31 maj

Gud i london, imorn är det 1 juni. Helt gaaaalet.

Idag har vi haft helt ovärd skoldag. Hade först no, där vi inte gjorde nånting typ. Sen hade vi slöjd, där vi inte heller gjorde nånting. Jag och Elina for hem till mig och chilla. Sen kom Zorba och Crille hit och vi snacka lite och sen drog vi upp till sporthallen och kika på Olle. HAHA, så frän han var. Fick tillochmed en kram av han ;) For hem sen en sväng, och sen drog jag och Elina till Zorba och lekte med henne och Crille. Varit med dom (dock inte elina) resten av dagen också.

Nu snart tänkte jag gå och tvätta bort sminket och sen hoppa i säng. Är sjukt trött, och ska kliva upp kvart i sex imorn. Guuud så jag längtar..

Jajaa, köössss

varför är det stört?(a)

a' säger:
har du nångång spottat ut tandkrämen och det i toastolen när du borstat tänderna?

elina säger:

HAHAHHAHA
nej
varför? hurså

a' säger:
HAHAHHA jag gjorde det nyss  fan vad kul  

elina säger:
varför är det kiul  

a' säger:
hahaha för det var helt opassande

elina säger:
haha, för du är störd..

a' säger:
hahahahah

But it's complicated

Fan vad jag är trött.. Inte så konstigt med tanke på att jag vaknar 140 gånger varje natt av att jag inte kan andas eller måste hosta. Ett helvete att sova kan jag ju säga. Men imorn gör det ingenting om jag vaknar vid sju och är pigg som fan, som jag har gjort dom senaste dagarna, för då måste jag ändå kliva upp. Men bara för att det är måndag kommer jag inte göra det.. Nåja.

Anledningen till att jag egentligen började skriva det här inlägget var bara till att säga -
jag finns här för dig liam, no matter what (v

en lista bara medans jag väntar på att elina ska anlända :)

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. är du singel?: - yes
2. är du lycklig?: - ibland
3. är du uttråkad?: - ja!
4. är du ledsen?: - inte nu, nej.
5. är du italienare?: - nej
6. är du cooling?: - men bajsar björnarna i skogen eller? - självklart ;)

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?: - yes
2. har du någon gång blivit sårad?: - jadå
3. har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: - javisst
4. har du gillat en kille utan att berätta det för henne/honom?: - ja, det tror jag.
5. gillar du någon just nu?: - ja

SENASTE
1. telefonsamtalet du fick?: - zorba
2. personerna/personen du var med?: - crille och zorba
3. roligaste grejen som hänt?: - massor
4. personen du smsade: liam
5. du tillbringade natten med? - måste väl varit elina
6. du kramade?: - haha mamma

And I can't take it, no I can't help but wonder

Att alla vill ha med en ut när man är sjuk. Ojoj. Får sån jävla lust att fara. Men ska fan inte. Ska sitta inne och kurera mig tills imorn. Kan ju inte komma och snora ner Olle för tusan. Lär nog dock vara lika sjuk imorn. Men det får man tåla.

Har iaf lurat hit Zorba och Crille. Dom ville ha dit mig och muta t.o.m med kisseungarna. Stark som jag är sa jag nej ;) Men sa att dom skulle komma hit och röka med mig. Mahaha. Så snart är dom väl här. Sen när dom farit ska jag nog ta en kall dusch. Sköönt. Sen ska jag nog slå igång en film och kanske, kanske skriva klart min argumentation (a)
puss

30 maj

forfarande sjuk utavhelvete..

MEN IMORN SKA JAG TRÄFFA FRÅGA OLLE, OLLE!! :D

kissemissaar :')

I could really use a wish right now

Nog är man smart om man går ut och härjar med feber och hela köret. Men orkade verkligen inte sitta inne, är för drygt för mig. Har varit med några idag iaf, och gjort lite olika saker.

Nu kan jag knappt andas så tänker inte skriva mer än så här utan tänkte gå och hämta min ben&jerrys och titta dear john och dränka mig i nässpray. Myyys.
puss

29 maj

Skojjar ni med mig eller? Vafan är det här. Jag har gått och blivit sjuk! Har feber, ont i halsen, ont i skallen och ont i hela kroppen. Sen ena stunden är det hur varmt som helst, sen blir det kallt. Kul eller? Naaaaaaaaaae.. Skulle ju ut och busa idag, men det blir ju ingenting av det kan jag ju säga. Blir att sitta hemma hela långa dagen och sjuka sönder. Måste tvinga mamma och pappa att köpa isglass åt mig. Mahaha.

Nae, nu ska jag gå och göra nånting.. Ingenting förmodar jag.
puss


nja, inte så jävla sugen att vara med på bild just nu..

28 maj

kuuuk, min hals dödar mig. kan inte röka, kan inte äta, kan inte dricka, kan inte svälja, kan fan inte ens andas utan att det känns som att någon tryckt ner en taggtråd i halsen på mig. hostar upp mina lungor snart, när jag hostar får jag huvudvärk, när jag får huvudvärk börjar jag må illa, och det hela har gjort så att jag har ont i ryggen, magen och revbenen också. Tror ni det är kul att vara jag eller? Inte så jävla roligt, tro det eller ej. Ingen jävla matlust har jag heller, sitter här och tvingar i mig te med honung för tydligen ska ju det vara bra om man har ont i halsen. pssst, luktar bullshit här.

jojo, från allt cp till något lite trevligare. Har varit en najs dag idag. Lite cp där på kvällen bara. sååååå jävla dålig stil, men alla är inte helt hundra.

nu är jag så jävla trött så jag orkar inte hålla ögonen öppna och jag har ont överallt så ska gå och försöka sova. hur i helvete det nu ska gå, kommer ju hosta sönder -.-

..ingen puss här inte

we'll be forgotten when we're gone

men fan vad det är jobbigt, när jag har så jävla mycket att leva upp till..

Baby come take away all my worries

Gick ju hem från skolan idag. Direkt efter att jag hade skrivit inlägget. Så fort jag kom hem bara slängde jag av mig kläderna och sökte igenom hela skåpet för ipren, men fanns det? Nej. Istället tog jag två alvedoner och beklagade mig till mamma, som sa att jag skulle kolla i någon necessär. Och där fanns det två ipren så jag slukade dom också och sen värme jag en sån här påse i mikron och la mig i sängen. Gick dock inte att sova för gjorde så jävla ont, aldrig gjort så ont förut. Så jag legade och vred och vände på mig hur länge som helst, sen kom diesel och la sig på min mage och då somnade jag. Sen vaknade jag nästan sex timmar senare. Helt utvilad och inge magont. Tror ni det var skönt eller? Svar ja.

Efter ett tag for jag ut med Elina och vi drog in på stan och träffade Frida och Sanna och var med dom. Gick upp på systemtaket och tog det bananas. Sen ringde Zorba och fråga om hon och Crille fick komma så dom kom också dit. Sen efter ett tag drog Frida och Sanna och jag och Elina, Zorba och Crille satt och snacka där i typ två timmar (?). Hade trevliga samtal. Maha. Sen drog vi på coop och sen for jag och Elina hem till henne och kolla vampire diaries. Sen vid 11 drog jag hem och duschade osv. Nu ska jag gå och torka mitt hår åde, och sen ska jag väl efterlysa john blund.

pusss

27 maj

fitthelvete vad ont jag har. och lärarna är så snälla att dom säger att jag får gå hem, yvonne sa att det syns på mina ögonbryn att jag har ont, HAHA! det var dagens. sen tror jag fan att jag har feber, ena stunden fryser jag och nästa blir det hur varmt som helst. kul -.- sen orkar jag inte röra mig, och tror fan att jag ska spy vilken sekund som helst.

fan heller att jag ska vara kvar i skolan, ska hem och knarka ipren och sen lägga mig och sova!
peace

misse :)

söööt misse :)


fuuul misse :)

tidsfördriv ;)

Har du någon gång testat droger?
nej, det har jag inte
Tar du droger?
inte det
Har du sovit i samma säng med samma kön?
klart jag har
Har du sovit i samma säng med motsatta kön?
det med
Har du hånglat med samma kön?
jaa, lebb_amanda ;)
har du rymt hemifrån?
hahah,när jag var liten, ja :D
har du rökt?
jadå
har du snusat?
jovisst
har du legat på akuten?
nej
har du svikit någon?
det har jag nog!
har du tänkt tanken att mörda någon?
inte seriöst, nej
Har du blivit överfallen någon gång?
nej.
har du varit i slagsmål?
ja
Har du haft sex den senaste månaden?
nej
vill du ha barn?
jaaa :)
har du druckit?
jovisst
har du varit full?
jaaå
festar du mycket?
nej
vad är det pinsamaste du har gjort på fyllan?
vet inte, finns väl nåra grejer ^^
spytt på fyllan?
jadå
är du nöjd med ditt liv?
ibland, ibland inte
är du bortskämd?
neejnej
är du blyg?
om den jag är med är blyg så ja

sär är vi alla :) he-he



nu ska jag gå och sova lite, sen ska jag fara och fota mig, kuul -.-

Om det inte passar, fuck it, jag är så trött på att tjaffsa faktist






åååååååh, vad mysigt det regnar där ute. måste gå och lägga mig i sängen så jag hinner somna till regnet.
pussva

I kinda love you man



Bästavän <3

<3

naaw, tim finns här <3

ååh, vad söt jag är.. :)

det är så här man gör när man blir jagad av en mördare ;)

HAHA! jävla kukmongo är jag, jag vet :) iq mjölbagge ungefär :)

22 maj

Idag har jag hunnit med att sitta på två olika tak, rökt, blivit totalt våldtagen av elina, skrattat, svamlat, varit trött, haft förbannat ont i huvudet, varit med ida och frida och åkt runt, fryst som en neger på antarktis och slutligen kommit hem! - nu ska jag slå på dear john och lägga mig i sängen och hoppas på att sluta frysa som ett cp, sen kanske jag ska gråta lite också.
puss


hittade några gamla och snygga bilder (;


hahah!


så hemsk bild ;o


ahaha, jag och madde för typ 3 år sen?


hahahah, jag och ida, för tre år sen ;D


HAHA, carro, jaag, och natha ;D

2 pics

jag och den där johan, fyfan vad vi är grymma med våra audiotofflor, som han fick helt gratis av mig bara för att han är så cool ;) hahah



sen kan jag väl lägga upp enda bilden jag fota igår, på elina, kickon och ronja :)

HAHAH!

ett år sen idag, HAHA, fyfan!


20 maj

Fyyyhelvete vad det är varmt ute. 29 grader i solen. Det är toookigt. Men helvete heller att jag ska klaga, nu fan kom sommarn till gällivare också. Inte illa pinkat.

Idag vaknade jag vid nio iaf. Hade ingen matte på morgonen och som vanligt gick jag inte på svenska/engelskan. Sen på svenskan kunde jag och Natha inte fortsätta med våran rapport för vi hade ingen dator. Så jag gick ut och satt och hade ett väldigt givande samtal med Sebbe i solen. Tog en cigg och dog av värmen bara. Sen hade vi so skit. Sen drog Natha hem och jag satt kvar i skolan ett tag, sen var det inga folk där, så jag drog också hem. Ska väl börja fara tillbak på en halvtimma eller något. Slutar fyra idag, så jävla roligt. Sen ska jag fara och kolla skor. Eftersom det inte blir något köp av dom underbart snygga skorna jag tänkte.

Nåja. Helt ovärt inlägg -.-
pusss

..

åååhhåhhåhååhååhåhåhåhåhhå

aaaaaaaaaaarg och leeeeeeeeeeeeeeeessssss


döda mig

tills jag hittar min ork att göra klart min argument slänger jag upp en värd lista ;)

Dumhets test
Får du fler än 15 är du verkligen dum

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(/) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(/) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Resultat: 19  ;DD

Don't wake me cause I'm dreaming

Chill dag. Har inget mer att tillägga förutom två bilder bara.
pussss


18 maj

heeeeej, jag heter amanda och jag är jääävligt störd! så nu vet ni det :)



Najs dag. Skola till tolv typ. Sen varit och chillat runt med Elina, fett varmt idag. Gosseee skönt :) Nu ska jag ta reda på vad värdeargument är, pusshej


schnööög ;*

-.-

gkjagajasgoajoa, negerdamp.

nu ska jag sova i mitt fittat kalla jävla äckel rum, för smartamanda har glömt fönstret öppet hela bajs dagen -.-

^

innan jag drar kan jag ju vara snäll och säga grattis till min käre bror som äntligen fått ta sitt körkort, grattiiis :)

17 maj

Måste bara börja med att säga - FYFAN VILKET STEKAR VÄDER!! :D

Fyfan vad jag är duktig. Har gått på alla lektioner idag! Och jobbat flitit som tusan på svenskan, och engelskan. Snart klar med min rapport ju, ohyeah. Riktigt duktig känner jag mig. Ska vara lika duktig imorn. Dock har vi inte så många lektioner. Ska dansa från 12.30 - 15.30. Sen ska man även tillbak och dansa från 19.00 - 21.00. Sug röv äckel hål. Fan vad tråkigt. Men fan får ju komp för det. Jåjå. For hem efter skolan och tvingade mig själv att vara vaken, men vid fem orkade jag inte längre och stängde mina blå och somnade. Fick dock inte sova så jävla länge. En halvtimma kanske. Först kom mamma och drog i min tröja och sen efter ett tag kom Kim och kittla mig på halsen. Vojvoj, aldrig får man sova. Vaknade dock och fick höra en massa roliga planer. Wohuhuhuh! :D Fel att bli midsommar nu dåva :D

Nu ska jag gå och fixa mig lite, ser ut som en levande död.
puss


bild från igår ;)

16 maj

Idag har solen tydligen lyst på som tusan. Igen. Men tyvärr har man ju sovit bort det. Vaknade kring två, och då såg det kallt och trist ut. Men har hört från andra vägar att det faktist var varmt ute. Så det är ju skönt.

Har iaf precis sminkat mig. Ska gå och slå på plattången och fixa håret lite också. Ska nämligen på dejt med Elina idag. Najs. Ska försöka se till att kika skor idag också, och en väska.

Nåja. Rundar av här.
puss.

shake it man

Drog till Ida vid tre nångång. Där var det full fart igen. Hennes syster fyllde ju 13 år och skulle ha maskerad skit. Haha. Jag och Ida var också tvugna att klä ut oss så ida sminka sig och jag blev en pj och stoppa 10 snoddar på varje ben typ. Snyggt. Vi var där ett tag och sen blev det en jävla massa skit och vi for fort som satan till Jocke och där hände massa mer skit och lalalalala. Halv tre började jag fara hem och nu sitter jag här helt död. Tror jag ska hoppa i lådan.

Tvätta bort sminket nu iaf.
puss


15 maj

Vad fan i hela helvetet gör jag vaken redan?! Vafan hände med att sova till fyra lixom? Ja shit. Somnade vid halv sju igår, och vaknade för en halvtimma sen typ. Sen någon minut efter ringer mamma, och nyss ringde Ida. Joshit. Kanske är bra att jag vaknar tidigt, fint jävla väder ute. Hade suttit kanoners med en rök, men vissa muppar gjorde ju slut på dom igår -.- mwrrrr..

Nåja. Ska byta kläder nu, och sen börja småfixa mig lite.
PUSS!

innan jag rundar av -

vi körde i stan och ser en moppe som tippat omkull, och registreringsnumret var NPD -

kim: HÖHÖHÖHöh, NERPUTTAD

HAHA! Asså det låter helt lamt, men fan vad klockis det var ;D

if its worth having, its worth fighting for

Vilken jävla dag det har varit idag. Efter jag hade duschat osv hoppade jag på mitt vrålåk och drog till Ida. Och där var det full fart. Hennes mormor fyllde 60 så dom hade hyrt en lokal som vi skulle vara i. Hjälpte Ida och fixade med lite shit där. Sen satt vi där ett tag, drack äckligt vin, som var alkoholfritt. Fett värt. Sen började alla fara hem därifrån och då drog vi tre portar bort och in till Ida och hon fixade sig lite osv. Sen for vi på coop och träffa Jocke och Simpo och lalala. Lekte med surkärringen lite ;) Sen, i det fina vädret for vi in till stan och köpte cigg åde. Så jävla fint väder var det. Helt jävla vitt av dimman. Jå, men efter vi fixat det vi skulle for vi till Jocke och busade lite. Mahah. Sen vid två drog jag hem och jävlar i mig vilken jävla tur jag hade som for då och inte en kvart senare. För då började det cp jävla åska och blixtra och regna som ett jävla as. Min dator dog och adam skulle ut i bilen och sitta så jag följde med dit. Skojar inte när jag säger att man blev jävligt blöt av att springa från dörren till bilen, och det är över vägen lixom. Ah, vi satt där och tittade på dom fina blixtrarna. Sen kom kim dit också, stackarn hann sova en timma innan han blev väckt av åskan, och han ska upp och jobba klockan sex. HAH! Ah, men vi bytte bil och for runt och kollade lite överallt. For till Sandviken och satt där, sen drog vi 250 varv genom stan osv.

Nu har jag nyss kommit hem och funderar på om man ska sova, eller vaka. Hade varit jävligt skönt att sova eftersom jag vaknade klockan tio idag. Men har på känn att Ida kommer ringa och väcka mig så jävla tidigt imorgon. Kanske går och lägger mig och slår av ljudet, så busig som jag är ;) Fast jag lova Ida att komma till henne. Hennes syster fyller ju för tusan 13 år imorn. Vojvoj.

i väntan på annat

OM DIG
Namn - amanda nysjö
bor - södra mosebacke för att vara exakt ;D
Syskon - 1
Född - 22 juli
Ögonfärg - blå
Längd - 164 typ
Sko storlek - 39
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - kräfta
Hårfärg - svart
Födelseort - gällivare bb

DAGENS.
Låt - ingen särskild
Saknad - många
Kläder - sockar, underkläder, jeans, linne, tröja
Underkläder - orange'a hanypankys, rosa/grå bh
Mat - en macka
Köp - inget
Göra sen - fara till idao
Godis - inget
Pinsammaste - ingenting

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp - har aldrig gjort det och skulle aldrig göra det heller
Tycker du om godis - Javisst
Hur många gånger i veckan äter du godis - typ varje dag fan,
Äter du oftast nyttig mat - nej
Tycker du att du själv är söt/snygg - inte det
Du ger mycket komplimanger till andra - ah ibland kanske
Är du nöjd med ditt förnamn - nej, men orkar inte bry mig
Du tycker att du själv är smart - HAHA, helt ärligt så, nej.
Vad är det sämsta hos dig - ah typ massa, helt jävla störd är jag :o haha
Vad är det bästa hos dig - ingenaning
Har du bra självförtroende - inte det
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - olika
Du tycker om att vara med tjejer - javisst
Känner du dina grannar - nej typ inte.
Vad har du för färg på dina underkläder idag - rosa/grå, orange :D HAHA
Har du några björn borg kalsoner?- nej
Hur många? -
Är du en Björn Borg-fjortis ? - nejdå
Gillar du skolan - nej!
Har du någon gång skolkat - ja
Spelar du något instrument - nej
Sporter/aktiviteter har du gått i - ridning :D
Vem pussade du senast?: emil
Har du några tatueringar - nej, inte det
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - brukar inte räkna ;D
Tycker du om djur - ohja

BRUKAR DU...
Sova - klart
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Snusa - ibland
Skada dig - nej
Klä dig i svart - haha, jodu
Lita på folk - jaå
Skada dig med flit - nej
Drömma mardrömmar - ibland, ja
Gå i skolan - jodå
Ljuga - nej, men visst händer det väl
Vilja dö - jo, íbland.

HAR DU...
För många vänner - man kan aldrig ha för många
Jelsemani - nej?
Någon annan psykisk sjukdom? - nix
Skadat någon? - ja
Färgat håret - javisst
Några piercnings - nej, inge mer ;( buhu
Några tatueringar - nej
Egen dator - jodå
Gjort bort dig rejält - säkert

ÄR DU...
Snäll - att jag då är, lika som bamse :D
Snygg - nej
Söt - nej
Klantig - absolut inte (a)

GRATTIS JOHANNAA!!! :D:D



har tyvärr ingen annan bild, så får duga med den här jäääätte fina bilden, som är tagen inne på statiol toan, haha. Fulla och glada! :D

14 maj

Honey, i'm home ;)
Kom hem för en timma sen kanske. Skönt var det att komma till ett ställe där vart man inte behöver springa runt i hela huset för att hitta täckning. Nåja. Tänker inte berätta vad som hände där. Orkar helt enkelt inte. Men har haft det najs iaf. Så nu vet ni det.

Har precis duschat av äckliga bylukten/grillukt, så tänkte dra på mig lite kläder och gå och käka nånting. Sen ska jag ringa Ida.
Pussss


tänker inte ens berätta varför i hela helvetet vi var 3 mil bort efter hakkas och gick på vägen med väskor och hela köret ;)


schteeek



en lista innan jag hoppar på bussen mot hakkas :D

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter: amanda
Smeknamn: ja, alltså, finns inget som typ flera personer använder, men har typ 100 olika som bara en använder, typ, pinglan, mjukis, manda, panda, mandis (HAHA) osv.
Låt just nu: angels on the moon (a)
Vem behöver du mest just nu? kan inte bara välja en ;D
Vad får du oftast komplimanger för? bröst, ögon, tror jag
Vad säger du för att imponera på någon? brukar inte säga något ;D haha
Hur imponerar man på dig? vara sig sig själv typ ;D
Brukar du skratta för dig själv? haha ja. igår asgarvade jag alldeles för mig själv ;D
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? m..:(<3
Vilken är din favoritmålning? ingen
Vart bor du? gällivare, norrbotten, sverige
Trivs du där? ibland
Äger du några Converse? inte riktiga, nej.
Sprit, cider, vin eller öl?: sprit och cider
Brukar du bli för full? haha det händer väl
Vad har du för mobiloperatör? halebop
Har du haft sex idag? nej
Nästa mål i ditt liv: ingen aning, överleva skolan :D
Hur svarar du i mobilen? beror på vem som ringer, men oftast typ " haaaallååååå," med typ astrevlig röst :D MEHE
Vem ringde du senast? mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? hann aldrig prata med henne, eftersom hon hann komma hem :D
Antal timmar sömn inatt? typ 6 timmar?
Sov du ensam? ja
Tycker du om din pappa? jaadå
Brukar du komma i tid? beror på vart jag ska, till skolan så nej.
När mår du bra? när allt går som det ska
När blev du fotad senast? igår typ
Hur känner du dig nu? glaad
Vanligaste färg på dina kläder? svart?
Vad tycker du om fötter? typ världens äckligaste sak
Är du smart? klart jag är (a)
Är du aktiv i skolan? nej
Vad saknar du? vet inte:o
Hade du en bra kväll igår? jo, det var den väl
Favoritdryck på morgonen? ingenting
När brukar du gå och lägga dig? det beror på
Är du blyg? nja, ibland kanske. om någon är blyg mot mig blir jag det
Sysslar du med någon idrott? nej
Vill du hellre ha mail än brev? brev känns ju roligare att öppna osv, så brev. blir mer personligt så också
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
Hur mkt behövs det för att du ska bli full? alltså, det är väl olika.
Har du spytt offentligt? haha ja
Vad är det mest pinsama/sjuka du har gjort på fyllan? inte vet jag, finns väl massa saker, min fina sång till kim kanske, eller när jag kissa i en rondell :G
Är du nöjd med ditt liv? nja, ibland
Om inte, vad vill du ändra på? nååååra saker
Är du bortskämd? nej
Vad gör du imorgon? är i hakkas :D
Bästa känslan? lycka
Värsta känslan? saknad och ensamhet!

NAW!

Måste först bara visa sötaste brevet jag hittade -



sen hittade jag en bok där jag tydligen var kär i någon -



och sen hittade jag ett jätteeeee fint foto på mig :D -

12 maj

Drömde en mardröm i natt igen och vaknade lika panik imorse vid fyra, som jag gjorde igår.  Väldigt jävla roligt. Somnade om iaf, och var jääävligt trött imorse. Men jag gick till skolan och var duktig. Gick dock inte på svenska/engelskan. Gunilla är för jobbig. Sen suger det att läsa en engelsk bok om lebbar. Nåja. Halv tio for jag med Elina till vårdcentralen och hon fick strippa där osvosv. Sen for vi tillbak tilll skolan och kollade this is it, och sen fick vi sluta.

Har precis packat klart, och håller på att ladda ner musik nu. Sen kanske jag tar en p-nap. Får se. Nu tänkte jag iaf fixa undan lite här. Kan väl också meddela att alla som vill ha tag i mig får ringa/smsa - 0730865025. För kommer inte ha dator förän på fredag.
pussssssss

:D

Gör en repris med Elina och drar till hakkas imorn ;) jihao, kommer hem på friday :D


maha, bild från sist vi var där - mars 2008

HAHAHAHAH

a' säger:
me hall¨  vad skrev han?
`nee, på en hjalvtimmak anskee
elina säger:
typ hej, vad gör du åså,   
a' säger:
hahahahahha  
rolig är jam ;D
elina säger:
jam ?
a' säger:
hna
elina säger:
hna
okej
same-elina
a' säger:
HAHHA MITT KÄRLEKRSBREV TILL DAVOD !!!!!!
elina säger:
varför skrev du sp x-d
a' säger:
för aööa jade ju vörsta smeknamnen, måst ju jon pclså få  
elina säger:
aööa jade vörsta måst jon pclså , vad göru egentligen

HAHAHAHAHHAHA, dör.

yeah


hitta en mucho sexig bild här på min fina dator :)

stek jim där på hörnet och coolish_amanda i mitten, och same-elina på ett hörn ;D haha. nu får jag ännu mer lust att färga svart hår, men ingen verkar ju tycka det är någon bra idé :o vad i helvete.. svikare är allt jag säger!

11 maj

Det här var typ sämsta natten ever. Driver inte. Hade världens cp mardröm och vaknade vid fem helt jävla panik. Vaknade av att jag grät och skakade som fan. Satt mig upp i sängen och lugnade ner mig, sen somnade jag igen. Och vad äckligt jävla trött när larmet ringde sju. Orkade inte kliva upp så jag somnade om tills nio ungefär. Fixade mig på typ 20 min och drog till skolan. Sen vid tolv for jag och Elina hit och sov, trodde aldrig att jag skulle orka kliva upp. Men jävlar vad jag är duktig som gjorde det.

Idag ska jag vara med Elina iaf, som många andra tisdagar. Vi har nog börjat en fin tradition här. Meheh.
Nu har jag bättre saker för mig.
puss

^

oh baby, vilket sms jag fick nyss ;););)

"amanda, grrr, skicka en bild jag kan runka till? ;)"

MJAAAAAOW ;);)

cause thats how we roll niggahs ;)

10 maj

Smartamanda är i farten -.- hade just skrivit klart mitt fina inlägg men bengt själv råka kryssaaa.. Morrrrr..

Aja, måste bara skriva mitt angry moment här. Jag tänkte vara så jävla duktig idag, och gå på måndagens första lektion, eftersom det var rätt så jävla länge sen som jag gjorde det. Jag kämpade för brinnande liv att kliva upp, men tydligen var allt helt i jävla förgäves. När jag kommer till skolan ser jag inga moppar på skolgården och bara marcus som sitter i sofforna. Efter ett tag kommer det lite annat folk, sen när lollo kommer säger hon: men amanda, varför är du här? du börjar ju först halv tio :D SKOJAR DU MED MIG ELLER?! Min kääära fina äckliga fittiga lärare har inte sagt något. Natha kommer typ några minuter efter och hon blir minst lika glad över den fina nyheten. Jojo. Här försöker man vara duktig men ojoj..

Morr... Mjaja. Annars sitter jag i soffan med Natha och har precis lyssnat på när kurre kritiserar lärare och en sur ann-sofi osv. Kul. Elina har tvingat mig att möta henne sen, kukmongot är ute efter mina cigg. Mahah. Nååånåå. In på facebook nu dåva :D
pusss

fett ovärd lista

Vem har skickat meddelandet högst upp i inkorgen?:
sebbe

Vad står det?:
Och du mitt baby :) skicka bilder!

Vem har skickat det tionde meddelandet uppifrån?:
liam

Vad står det?:
vet inte..

Vem har skickat det tjugofemte meddelandet uppifrån?:
liam

Vad står det?:
vafan

Vad står det i fjärde meddelandet under det?
fan

Vem har skrivit det?
liam

Från vem har du mest meddelanden?
liam

Från när är ditt äldsta meddelande?
8 maj

Vem skrev det och vad står det?
max: wtf?

Gå in i inkorgen,blunda och klicka ner i 5 sekunder vad står det i det meddelandet?
Men ska sova nu. Godnatt. Hör av dig

Vem har skickat det?
kim

Vad står det i ditt nionde sms?
hej amanda nysjö :)


Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en ful som elina har skickat ;D

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
hold tight

Hur många sms har du i din inkorg?
292

Vad står det i ditt tjugonde sms nerifrån och vem är det i från?
liam: ne.. jag vet ju att du vill, du säger bara så för du inte vill jag me ska ta

Vad står det i ditt åttonde sms?
jag vet. o lovar att jag inte ska ta nåt baby

Är din 27:de kontakt en av dina bästa vänner?
ida eriksson - nej, men det har hon fan varit ;D

Gillar du nr 15?
erik - känner inte han, haha d:

Har du varit i hop med nr 8?
caroline tallhed - neej ;D

Har du hånglat med nr 39?
larsa - jaaa..

Har du suttit i samma bil som nr 34?
johanna berggren - vet inte, kanske? d:

Vad har din mobil för färg?
rosa

Slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
verkligen inte, men bra tidsfördriv

9 maj

hej jag heter amanda och jag är super duper massa skit smart! Har suttit hur länge som helst och sökt alice i underlandet filmen. Men smart som man är har jag sökt på 100 olika sidor innan jag insåg att jag hade skrivit alice i underlivet varje gång -.- smaaaart där amanda! 10 points!

Nåjaa. Har varit med Ida idag iaf. Vi träffa på skönaste norsken, skojar inte. haha, så jävla skön. Mahah, hyberkaniner! :D

naah, nu ska jag borsta nötterna, sen ska jag nog slå igång en film.
pusss


bjuder på nackspärr ;)

<3

awh, vill ha tillbaka mitt svarta hår ;( är så här ( - ) nära på att färga allting svart.







bara för att..

..jag ska kolla motorsågsmassaken nu. mahah, alldeles ensam också! :o leskit.

lalal

Just la la la la la
It goes around the world
Just la la la la la
It's all around the world
Just la la la la la
And everybody singing
La la la la la
And our bells are ringing
La la la la la La la la

tidsfördriv

VEM.
Vem är i rummet med dig? - ingen
Vem fick du sms av senast? - l to the iam
Vem pratade du senast i telefon med? - sebbe
Vems hus var du senast i? - elinas ;D
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? - elina ;D hahaa
Vem önskar du att du var med nu? - vet inte, många, lyckselefolket blandannat ^^

VAR.
Var är din telefon? - rakt framför mig
Var sover du? - vet inte om jag vågar säga det här men... i sängen :$ hiih
Var fick du tag på tröjan du har på dig? - jag fick den av pappa, för nått år sen ;D hehe
Var åkte du senast bil? - känns som att det var länge sen jag åkte bil.. så vet inte :D
Var i ditt rum är du? - i högra hörnet ;D

VAD.
Vad drack du senast? - oboy :D
Vad är det för färg på dina byxor? - svart ;D
Vad är den närmaste saken som är blå? - kan inte bestämma mig om usbminnet eller ringen är närmast.. :G
Vad är din favoritfärg? - svart
Vad är din favorithemsida? - omg, lunarstorm!!!! :D neeh, facebook typ.

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter? - hahah, ja
Hånglat på en bio? - nej ;o
Kört över hastighetsgränsen? - joee
Målat om ditt rum? - inte målat, nej.
Sovit i en säng med någon av samma kön? - javisst
Sett någon dö? - djur bara.
Varit på ett plan? - hihi, nej (a)
Sovit till tre? - nåja.
Älskar eller saknar någon just nu? - joda ^^

8 maj

Vaknade vid ett idag. Ganska så jävla tidigt för att vara mig. Har legat och slöat i sängen typ två timmar nästan. Sen klev jag upp och fikade och gav datorn till pappa. Sen gick jag och stoppade på en ansiktsmask och slog igång min dator. Tänkte föra över alla bilder och sånt. Men är gosse drygt utan musik. Mitt ljud är dum och vill inte fungera. Och ingen orkar ta tag i det. Morr.. Måste nog gå och sno tillbak pappas dator.

Ajaaaa. Nu tänkte jag hoppa i kläderna och göra lite nytta. Dock har jag gjort massa nytta på senaste tid. Igår tex, städade jag min garderob. Vojvoj. Duktig brud det här.

Kläder var det.
puss!

7 april

Tänker inte skriva något särskilt. Har varit med Elina idag. Har varit en sjuk dag. Haha, vi har duschat med kläder och bara skrattat åt allmänna cp saker. Nu tänkte jag slå igång en film och mysa ner mig i sängen åde.
puss :)


why so sad little girl?

det gör bara för ont hela jävla tiden, och det är då man undrar - hur jävla mycket ska man få stå ut med, och hur jävla länge kommer man klara av det här.

klaant

vet inte hur jag har lyckats, men det är nästan så man behöver tre händer för att räkna upp alla mina blåmärken. Fick typ ytterligare 3 idag, när jag failade så hårt. Tänker inte ens gå in på vad som hände, men mitt knä ville inte bära mig längre. Haha. Hojja. Kul är det. Om det fortsätter så här kommer jag ju bli lagomt fin till balen, kommer ju inte spela för roll vad jag har på mig, alla kommer bara titta på mina blåmärken ;o

Måste bara säga att jag har varit jäääätte duktig idag. Har städat mitt rum! Nu är det rent och fint. Haha bytte tillochmed matta. Gulligt. Nu ska moster borta i lycksele vara stolt :)

ajaao. göra lite bus nu (a) pusshej

6 maj

Innan jag börjar mitt fina inlägg måste jag bara kopiera vad Elina skrivit på facebook. HAH!

Amanda: Vad hade du gjort om jag hade varit mördad när du öppnade dörren?
Jag: Om det var Damon hade jag haft sex med honom.
Amanda: Nej men allvarligt, vad hade du gjort?
Jag: Men allvarligt jag hade det.
Amanda: Hade du inte gråtit?

HAHAH! ;DD Dum är hon som lägger ut mina fina saker jag säger ;( Awh, hon säger att hon blivit korkad när hon börja vara med mig. So not true.

Iaf. Nu ska jag komma till det jag loggade in här för. Även fast jag glömt bort det.. Kan ju iaf säga att det inte hänt så mycket idag. Har hunnit varit i skolan och lite grejs efter skolan osvosv. Har hunnit vara hos Elina också. Där gjorde vi inte så mycket. Strax före tio for vi hem. Träffade Bubba och Martin på vägen hem. Stannade och pratade med dom ett tag. Martin bjöd mig på en snus snäll som han är. Haha. Vet inte varför han gjorde det, frågade inte ens och han hade typ tre kvar. Nawnaw. Kastade dödblickar åt bubba också, eftersom han kör som en jävla galning. Fan han kommer döda sig själv. Naw, lillbubbaaaaaaaaa.

Jååjååå. Min dator är fixad nu, Wohuh. Måste bara ladda ner lite grejs på den. Fast det mesta verkade dock redan finnas. Orkade inte göra det idag iaf. Så sitter på pappas dator nu. Maha. Nåja. Nu ska jag gå och duscha, och hata att det är blått i mitt hår -.- morrrrrrrr..

pussusususususususssss ;*

smile for me

Jajävlar. Nu kanske man inte får några betyg alls eftersom min frånvaro är väldigt hög! Låter ju jävligt roligt om jag får säga det själv. Är dock väl medveten om att jag inte orkat med skolan dom här sista veckorna. Men att det var så här illa visste jag inte. Haha. Men har sagt att jag ska börja skärpa mig. Elina har också tjatat på mig om att jag ska det, så nu, när jag har fått det här brevet kanske det är dax att göra det då. Inte så jävla länge kvar nu ändå.

Förövrigt har jag gosat ner mig i sängen och ska snart stänga mina blå och mysa lite med john blund. Känner att han smyger sig fram lite. Mysigtmysigt. Innan jag sover ska jag kika skor till balen. Mamma har precis beställt klänningen så nu fattas bara skor. Elina har lovat att kika med mig imorn. Så kanske väntar tills då istället.

Nåjajajjaja.
nu ska jag spela lite (a)
puss

lägger in en ful mongobild också ;D

en gammal goding innan jag drar

elina: fan vad kallt det är
jag: va?
elina: va?
amanda:...kallt?


HAHAHAHAH! :DD:D:D:DD: så jävla roligt ;D hahahaha

nu ska jag dra till ida ;) rawr,
pusshej

5 maj

Var hemskt jobbigt att kliva upp imorse. Ville bara somna om, höll på att göra det också. Men då kom mamma och börja leka med diesel i mitt rum -.- Jävligt roligt. Klev upp iaf, fixade mig lite snabbt och sen for jag till skolan. Var väl där strax före halv nio. Satt och chillade ett tag sen drog jag och gjorde nationella. Goooosse svårt. Fel att bara ha nationella i sv/eng/ma. Men nejnej. Efter jag gjort klart provet drog jag och Elina hem hit. Hon sitter just nu och spelar gh, vet inte hur många gånger hon bytt låt nu, haha. Hon är för dålig för att spela alla ;)

Nu ska jag gå och knarka alvedoner, sen ser vi väl vad som händer. Ska tillbak till skolan vid ett iaf, duktig som man är :)

pusss

Let all the people say Amen

Snart kan jag använda min dator. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Har varit så skönt att ha den här. Dock är den ganska seg men vad fan. Har iaf fört över alla mina bilder osvosvosv till en hårdisk, så nu ska vi bara tömma hela datorn och hoppas på det bästa.

Har varit med Elina idag iaf. Mötte henne vid ok typ, vi for in till stan och gjorde inte så mycket. Sen for vi på coop och hon köpte godis osv. Sen for vi hit och hon färgade min utväxt och stoppade svart i mitt underhår. Äntligen är mitt hår lite normalt iaf. Har alltid varit något fel, antingen för gult, för brunt, utväxt osvosv. Men nu jävlar är jag fan nyklippt, ingen utväxt (förutom en prick i luggen!!) och svart underhår. Najsnajsnajs.

Nu tänkte jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Har en halvtimmas sov morgon wohuhuu. Börjar dock dagen med nationella i no -.- Nåjaa. Inte det minsta trött är jag heller, inte så konstigt med tanke på att jag har sovit idag. Just like old days. Underbart. Lalalalal. har inget mer att skriva.
puss alla heterozygoter :))


hahahah, min hand, hahahaaa

4 maj

Fan vad jag är duktig! Somnade vid två idag. Och klev upp till skolan i tid! Eller ah, elina ringde och väckte mig kring tjugo i åtta. Hade hon inte ringt hade jag fortsatt sova. Men det viktigaste är ju att jag klev upp. Och kom bara en kvart försent! Dock hade jag kunna komma halv nio eftersom våran lärare inte var där. Har varit en snabb dag iag iaf. Gjorde no prov strax före två. Kändes som att jag klarade det iaf, men vet inte. Gick hem efter det. Orkade inte sitta kvar en timme för att vänta på att svenska/engelskan ska börja när hon ändå inte tar min närvaro.

Idag, vid 6 någon gång kanske (?) ska Elina komma hit och färga mitt hår. Whohhuhu. Min sexiga utväxt ska bort, och mitt bruna (-.-) underhår ska bli svart igen. Awesome. Nåja. Nu ska jag antingen sova, eller städa. Får se vilket det blir. Kanske båda två?

puss

3 maj

Känns inte som måndag idag. Kan ju bero på att jag inte var i skolan. Men orkade inte gå, eftersom att jag spydde igår kväll. Riktigt mys. Legade och frös skakade hur länge som helst efter det. Alltid lika roligt..

Elina det kukmongot ringde och dampringde vid två någongång. Hon kom hit och hämtade sin moppe åde. Tog en rök och pratade lite bara. Sen när hon for började jag fixa mig, sen kom hon tillbak och hämtade upp mig och vi for in til stooorstaden. Tänkte köpa snyggaste tröjorna men eh nae. Blev lite fel där, mahaha. Vi träffade Nemo och stod och prata med han ett tag. Han berätta maaassa mysiga saker, fss. Not. Fan vad äckligt. Ah sen for vi och kika i lite mer affärer sen for vi till dollar och sen körde hon hem mig.

Just nu sitter jag och är trött och är hungrig. Har precis fått ett sms av mamma som säger att dom är hemma om en timma typ. Fan, om jag var dom skulle jag vara gode less på att åka bil. Shitshit. Men pappa är väl glad som får hem nya bilen. Nåja. En rök på det här. Sen ska jag nog försöka vara duktig och skriva lite om tvätt.
pusss

HAHA, ;( kukmongo

kul grej, mahha

1. Vad heter dina föräldrar? anders och lena :D
2. Vad jobbar dina föräldrar med? pappa - bilcity, mamma - sjukhuset, med typ olika saker varje gång ;o
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? vet inte, gissar att mamma laddat ner något som tar bort virus åde ;b
4. Vilken är din favoritrestaurang? vet inteeeeee, thai kanske ;D hehe
5. När badade du i en pool senast? oj ;o vet inte.
6. Har du varit med i någon skolpjäs? ja, typ d:
7. Hur många barn vill du ha? 2 (:
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? dansband
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? jag ska inte rösta
10. Vad har du för TV-kanaler? dom dära vanliga typ ;D
11. Har du åkt moped någon gång? javissst
12. Har du busringt någon gång? haha aah
13. Har du fått felparkeringsböter? nej
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? JAA!! ;D
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? göteborg ;o ;D
16. Har du en egen trädgård? ja, ;DDD
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? family guy
18. Kan du alla orden i nationalsången?  neej
19. Badkar eller duschkabin? duschkabin ;D
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? vet inte ;o inte sett så mycket film fan
21. Favoritpizza? rocky ;D
22. Chips eller popcorn? chips
23. Vilken färg på läppstift använder du? använder inte läppstift
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej
26. Apelsin- eller äppeljuice? multivitaminjuice! ;D (a)
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? elina, frassemaat
28. Favoritchoklad? vet inte, ;o
29. Favoritbok? vet inte, twilight böckerna kanske
30. När åt du en hemodlad tomat sist? aldrig?
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? nej
32. Är du bra på matlagning? haha nej!
33. Klarar du att tanka själv? javisst ;b 
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? nej
35. Pepsi eller Coca Cola? coca cola
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej
37. Vad var det senaste du handlade? mat ;o
38. Har du kräkts offentligt? ja
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? kärleken
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? ja
41. Har du ringt något betalnummer? jaa
42. Kan man vara vän med sitt ex? javisst
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? haha ida ;o ;D
44. Hade du mycket hår som liten bebis? HAHA, vet inte ;b kanske?
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "hallåå?...vänta lite"
46. Vad har du i din väska? använder inte väska ;b
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? borstar tänderna ;) ahah nemen, vet inte, har ingen favoritsak ;o
48. Vad är du tacksam för idag? typ... vet inte, att min katt är tjockis (a) :)

too cool too stay in, i'm out man ;)


sweeeeeeeeeeeeeet dude ;D

2 maj

Fyyyyyyyyfan vad jag är trött. Somnade kring fem igår, och var tvungen att kliva upp klockan elva. Det var hårt måste jag säga! Men måste man så måste man. Jag drog på mig lite kläder. Sen gick jag ner två kvarter till Petra. Elina stod där utanför och väntade på mig. Vi tog en rök sen gick vi in. Petra började klippa oss osv. Sen en timma senare kanske var hon klar. Håret blev bra, äntligen är mitt slitna hår borta. Nu måste jag bara färga utväxten och sätta svart i underhåret. Har ju blivit brunt vafan.



Idag ska jag nog inte göra nånting. Har ingen större ork. Måste göra klart min hk läxa. Och borde läsa igenom no'n lite också. Fast får se, har fått lite förslag att åka bil ikväll. Måste ha mat också, eftersom min snälla bror har ätit upp min.. -.- Fast nånting här hemma borde ju vara ätbart. Nåja. Nu tänkte jag gå och duscha en snabbis.
pusss

;o

nu fan får det ta och sluta snöa. det är ju fan 1 maj idag, inte 1 december -.-

hahah fail ;D

vadå städa? ;o (a)


fan, måste ta tag i det här nu! :o

1 maj

Det är sjuuuukt att det redan är första maj. Är ju för tusan sommarlov snart. Underbart. Dock är det ingenting man kan tro med tanke på det här vädret. Det snöade hela gårdagen och har hört att det snöar nu också. Har dock inte vågat titta själv ännu. Ligger isolerad i min säng. Vägrar öppna persiennerna ;<

Igår pratade jag i telefon tills jag somnade. Var dock inte meningen, men somna gjorde jag. Sen har jag vaknat för en timma sen typ. Ska nog kliva upp ur sängen och fika lite och ta en rök. Sen efter jag har ätit osv ska jag fara till Petra för att klippa mig. Äntligen. Mitt hår är så sjukt slitet efter att jag har färgat så jävla många gånger.

Jaajaaaa. Nu ska jag ta på mig kläder. Känns inte så passande att springa omkring i trosor.
pusss

-

I tried so hard, can't seem to get away from misery
Man, I tried so hard but always be a victim of these streets
It ain't my fault cause I tried to get away but trouble follows me
And still I try so hard hopin one day you'll come and rescue me

HAHAH

måste bara lägga in min och elinas fuuullt seriösa dans som vi gjorde, ojoj, byxorna uppdragna till armhålorna också ;) RAAWR

valborg

Idag har inget direkt speciellt hänt. Har tagit det lugnt med några sköna. Suttit här hemma hos mig och gjort egentligen ingenting alls. Tagit det lugnt som sagt. Har snöat som fan hela dagen idag. Kul väder, verkligen. Vid tolv eller något for Max, Bubba och Martin hem härifrån. Jag och Elina for hem till henne och jag satt hos henne till ett typ. Sen när jag skulle hem trodde jag att jag skulle dö eller något. Men jag klarade mig. Hehe. Sitter för tillfället i sängen och är gosse trött. Ska väl snart stänga mina blå och sova lite.

pusspusssupspuspusupsususususpususspuspus



RSS 2.0