27 februari

Hej gott folk. Bästa update här måste jag säga!

Tänkte inte ge er någon större update om vad som hänt dom senaste dagarna, men lördagen var helt fantastisk! Spelningen var asgrym! Dom var så jävla bra! Kändes lite sjukt att höra dom och se på dom samtidigt, när man annars bara hört dom på datorn/telefonen. Sjukt ju. Efter det drog vi till hotellet en sväng och började dricka lite, drog sen vidare till lokalen och efter ett tag var det så jävla mycket folk där så det var sjukt. Dansade så det var inte sant! Efter en stund drog vi några stycken tillbaka till hotellet och somnade dit kring sex. Vaknade sen upp på morgonen vid 12. Jag och Andres drog och städade lokalen, mindre kul. Blod överallt, tampong på toagolvet, alkohol över hela golvet osv. Men det gick rätt fort, vi hade ju as bra musik till. Hehe. Var lite överallt tills tolv ungefär och då drog jag hem och sov.

Imorse var jag äckligt trött men klev upp iaf vid sju och drog till praktiken och jobbade på där. Dagen gick sjukt fort. Efter det drog jag och Erica till Kebblo och vi chilla bara. Sen mötte vi Crille och gick till Andres. Vägen dit var ju lite kul, massa planer fick vi, haha. "ITS HOT AND DANGEROUS!!!!!" Vi chillade mest och sen kom pappa och hämtade oss. 

Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen sova som fan! Får aldrig sova ut fan, ledsen jag blir.. :(
pusssssss

Tungung yääh

Tjenatjena!
Har precis fixat klart mig och taggar till lite. Sov en liten stund också och hade as svårt att kliva upp. Såg sen på klockan att den var nästan kvart i sex så då var det jävlar bara upp ur sängen och ner och käka. Sminkade mig sen och bytte kläder osv. Nu tänkte jag ploppa in linserna och sen borsta tänderna och börja bege mig mot dansenshus vart spelningen kommer vara. WÄÄH vad kul det kommer bli!! :D

25 februari

Hallu!
Igår blev en riktigt kul kväll faktiskt. Adam skjutsade mig till Erica och hann inte vara där många minuter innan Kebab och hennes mormor kom och skjutsade oss till lokalen. Satt där med några stycken och sen bara bajsade in folk. Var riktigt många där ett tag. Vart dock en massa tjorv med högtalarna men det löste sig. Erica kom även med killarna från Stockholm (tunggung) som ska spela idag. Vi var där tills två ungefär då dom flesta drog för att polisen kom och paja. Kung som jag är lyckades jag smita iväg, hehe ;) Gick tillbaka och satt där en stund och kring tre gick jag till Kebab. För jävla kallt och förjävla långt. Låg och pratade en stund och sen somnade vi.

Vaknade sen redan vid tio imorse. Låg i sängen och chillade och sen drog vi och käka hamburgare och sen skjutsade dom hem mig. Nu tänkte jag hoppa i duschen och vila lite sen. Måste vara pigg ikväll ju. Kommer bli så jävla kul!!!! :D


24 februari

HEJ mina folk. Ja ni är mina ;)
Försov mig imorse igen. Hehe. Mamma skjutsade mig iaf och jag var på sjukhuset kring kvart i nio. Jobbade på och sen sov jag från halv tolv ungefär till två. Opppps. Var kvar en halvtimme och sen hoppade jag på bussen med Erica och drog ner till stan och köpte lite alkohol och sen gick vi till Tittie en sväng. Sen kom pappa och hämtade oss och skjutsade hem dom små barnen. Nu har jag precis fixat klart mig och försöker tagga till här, förjävla svårt när mina högtalare har söndrat dock... BUHU. 

Nåånååååååå. Ska tjata lite på min bror om skjuts.
puss


Dag 13. En youtube video du gillar

Gillar många videosar, men bara därför bjuder jag på en riktigt fin en! ;)



hahahah vilka tider

23 februari

Hej kära vänner.
Försov mig imorse, precis som jag tänkte igår kväll. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag har sovit sjukt dåligt två veckor irad nu. Specielt sen i fredags. Mamma väckte mig iaf typ klockan åtta och skjutsade mig till praktiken. Dagen har gått sjukt fort. Helt plötsligt bara så var klockan tre. Tog bussen till Kebblo iaf och vi for först på vårdcentralen och sen rev vi ut alla hennes kläder från hennes garderob. Lånade ett par leggins och ett linne typ som jag tänkte ha imorn. Ska även köpa ett par leggins av henne. Hehe. Helt oanvända dessutom. Sen lagade vi iaf lite mat och pratade på där, kollade gårdagens avsnitt av Big brother också.

Mamma kom och hämtade mig klockan nio och sen dess har jag inte gjort något särskilt. Duschat och taggat till imorn mest. Vet inte varför men är sjuuuukt taggat, hoppas det blir en helt underbart rolig kväll imorn! :)
puss


zöt_tjej_2008

Svar på kommentar

Zorbis om Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr
Du bloggar fortfarande ;o fan vad jag ska ha missat. Blir dock lite ledsen hära framför data skärmen när du bytt header.. vars är jag och du mandis! ;o no where.... Äre team mandikee eller?! ser inte så ut. System kameran ska laddas imorgon och på Lördag ska du och jag ta en fin bild ihop så jg får vara där uppe. Puss å kram Mvh Zorba dah girl Asplund :D

Svar: No shit niggah. Och du vet att det är fett med team mandikee!!! du och jag på lördag mah man. då åker du också dit upp! ;)

Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr

hahahah, 2008.
hade jätte långt och fint hår men rastlös som jag var fick jag nån konstig
ide att klippa av håret just vart jag hade mina toffsar. ni får en lite före och efter bild här :)



hemskt.. gick till frisören någon dag efter bara och klippte det till en frisyr,
dock får ni ingen bild för det var hemskt fult..

22 februari

Hej gott folk!
Tänkte bara ge en liten snabb update om igår och idag.

Igår var det först praktik som gällde. Jobbade på till klockan tre då Adam ringde och sa att han skulle hämta mig. Pappa hade kört hem min bil som han har köpt så han hämtade mig med den. Kommer nog dock inte ha kvar den eftersom den var ful osv. Nånå, kom iaf hem och käkade och duschade och sen kom Vicky, Andres och Isabelle och hämtade upp mig. Hennes bil slocknade på bergmans och gick inte och starta så vi gick upp till Andres och kollade film och snackade bara. Sov där sen.

Imorse var jag sjukt trött men ändå pigg, jobbigt var det iaf. Åkte till praktiken och var där till tre igen. Somnade på lunchen och gudomligt skönt var det. Kvart i tre kom mamma och hämtade mig och vi drog och kollade synen på mig och jag fick hem ett par prov linser + två glasögon som jag måste bestämma mig vilken av dom jag vill ha.

Just nu tänkte jag kolla bigbrother och sen återstår det att se vad som händer.
puss



Känner mig som en gubbe i glasögonen,
men jag passar tyvärr inte i mindre bågar.
och det fanns inga andra som jag ville ha.
kommer nog ändå bara använda glasögon när jag är hemma.

Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör

Asså det finns så många grejer men man glömmer ju jämt bort när man ska skriva upp det så här, men ger det väl ett försök.

1. Resa fett mycket
2. skaffa barn
3. simma med delfiner :D
4. hoppa fallskärm och bungee jump
5. kasta en enkrona från eiffeltornet :D

Dag 10. Länk till denna lista

Läääääänk!

.

I'm one of those people, who always acts happy & puts on a smile to cover-up the pain & misery going on inside me.
I'm one of those people,
who always acts happy &
puts on a smile to cover-up the pain & misery going on inside me.

Dag 9. Bild på någon du älskar

18 februari

Hallå! Alla bakis och mysiga idag eller? Inte jag faktiskt, vilket är otroligt skönt. Fryser bara, inget mer. Underbart!

Kvällen började iaf med att vi satt några hos Agge och körde Jag har aldrig och pratade på där. Sen gick jag, Erica, Fanny och Kebab ner till Andres och där var det några fina folk. Vi satt där och pratade och jag märkte en sjuk sak, ingenting jag tänker dra upp här men roligt var det. Efter en stund drog vi iaf vidare till Koski och där var det också massa folk. Vi stannade där hela kvällen. Kaxade lite för mycket med Andres så nu har jag feeetaste blåmärket på benet, men envis som jag var, så var jag tvungen att fortsätta. Höhöö.

Redan vid tre tror jag gick jag, Erica och Andres hem till han och Oliver och Kebab kom dit också. Vi softa mest och hade jätte kul. Blev slagen på mitt blåmärke för det var jätte kul tydligen. Somnade sen i soffan vid fyra kanske. Kallt och förjävligt har det varit, delat på en lite handduk att ha som täcke också. Kallt nå jävulskt. Vaknade sen vid ett och efter en stund drog jag och brydzen och hämta en pizza och chilla.

Just nu ligger jag i sängen och är arg. Mitt tandsmycke lossna när jag käka pizza. Kul att betala 520 kr och att det håller en månad. Måste ringa till tandläkarn på måndag. Annars så fick jag också reda på att pappa har köpt en bil till mig som jag ska övningsköra med, sen om jag inte vill ha den så köper vi en ny. Det är ju najs. En liten golf, haha. 


17 februari

Hallå alla vänner och ovänner!
Kunde inte somna igår, även fast jag var så sjukt jävla trött så gick det inte. För mycket tankar i skallen antar jag. Efter någon timma somnade jag iaf, då var väl klockan kring tre. Sov på tills tjugo över sju ungefär då mamma kom och väckte mig och frågade när jag börja. Svarade åtta och efter det kollade jag klockan och ångrade mig som fan. Skulle ha sagt nio, haha. Var så jävla trött så det var sjukt. Men jag slet upp mig och drog på mig lite kläder och knata ner till bussen. Jobbade på hela dagen tills tre då pappa kom och hämtade mig.

Nu sitter jag här och funderar lite på vad jag ska ha på mig ikväll. Tror nog jag vet redan. Soft. Ska väl börja fixa mig på en strax så jag slipper stressa. Alla (speciellt kebblo) tycker jag är så seg, men nu saudan. 

Jaaa... det var väl allt för mig.
pussvaa


16 februari

Hola mis amigos!
Igår blev en härlig dag. Fixade mig och kände att jag verkligen inte orkade sitta hemma och glo så jag drog och mötte Andres och Erica på nex. Oliver kom dit också och vi satt där hela kvällen. Hade roligt faktiskt, var jätte skönt att koppla bort allting. Pratade på där och sprang runt lite tills elva när dom stängde. Vi åkte hem till Oliver en sväng och resan dit var ju lite klockis. Haha. Vi stannade där inte så länge, sen knatade jag och Andres hem till Erica och sen somna vi dit. Har inte kunnat sova på hela natten typ. Hade ont i huvudet, började må illa, det var trångt, det var varmt, det var kallt osvosv.

Började praktiken klockan åtta så vid halv åtta klev jag upp och satt mig i köket med Erica. Började frysa så tänkte att jag går och chillar i sängen tills jag måste gå. Ah sure va, somnade dit och vaknade vid tolv ungefär. Så jävla braaa!! Efter en stund gick jag och Andres iaf och fixade en lokal och sen klämde vi lite pizza. Sen drog vi och hämta hans dator och sen tillbaka till Erica. Där satt vi inte många minuter innan han drog hem och jag och Erica blev upphämtade av Kebbbo. Vi gick till ungdomsrådet och pratade lite. Sen drog vi på stan och jag fick med mig en pälsväst typ, för halva rea priset dessutom. Inte illa pinkat. Sen drog vi tillbaka till Erica och där softa vi bara. Adam kom och hämtade mig vid nio sen.

Nu ligger jag och fryser i sängen och är för jävla trött. Tänkte borsta tänderna och sen sova! Imorn ska jag fan inte missa praktiken. Har ju fyra dagar att ta igen på lovet, tack vare en idiot. Dock var ju en dag mitt eget fel, but still.. 

Nånå, nu blev det här ett förjävla långt inlägg så jag slutar genast!
puss


gääm bild'n

we're breakin' our hearts

It's crazy how you think you actually meant something to someone,
and they just turn around and prove you wrong.

.-

fuck den här dagen, fuck allting, fuck you, fuck oss, fuck allt.

hoppas ni haft en så sjukt mycket bättre alla hjärtans dag än vad jag har haft, då min har först bestått av fix, lycka, nervositet, sprallighet, som sen gick över till hjärtekross, snor och tårar, tyvärr är det inte över än. förstår inte hur det kan produceras så mycket tårar att det räcker från klockan sju till nu, och garanterat många timmar till..

fuck och hej.

I keep on prayin' but things just stay the same..

I'm sick of sufferin'
You gave me nothin'
I need somethin'

When you criticize
With your pretty eyes
You drove a stake right through my hear

When you burn in hell
Remember what I said
You hade your chance, I've had enough





..

you are just doing it over and over, and over again.

Tju!

Soft dag idag måste jag ju säga. 
Tog bussen till Erica vid sju, där vad Andres också. Vi snackade mest bara och sen drog han. Jag och Erica kikade lite kläder och snackade skit mest. Välbehövligt måste jag ju säga. Andres kom tillbaka vid tio igen och vi fortsatte kolla kläder och lyssnade på Whitney Houston. Fick mig även en dans också, hahah.. Sen drog han iaf igen och jag satt kvar där tills tolv och sen kom en surig bror och hämtade mig. 

Nu har jag käkat lite nudlar och tänkte faktiskt sova, (vem försöker jag lura egentligen? vet att jag kommer sitta och glo tills minst tre inatt). Är sjukt trött så det är inte sant. Innan det måste jag försöka trycka ner ett par skor i min väska, kommer säkert gå jätte bra. Hade inte mina fula träskor varit i vägen hade det gått hur bra som helst -.- 

Nånå. Har inget mer ordbajs för er. Ni klarar er säkert på detta jätte roliga, mest fartfyllda inlägg ni någonsin läst. HEHE

Puss


13 februari

Hej!
Förstår inte hur jag kan vakna så tidigt. Igår la jag mig kring fyra, vanligtvis brukar jag då sova på tills fyra-fem. Men imorse vaknade jag kring två. Helt sjukt. Låg iaf kvar i sängen en stund, sen hoppade jag i duschen och nu har jag fixat mig osv. Tagit upp tre saker från en väska för jag insåg att jag glömt packa handdukar + mina andra skor. Kaos. En neccesär ska också dit i. Kan inte sluta bra det här.

Annars så sitter jag och väntar på lite krubb och sen drar jag mig mot Erica. Finns en hel del att planera känner jag. Yaay. Taggen!

Nånå.
PUSS


Dag 8. Vad har du för mobil?

sony ericsson xperia x10 mini pro!

12 februari

Hallå!
Idag ska jag berätta, mina kära vänner, att jag har inte gjort ett skit. Blev en tidig hemgång igår, redan vid tolv. Mobilen ringde och plingade på hela kvällen, men orkade inte svara. Somnade vid tre skulle jag gissa, och vaknade imorse vid tre. Sen dess har jag legat i sängen och väntat på att telefonen ska plinga. Har klivit upp en gång, och då gick jag och åt. Har inte orkat duscha eller nånting. Vilken knas. Men så kan det också gå.

Blev inge luleå idag pga vissa anledningar, men förhoppningsvis kan jag åka imorn. Får se hur det blir! 

Annars då? Är nog faktiskt inte så mycket mer. Kom just på att jag har packat allting förutom mina smycken, maah. Kan ju inte glömma mina älsklingar. Suger dock att jag varken kommer kunna använda ringar eller så om dagarna. Buuh. Fuck praktik.. 

Ne, nu tänkte jag hämta ett glas vatten och försöka påbörja min psykologi läxa, samt göra klart kristendompapprena.
puss


schleeten

GITTAR!

PEACE!


Dag 7. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.

11 februari

Hejhej, hallå!
Igår blev faktiskt en för jävla rolig kväll. I början vart det lite knas osv men det löste sig. Adam skjutsa mig till Kebab och hann inte göra så mycket annat än att sitta några minuter innan vi började knata mot Robin. Där var det lite folk. Hann svepa två glas vin innan vi rörde oss till malmberget. Vi for till Robbe och dit kom det lite trevligt folk. Vi dansade lite och pratade osvosv. Hade det för jävla trevligt faktiskt. Måste börja vara nykter oftare så man verkligen uppskattar utgångarna. 

Men som sagt, hade sjukt roligt. Tror jag har fått glas i foten, har lite små blåmärken och blod på mitt linne. Fint. Minns inte så mycket av slutet på kvällen men vi däckade fem pers i sängen vid fyra-fem eller något skulle jag gissa, jag vaknade upp med skorna på dessutom. HAH. Fel att ta av dom lixom. Nåjaa. Vaknade vid tio eller något av att Kebabs telefon ringde, fortfarande lite små full. Låg mest kvar i sängen och snackade osv. Kebab och Carro drog sen och vi andra var mest bakis och ville dö ungefär. 

Jag och Andres drog sen till La guna och sen knata vi ner till Robbe och chillade. Fortfarande bakis som ett mongo. Pratade lite och sånt där. Adam kom och hämtade mig vid fem och då käka jag lite och nu tänkte jag hoppa i duschen och fundera på om man ska dra ut idag eller inte. Får se hur det blir.
puss


;)

Ikväll köööör vi, woopwoopp :D

EGOBOOOMB, BADAAAM!

10 februari

Hallå! 
Blev ingen skola för mig idag. Var så jävla trött när alarmet ringde imorse så jag slog bara av det och fortsatte sova. Hade ändå bara två lektioner så det gör inte så mycket. Sov på tills ett någon gång, har sen dess bara chillat. Ätit lite godis från igår, hehe. Nu har jag precis duschat och tänkte smörja in mig och rota fram nå kläder. Har så mycket som är nerpackat + att det är massa som ska packas ner också, vilken knas. 

Ikväll kanske det blir en liten utgång också, inget är bestämt än men känner mig faktiskt lite taggad. Var ju ändå nykter hela förra helgen. Nåja, får se hur det blir, förhoppningsvis blir det en kul fredag iaf.
puss

9 februari

Goddagens foaks. Vad gör ni? frågar fast jag inte bryr mig egentligen, höhö badass ;)
Idag var det skola som vanligt dåva, hade lunchservering med hela 52 gäster, varav 29 kom klockan tolv. Så he vart lit' stersigt. Vi fick sluta vid tre iaf, packade ner mina kockkläder och skor osv som måste med till luleå, sen kom min moderkaka och hämtade mig. Chillade framför datorn och sen tänker jag inte ens uttala mig om vad som hände den närmsta timmen. 

Sen vid 7 kanske kom fanny och plockade upp mig, vi snurrade runt ett tag och sen träffa vi Robin och Pecka så vi åkte med dom hela kvällen. For lite hit och dit. Drog till coop och tänkte köpa blue keld som jag har varit fittigt sugen på hur länge som helst men ingen jävla affär har ju dom. Det slutade iaf med en MER och sen köpte vi roligt godis som vi så fint kallar det. Vi åkte runt ett tag till och sen släppte dom av oss och jag och Fanny fortsatte för oss själva. Hon släppte av mig här för inte så länge sen. Blev sjukt trött nu, så tänkte väl krypa ner under täcket och mojsa på.
puss

Dag 6. recept på favorit bakverk

Har väl inget speciellt bakverk eller så, men det här är sjukt gott -

Ingredienser:

Garnering:

  • säsongens bär eller frukt
glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt -Byt ut gelatinet och strösockret mot 1 dl gelésocker. Koka då upp vanilj, grädde och gelésocker och låt detta koka 30 sekunder och häll därefter upp i portionsglas.

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i blöt.

Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull.

Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter.

Ta av kastrullen från plattan, viktigt! (det får inte koka när du lägger i gelatinbladen för då skär det sig.) Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig.

Sila bort vaniljstången. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar.

Strö över (tinade) bär eller frukt. Servera.


Dag 5. En bild på dig och din bästa vän

8 februari

Hallå! 
Missade bussen imorse så mamma fick skjutsa mig, höhö. Skönt. Hade iaf svenska och då satt vi bara framför datorn (=facebook). Sen hade vi lunch och sen lunchservering. Slutade redan vid två, vilket var jävligt ovanligt. Hade dock inte så många gäster och alla kom typ samtidigt, så beror väl på det. 

Kom iaf hem och slog igång min skoldator för att kolla så att den funkar osv, man vet ju aldrig med dom. Men det gjorde den så den åker med till luleå, dock har jag ingenting på den, inga bilder eller så. Men orkar inte börja dra iväg den här datorn. 

Vad mer då? Tänkte börja småpacka lite, och jag vet ju dock hur det kommer sluta. Kommer ha med minst två fullproppade väskor dit. Men ska ändå vara där två veckor. Höhö. Sen ska jag till Kebab mest troligt och ha lite Spykids maraton, YAY.
heheh
puss

Dag 4. 2 bloggtips

Har nog inget bloggtips, tyvärr

7 februari

Hallå!
Skola idag som vanligt, hade ingen psykologi på morgonen då vi får arbeta hemma. Så vi hade sovmorgon till tjugo i tio, för jävla skönt! Min fina kisse har sovit med mig också, extra mysigt. Slutade skolan klockan fyra iaf och tog bussen hem och käkade. Sen åkte jag och Elina till badet och simmade och solade. Brände mig återigen i ansiktet och på rumpan. Bra.. Får se ut som en tomat igen.

Halv nio ungefär hämtade mamma mig iaf och jag snackade lite med henne om vad hon måste tvätta tills på fredag och vad hon måste köpa. Sen kikade jag facebook lite och nu tänkte jag hoppa i duschen, kändes förjävla jobbigt. Nånååååå. Måste man så måste man, lika att göra det nu.

Btw.. Har förjävla ont i foten också.. Jag och Elina höll på att vara mongo och hade benen på golvet och överkroppen i vattnet och gjorde typ situps, sen råka jag röra min fot mot Elinas fot (äckligaste ever..). Fick panik och slängde mig ner, vilket resulterade att jag dammade foten hårt som satan i världens största jävla järn grej, helt blå på foten nu och ont som satan gör det, utan att jag ens rör där.. BLÄ, elinas äckliga fots fel..
HIHI, nånåååå, hejs
puss

1 år sen :)



Det var tydligen då jag gjorde hål i läppen :))


Dag 3. 3 favoritlåtar

Har inga favoritlåtar som hängt med länge, utan dom är favoriter tills jag nött ut dom. Men dom bästa just nu är:

1. Yelawolf - Animal
2. Rihanna - Talk that talk
3. Timbuktu - Flickan och kråkan

6 februari

Hallå! Kunde inte somna igår på grund av en anledning, men tillslut blev allting bra och jag somnade vid ett tiden. Var så förjävla trött imorse vid sju så det var inte sant. Klev upp 07.35 och bara slängde på mig kläderna och sprang till bussen. Som vanligt när man stressar så är bussen extra sen så fick ändå stå ute och frysa. Har sen haft lektioner hela dagen fram tills fyra.

Sitter just nu och är jätte glad, samt väntar på lite krubb. Efter det sticker jag och pappa iväg på handledarkurs i tre timmar. FAN VAD KUL VA? Nejtack. Hade helst skippat, men ska man ha körkort så ska man. 

Har inget mer att berätta, tyvärr mina vänner!
puss

.

Dag 2. 5 fakta om dig

1. Jag har inte haft vattkoppor ännu
2. När jag var mindre sög jag inte på tummen utan på två fingrar och gjorde det jätte länge
3. Om någon råkar göra så att jag får ont så måste jag hålla emot jätte mycket för att inte slå han/hon.
4. Jag älskar allt som har med smycken att göra
5. Halva min framtand är plast eftersom jag trillade i en lift på dundret när jag var liten och bygeln for på tanden, tog flera timmar innan jag märkte att tanden var halv och först då började jag gråta. heheh

:)

Sticker ut med Fanny.
Måste vara sinnesförstörd, för jag har leggins på mig och det är -35 utomhus! Skönt. Kanske inte det smartaste av mig då jag har har förfrysit tre ställen på benen redan. Äsch. Ska ändå inte vara ute och härja.
PUSS

.

Dag 1. En bild på dig just nu

kör väl en till sån här, haha

VILKEN VÄN...
*Vem är din allra bästa vän? (Om du måste välja en) -
*Vem av dina vänner har du känt längst? -
*Vem av dina vänner kan du säga allt till? -
*Vem av dina vänner såg du sist? -
*Vem av dina vänner pratade du med sist? -
*Vem av dina vänner saknar du? -
HAR DU...
*Har du hånglat/strulat med någon av samma kön? -
*Har du gjort något du inte borde ha gjort med någon annan? -
*Har du tagit fel på din känslor för en annan person? -
*Har du blivit så full att du spytt? -
*Har du festat flera helger i rad? -
*Har du spenderat mer än 500kr på alkohol på en dag? -
*Har du liftat med någon du inte känner på fyllan? -
*Har du haft sex på fyllan? -
*Har du sovit i samma säng som någon av motsatta könet utan att "göra något"`? -
*Har du runkat av/blivit avrunkad? -
*Har du haft oralsex? -
NÄR...
*När kramade du någon senast? -
*När var du kär senast? -
*När pussade du någon senast? -
*När förlorade du oskulden? -
*När hade du ditt första riktiga förhållande? -
*När grät du senast? -
*När sa du "jag älskar dig" senast? -
Dag 1. En bild på dig just nu
Dag 2. 5 fakta om dig
Dag 3. 3 favoritlåtar
Dag 4. 2 bloggtips
Dag 5. En bild på dig och din bästa vän
Dag 6. recept på favorit bakvärk
Dag 7. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.
Dag 8. Vad har du för mobil?
Dag 9. Bild på någon du älskar
Dag 10. Länk till denna lista
Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör
Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr
Dag 13. En youtube video du gillar
Dag 14. Så fixar jag mig inför skolan
Dag 15. Ett underbart minne

4 februari

Hallå!
Somnade rätt tidigt igår. Vid ett tiden eller något skulle jag gissa. Har drömt helt sjuka drömmar under natten också. Vaknade sen vid tolv imorse av att jag höll på att kissa på mig. Klev upp och sen gick jag och fikade lite. Sen dess har jag kikat klart Scooby doo och kollat ett avsnitt the big bang theory. Hatar att vakna så här tidigt. Finns absolut ingenting att göra, känns inte värt att dra ut. + att det är typ ingen vaken heller, och jag har så jävla långt till alla eftersom jag bor mitt ute i ingenstans typ. 

Idag har jag annars ingen aning om vad jag ska göra. Fanny kommer ju idag så hittar väl säkert på nånting med henne. 

Förövrigt så kikade jag in på stylebytyra och hittade en massa fint som jag mer än gärna hade lagt till i varukorgen. Men nee, måste spara pengar..


He doesn't mind.

Adam skjutsa mig till Kebab vid åtta. Vi satt och snacka och sånt och sen kika vi nå klipp på youtube. Sen spela vi, + crille och alex lite med andra ord. Kul var det. Fick mig att tänka på annat än tröga idioter som bara gjorde mig förbannad. Orkar inte ens skriva för är så förbannad och tänker inte ens ödsla tid på att skriva böcker om dig jämt och ständigt. Finns ändå inga ord som förklarar. Idiot, svin osv, räcker inte ens i närheten.

Nånåå. För att få bort alla mordtankar så slår jag igång lite Scooby doo och sen ska jag väl sussa sött här i min säng full av kläder.
puss


medans jag väntar på adam -

Vem?
Vem sov hos dig senast? jag vet faktiskt inte, brukar inte sova här
Vem pussade du sist? vet inte, diesel kanske :))
Vem tror du tänker på dig nu? jack sparrow, nej men vet inte
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? det beror på ;)
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? liam
Vem har du senast ringt? zzzorba
Vem kommer du aldrig att förlåta? asså.. jag vet inte

Vad?
Vad får dig att bli rädd? fötter :( hihi
Vad gjorde du i helgen? vad gjorde jag i helgen??? jooo.. jag drack med fint folk på fredagen, sen på lördag var jag men fänie hos viktor och åt popcorn, på söndag såå.. minns jag inte
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? shit, skulle fått panik
Vad har du på dig just nu? underkläder, sockisar, buff och linne
Vad tänker du på just nu? när min broder jakob är klar
Vad för mobiltelefon har du? sony ericsson xperia
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? vit med blummor på

Är?
Är du snygg? nej, inte onödigt
Är du brunett? nej
Är du orolig för något? nja, jo, kanske.. eller, jo.
Är du lycklig? ibland, oftast
Är det snyggt med rosa strumpor? det beror väl på vad man har dom till
Är du oskuld? ja, tills jag gifter mig och är minst 45

Är du mysig? ja det tycker jag väl
Är det snyggt att vara riiiiiiiiiktigt smal? verkligen inte
Är du ensam just nu? jo
Är det soligt ute? nej, svart som natten, HEEH

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? ja, den som inte har, ljuger
Har du blivit sviken av en vän förut? ja
Har du plattat håret någongång? jo
Har du något husdjur? ja, MISSÄ
Har du gått ner i vikt förut? ja
Har du hål i naveln?  yes 
Har blåa ögon? jaa
Har du varit i Asien? nej

Vill?
Vill du ha breda höfter? asså.. beror väl på hur breda, bryr mig inte så mycket, mina höfter får vara precis som dom är
Vill du vara smalare? ja, blivit fläskoberg ju :( 
Vill du ha en hund? ja, liten valpis
Vill du att det ska vara soligt nu? ja, helst nyss
Vill du ha sex just nu? nej, när jag är 45
Vill du vara singel? jag vet inte
Vill du sova just nu? nejbo

Kan?
Kan du cykla fort? skojas inte ;)
Kan du sminka snyggt? nej, as dålig
Kan du springa långt? beror på vad som räknas som långt (a)
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? nej
Kan du bita dig i tån? uh, vill inte ens veta
Kan du vara sparsam med pengar? nej
Kan du vara utan sex tills du är gift? absolut, redan gått snart 18 år!

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? större! mycket större! sen massa andra möbler
Hur vill du bo? stort och lyxbo
Hur är ditt drömjobb? det vet jag inte än
Hur mår du egentligen? just nu så är det helt fantastiskt, kom tillbaks om någon dag
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? precis som min är, HIHI
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? är väl upp till han
Hur många solglasögon äger du? typ 5 men alla är fett fula så använder ingen av dom
Hur länge ska du vara vaken idag? tills mamma säger åt mig att sov a

Ska?
Ska du sova snart? nej
Ska du utomlands i år? nej
Ska du ha något svart på dig imorgon? förmodligen
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? bruna <3
Ska man va lång eller kort när man är kille? längre än mig så är jag nöjd
Ska du duscha i morgon? mest troligt, ja
Ska du köpa något i veckan? det ska jag säkert
Ska vi sluta ställa frågor nu? doit

hahaha

tänkte bara visa en fin bild min fina vän zorbis skickade åt mig på fb, gillar mina fina bröst hon har ritat :)))


3 februari

Haha, såg nyss att jag har skrivit att det var andra januari igår. Opps.

Hallå förövrigt. Det var nånting jag tänkte meddela här åt er fina läsare, men jag glömde helt totalt bort. Det var säkert något jättre intressant ni missar nu! Annars så gör jag ingenting, och har inte gjort nånting heller. Har varit i skolan osv. Hållt mig inne sen dess. -30 minus här, och på vissa ställen -40. Skönt va? Älskar norrbotten. Har iaf hunnit duscha och sånt. Nu tänkte jag äta och sen tänkte jag fundera på om det blir utgång idag eller inte. Mest troligt inte, med tanke på det fina vädret. Annars blir det väl bara att mysa sig med någon, ska höra vad Kebbis gör tänkte jag. Bara jag får någon skjuts dit, för tänker då fan heller gå till busshållplatsen som förövrigt är alldeles för långt ifrån.

Nåånå. Nu är maten klar hör jag, så inget mer ordbajs för er.
^puss

Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Hojj vad svårt, finns så mycket, men kommer aldrig på något. Kan väl försöka iaf :D

1. Resa typ överallt, typ las vegas, london, amsterdam osvosv
2. Hoppa fallskärm från ett flygplan
3. Hoppa bunge jump
4. Skaffa barn
5. Vara med i typ bigbrother, hehehe :D
6. Gå på en strippklubb
7. Gå på världens fetaste konsert
8. Hyra en buss och fylla den med massa fint folk och bila genom massa länder
9. Vinna en massa miljoner så jag kan ge pengar åt mig familj och vänner
10. Hitta nånting jag verkligen vill jobba med.

true

2 januari

TJA! Imorse tog jag bussen till skolan vid nio, började direkt dagen med att baka lite bullar. Helt okej chill dag. Har prisberäknat lite också. Klockan tre ungefär gick jag och Erica hem till Andres. Var sjukt länge sen jag träffa han, måste vara över en månad. Galet. Vi gjorde ingenting egentligen, vi chillade mest. Halv sex ungefär gick jag och Erko ut till bussen och frös sönder ungefär. Så sjukt jävla kallt ute. -26 var det här, men såg att det tydligen var över -30 på vissa ställen. crraaazzy. Jag som trodde att det skulle bli en varm sommar. Får väl rota fram min gås då som jag trodde jag skulle få slippa den här vintern. 

När jag kom hem myste jag lite med min kisse som inte tyckte att jag skulle sitta framför datorn, han la sig bara på tangentbordet hela tiden. Sötmuffis. Sen lagade jag lite krubb till mig och min bror. Kebab, pommes, grönsaker och en jävla massa vitlöksdressing. Mumma. Trodde min bror skulle vara lite snäll mot mig för att jag fixade mat åt mig men nejdå. Han skvätter vatten på mig och snärtar mig med sitt cp finger. Fick iaf ett tack för maten, så det var väl lite snällt.

Annars då? Jo, tackar som frågar. Det är rätt bra, har fixat praktikplatserna så slipper tänka på det längre, imorn är det fredag också och har bara två lektioner. Skööön...t. Nu tänkte jag diska stekpannan och sen lägga mig i sängen och kolla lite movie tänkte jag. Tänker då fan heller röra mig utanför dörren idag!
pussva

1 februari

Woosch, redan februari. Fan, snart är det ju sommar!! Yaay.
Imorse var jag iaf så jävla trött, var så jävla nära på att stänga av alarmet och fortsätta sova, men med tanke på dom nya csn reglerna så tvingade jag mig upp, som en sann krigare! Hade två lektioner, religon och svenska, på svenskan satt vi mest på datorn eftersom vi är klar med vårat grupparbete. Sen bjöd Lena oss på fika i skolfiket och vi snackade lite bara. Sen tog jag och mina girls bussen ner till stan och käkade på thai, och gott vare! Köpte två par trosor också. Inte på thai dock, utan på lindex :D hehe

Sen blev det en jävla massa tjov med bussen för mig och Kebab men tillslut kunde vi åka hem till hon. Fick stå ute och frysa i -24 typ. KUL. Erica kom dit också efter en stund. Vi gjorde inte så mycket, kollade as bra videosar. Typ populära låtar från 80, 90 och 2000 talet. Ojoj vad vi sjöng med. Lite roligt var det också när vi kunde massa låtar från 80 och 90 talet, och tyckte det var askul, sen läste vi en kommentar där det stod typ: hatar 94or som tror sig kunna låtar från 80 talet osv. Prickade rakt in i hjärtkammaren vill jag ju säga, men roligt var det som sagt. Sen pratade vi mest och sånt, jag åt lite broccoli för eran information.

Vid nio tog jag bussen hem, pratade med mamma och sen bänkade jag mig framför datorn. Tänkte trycka in kläder i min överfulla garderob och sen hoppa ner under täcket. Sjukt trött. 
pusspuss
RSS 2.0