15 december

Igår var jag med några rätt så fräna människor. Vi satt först hos Linea och socialisera, eller jag tekniskt sett satt vi hos Viktor. Iaf så satt vi där ett tag och sen drog jag, Linea, Issa, Crille och Vicky till elevhemmet och hälsade på Markus lite. Vid tio drog vi till tjotti för att titta på alla julgrejer dom hade satt upp och skojas inte vad mycket det var. Vissa gårdar såg ut som en hel tomtevärld ungefär. Mysigt var det iaf. 

Började klockan åtta imorse och var så förbannat trött. Åt knappt nånting igår, och var inte sugen på frukost när jag kom till olles så jag åt ingenting. Vilket slutade med att jag knappt hade någon ork i kroppen. Gått som en sengångare hela dagen. Sen har jag haft ketchup och typ barbequesås lukten i näsan halva dagen eftersom jag har fått fylla på alla sånna flaskor som står på borden. Fan vad äckligt.. Det resulterade en väldigt ont tumme just nu, har öppnat 100tals ihopgeggade korkar. Inte okej!

Nu tänkte jag iaf ta bort dom här fula jeansen och slänga dom åt helvete. Vet inte varför jag ens har kvar dom, dom är så sjukt fula. Förstora är dom också. 
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0