur många sms skickar du om dagen – olika, mellan typ 150 - 300
Är din mobil viktig för dig – ja
Tycker du om att spela tvspel – nja
Är blå eller röd din favoritfärg – nej
Om inte, vilken är det då – svart
Har du facebook – ja
Har du haft något husdjur – jodå
Gillar du musik – ja
Vad är det bästa du vet – lycka
Bryr du dig om miljön – nej
Tycker du svenska flaggan är fin – nej
Hur många frukter äter du om dagen – ingen
Har du långt till skolan – ja
Varför gör du det här testet – fördriver tiden
Gillar du att gå promenader – nej
Vad är det klantigaste du har gjort i ditt liv – ingenaing
Brukar du skratta – ja
Hur många band har du sett live – asså..vet inte riktigt
Har du varit på konsert i somras? - asså jag var ju på den där diggiloo grejen i lycksele
Vilket är bäst, sommar eller vinter, varför – sommar - bara är bäst, varmt och underbart
Börjar ditt mobilnummer med 070, 076 eller 073 – 073
Tycker du det är konstiga frågor – nje
Skulle du vilja åka till Hawaii – jaa!
Hur många gånger har du badat i år – typ inga, hände bara nångång på öland
Max eller Burger King – max
Gillar du att sova – jafan
Vem var din första bästa vän – therese
Har du någon bästa vän nu –ja
Gillar du någon i hemlighet – nej
Vilken är den bästa känslan som finns – lycka, kärlek
Hur känner du när du är kär – svårt att förklara
Har du många kontakter på msn – 200
Vad är det sämsta du vet – kan inte välja
Skriv vilken bokstav som helst – d
Hur många gånger har du sagt ”jag älskar dig” till någon – ingenaning
Varför fortsätter du göra dom här frågorna – varför sluta mitt i hela?
Tycker du om grisar – jaa minigrisar :D
Hur gammal är du – 16
Vad är ditt bästa minne – kan inte välja
Kollar du på melodifestivalen varje år – verkligen inte
Varför – suger?
Har du långa naglar – nja
Vilken färg är det på din tröja – typ rosaaktig
Tycker du att det är snyggt med blont hår – ja
Gillar du glass – ja
Har du någon lärare som du hatar – ja
Tycker du att det här testet börjar bli jobbigt – jo
Vill du att det här testet ska ta slut – ja
Vad ska du göra efter det här testet – röka och borsta tänderna
När sa du ”jag är hungrig” senast – ingenaning
Vad tänker du på just nu – att jag har ont
Vad tänker du på när du ser ordet ”Träd” – träd?
Vad ska du döpa ditt barn till - oj, vet inte
Katter eller råttor – käätz
Gillar du att läsa – nej
Vilken är den bästa filmen som finns – vet inte
Hur lång är du – 164
Vilken smiley gör du oftast – :D ;D
Hur skulle du beskriva dig själv – störd
Tycker du att matte är svårt – ja
Tror du på gud – nej
Har du åkt skateboard någon gång – jafan, skit grym på de :D
Hur många har du lärt känna genom Internet – nog är det väl några
Har du läst tyska någon gång – nej
Förstår du vad franska – nej
Säg en ska du vill göra innan du dör – hoppa fallskärm
Tror du folk kommer orka läsa igenom det här testet – nej
Vilken är den bästa resa du gjort – alla lycksele resor + öland
Viken är din favoritlåt just nu – har inte förtillfället, är less alla
Din musiksmak – :)
Tycker du Lasse är ett fint namn – nej
Är du nöjd med ditt namn – nej
Om du inte fick heta ditt namn, vad skulle du då vilja heta – nått fränt
Börjar det här tråka ut dig – ja
Skriv vad du vill nu – puss?
Varför skrev du det – puss är alltid gott ju
Fattar du att någon kan ha gjort det här testet – eh, ahaah, ah?
Vad tror du att du kommer bli när du blir stor – ingenaning
Vilken klass går du i nu – hr10
Vilket är det bästa tv-programmet – oth
Följer du någon tv-serie, vilken isf – nej kollar inte tv
New York eller Göteborg – :o new york lätt
Norge eller Kina – kina
Tycker du att Sverige är ett bra land - nja
Hur mycket är klockan – 01.23
Är du trött – ja
Gillar du munspel – nej
Skulle du vilja springa en mil nu – nej :o
Om jag säger oj, vad säger du då – hoppsan
Hur svarar du i hemtelefonen – hallå
Hur svarar du i mobilen – beror på vem som ringer
Gillar du att skriva med bläck – nej
Tror du att det kommer finnas svävande grejer i framtiden – ja, lätt att det kommer finnas svävande bilar och grejer, fett coolt :D
Kan du tänka på hur stor rymden är utan att bli konstig – hahahahah ja
Skulle du säga att du är en fjortis – nej
Har någon sagt att du är en fjortis – ja
Talar du sanning hela tiden – oftast
Åker du helst buss eller tåg – tåg
Vilken stad är den bästa som finns – lycksele
Vad/Vem tänker du på när du hör Jönköping – på jönssonligan av någon konstig anledning :s
Har du druckit kaffe någon gång – ja
Läser du tidningen varje dag – nej
Vad blir 38 + 79 – vet inte
Varför orkade du inte räkna ut det – HAHA, jobbigt
Skulle du vilja slå på något just nu – nej
Har det här testet påverkat ditt humör – nej
Gillar du saft – jad
Hur många gånger har du varit i Thailand – ingen gång
Är tjugo minuter lång tid – beror på vad man gör ;D
Nu tar det här testet slut, blir du ledsen då – nej
Säg en som du tycker borde göra det här testet – ingenaning
Nu blir det hej då, vad är det sista du vill säga – ciao (;


hsgsdkigdsgsogsm

fmasfkamfafan dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö, jag orkar inte.


mördarkratta ;)

Dag 28, 29 och 30

Dag 28 - din absolut favorittid på året

Det är helt klart sommaren. Inte bara för att vi har lov och slipper skolan och så utanför att man slipper ha på sig 145 olika kläder på sig och för att det alltid är sån skön jävla stämning mellan alla. Sen slipper man ta sista bussen som går vid ett. Man kan gå hem för det är ändå inte kallt ute osv. Sen som plus i kanten på det hela så far vi ju till lycksele varje sommar ;) 

Dag 29 - en snygg svensk kändis

Utan tvekan - Hugo fucking Rosas ;) mjaaau


Dag 30 - vad gör dig annorlunda till skillnad från andra

Det vet jag faktiskt inte. Det får stå tomt här. På sista frågan, höhö.

godnatt




slängde ihop en header lite snabbt tidigare. hö-hö, som om ni inte märkt det kanske. men jao, den är bara tillfällig tills jag orkar göra en ny. puss och gonatt

värdelöst

jag krigar mig fram

kul lista jao

[DU]
Fullständigt namn:
Smeknamn:
Hur gammal:
Längd:
Vikt:
Hårfärg:
Ögonfärg:
Piercings/tatueringar:
Är du nöjd med ditt utseende:
[FAMILJ/SLÄKT]
Vad heter din mamma:
Pappa:
Hur många syskon har du:
Vad är din mamma:
Var är din pappa:
Var är dina syskon:
Vem är din favoritsläkting:
Vilken släkting träffade du senast:
Vilken släkting bor du närmast:
Träffar du din släkt ofta:
Har du husdjur:
[SKOLA/VÄNNER]
Vart går du i skolan och i vilken klass:
Hur många i klassen:
Kommer du överens med alla:
Vem är din bästa vän:
Vilken tid slutar du senast i skolan:
Tidigast:
Börjar senast:
Tidigast:
[DITT RUM]
Vilken färg har tapeterna:
Vad har du på väggarna:
Är det ett stort rum:
Vilken färg har de flesta av kläderna i din garderob:
Favoritklädesplagg:
Har du TV, dator, CD-spelare eller DVD på rummet:
[MUSIK/FILM]
Favoritband:
Favoritlåt:
Senaste konsert:
Bästa konsert:
Har du bandkläder? Med vilka:
Favoritfilm:
Favorit tv-serie:
Favoritskådespelare:
Skådespelerska:
Senaste film du såg:
[DIN STAD]
Vart bor du:
Hur länge har du bott där:
Trivs du:
Favoritställe i stan:
Hur många invånare:
Har ni McDonalds, Burger King, Max eller Pizzahut:
Bästa affären:
Sämsta:
Vill du alltid bo där:
[IDAG]
När vaknade du:
Vad åt du till frukost:
Lunch:
Middag:
Vad har du på dig:
Bästa med dagen:
Sämsta:
Vad har du gjort hittills:
Vad ska du göra:
[DU]
Fullständigt namn: lena amanda nysjö
Smeknamn: har inget som alla säger
Hur gammal: 16
Längd: 164.5
Vikt: vet inte, 50 nånting
Hårfärg: bajsigt överhår, brun/svart underhår
Ögonfärg: blå.
Piercings/tatueringar: inga
Är du nöjd med ditt utseende: ohnej

[FAMILJ/SLÄKT]
Vad heter din mamma: lena
Pappa: anders
Hur många syskon har du: ett
Var din mamma: i sängen
Var är din pappa: i sängen
Var är dina syskon: ingenaning, inte då hemma iaf
Vem är din favoritsläkting: eh asså.. vet inte, har som knappt någon kontakt med mina släktingar
Vilken släkting träffade du senast: farfar
Vilken släkting bor du närmast: farfar
Träffar du din släkt ofta: nej
Har du husdjur: jaa

[SKOLA/VÄNNER]
Vart går du i skolan och i vilken klass: i malmberget, hr10
Hur många i klassen: 5, ibland 6
Kommer du överens med alla: ja, förutom den där sjätte
Vem är din bästa vän: elina och erica
Vilken tid slutar du senast i skolan: tjugo över fyra
Tidigast: typ kring tolv? halv ett kanske, minns inte
Börjar senast: tio i tio
Tidigast: åtta

[DITT RUM]
Vilken färg har tapeterna: silver och rosa :s
Vad har du på väggarna: tavla, tygväska, bilder,
Är det ett stort rum: nej
Vilken färg har de flesta av kläderna i din garderob: svart
Favoritklädesplagg: vet inte
Har du TV, dator, CD-spelare eller DVD på rummet: nej inte cdspelare, och vill verkligen inte ha det heller :s

[MUSIK/FILM]
Favoritband: inget
Favoritlåt: ingen
Senaste konsert: -
Bästa konsert: -
Har du bandkläder? Med vilka: nej
Favoritfilm: vet inte
Favorit tv-serie: oth
Favoritskådespelare: vet inte
Skådespelerska: vet inte
Senaste film du såg: marmaduke, ÅH, vilken kul :D

[DIN STAD]
Vart bor du: gällivare
Hur länge har du bott där: hela mitt liv
Trivs du: nja, asså det finns ju en liten trygghet är i slitna gällivare
Favoritställe i stan: eh, hahahah, tåget kanske ;)
Hur många invånare: oj, inte kan det vara många. 10000 kanske?
Har ni McDonalds, Burger King, Max eller Pizzahut: nej
Bästa affären: jive :o
Sämsta: eh typ dom här onödiga jävla tantaffärerna som typ den där rosies eller vafan den hete
Vill du alltid bo där: nej verkligen inte

[IDAG]
När vaknade du: 5
Vad åt du till frukost: äter inte frukost
Lunch: äter inte lunch
Middag: fiskpinnar :D
Vad har du på dig: trosor
Bästa med dagen: kult folk kanske?
Sämsta: en grej
Vad har du gjort hittills: varit och lekt med några fräna, sen kollat film och pratat
Vad ska du göra: sova på ett tag

[SENASTE]
Vem skickade senast sms åt dig: liam
Vad skrev den personen: seg
Vem ringde dig senast?: Mio
Vad sa den personen: hahhahahaha, puckot fråga om jag sov, så sa jag nej så sa han att det inte var något osv och att han ville väcka mig bara, sen typ pussciao hejs vi ses nånting. hahhaha cp 
Vem kramade du senast: oj, det var ogge tror jag
Vem hade du sex med senast: Sebbää
Vem skriver du med på msn: Liam, rille, tobias, linus
Vad skrev den senaste: det ska jag nog inte skriva här, hööhhöhöö


'

beslutsångest

Åh, vet inte hur jag ska göra. Behöver en ny väska och nu har jag hittat en som jag vill ha på melba. Men då är ju det roliga problemet att jag bara får 525 kr den här månaden (återigen, jag hatar er csn). Och väskan kostar 449. Plus att det lär väl bli frakt. Så då har ju hela studiebidraget försvunnit. Då kommer jag inte ha råd med nånting en hel månad och det känns ju ganska surt. 29 dagar utan pengar är ju ingen höjdare. Man kan ju inte göra nånting. Kommer ju inte ens kunna köpa cigg. Sen vill ju ingen heller låna 500 kr, och det fattar jag ju. Åh, vilken ångest. Vill inte vänta till nästan månad för då kanske den är slut. Bajsaaaaaaa. Orka vara julibarn -.-


-

Baby you're a firework


2 januari

Åh, vilken kul dröm jag drömde. Ville nästan inte vakna, grymt kul var den! 
( och ja, det är mening att ni ska skriva upp det )

Tänkte egentligen bara bjuda på ett klipp här, hihi, han var så söt. Han ser ju inte dålig ut heller ;)


Dag 27

Dag 27 - anledningen till att du gör en sådan här utmaning i dagarna 30

När jag såg den första som hade lagt upp en sån här så var den engelsk, tänkte göra den men sen insåg jag att jag inte orkade. Sen började hela bloggvärlden med den så då följde jag strömmen bara. Så var det med de!

jag är kär, beroende och olyckligt förälskad

det här var nog det finaste jag har sett på länge. Kan stirra mig blind på dom här, speciellt dom två längst ner, och den högst upp till vänster, och självklart peace ringen. åh vilka skönheter, hade älskat dom av hela mitt hjärta. <3

men kan jag köpa dom? ne, fuck csn som bara ger mig 525 kr den här månaden, jag hatar er </3
( ni får gärna skänka 1128 kronor åt mig, frakten kan jag betala själv, hihi )


hejdå älsklingar, jag lovar. jag köper er någon dag <3


bjuder på lite bilder jao


vi var på skitläskigt ställe, lovar de as läskigt
tänkte bara visa mina fina sametofflor :) hatar dom eftersom jag halkade sönder, skit ont. marken var stenhård och fick nästan tårar i ögonen, haha. tror jag har fetaste blåmärket nu asså
avslutar med en sötchey_cam bild :)

-

1 januari

Galet att det är januari nu. Känns helt sjukt. Men jag har iaf bestämt att det här ska bli ett sjukt roligt år. Så yes, lets go bitches ;)

Har iaf duschat för inte så länge sen och skojar du med mig så skönt det var. Känner mig som en ny människa utan tvekan. Nu hoppas jag bara på att det inte är så kallt ute så man slipper gå omkring i täckisar osv. Nånå. Ska gå och torka mitt hår så det blir nånting av den här dagen också. Sen ska jag fortsätta bädda rent min säng. Hade behövt dammsuga också men så roligt tänker vi inte ha det idag tyvärr.
Puss


2010 lista

Under 2010 har du hunnit med följande:

Hånglat med en kille? jo
Hånglat med en tjej? ja
Myst med någon speciell? yes
Pussat en killkompis? ja
Pussat en tjejkompis? ja
Saknat någon riktigt mycket? ja
Fått nya vänner? ja
Haft sex? de med
Gråtit inför den du tycker om? nej
Älskat någon påriktigt? ohja
Gjort något du lovat dig själv att inte göra? ja.
Gjort något inom kärleken som du sen ångrat? ja
Varit förälskad i någon? ja
Kramats med någon? jo
Fått en rikig utskällning? säkert
Varit med om något oförglömligt? jadå
Busringt någon? hahahahah jo " heeej, det är ola från idol"
Ljugit minst 100 gånger för någon vän? det tror jag inte, brukar i varje fall inte räkna
Rökt? ja
Snusat? ja
Druckit alkohol så du spytt? ja
Rymt hemifrån? nej
Skolkat? ja
Slagit någon riktigt hårt? inte allt jag har, nej
Varit riktigt arg på någon? ja
Hatat någon? för stunden, ja
Till sist, hur tycker du 2010 har varit? riktigt kult år, men får hoppas att 2011 blir 7 gånger bättre, och det blir vad man gör det till så nu kör vi för fan ;)

2011!

Mitt tolvslag var kanske inte det roligaste, men jag tog mig samman och gick ut med mamma och pappa och titta på lite raketer osv. Nu ska jag fortsätta ligga i sängen osv..

Gott nytt fucking år.

Ny tid - Ny strid.


RSS 2.0