Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

Pengar, mobil, löshår, bil, tatuering, piercing osv

Förra valborg.



Vad hände här lixom? Förra valborg var vi ute och grillade osv. Nu kan man knappt vistas ute för det är så kallt. Knas. Men det var kul förra året iaf. Vi var ett gäng som grillade på skoterklubben. Jag och Elina hann slåss, folk hann knulla, spy, skratta och gråta. Det var kul faktiskt, en kväll värd att minnas :)

30 april

Hallu!
Hängde hos Kebab igår som sagt. Vi hann cykla till coop och köpa lite gott och kolla väääärldens bästa film. Jag svär det var så sjukt jävla bra, chronicle heter den, se den!! Annars så for Fanny hem vid ett och jag stannade kvar och var helt hyper pga filmen.

Vaknade imorse vid halv tre och just nu ligger jag och kollar bigbrother. Tänkte hoppa i duschen efter det och sen börja fixa mig, blir en utgång idag. Taggad? Svar ja!
puss


asnöjd med min hårfärg btw, men självklart gör det sig inte rättvisa på bild

29 april

Hallå mina vänner och icke vänner!
Igår kring halv tio tog jag bussen till Kebab. Vi gjorde inte så mycket, men efter en liten stund fick vi hjälpa hennes mormor med lite problem. Fulla 14 åringar dvs. Det var väl inte så jätte spännande. Fanny kom efter en stund också och vi slog igång en film också. Somnade dock till den eftersom jag var sjukt jävla trött. Vi fick skjuts hem vid 3 kanske? Däckade direkt i sängen.

Vaknade sen vid två idag av att telefonen ringde och höll på. Klev upp och låg mest i sängen och kollade Andra Avenyn. Nu sitter ajg med hårfärg i håret som jag precis tänkte skölja ur, sen blir det att dra till Kebab.
puss

28 april

Hallå!
Igår blev en jävligt rolig kväll faktiskt. Började hos Ruben på Stay in, sen drog vi vidare till malmberget men direkt vi kom in ringde vi en taxi tillbaka till Gällivare. For till Puppan vart det var folk, blev kvar där resten av kvällen. Riktigt kul. Blev en hemgång klockan fyra ungefär. Käkade lite pizza och sen gick vi och sov. 

När vi vaknade for vi hem och jag chillade bara, tänkte vila och sånt men det blev aldrig. Istället fick jag stress duscha och stress fixa mig lite för skulle på ett besök på sjukhuset. När vi kom dit låg han inne på operation så vi stannade kvar där två timmar nästan men han var ändå inte klar, så får göra ett nytt försök imorn istället.

Nu ligger jag i sängen och är förjävla trött, hade velat vila en timma men det funkar aldrig för mig. Får väl hålla mig vaken.

Nånåå.
puss



hahahahahahahahhaha, jag dör

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Har nog ingen favorit faktiskt. Så tyvärr.

27 april

Hallå!

Imorse blev det ingen skola för mig. Var sjukt trött + att min hals var verkligen inte okej. Så jag sov på tills klockan två ungefär. Softade ett tag och sen hoppade jag in i duschen. Har inte hunnit göra mycket sen dess. Har smörjt in mig och tänkte torka mitt hår nu och börja fixa mig. Blir en sista utgångshelg ihelg. Sen blir det nykter + gym. Har blivit en riktig tjockis på senaste. 

Förhoppningsvis blir det en kickass kväll idag, blir besviken annars. Höhö.

Ne, har faktiskt inget mer att berätta. Ska väl ta tag i mitt hår.
puss


,

Dag 19: Din mobiltelefon.

26 april

Halluuu..

Igår var det lite skola och sånt. Sen sov jag en timme ungefär och efter det dammade jag och mamma till Jourmottagningen på sjukhuset och kikade på min hals. Fick utskrivet antibiotika så ska käka det tio dagar framöver. Förhoppningsvis hjälper det fort eftersom jag knappt kan svälja osv. 

Idag var det också skola, så klart. Vi börjar avsluta företaget och har haft "loppis" (som alla så fint ville kalla det) på alla våra frys/kyl varor osv. Sen har vi städat lite och sånt. Kom hem vid två och la mig i sängen och kollade big brother, sen slocknade jag vid fem kanske och sov på tills halv nio då kebab väckte mig. Drömde en så efterbliven dröm så det är inte sjukt, men fint var det ändå ;)

För tillfället väntar jag på att bb ska börja och sen tänkte jag väl sova igen. 
puss


jobbig kisse som störde mig tidigare iadg..

24 april

Tju!

Imorse var jag så äckligt trött så det var stört. Somnade kring tolv-halv ett och klev upp klockan nio, slängde på mig ett par kläder osv och knata ner till bussen. Dock så missade jag den så jag väckte Adam och tvingade han att skjutsa mig. Kom till skolan och fick rengöra skalrummet eftersom vi glömt det i torsdags. Sen gjorde vi ett prov och efter det var det slut på dagen. Väldigt soft.

När jag kom hem käkade jag lite nudlar och låg mest i sängen, sen somnade jag vid två och sov på tills fem då mamma kom och väckte mig. Klev upp och käkade lite och efter det städade jag rummet. Eller ja, jag dammsög och bytte sängkläder. Väldigt behövligt. Hade dock behövt torka mina hyllor men det kändes alldeles för jobbigt.

Sen har jag pratat i telefon och druckit te. Ena min halsmandel är stor som en tennisboll och gör nå jävulskt ont. Dör om jag har fått körtelfeber igen, sist jag hade det låg jag sängliggandes i tre dagar tror jag. Orkade på riktigt inte röra mig, sov hela tiden och mådde allmänt piss asså. Så förhoppningsvis går det över.

Nu ska jag forstätta med mitt bigbrother tittande.
puss


gammjävla bild ;)

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

why complicate life?

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.


hahahaha, random

23 april

Tjenamors! ;)

Blev en förjävla rolig utgång i lördags. Började ganska sent eftersom vi knappt hittade något, men kring tio kanske drog vi till Mandeln och efter ett tag bara rasade det in folk. Minns knappt hälften. Men kul som fan hade vi iaf. Rundade av kvällen kring 6 och somnade sen vid 7-7.30. Blev väck av Kebab vid 1-2 tiden någon gång. Hände inte så mycket efter det, var jävligt bakis. Mådde illa som ett mongo och hann spy och grejer. 

Var förjävla trött så jag tänkte sova från 7 till 8. Gick ju sådär. Somnade, men ställde av alarmet klockan 8 eftersom jag var så jävla trött. Sov på till 12 och vaknade helt pigg. Tänkte vaka men kring halv sex gav jag upp och la mig och sov till klockan 9 imorse. Trött nåjävulskt. Men klev upp iaf och drog till skolan.

Efter skolan for jag hem till Kebab och vi käkade lite och sen har vi mest svamlat på. Hann bli skrämd 4 gånger av hennes bröder. Inte okej, dock var det kul. Men hjärtat hoppade ju typ ur led. 

Mamma kom och hämtade mig efter tio och har precis duschat nu och tänkte hoppa i ett par trosor och smörja in mig. Sen ska jag försöka plugga till näringsläraprovet vi har imorn, yay. Lycka till! 
puss


21 april

Goddag!

Igår blev det faktiskt en rolig, nykter fredag. Först var det skola med bara en lektion, efter det for jag och Kebab hem till mig och jag fixade mig och sånt. Efter det drog vi till stan och käkade lite och sen hem till Kebab. Vi gjorde inte så mycket egentligen, hängde med Marre typ. Pluggade körkort lite och dansade salsa bland annat. Det var kul faktiskt. Sen kring ett eller något kom Fanny och hämtade upp oss och vi for till Robin och pratade med fyllisar. Blev väl en hemgång kring fyra. 

Vaknade imorse vid två och hoppade i duschen nästan direkt, har typ precis fixat klart mig och käkat gomiddag också. Blir mest troligt en utgång ikväll, beroende på vilka som är ut osv. Förhoppningsvis en massa folk, är sjukt taggad!
puss


.

Svar på kommentar

Åsa om 12 april:
Vars ifrån är de vita linnet ned smala axelband som har en stor text över sig ? :))

Svar: Det är från HM :)

Dag 16: En bild på något/någon du saknar.


mitt hår :(

...

Dag 15: En bild som får dig att le.

Orkar inte söka, så lägger bara upp en random sexig bild, mjaaau ;)

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Finns så många, så tar bara någon random.


Svar på kommentar

e' om Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.:
vem är de mer än du? :)

Svar: hehehe, skulle du allt vilja veta va? ;D

Dag 13: Några favorit citat.

Oj, det finns så många så jag vet inte vilken/vilka jag ska välja, så jag lämnar tomt här :)

,

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.


hahahaahaa ;D

15 april

Tjuu.
Vaknade klockan sex idag. För jävligt. Kebab har varit min väckarklocka hela lovet och gjort så att jag inte sovit längre än till två-tre. Men idag så glömde hon och det slutade självklart med att jag sov as länge. Hur jag ska somna ikväll blir ett mysterium.

Igår hände det iaf inte så jätte mycket. Var ju och grilla som sagt. Var hemma tills typ tio eller något då Fanny kom och hämtade upp mig, vi drog och hämtade upp Kebab och vi gjorde typ ingenting. For till Robin en sväng och satt där och softa bara. Sen for vi upp till malmberget och pratade med lite folk. Vi skjutsade hem Johannes och sen for vi hem allihop.

Nu har jag precis duschat och inväntar Bigbrother. Sen ska jag väl förhoppningsvis sova eller något, lär ju inte lyckas. Får väl vaka inatt.
puss

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Nån random som följde med telfonen bara.

14 april

Hallu!
Igår blev en ganska värdelös utgång, satt några stycken hos Elin och försökte ta oss vidare, utan framgång dock. Så det sög verkligen. Blev en tidig hemgång redan vid två. Jag, Kebab och Marre knatade hem till dom. Jag i mina kilklackar, offh. Bambi på hal is ungefär. Ingen bra kombination måste jag säga. Men jag tog mig fram hel och ren. Somnade sen ganska direkt. Vi vaknde upp imorse vid 1 och då kom mamma och hämtade mig. Kom hem och tänkte precis hoppa i duschen när Kebab ringde och sa att vi skulle upp till dundret och grilla lite. Så jag bytte kläder och hoppade i täckisarna och åkte upp dit och grillade lite korv och pinnbröd. Kom precis hem därifrån och har just ätit mat. 

Nu tänkte jag hoppa i duschen och få bort den här äckliga röklukten, sen ikväll kanske det blir en utgång. Ifall det finns något roligt folk som är ut, annars skiter vi i det.
puss


en lista medans jag väntar

VÄNNER/FAMILJ/DIN KLASS
Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? -
Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? -
Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? -
Vem i din klass umgås du helst med hemma? -
Har du snott en väns pojk/flickvän? -
Hade du kunnat göra det? -
Vem av dina vänner litar du mest på? -
Är dina föräldrar skilda? -
Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? -
Trivs du i din klass? -
Vem är bäst, mamma eller pappa? -
Litar du på dina närmaste vänner? -
KÄRLEK/SEX
Har du haft sex med mer än 5 personer? -
Är det viktigt att ha känslor för den man har sex med? -
Har du haft ett seriöst förhållande? -
Vill du vara singel? -
När kysste du någon sist? -
När hade du senast sex? -
Vad tycker du om romantik? -
Hade du kunnat ha sex med en kändis? -
Hade du kunnat ha trekant? -
Har du varit otrogen? -
Har någon varit otrogen mot dig? -
Vad anser du att otrohet innebär? -
Gillar du någon just nu? Vem? -
DIN MOBIL
Vad står det i det senaste skickade smset? -
Vad står det i det senaste mottagna smset? -
Vilka finns i din inkorg? -
Vilka finns på din "mottagna samtal" lista? -
Vad har du för bakgrundsbild? -
Vem smsar du oftast med?
Ringer du hellre än att smsa? -
Vem är den 12:e kontakten? -
Vad tycker du om den personen? -
Vilket nummer raderade du senast? -
Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när någon ringer endast för att du inte orkar prata med den personen? -
Vad har du för ringsignal? -
VÄNNER/FAMILJ/DIN KLASS
Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? - nej
Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? - ja
Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? - nej, inte vad ajg vet
Vem i din klass umgås du helst med hemma? - erica
Har du snott en väns pojk/flickvän? - nej
Hade du kunnat göra det? - nej, verkligen inte
Vem av dina vänner litar du mest på? - jag litar inte fullt ut på någon
Är dina föräldrar skilda? - nej
Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? - jag tycker inte man ska behöva välja
Trivs du i din klass? - ja
Vem är bäst, mamma eller pappa? - båda
Litar du på dina närmaste vänner? - ja
KÄRLEK/SEX
Har du haft sex med mer än 5 personer? - ja
Är det viktigt att ha känslor för den man har sex med? - ja
Har du haft ett seriöst förhållande? - nej, det vill jag inte påstå
Vill du vara singel? - oftast
När kysste du någon sist? - :)
När hade du senast sex? - ;)
Vad tycker du om romantik? - asgulligt
Hade du kunnat ha sex med en kändis? - ja
Hade du kunnat ha trekant? - ja
Har du varit otrogen? - nej
Har någon varit otrogen mot dig? - nej
Vad anser du att otrohet innebär? - ständigt flirtande med en person, sen puss och allt sånt där
DIN MOBIL
Vad står det i det senaste skickade smset? - ja :)
Vad står det i det senaste mottagna smset? - jaa brabra :)
Vilka finns i din inkorg? - kebab, pappa, fanny, röstbrevlådan, andres, mamma, david, ogge, erica, halebop, liam, rille, sanna, david, elina, henke, ellen, mio, jörgen, isso, alex, crille, minette, elin, johanna, eva, jimmy, moa, simpo
Vilka finns på din "mottagna samtal" lista? -mamma, kebab, andres, elina, david, david, johanna osvosv
Vad har du för bakgrundsbild? - nån som följde med telefonen
Vem smsar du oftast med? - olika
Ringer du hellre än att smsa? - det beror på vad det är
Vem är den 12:e kontakten? - daniel norman
Vad tycker du om den personen? - ah han är väl snäll
Vilket nummer raderade du senast? - ingen aning
Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när någon ringer endast för att du inte orkar prata med den personen? - yes
Vad har du för ringsignal? - skrillex - bangarang

Dag 10: En bild från din förra sommar.


asroliga tider, fan vad jag saknar!

12 april

Tjo!
Har som vanligt varit asdålig på att uppdatera. Men det är sånt som händer.
Har iaf hunnit varit i Luleå i tisdags med Kebab och Marre. Blev först en massa knas på tåget dit och vi skulle först få vända och åka tillbaka till Gällivare, men det löste sig som tur var. När vi kom dit hade nog jag och Zorba alldeles för höga förväntningar för det enda vi hade köpt var öronhängen, och då hade vi ändå gått igenom alla affärer. Men sen gick vi igenom affärerna igen och då jäääävlar. Kom iaf hem med några linnen och smycken. 

Vad som händer idag har jag ingen aning om, vill göra något kul men det är ganska omöjligt här uppe i bajshålet.
pusss


hehehe ;D

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.


april 2011


april 2012

8 april

Hallå mina vänner och ovänner. HEHE.
Det som har hänt från torsdag tills idag är väl inte så där jätte intressant att berätta. Torsdagen hamnade vi iaf i flaskan med några trevliga människor, slutade dock lite olyckligt men kul har vi haft, sjungit och grejer. I fredags vart det flaskan igen. Dock mindre rolig kväll. Alla var på krogen eftersom det för engångskull var 18års åldersgräns. Vi satt några stycken iaf och hade det relativt trevligt. Käka pizza hann vi också göra.

Lördag morgon åkte jag + mamma och pappa till min faster i Parkajokki och firade hon som fyllde 60 år. Sov typ hela resan dit, och skönt var det. Hade dock ingen täckning på precis 24 timmar, vilket var mindre kul. När jag väl fick täckning fick jag höra en grej som verkligen gjorde att jag fick ågren av att jag åkte dit. Men nånå, gjort är gjort. Förjävlig tajming på det hela dock.

Idag har jag annars bara softat med Kebab och Fanny. Lugn kväll. Skrämde dock upp oss åt helvete ute i malmberget, inte okej. Men kul var det i efterhand.

Nu kollar jag big brother iaf, och sen blir det nog ett avsnitt PLL innan jag sover.
pusspuss

Dag 7: Åtta bekännelser.

1. Jag rapar typ hela tiden, utan att ens av behövt äta/dricka nånting.
2. För någon sommar sen trodde jag att jag skulle förlora min mamma, det var dom värsta dagarna i hela mitt liv.
3. Jag dömer fort jätte lätt.
4. Jag blir jätte fort arg/damp.
5. Jag litar inte på någon..
6. .. därför berättar jag inte saker till folk eftersom alla har någon som dom litar på och därför berättas allt vidare.
7. Jag har druckit varje helg ända sen slutet på 2010 ( minus typ 5 helger, max).
8. Jag saknar hur allt var förut, allt har förändrats så mycket på senaste.

5 april

Hallå!
Dom senaste dagarna har det inte hänt mycket, skola och sen softat bara typ.

Igår drog vi iaf till Ishotellet med klassen (eller ja, två från klassen + mig) och några andra. Kikade runt där en stund och käkade och sånt. Inte så mycket mer värt att berätta. Åkte hem och fixade mig och sånt och sen skjutsa mamma mig till Kebab. Vi chilla bara ett tag sen for vi ut med Issa och Boxer. Åkte runt lite och sen drog vi till Edvart (?) och jag och Kebab somna i hans säng, skööönt. Vid två åkte vi hem och jag däcka i sängen nästan direkt.

Vaknade för en timma sen ungefär och håller just för tillfället på att hungra ihjäl, inte kul. Ska gå ner och fixa lite mat tänkte jag.
puss

en lista så här innan jag stänger mina blå

- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? -
Hur lång är du? -
Hur mycket väger du? -
Har du några piercingar/tatueringar? -
Vilken skola går du på? -
Vad vill du bli när du blir äldre? -
Är du singel? -
Har du syskon? -
Vars bor du? -
Är du nöjd med dig själv? -
Vad tror du andra får för intryck av dig? -
Din favoritmaträtt? -
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? -
Din naturliga hårfärg? -
- SENASTE -
Som ringde dig? -
Som smsa dig? -
Som du smsa? -
Som du kramade? -
Som du kysste? -
Som du slog? -
Som du bråka med? -
Som massera dig? -
Som du dela dricka med? -
Missade samtalet? -
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? -
Hur många har du haft sex med? -
Hur många gånger har du varit kär? -
Har du blivit dumpad? -
Har du dumpat någon? -
Är du romantisk? -
Kärlek vs sex? -
Ditt längsta förhållande? -
Har du haft ett kk-förhållande med någon? -
Vad faller du för hos killar? -
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? -
Har någon varit otrogen MED dig? -
Har någon varit otrogen MOT dig? -
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? -
Vad använder du för preventivmedel? -
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? -
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? -
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? -
Parfym? -
Kjolar? -
Klänningar? -
Hoodtröjor? -
Hårmousse? -
Hårspray? -
Klackskor? -
Body spray? -
Rouge? -
Foundation? -
Ringar? -
Mössa? -
Hårband? -
Nagellack? -
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? -
Har du druckit alkohol? -
Röker du? -
Snusar du? -
Har du druckit så mycket att du spytt? -
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? -
Har du tagit droger? -
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? -
Har du strulat med en främling på fyllan? -
Ljuger du ofta för dina vänner? -
Har du tagit en väns pojkvän? -
Har du varit otrogen? -
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? -
Har du hotat någon? -
Har du mobbat någon? -
- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? -
Saknar du? -
Vill du träffas just nu? -
Umgås du mest med? -
Stör du dig på? -
Ringde du senast? -
Skrev åt dig senast på facebookchatten? -
Vem puffade dig senaste på facebook? -
Vem skrev du senaste med på msn? -
Vem kommer du träffa imorgon? -
Vem har du inte träffat på längre? -
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? -
Festar mest av dina vänner? -
I din klass umgås du mest med? -
Är snyggast i klassen? -
Hamnade du senast i grupp med i klassen? -
Skulle du vlija se ut som? -
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? -
Är du glad just nu? -
Har du en hund? -
Har du en katt? -
Har du varit utomlands nångång? -
Har du svarat ärligt på alla frågor? -
Är du blyg? -
Ska du ta körkort? -
Ska du tatuera dig/pierca dig? -
Vill du har barn? -
Hade du kunnat adoptera? -
Hade du kunnat adoptera bort? -
Har du en egen dator? -
Går du i högstadiet? -
Går du på gymnasie? -
Är dina föräldrar skilda? -
Mår du bra just nu? -
- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? - 17
Hur lång är du? - 164,5. den där halva centimetern är sjukt viktig!!
Hur mycket väger du? - det vill jag inte ens veta, har gått upp som faaaan
Har du några piercingar/tatueringar? - ja, en stjärna på foten. sen piercing i naveln och läpp
Vilken skola går du på? - välkommaskolan
Vad vill du bli när du blir äldre? - rik, hehe
Är du singel? - ja
Har du syskon? - ja, en bror
Vars bor du? - mellanområdet
Är du nöjd med dig själv? - nej
Vad tror du andra får för intryck av dig? - ingenaning
Din favoritmaträtt? - tacos, friterat :)))
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - finns alldeles för många, men bla köttbullar
Din naturliga hårfärg? - blond
- SENASTE -
Som ringde dig? - david
Som smsa dig? - david
Som du smsa? - david
Som du kramade? - hm, minns inte, någon i fredags
Som du kysste? - :)
Som du slog? - kebab tror jag, hehe :)
Som du bråka med? - vet inte, minns inte ;o
Som massera dig? - mamma
Som du dela dricka med? - kebab
Missade samtalet? - david
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - nej
Hur många har du haft sex med? - ;D
Hur många gånger har du varit kär? - 1
Har du blivit dumpad? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Är du romantisk? - det tror jag inte
Kärlek vs sex? - kärlek med sex
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - ja
Vad faller du för hos killar? - tatueringar, "badboy" attityd!
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - nej
Har någon varit otrogen MED dig? -ja
Har någon varit otrogen MOT dig? - nej
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - ja
Vad använder du för preventivmedel? - p-piller
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - finns väl ingen åldergräns, så länge man känner sig redo
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - oj, finns många grejer. så länge det är rakt från hjärtat så är det alltid fint
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - ja
Parfym? - ja
Kjolar? - nej
Klänningar? - nej
Hoodtröjor? - ibland
Hårmousse? - ibland
Hårspray? - ja
Klackskor? - ja
Body spray? - nej
Rouge? - ja
Foundation? - ja
Ringar? - jaa
Mössa? - helst inte, men ibland
Hårband? - nej
Nagellack? - ja
- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - ja
Har du druckit alkohol? - ja
Röker du? - ja
Snusar du? - ja
Har du druckit så mycket att du spytt? - ja
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - ja
Har du tagit droger? - nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - ja
Har du strulat med en främling på fyllan? - ja
Ljuger du ofta för dina vänner? - nej
Har du tagit en väns pojkvän? - nej
Har du varit otrogen? - nej
Har du hotat någon? - ja
Har du mobbat någon? - ja
- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - erica, elina, kebab
Saknar du? - många
Vill du träffas just nu? - många
Umgås du mest med? - nu på tiden så kebab och fanny
Stör du dig på? - många, ehhe
Ringde du senast? - isabelle
Skrev åt dig senast på facebookchatten? - kebab
Vem puffade dig senaste på facebook? - vet inte, många som puffar
Vem skrev du senaste med på msn? - oj, ingen aning, använder inte msn
Vem kommer du träffa imorgon? - töntarna i min klass osv
Vem har du inte träffat på längre? - erica känns som att det var en evighet sen, förutom i fredags då. inte okej
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - wopwop, många :D
Festar mest av dina vänner? - det är väl fanny och erica :)
I din klass umgås du mest med? - erica
Är snyggast i klassen? - alla är snygga ;D
Hamnade du senast i grupparbete med i klassen? - erica
Skulle du vlija se ut som? - megan fox kanske ;D haha
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - ja
Är du glad just nu? - nja, neutral
Har du en hund? - nej
Har du en katt? - ja
Har du varit utomlands nångång? - finland och norge, haha
Har du svarat ärligt på alla frågor? - ja
Är du blyg? - nja, om nån är blyg mot mig så ja
Ska du ta körkort? - ja
Ska du tatuera dig/pierca dig? - ja, meraaa
Vill du har barn? - ja verkligen!
Hade du kunnat adoptera? - ja
Hade du kunnat adoptera bort? - nej
Har du en egen dator? - ja
Går du i högstadiet? - nej
Går du på gymnasie? - ja
Är dina föräldrar skilda? - nej
Mår du bra just nu? -ja, rätt så


-

Dag 6: En låt som betyder mycket

Har nog ingen låt som gör det faktiskt.

lite random bilder

1 april

Fredagen var faktiskt kul. Var först en sväng hos Elin men drog snabbt därifrån till Koski. Kom in en jävla massa folk där. Trevligt. Kebab förlorade dock sin telefon så det sög ju, förhoppningsvis kommer den fram snart. Sov iaf där med några stycken. På lördagmorgon mådde jag ju inte kung vill jag ju lova. Jag, Fanny och Kebab tog bussen till stan och jag höll på att spy hela vägen. Vi drog till Mds och skulle käka lite. Själv gick jag och spydde på toan innan jag fick ner mig någon mat, mysigt. 

For iaf hem ganska direkt efter vi hade käkat. La mig i sängen och vid halv fyra somnade jag och sov tills halv åtta ungefär. Fixade mig lite snabbt och sen for jag och brydzen och gjorde ingenting egentligen. Blev en hemgång vid ett eller nått sånt. 

Vaknade för inte så länge sen och tänkte käka lite krubb och sen vet jag fan inte vad som händer. Får se helt enkelt.
puss


RSS 2.0