24 mars

Hallå!
Igår blev det väl en helt okej kväll. Drog upp till Frida vart det bara ramlade in folk, vi som bara skulle börja några stycken där. Stannade kvar där och socialiserade till elva ungefär och då åkte vi ner till Ante vart det också var lite folk. Var rätt drygt där men vi tog oss inte någonstans. Blev en tidig hemgång, redan vid två. Jag och Kebab gick hem till henne och jag vill lova att vi snackade om helt udda/roliga grejer hela vägen hem. Munnen gick i ett på oss båda. Men kul var det. Fyllekäkade lite när vi kom dit och sen la vi oss och sov. Trångt och varmt uta helvete. 

Vi klev upp kring elva typ och käkade lite och softa bara, kollade två avsnitt Pretty little liars och sen kom mamma och hämtade mig. Vi for på dollar och köpte lite godis osv, och sen in på kvantum och köpte jordgubbar och sånt. När jag kom hem hoppade jag i duschen och har sen dess bara softat i sängen. Eller ja, följde med och hämta en pizza också.

Tänkte gå och torka håret nu (cpskadat att det ännu inte är torrt..) och slänga på mig nå kläder och sen ska jag nog till Kebab och klippa håret. Fan vad skönt! 
puss

hahah, hade helt glömt bort dom här bilderna, omg asfula





Kommentarer
Postat av: Filip Krantz

Hej, Kommenterar på din blogg efter att jag såg att du tidigare var med i en bloggtävling. Är du intresserad av att vara med och få chansen att vinna: http://presenttips.org/?p=35 ?

2012-03-25 @ 16:42:00
URL: http://presenttips.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0